1291
-
#735 Amugy wtf, nem akarok senkit megserteni, de ez mar teljesen NFS-style, ami a programot ovezi;)))))
Tudom, hogy csak remenykedtunk, hogy lesz ebbol a programbol talan valami komolyabb is, de ahogy elnezem, valoban 95%-ban erre semmi esely:) -
#734 Igen, mukodik, a jatekon belul lehet allitani. -
csiliboy #733 köszi Csige sikerült, bár azt még meg kérdezném, hogy a Force Feedback működik játék közben?Mert nekem teljesen elhagyja magát kormány, ahogy bejön a lobbi töltő képernyő (egészen addig kemény) -
mormotax2 #732 sziasztok szükségem lenne egy kiss segitségre fel akartam telepiteni az acr játékot elis jutottam odáig hogy a visual c-t is meg csinálta utána külön kiss ablakban elkezdett felrakni még valamit amiböl 150 db van és a 140 iknél meg állt kb 10 percig vártam ujra keztem és megint addig jutottam ha valaki tugya milehet a gond kérem irja le kösszi a segitséget
-
#731 Óra mellet kis zöld kormány jobb klikk configuration és/vagy controller mapping -
#730 Nekem 4 ujj megteszi, igaz nem vagyok profi. :D -
chris1997 #729 felbontásban.. lövésem sincs.. sztem nem is lehet full Screenbe(most sztem hülyeséget mondtam)
Kormányt pedig asszem verseny közben lehet... -
csiliboy #728 Üdv!
Egy ki segítség szeretnék kérni...Hol a bánatban kell hozzárendelni a kormányt, és miért csak egy kis ablakban látom a versenyt?(már kétszer újra raktam, de sehol nem kért felbontás állítást)
Előre is köszi a segítséget :)
-
chris1997 #727 Szevasztok... azt hiszem elkezdem én is komolyan nyomni az ACR-t....
(nah örömmel veszem, hogy ilyen fórum is van itt) -
Tagadom, hogy játszottam volna valaha azzal a játékkal. -
#725 Nagyon régen (diablo 2 megjelenése környékén) egy net-kávézóban láttam egy srácot aki két kézzel fogta az egeret és úgy játszott a diablo-val. Nem te voltál? :D -
CortezK2 #724 Így már látom :D Van amikor csak idővel jeleníti meg az itteni képeket nálam, azt hittem most is ez van :P Csinos darab, jól kitalálták vodafónék ezt az ezüstös kombót a logojukkal ;)
Én még a fejlesztésekre költök, majd ha azok megvannak, jöhet a cicomázás :) -
#723 köcsög flickr:
-
#722 Igen , a kormány nagyon fasza, a bill. kevésbé. Holnap szerválok WD40 sprayt, és megpróbálok életet lehelni a kormányba, addig nyomom gamepadet, ahogy sikerül...
Az eredeti vodafone így néz ki, ez a 2010-es szezon autója:
-
CortezK2 #721 Szia Tutu! :)
Látom már csináltál is egy vodafón-reklámautót :) Bizony jó lenne egy "saját" szoba, de ez majd úgyis kialakul ;)
A mazdás kijelentés úgy tűnik elhamarkodott volt :P Tegnap billentyűvel tök jókat drifteltem vele single-ben, ma meg kormánnyal a fejlesztések után alig bírom kézben tartani. Valószínű én vagyok a béna, de majd csak lesz jobb. Viszont pl. Silverstoneban 1-2 egyenesben valamiért belassul nekem a játék, és állva hagy mindenki. Vagy a netem kaki, vagy a laptopom kevés hozzá.. Mivel csak 1-2 szakaszon, így a laptopra gyanakszom. Nah nem baj, ez van, attól még a játék tetszik :) -
#720 (A piros 1-ben vannak a németek sokan) -
#719 ha a verseny nem tölt be, akkor alt+f4-gyel bezárom, és indítok egy új versenyt
CortezK2. szasz haver, egyelőre én nem tudom, hogy lenne ilyen közös hangout. Láttam németek kb egy helyen, a ruszkik is nyomulnak, a worldös tuti csalók közül is láttam párat, VITALIK73 is előbukkant, gondolom, a cimbije, 76 is jelen van. Szóval kéne egy közös megegyezés, hol legyünk. Már kb 50 magyar aktívan nyomja, a barátaim közt több, mint 50 játékos van, mind magyar. -
#718 jaja, kicsit leegyszerűsítettem, de egy biztos: a Holden kurva jó gépeket gyárt. :D A hangja egyébként korrekt nagyon a játékban, pont erre vártam, rfactorban meg race07-ben is mindig a V8 Supercars autóival mentem, főleg AU és NZ pályákon. Szenzációsak azok a pályák arrafelé, de ebbe ne menjünk bele, inkább mondom a feketelevest:
Vallják be, akik kontrollert használnak, hogy 12 ujjuk van a kezükön. Én 6 napja nyomom, és még mindig ott tartok, hogy azt se tudom, hogyan kel fogni ezt a szart. Manuális váltóról már nem is fogok álmodni, így is 2 gomb a fék, hátha félrenyomok. Szinte kiesik a kezemből a gamepad... 10 ujj szerintem kevés, sokaknak úgy látom , 12 van -
G4RY21 #717 Hali Mindenki,
Lenne egy kis problémám, mégpedig az, hogy nem indul el a játék. Az első tutorial-t megcsináltam, másnap, mikor elakartam indítani, már nem ment. Letöltött minden cuccot, engedélyeztem a tűzfalon, anti-virus kikapcsolva, újra is telepítettem már de semmi. Az ACR ablakot beadja és ott meg is áll.
Feladatkezelőben mutatja, hogy dolgozik valamin, 20 percet vártam, de nincs eredménye. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Köszi előre is. -
CortezK2 #716 Sziasztok!
Pár hét várakozás után végre megkaptam a béta kulcsot, tegnap óta én is nyomom a játékot. Ma elértem az 5-ös szintet, vele együtt az RX-7et, első verseny után széles vigyor ült ki az arcomra, nagyon tetszik. ;)
Van itt is vmi Hun-ok által "elfoglalt" hangout, mint a worldben? Első alkalommal a kék 3-asba rakott, ott sok ismerős nevet láttam.
Jó játékot mindenkinek ;) -
#715 Valaki dobja ki bannerba ezt a Controller Mappingot, mert látom tényleg nagy dilemma. -
#714 Egeszsegedre:) -
#713 köszönöm! -
#712 #702 -
#711 Ezt a bizonyos Controller Mappingot hol találom? -
Failbunny #710 Bocsi kezdő vagyok nem indulnak a versenyek csatlakoznék vagy indítanék és ez vár rám "Your Race App is still downloading core files (0%)!" -
#709 Jaja tudom és ha nem külföldön dolgoztam volna(és még lehet fogok is) akkor én sem laptopra dobtam volna ki a pénzt, a napokba számolgattam, hogy a laptopom árából+a régi asztali gépem felhasználható cuccaiból mi jönne ki, de nem tetszett a végeredmény szóval a laptop marad és majd egyszer ha lesz pénzem akkor építek egy vaskosabb asztalit is magamnak. (nem ebben az évben lesz ahogy elnézem) -
#708 Jok a laptop-ok es a netbook-ok, de igazabol arra vannak kitalalva, amire megterveztek oket;) Persze vannak izmosabb fajtak (bar sose lesz olyan mint egy asztali), 2x annyiert mint egy asztali:) Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy 2cm vastag, 2kg-os cuccba, bele lehet zsufolni egy tizenkilos teljesitmenyt es megbizhatosagot;) -
#707 Az ACR chat-et olvasva, tobbszor lattam, hogy sokan nem talaljak meg;) -
#706 Nekem a jóval erősebb laptopom is beszarik a játéktól. Sajnos ezek nem játszásra lettek kitalálva. -
#705 köszi szépen :D nem is tudom miért nem néztem meg ott :P -
#704 Azert ennel bonyolultabb a helyzet;)
A Holden es a Vauxhall ket kulon ceg, csak mindketto a GM-hez tartozik. Igy koltsegkimeles cimszoval, mindig is megosztottak a GM modelleket. A Vauxhall foleg Opel, a Holden-nek talan tobb sajat tipusa van, de ok meg sokat kavartak a Suzukival, Toyotaval, Daewoo/Chevy-vel. -
#703 Valoszinuleg. A netbook-ot nem erre talaltak ki. Valszeg DX9 hianyzik, de amugy sincs sok ertelme azon probalkozni. -
#702 Taskbar alul, jobboldalt, zold ACR icon, jobb gomb... -
#701 nekem abban kéne a segítség, hogy tudom előhívni a beállításokat, h teljes képernyős legyen és a kormány beállítást is megcsinálhassam. A launcher autómatikusan belép, s semmi lehetőséget nem ad, webws felületen meg nem találtam ilyen opciót -
JencyJasko #700 hello!
az lenne a problémám, hogy letöltöttem a játékot és amikor indítaná a lancher a versenyt, kidob, hogy a windows nem tudja indítani. Lehet, hogy gyenge a netbookom? (1,6gigas proci, 1giga ram, 256mb grafikus, windows 7 ultimate)
a válaszokat előre is köszi -
#699 Nem véletlenül vártam a Vauxhallt, naná: szenzációs gép, alig várom ará a bodykiteket:
http://en.wikipedia.org/wiki/HSV_Clubsport
A vauxhall és a Holden ugyanaz a cég, csak brit és ausztrál piacra készít autókat. -
#698 Egyelőre hanyagolom a magyar acr oldalt, mert még használhatatlan a játék. Addig is csináltam facebúk oldalt, bár nem tudom minek. (aludni nem tudok, és valamit csinálni kellett így reggel 3-4 körül)
Facebook -
#697 Jo lett, amugy en is irtam nekik, a szmos felsorolast, szinte ugyanigy;)
„i crying for this game if dead...” -
#696 Megint írtam nekik mert túl jó ez a game, hogy meghaljon. Ugye azt válaszolták az uccsóra, hogy állítsam be a tűzfalam.
(Sosem tanultam angolt suliban szóval ne röhögjetek ki)
Hello Themis,
I wrote, couple of times i swiched of my firewall. The problem not in my system. I talking about this problem with lot's of Hungarian players in the Hungarian biggest ACR forum. All player said, this game useless for online racing.
All friends said, they want to buy ebucks (me as well) because this game good for fun, but if the players a host for multiplayer, this is not working, not fun. Only making angry players. Lags, connection errors, host is out before the track loaded etc...
Another hungarian player wrote in the forum, his last 5 multiplayer race attempt:
1. Long loading, host is out (can't racing)
2. Big LAG, all players out in the first lap (can't playing)
3. Big Lag, all players out acr server disconnect... (can't play)
4. Same as third (can't play)
5. Same as first (can't play)
(all players said similar problems)
This is time wasting....
I just ask you: The eutecnyx plan, will providing dedicated servers or not?
(For the MMO games minimum requiments: Dedicated servers, two way: The developer provide, or relase the executable file for players, then they making a dedicated servers)
Please more proffesionalism, i crying for this game if dead...
(sorry for my bad english)
Best Regards,