1291
Auto_Club_Revolution.png
  • tutika14
    nálam már LOW-on van és így sem tudok szinte semmit csinálni az RX7-el xD Mire betölti az kb 5 perc xDDD
  • Alexease
    Azt azonnal erdemes LOW-ra tenni, mert sokkal gyorsabb es megbizhatobb a dolog (legalabbis nalam);)
  • cifcuk
    Ha összeomlik a unity akkor lejjebb kell venni a settingsben (a weboldalon) a unity qualityt.
  • tutika14
    egyszer régen Grand turismo 4-el PS2-n lementem egy 12 órás versenyt.... beteg voltam és végig toltam.-..... xDDDD
  • Alexease
    Ezert kell szimulatoron edzodni, ahol 1-2 oras egy verseny, kerekcserekkel, tankolassal, autoallitassal, figyelni az olajat, a vizet, a gumikat stb.;)

Igazabol min. 10 kortol indulna egy normalis verseny (legalabbis itt, mert ugy sem kopik semmi), de ahhoz az kellene, hogy mindenki vegig menjen es nem szakadjon szet a szerver:)))

Tegnap gyorsban beleptem egy versenyre, aztan a lobby-ban vettem eszre, hogy 1 koros lesz:D Annak mi ertelme van?!?
  • tutika14
    Elsorvadt az agyam 20 körtöl... 41 perc folyamatos versenyzés..... Nem sokan bírtuk xDDD
  • noxwill
    Most nekem is ez a problémám van. Nem tom átfesteni a Corsámat mert állandóan összeomlik a Unity Player....
  • tutika14
    Ennyi fel is adtam. innentől tehetetlen a rendszer... így marad xD

• tutika14
    30 perc átrakni egy matricát az oldaláról a moci tetőre... közben még a gépem is leizzad.... hajtja a 2×3ghz-s procimat....
  • Alexease
    Kivancsisagbol ismet megcsinaltam a tablazatot, mennyit valtozott az open a zart betahoz kepest. Igazabol nem sokat, az L.A. River-t tettek hatrebb, mert valszeg tul egyszeru volt rajta pontokat szerezni:)

Vagyis aki CR/EXP gyujtogetos fazisban van, annak Infineon-nal erdemes probalkoznia, mert tobb mint 1,5× annyit ad, mint Silverstone;) Nem mindegy, hogy 60 percet vagy 100 percet autozunk ugyanannyi pontokert;)))

• Alexease
    Legalabb a visszapillantot belerakhatnak, ha mar be van igerve es mar allitani is lehet a minoseget, mert igy eleg erdekes versenyezni.
  • Alexease
    Az elofordulhat;)
  • Alexease
    Nem, az nfs-style alatt nem olyan serto dolgokat ertek mint amit irtal;)

Inkabb azt jelenti, nem fontos es nem elsodleges a korrekt, pontos, valodi auto mukodes, mozgas, igy ezek altalaban egyszerusitve, nehol tulozva vannak – pl. tapadasok, kanyarsebessegek stb.

Igy a jatekosnak sem a korrekt autokezeles szamit (nezopont, kormanyzas, valtasok, pedalozas stb.), az a jatek szempontjabol szamara sokadlagos.

Ez egy jatek stilus, ezzel nincs semmi gond.

Ezert irtam ezt, amire rakerdeztel:
    „Es hogy az mennyire erdekli oket, hogy viszonylag jol sikerult a vezethetoseg, fizika, ffb, es igy talan meg a szimesek is szivesen tolnak, azt nem tudom?! De elnezve a versenyeket, 80–90%-ban a szokasos NFS-style versenyzok vannak jelen, igy ez nem hinnem hogy szamit nekik;)”

Vagyis, ha ilyen jatekstilusra terveztek es/vagy ha a legtobben igy hasznaljak, akkor felesleges plusz idot es energiat alldozniuk arra, hogy „komolyabba” tegyek (pl. cockpitnezet, kuplung hasznalat, toresek, komolyabb beallitasok/setup stb.).
  • tutika14
    lehet azért mert van már rajta vagy 30-40 matrica?
  • tutika14
    és akkor csak ha az Rx7-emet akarom betölteni...
  • tutika14
    Na ez jó.... most azt mondja hogy a unity player nem válaszol. ha kocsit akarok festeni.... Újraindítottam a gépet. próbáltam 2 külömböző böngészővel. újra raktam a unity playert... és ugyanaz
  • tutika14
    óóó yes megint aktív a szerver! :D
  • noxwill
    Én most szereztem meg az RX7-et. Elég huncut kis járgány, szépeket lehet vele driftelni Mondjuk nem billel Engem pl. zavar az hogy belépek egy versenylobby-ba mindenki kész, bejön a töltőképernyő és onnantól vége van. Tegnap 15 percig vártam de semmi. Remélem ezt kijavítják

Amúgy ott is megtaláltok: noxwill néven
  • tutika14
    Na hogy szívjanak le... maintance..
  • tutika14
    szét fagyizza magát a google chrom a matrica másolástól XDD
  • tutika14
    óóóó de.... rájöttem
  • tutika14
    olyat nem lehet hogy ezt elmentsem saját matricának és megpakoljam vele a kocsit???
  • tutika14
    Hatalmas szenvedés... asztal csapdosás, izzadás, remegés után, egy amatőr Dapex felirat xDD
  • tutuhawer #629
    nfs-style? Azaz "stupid rammer noob loser" ?
  • tutika14
    Egész jókat lehet driftelgetni RX7-en :DDD
  • Alexease

Amugy jo lett:)

Hogy mennyire foglalkoznak vele, az mas kerdes. Nem is ertem, miert nincsenek szervereik, ehhez azert illene, foleg ilyen arazas mellett.

A korabbi programjaikbol (multi-platform) es a NASCAR liszenszekbol valszeg van penzuk – bar nem szandekozom a zsebukben turkalni;)

Mivel itt a jatek jellege miatt rovid versenyek vannak, raadasul nincs is akkora tumultus, igy beleferhetne sajat szerver, max korlatoznak az egyszerre indithato futamokat (amugyis beta).

Es hogy az mennyire erdekli oket, hogy viszonylag jol sikerult a vezethetoseg, fizika, ffb, es igy talan meg a szimesek is szivesen tolnak, azt nem tudom?! De elnezve a versenyeket, 80–90%-ban a szokasos NFS-style versenyzok vannak jelen, igy ez nem hinnem hogy szamit nekik;)

De az valoban erdekelhetne oket, hogy a program szinte egyetlen komoly hibaja, az online hasznalhatosag:DDD

Foleg ugy, hogy ezert meg komoly penzt is kernek (kernenek:P), mert azert 1-1 toppos auto, ~4000FT-ert kicsit eros, de az osszesert a ~24000 sem keves;) A festegetesrol, optikai es egyeb kiadasokkal nem foglalkozom;)

Igy egyelore nulla az eselye, hogy barmit megvegyek, de ha normalis lenne az online, tucatjaval jonnenek palyak, potolnak a hianyossagokat (cockpit, tukrok, komolyabb allitasok, kezeles stb.), meg igy is, a kicsit lazabb, arkadosabb jellege mellett is, hosszutavon talan beruhaznek ra.
  • GerY5
    Ne tetézd...
  • cifcuk
    Ismét felb@sztam az agyam és írtam nekik: (saját csige specifikus angol tudásommal :D) Remélem érteni fogják:

The game USELESS for online gaming

The game not launching, just rolling the brand names...
    or
    The game started but from 2-3 of 8 drives in the game.
    or
    2-3 of the 8 drivers just standing on the grid, or after 1 lap out of the race. on the minimap standing his positions.
    or
    If i'am a host, only me in the race....

Anti virus: Esset Smart Security (couple of times swiched of, the problems not fixed)
    Win 7 64 bit
    dxdiag attached)

I think the main problen is, the developers not provide dedicated servers(sirius???). We cant see the host ping data in the lobby, and we can't see the host region. If in the same game have a asian, european, american, australian players, we just sucking.

This Game is more expensive than boxed games, 1-2 cars price same as with one boxed game. I just tell you for the Eutecnyx, if you want making a MMO, MUST provide dedicated servrs with high speed internet connection. (The best way: region specific seperated servers)

The ACR is very good idea, and cool half arcade-half sim online racing game, but the developers now killing this.

(sorry for my bad english)

Regards,
    Csige791
  • cifcuk
    Minimális ívről lecsúszás másodperceket jelent ebben a játékban. Silverstone-ban a sikán utáni jobbosokban lehet ezt jól érzékelni vagy spa-ban a buszmegálló előtti egyenes előtti jobbosokban.
  • Alexease
    Ugyanolyan segitsegek vagy nem-segitsegek, es ugyanolyan kontroller (bill., banan vagy kormany)? Ha igen, akkor a masik ficko csak ugyesebb:)
  • Alexease
    Ja es a kanyarodas.

Erre is az elozo vonatkozik, a segitsegek, a kontroller. 5-6%-os kanyarsebesseg kulonbseg ilyenkor semmi.
    Segitsegek nelkul (amugy nem erdemes rola beszelni), kanyarodasnal ha minimalisan tulkormanyzott az auto, tul van terhelve az elso kerek, sok a fekero, sokkal tobbet is lehet bukni a kanyarban. Ha hallod, hogy veszettul nyikorog, tolja az elejet, akkor mar regen rossz;)

Raadasul, itt nincs gumimelegedes sem -kopas, amivel a legtobben mar az elso kor vegen elhalaloznanak:)
  • GerY5
    Azonos feltételekkel mentünk mindketten, minden esetben.
  • Alexease
    Elolvastam: „...full tuninggal kanyarodnak úgy az autók, ahogy már alapból is illene...”.

Azert ez igy, egy kicsit tulzas;) Erre irtam, hogy vicces lenne, ha mar a szeria autok ugy kanyarodnanak, mint full tunninggal (slick gumi, felfuggesztes).

Ket autot, ket pilotaval csakis akkor van ertelme hasonlitgatni, ha teljesen azonos feltelelekkel mennek. Foleg a teljesen ertelmetlen gyorsulasi versenyen;)

Amikor ugyanolyan auto ellen indulok Sprint-en (a tunning is ugyanaz), de latom, hogy az ember fullhelp-es, es startnal egyszeruen folyamatosan nyomvatartja a „fel” gombot, aztan ennyi a mutatvanya:) Ertelme nulla;)
  • GerY5
    Olvasd és értelmezd, amit írtam: alapból rosszabbul kanyarodnak az autók, mint ahogy kellene már alapból is. Alapvetően nem vagyok árkád-rajongó, inkább szimulátor vonalon mozgok, de azért az túlzás, hogy egyes kanyarokat 50-el se lehet bevenni.

Valószínű egyébként, hogy nálam van továbbra is valami bug, mert ugyanaz az autó fullos tuninggal másnak ugyanazt a kanyart gyorsabban, szűkebb íven képes venni, míg én folyamatosan csúszok le róla és olyan 10km/h-val lassabban tudom csak bevenni (LA River, RX7, nagy visszafordító féltávnál, nekem nagynehezen 150km/h-val, másik játékosnak 160km/h belső íven maradva). River Sprinten ugyanaz az autó nálam 2mp-el marad le (automata váltóval is), holott rajtnál még együtt megyünk....
  • cifcuk
    My races will not launch at all

The main cause for this is corrupt DirectX files. Navigate to Add/Remove programs within Windows and remove DirectX10 and 11. Reinstall DirectX9 (Not required for Windows7 as this is native to Win7). Restart PC then retry ACR.

jézusúristen....
  • cifcuk
    DE ezt hogy gondolják ennyi pénzért? Szánalom.
  • tutuhawer #616
    hát az bizony trükkös, az tuti. Én erőltetetm a kerékvetőket néha, amennyire a kontrollerem engedi. Spa-ban a BMW-vel az au-rouge-ban esetleg el tudok szállni, máshol nem szoktam. A féktávokra is néha keresztbe érkezek meg, de meglepődtem magamom, miylen jól sikerültek ezek. Mindamellett BB megint levert a volkwagennel, mint a szart...
  • SylarHun
    Kész vagyok a kanyarokbani két kerekezésektől.
    Ha csak egy picit érintem a kerékvetőt, máris két keréken a verda.
  • tutuhawer #614
    a lobbiból mondod? Nyilván ha abból kiéépsz, akkor szól. A versenyből viszont simán ki tudsz ugrani. Vagy most hülyeséget írok?
  • Ryder159
    Mondom hogy nincs szervert, mi vagyunk a host. Minap ki akartam lépi egy multiból, mert riasztásunk volt erre kiírta hogy You are the host, blablabla, biztosan ki akarok-e lépni.