1291
-
tutika14 #695 Hát ja... -
#694 azaz versenyzésre alkalmatlan... :D -
BB0735 #693 A sirokkó nagyon fasza kocsi, csak messziről el kell kerülni vele a rázóköveket. -
tutika14 #692 már kifulloztam még is szar.... -
#691 Nah vegre, erre vartam, ez tetszett a CB-ben is:)
-
#690 A VW alapbol nem tetszett, nem is hasznaltam. De sokkal nehezebb, mint az Opel, de lehet a felfuggesztes is mas alatta. De lehet bug vagy rossz (ACR) beallitas. A tunningja hol tart? -
tutika14 #689 az opel is első kerekes mégsem ilyen... -
tutika14 #688 értem.... de már sikerült felborítanom... annyira libeg a kanyarban -
#687 Neked irtam a lobby chat-ben?:)
A VW nehezkes es „lassu”;) Ha elemelkedik az egyik kereke, akkor teljesen normalis hogy felporog a motor. -
tutika14 #686 Nálatok a Scirocconak nem emelkedik el a kereke a kanyarba??? Nekem tök tehetetlen a kanyarokban.. .csak felordít a motor és nem bír gyorsítani....
(Segédletek nélkül megyek kéziváltóval) -
tutika14 #685 röhej már 1 óra alatt sem sikerült elindulni egy normálkis versenyet XDDD Sig-in error... nem tölt be... leáll . megbassza magát tejszinen, eperrel a hátán.. -
#684 Itt lehet oket piszkalni:)
http://autoclubrevolution.com/en/support/user -
#683 Mivel itthon ragadtam ($#@^$@#!%#), mentem 5 teszt versenyt, es osszeirogattam az eredmenyt;)
1. hosszu toltes, a host kilepett
2. lag, mindenki leszakadt az elso korben
3. lag, mindenki leszakadt, acr server disconnect...
4. lag, mindenki leszakadt, acr server disconnect...
5. hosszu toltes, a host kilepett
A 2–4 versenyeken vegig tudtam menni egyedul, de ennyi erovel mehetek single is, az tokeletesen mukodik, es nem kell ennyit varni:) -
#682 Ha 2–3 percig nem tortenik semmi, nem erdemes varni, ALT-F4:) Utana a task-managerben erdemes megnezni az ACR.EXE-t es Awesomium-okat, hogy ne maradjanak bent, mert akkor kesobb semmi sem indul es/vagy hibaj jelez. -
noxwill #681 Emlékszem amikor az NFS World-nek a nyílt Beta-ját próbáltam. Pontosan ugyanez a hiba volt nálam. Singleplayer megy, Multi kuka..... -
noxwill #680 Legalább neked mennek a versenyek. 1 órája beléptem újra és nem tok MP-t játszani mert belépek egy random MP-be, van 5 versenyző a lobby-ba, mindenki ready, előjön a töltőképernyő és onnantól semmi. Most konkrétan nyomtam egy képernyőmentést a jelenlegi állapotról. 30 perce ez a töltőképernyő fut és nem csinál semmit.
-
#679 Raadasul ezt a ket napot is beszivtam:/
Tegnap ugy volt, hogy egesznapra elmegyunk, erre extra szar ido volt. Ma meg jo ido van, de itthoni matatasaim vannak (de legalabb neha tudom piszkalni a gepet:P).
Most megyek es ossze olajozom magam, karburatort piszkalok...:) -
#678 A versenyek nagyresze lefut, foleg a leszakadasok, kilepesek a gyakoribbak, a teljes leallas, kifagyas ritka.
Ha valoban csak a „szerver” inditotol fugg a minoseg (nincs globalis szinkronizacios okorseg a tobbiek miatt), akkor erdemes (lenne) neha figyelni, felirni es/vagy bejelolni azokat akiknek a „szerveren” vegig ment 1-1 futam normalisan.
Nekem tegnap volt talan 4-5 egymastkoveto olyan futam, ahhol semmi extra nem tortent. Ha jol emlekszem NobiHun/ZsoltHun es/vagy hasonloak inditottak. -
#677 Igazabol hasznalhatatlan, talan ha 10-bol 1 verseny zarul tokeletesen (extra lag, szakadas nelkul). Amikor meg kivetelesen jo lenne, a mezony fele szetuti egymast az elso kanyarban:DDDDD
Lehetetlen normalisan elozni es vedekezni, mert nincsenek tukrok;)
Nem lehet normalian tamadni, mert ki tudja mikor lesz lag, es teleportal kozvetlen elem valaki:D
Folyamatos para van, mikor tolnak, loknek, szoritanak ki vagy oklelnek fel:)
Vagyis jo lenne a progi, de egyelore csak eros kopmromisszumokkal (es idegzsabaval) lehet hasznalni:DDDD -
#676 Igen ez a Race Pin nagyon nagy ötlet. Amúgy te azért tudsz nagyábból online játszani vagy neked is annyira sz@r mint nekem ? -
#675 Es tenyleg, az online mukodesen kivul (ami a lelke lenne:P), minden mas, a beta-t beleszamolva, megfeleloen/teljesen jol mukodik, jo otletek vannak, eleg osszetett kozossegi resz stb.
Ott van pl. a RacePin „gyujtogetes” (ha nem bugos:P), ami egyben szazalekos statisztika is. Latszik osszessegeben ki, mennyi, hol, miert tart, mit, hogyan csinal.
Pl. a zart beta-ban 10% felett volt a segitsegeket nem hasznalok szama, es hasonlo a no-help-es befejezett versenyek es gyozelmek.
Itt az open-ben, 7% a no help hasznalat, es 1–2%(!) a segitsegek nelkuli, manualis valto hasznalat.
De pl. csak 9% tudott ugy befejezni versenyt, hogy ne menjen neki valaminek:)))
-
#674 De hogy gondolják azt, hogy MMO-t saját szerverpark nélkül??? Vagy legalább adjanak lehetőséget, hogy a nép megoldja. De nem tudok bérelt szerón se szerót futtatni, mert nem adják ki hozzá a progit. Így meg használhatatlan.
Kb 1 hete nem volt olyan futamom ahol mindenki ott lett volna a versenyben.... -
#673 Szerintem gozerovel fejlesztik a NASCAR-t (es meg ki tudja mit), es neha hozza piszkalnak ehhez is;) -
#672 Na válaszoltak a barmok a levelemre:
Azt mondják adjam hozzá kivételhez a tűzfalban a sz@rjukat. Kár, hogy megírtam nekik, hogy tűzfal kikapcsolt állapotában sem működik.
Dedikált szerverre semmit nem mondtak, tehát gondolom nem tervezik...
Amatőrök ezek, kár ezért a jó játékért. -
tutika14 #671 mondjuk eddig feszt utolsó voltam Rx7-el mert mindig driftelgetek XD -
tutika14 #670 én nem tudom mivan ezzel... annyi a gond. hogy nem bírok a controller mapping ablakból... -
tutika14 #669 Valakinek nincs PS1 vagy Ps2 karja? próbálja már meg h mivan.... már szét vet az ideg... Egyszerűen semmilyen módon nem tudok kilépni a beállítás után..... nyomom neki az x-et ezerrel. alt+f4 et akár mit semmi.. nem enged -
#668 Itt nem kell driftelni, itt palyaversenyek vannak:)
A kontroller beallitasok elvileg lokalba menti. Nincs valami konyvtar jogosultsag (Win7) vagy elnevezes problema (pl. ekezetes konyvtarnev)? -
tutika14 #667 na most megkerestem a PS1 joystick-ot rádugtam a gépre és ugyanúgy meghal a controllel mapping ablak.... szval mindent betudok állítani csak nem bírok kilépni belőle csak feladatkezelőben ha leállítom a folyamatot... most mit a faszt csináljak ezzel a szarral??? Billentyűvel élvezhetetlen a játék. Se driftelni se semmit ne mtudok vele... -
Rogerke #666 Köszönöm! : ) -
tutika14 #665 jobb oldalon alul a tálcádon van egy zöld kormány kerék. az a játék ikonja.. Rajta jobb gomb, és ott pedig control mapping -
Rogerke #664 Hol tudom megváltoztatni az irányítás-t bill.-ről game-pad ra? -
#663 Neha jo lenne latni, hogy ha valaki indit egy „szervert”, kik vannak bent es milyen autoval. Mert van hogy barmilyen Class-szel be lehet lepni, de nem szivesen megyek be 2-3 kategoriaval nagyobb autoval (meg ha a full tunningot ugy ahogy kiegyenlitik oket, akkor sem). De van amikor max D-t irnak, de mindenki Opellel van bent. Sokszor ki-belepni nincs ido, mert az autovaltast neha percekig dolgozza fel a rendszeruk:D -
#662 Van turbo, de nem mindenbe pakolhato. A BMW-be mar igen, ott eleg utos, foleg magasabb fordulatokon, van amikor erdemes felgazon tartani kanyarban es/vagy feljebb valtani, mert azonnal kitekeri a hatuljat;) -
tutika14 #661 A Forced induction... TEhát a turbó. Az még nincs a játékba vagy az Rx7-be nem rakható? -
#660 Nem tudom:)
A tartalmakat biztos hogy nem, legalabbis azokat, amelyeket megvasaroltak az emberek:)
De valszeg nem, mert ez mar veglegesnek tekintheto, mert mindenki szbadon elerheti, hasznalhatja, csak azert beta, mert meg erosen bugos es hianyos:D
De aztan kitalalhatjak megis, hogy torolnek mindent (kiveve a megvasarolt dolgokat), de abbol kaosz es lazadas lenne:) -
tutika14 #659 amúgy amit most elérünk azt nem törlik ugye? az meg marad az 1.0 ás verzióra nem:? -
tutika14 #658 Tényleg Hungaroring nem lesz berakva? XD -
tutika14 #657 nem azért küzdöttem h aztán töröljem xDDD Hagyom így ahogy van :D -
#656 Ha sikerul betolteni, torolj rola mindent:)