Auto Club Revolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Csak be van lassulva a rendszer😉 A pontokat is csak 5-15 perc utan adogatja😉 En most kaptam meg a Vauxhall-t, ~10 percet vartam ra😉
cifcuk
Ez kjó, nem kaptam meg a bmw-t lvl15-ön...

GerY5
Ja, egyébként csak a gamepad volt bedugva (csak hogy még jobban összezavarjalak).

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

GerY5
Bármilyen (mert egyébként így kell írni) meglepõ, de technikai értelemben mindegy, hogy mit hova dugsz (nekem meg végképp mindegy, mit hova van kedved dugni)...

Én az elmúlt 10 évben nem emlékszek olyan játékra, ami megzavarodott volna ilyesmitõl, pedig láttunk már cifrákat, lásd TDU2, hogy ne menjünk messzire a múltba.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

bency
Your Race App is still downloading core files (0%)!

<#nemtudom>

:) Semmi okosság :P

jajj megvan
hol lehet a TC-t SC-t kikapcsolni? idegesítõek...
ez azért elég gáz a játék oldalán...

pedig érzékeli is a program hogy. 12 gombos mittomén mi... Be is lehet állítgatni a dolgokat. minden mûködik csak kilépni nem tudok belõle... ezálltal nem is állítja át... játék közben marad a régi beállítás..
na most mit tévõ legyek? XDDD
rájöttem arra.... hogy ha nincs bedugva a joy akkor mûködik ez a szar.... PS2-es karral akarok játszani. van átalakítóm hozzá
eddig mindent sikerült vele ez meg genyózik...
Alexease
Kozben van net-kapcsolat, nyitva van a bongeszo, fut az oldaluk es be vagy jelentkezve?

A rendszer miatt kicsit maceras a dolog, mert meg ezehez a beallitasokhoz is elo, futo kapcsolatok szuksegesek. Helyi „szervert” futtat a Localhost-on (127.0.0.1:XXXX), online es helyi SQL datbazisba menteget.
Sõt.. megnyitom a controller mappingot és onnan sehogy sem tudok kilépni csak ha feladtad kezelõvel leállítom a folyamatot....
amikor belövöm a controller mappingot megadok mindent ami nekem szükséges. Elmentem a configot. Calibrálok.- Aztán??? X-elni kéne? nem hagyja... annyit se mond hogy megdagadva vagy error vagy valami. egyszerûen leszarja bármit nyomok.
cifcuk
Az meg, hogy a játék logint nem tudták összekotni a forum loginal, meg megint nem profi. Én megtudnám csinálni, úgy hogy életemben nem tanultam php-t.

cifcuk
Egyre jobban elhiszem, hogy nincsen saját szerver parkjuk, hanem a user a host.
Na most ha elkérnek 10 fontot 2-3 autóért akkor ez azért elég vicces. Az meg, hogy pinget nem látjuk, nincs lehetõség egy kontinensen belüli embereket szûrni az alacsony ping érdeképben meg amatõrség. ...Ilyen bandának van pénze ennyi licenszre a kunos félék meg szívnak a pénz miatt... A világ nem igazságos.

GerY5
Az, hogy több csatlakoztatott Logitech eszközt nem tudnak lekezelni, az bizony nagyon nem "user error".

Nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen a világon, akinek minden cumója Logi...

Alexease
Meg visszapillanto tukor sincs, ami vicc, mert hogy gondoljak igy a normalisabb versenyeket?!?!?!

Persze, ha csak NFS-szintu autotologatasban gondolkodnak, akkor felesleges is...
GerY5
"Hello Gergely, thank you for your ticket regarding your controller mapping.

There are some known issues with having multiple Logitech devices plugged plugged in at once. If you have more than one can you please remove them and try again." <#mf1>

Erre megírtam, hogy minden perifériám Logitech... válasz:

"Hello Gergely,

The Controller Mapping screen is freezing because there is an issue with having too many Logitech devices pluged in at the same time. What you need to do is unplug all the Logitech devices that you do not need to race. Please remove them all except your keyboard, mouse and the controller you are trying to use. Once you have done this, try to map it again and see if it works."

Szóval az én anyámat... <#nevetes1>

cifcuk
Meg legalább a pingeket láthatnánk a lobbyban vagy valami....

Ryder159
Csinálhatnának saját szervereket, mert ez hogy mi vagyunk a host, így elég szar. 2megás nettel (fél mega up) ha belépek és ne agy isten én vagyok a host akkor mindenki kifagyott. Ha meg mégse akkor annyira laggolok, hogy játszhatatlan, viszont kilépek akkor a többiekkel tolok ki. Szóval ez így szar. Single-t nyomom LA River-en, nemsokára megvan a BMW aztán majd meglátom érdemes-e folytatni.

tutuhawer
ma reggel nem volt panaszom, az ellenfeleket is láttam, Ok volt a dolog. Legalábbis játszottam rosszabbal, amit most félre is tettem kicsit.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Alexease
Igy valoban buktasnak nez ki a dolog... Foleg hogy vannak annyira optimistak, hogy mar a fizetesi lehetoseg is mukodik😉 A zart betasok kozul, nem tudom mennyien fizettek be valamire, mert azota semmit nem valtozott a helyzet (hasonlo mukodesi gondok, semmi uj tartalom).

A zart betat korlatozni kellett volna, fele ennyi auto lathatosaggal, es max a negyedenek a hasznalataval.
Az open betaban kellett volna kitolni az osszeset, de csak az ingyeneseket elerhetove tenni, plusz 2-3 palya, program/funkcio/halozat javitas/bovites, es meg fizetesi lehetoseg nelkul.
tutuhawer
patch jön 11-kor, szerintem azért. 10 után már nekem is laggolt, szarakodott

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

illesgergely
Nekem most marhára nem megy a multi. Ha én csinálok futamot akkor is kidob, ha másikba lépek be akkor is. Marad a single, de az unalmas egyedül...

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

tutuhawer
este mentem pár futamot, multit is sikerült, single-t is, és bizony küzdöttem a gamepaddel én is. A baj, hogy nem úgy,mint a többiek: sima ügy kalibrálni stb stb, de a kezembe nem tudom beleoperálni, mert azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák a kontrollert. Kiesik a kezembõl, olyan agresszíven nyomkodom meg tekergetem. Fél órán át trükköztem, hogy melyik gomb mi legyen azért, hogy egyáltalán használni tudjam azt a szart. Most Spa-ban legalább már magamhoz képest normális kört tudok menni, a billenytyûzettõl 2-3 másodpercet maradok le. Zsír! A key mapping ablak, ahol belövöm a gombokat, az nekem frankón mûködött.

cifcuk
Kár lenne ezért a játékért, pedig ha nagyon gyorsan nem oldják meg a hálózati problémákat, sokan csak legyinteni fognak és vissza sem néznek.

Csak ez azért vicces is, volt már egy zárt béta, ott már tudták hogy fos, minek lett open beta amíg nem javítják. Jelenleg ez így használhatatlan.

tutuhawer
Hát ez beszarás: le kellett vennem a matricát az Opelrõl, majd a sok hiba után még egy újra belépés is kellett és most tudok menni újra vele. Tanulság: ez nem a World, mi a faszért matricázgatok meg kreatívkodok, én ostoba?

És bármitcsinálok is ezt csinálja... tehát billentyûzettel is,,,
nem értem.... Beállítom a Ps2-es joyomat hogy melyik gomb mit csináljon. Faszán érzékeli is a program. minden megvan nyomok egy kalibrálást, Elmentem a beállíásokat és nem hagy kilépni a key mapping ablakból...... Játék közben meg még mindig billentyûn van az irányítás.... Amúgy nem játék közben állítgattam...
most mi a drága látos fasz van???
tutuhawer
a "loading cars" képernyõnél még mindig hiba van, reggel 1 órán keresztl csak olvastam, mi ez, próbálkoztam stb. Ez így kurva szar, én nem tudom megoldani a problémát egyelõre, de most megint izzíítom a goggle-t, lássuk...

kemszi2
#543-as hsz
cifcuk
megnéztem, csak 14 winem van nem tudom mirõl beszél a csóka. Vagy hol kell nézni?

cifcuk
Már meggyanúsítottak azzal, hogy csalok, mert 31 futamból 31-et nyertem. Azt mondja a csákó, hogy good bugusing.

Tény hogy volt pár futamom, ahol a végén egyedól mentem, mert nem tudtak be joinolni de arról nem én tehetek b@zze. Már írtam a készítõknek ez ügyben, azt válaszolták, hogy várjak mert most elfoglaltak.

cifcuk
Amíg nem javítják ezt a join bugot addig egy vasat nem szabad a játékra költeni.

Szerintem nem elég e szerver parkjuk.

tutuhawer
Ti tudtok versenyezni? Mert 1 órája minden futamom fagy ,amikor az autókat tölti be. Se winamp nincs, átálltam google chrome-ra, restart, a számítógépet is újraindítottam... valami szar van, mert érdekes módon mentem én ma ma reggel versenyt , aztán egyszer csak hiba

tutuhawer
vaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeg. Köcsög Winamp... minden médialejátszót utál a játék.

tutuhawer
amikor az autók töltõdnek, game crashed hibaüzenet jelenik meg. Autók betöltése nélkül meg nehéz elindulni... Majd futok <#idiota>

cifcuk
Feldobtam egy weboldalt valami ingyenes tárhelyre. Még tök üres, csak a design van nagyjából kész (5 percet szántam rá, a theme már készen volt).

Az a terv, hogy ezen az oldalon kéne összehozni közös magyar futamokat, illetve infókat kiírkálni meg stb. Ami egy ilyen fan oldallal jár na.

Segítõ adminok jelentkezését szívesen fogadom.

http://acr.square7.ch/news.php

tutuhawer
a ranglistát a cimborákhoz nézem, hirtelen bejelöltem 20 játékost kb, remélem, mindenki visszaigazol majd, ott a magyar zászló a nevem alatt. Most a céges gépen kombinálok, szerintem max a cset marad estére , de azért bizakodó vagyok. Átpillantva a céges laptopra, látom, hogy percenként megszakad a net majd pedig újra jó... Így azért érdekes mutatvány lesz. Mindenesetre be tudtok jelölni, TutuHawer néven tolom, hosszú távra tervezek, csak magyarokkal dolgozom.

Alexease
Van nehany irrealis ido, azzal ne foglalkozz😉 Bugos a szerver, a rendszer, trukkoznek vagy csalnak valahogy.
Alexease
Meg so'se neztem replay-t😉
SirAlo
na megneztem... 02:04:316 most komolyan kapok majndem 1 percet?😄 rFactorba is volt fel-1 mp lemradasom a legjobbtol max 2 de 1 perc az hogy?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
csak szinte soha nem tolti be, nektek mukodik a replay? nekem mindig kidob errorral ha replayra nyomok

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
SirAlo
Opel Corsaval mennyit mentek Spa-ba? en 2.53 korul

én csak a 4 szöget próbáltam xDDDd
Alexease
1–2 matrica bugos (lehet), probald masikkal is es/vagyszinezd at. Nalam pl. a Shapes 1 csomagbol az egyszeru negyszog nem latszik, a tobbi igen.
én már ott elakadatam h hogyan kell matricát rakni a kocsira..... nem tudom egyszeráen.... vonalakat húzgálhatom de a kocsin nem látszik semmi bármit kezdek vele
illesgergely
Ma tényleg jobb volt minden, nekem amúgy két futamba nem sikerült bekerülni, elég hosszú töltés után se történt semmi így kiléptem akkor. Tegnap volt néhány futam, ahol néhány ellenfelem nem akart elindulni, álltak a rajtnál, még körökkel késõbb is. Elsõ multis gyõzelmem úgy lett meg, hogy 10 körös belga futamon mind a hét ellenfelem állt egy helyben végig. Mintha single-t mentem volna. <#vigyor2>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y