1291
Auto_Club_Revolution.png
  • chris1997
    nagyon nem.... de nem is baj!
    Én zárt béta óta vagyok rajta... de most a nyitott béta van!

Szóval Teljes játék nem tudom mikor jöhet...
  • adamatts
    aha :D értem kösz reméljük majd ez változik... mert még gondolom nem teljes a játék..
  • Rogerke
    De szeretem azokat az ovodásokat akik kicsusznak kicsit a sóderre megelőzőm őket és direkt hátulról belémjönnek csak hogy ők legyenek az elsők -.-'
  • chris1997
    Érdekes játékmenete van...

A hivatalos weblap-ról kell versenyt indítani, kocsit venni, tuningolni stb
  • adamatts
    amúgy hogyan indul a játék mert csak launcer meg ha elindítom akkor azt írja ki hogy már fut...(nocsi a hülye kérdésért)
  • bboyatty
    Jé, én is rajta vagyok.
    Sajnos játszani nem nagyon tudok, max single-be tolom.
  • cifcuk
    Kikéne rakni bannerba ezt a listát meg a facebook csoportot.

Ez meg a mai event, tesztelés képpen...
  • chris1997
    ChrisHUN-ként vagyok fenn a játékban(ez kimaradt..)

Engem is hozzáadsz?
  • cifcuk
    Hozzáadtalak a magyar játékosok listához: (facebook)
  • adamatts
    szevasztok! :) én itt még új vagyok de nfs fórumon találkozhattatok velem :D én is kipróbálom ezt :)) jónak néz ki és a kommentekből annak is tűnik megtalálhattok a játékban Dynamo néven :))
  • CortezK2
    Basszus nem hiszem el, hogy billentyűzettel normálisabban, és főleg gyorsabban megyek, mint kormánnyal...tök gáz XD
    Szabi #762-es képeinél majdnem megkérdeztem miért van különbség a verseny idő, és a leggyorsabb kör között 1 körös versenynél, de aztán rájöttem :P (Nem ér röhögni!!!!!!!!!! :D )
  • tutuhawer #767
    jó ötlet az egykörözés, én egyelőre pont az ellenkezőjét erőltetem: nekem versenykilométerek kellenek, minél több, és ha utolsó is leszek, gyakorolnom kell. Mások a célok egyelőre
  • cifcuk
    Én 3 körös futamokat hostolok és csak Duel. Eddig kb 10 versenyből csak egynél tűnt el a kolléga. Annyira megörültem, hogy játszahtó a játék, hogy vettem e-bucksot optikai tuningra.

• Alexease
    Egykoros verseny?

En is probalkoztam bunteteses es no help-es szervert inditani, de vagy nem jott senki, vagy mar az elso kanyar utan kilepkedtek:)
  • tutuhawer #763
    na megállj, csak random dobjon össze velem. Döntöttem: nem növesztek még 2 ujjat a kezemre, lerakom a gamepadet, és vettem WD40-es sprayt, amivel életet lehelek a kormányomba. Akkor majd random összefutunk...
  • tutuhawer #760
    Nem jó a túl sok infó magadról, igen. Mint én a Worldben. Amikor kiírtam, hogy Hungary, egyből kiléptek. Egy időben kivettem a mottómból, a végére meg újra kiírtam, nehogymár pontosan 1 ember miatt ne írjam ki, hogy HUN, és jól tettem. Most viszont bólintok, szevasztok
  • cifcuk
    Ez a Race Pin dolog nem mindig jó ötlet.
    Kiraktam a
    Winning is my Language
    Stick Master
    Mad Skills
    pineket aztán sokan belépnek és azonnal kilépnek a hostomból. Pedig 400-500 VPR van éllítva szal ugyanaz a verda meg minden...
  • tutuhawer #758
    Jó kezdeményezés a lista! Nézegethetsz a barátlistámból is, mindenki magyar, ha jól tudom. 58 játékos van benne, valaki csak 1-es szintű, Worldből ismerősöm, de így is 50 aktív játékos kb.
  • cifcuk
    Gondoltam megnézem mire jó az 1:22:9-em Infineonon RX-7-el.

A 100. is 00:44:465 "ment".... :D
  • cifcuk
    Magyar játékosok listája (facebook)
  • CortezK2
    Hát ha szavazni kell, akkor egy kipihent pillanatomban ma eszembe jutott, hogy lehetne a zöld 3-as :D Worldben már hozzászoktam a GN 3-hoz :P Tudom tudom, ott más volt a GN :) Nekem is voltak gondok a kormánnyal, először felcserélte a gázt meg a féket, +nem hozta be a két pedál kalibrálásást, csak a kormányét :D Amúgy egy egyszerű Logi Formula Force-al szenvedek már jó pár éve, van már baja, de még kb arra mennek az autók, amerre tekergetem.
  • tutuhawer #754
    én minél több sofőrt várok, és cask maradunk 2-en, amúgy meg mindegy, mert mindenki megelőz engem. (ugyebár nem illünk össze a kontrollerrel egyelőre)
  • cifcuk
    Amúgy, ha duelt nyomok mindig jó a game. Max 2-re állítom ha én vagyok a host.
  • cifcuk
    Nekem most állandóan picit ferde a kormány, már újra kalibráltam de nem segített.
  • tutuhawer #751
    a közös hangout kialakítása ne hasraütésszerű legyen. Én direkt nem gondolkodtam komolyan rajta még, várjunk egy hetet, lássuk, hol ki lehetnek kb. Annyit gondolok hirtelen, hogy a piros 1-esben sok német szöveget láttam, meg a Taxi driver nevű chat moderátort, aki német.
  • cifcuk
    Ez ok, de akkor állíthassam be ha hostolok, hogy max ping 50, akinek magasabb ne tudjon belépni a lobbyba... Meg nekem is írja ki a többiek pingjét meg mittudomén...
  • CortezK2
    Igaz, vszínű az fps túl nagy csökkenése okozhatja, csak tudnám mi van arrafelé a pályára (vagy alá :P) programozva :D Addig máshol tovább kell barátkoznom az RX-7el, mert jelenleg nagyon tehetségtelen vagyok vele (kikapcsolt SC/TC-vel főleg) XD
  • tutika14
    nincs valakinek Ps2-es karja amit használ géphez??? próbálja már meg beállítani hogy neki működik-e? nekem nem működik sehogyse... most nálam van-e a hiba nem tom
  • Alexease
    Attol fugg, kinek mennyit megy alapbol:) Ha 80fps-rol esik le 40-re akkor nem veszes. De ha 30-rol 15-re akkor fake;)
    Nalam min. 60-at megy minden mindenhol (60-ra van korlatozva), Silverston-on a ket egyenesben leesik talan 30-ra, ami mar erezheto, de hasznalhato.
  • bboyatty
    Én is csak néztem mikor a teljesen felhúzott Corsámat egyik haverom állva hagyta semmi tuningal. Akkor mondtam azt, hogy elég volt a szenvedésből és inkább hanyagolom a játékot. Majd ha lesz egy normális PC-m újra előveszem. Addig bőven kinövi magát a játék a bétából.
  • CortezK2
    Akkor megnyugodtam...viszont ebből kifolyólag jön a kérdés: a többi autó hogy megy ott normálisan? XD kb én mintha álllnék, azok meg mennek simán tovább.. én nemtudomnenmértekhozzá :D
  • bboyatty
    Nekem is ugyan az van, Silverstoneban semmiképp nincs meg a 30 fps, és még SPA-ban a célegyenes ráfordítótól kezdve az első kanyarig. Csatornás pályán bőven 35-40 fps-em van. Igaz az én laptopom gyengébb de ugyan ezek a tüneteim vannak. Multizni nem is tudok, mivel nincs meg az fps lassabb az autóm is.
  • Alexease
    Silverstone 2 egyenesben bug-os, korabban tokeletes volt, azzal ne foglalkozz, az olyan;) Valszeg valamikor javitjak. Mint mindenre, azt szoktak valaszolni: SOON :)
  • CortezK2
    Én is laptopon próbálkozok a játékkal, na meg minden mással is ,mert jelenleg csak ez van. Memória 3Gb, vid kártya 512, proc az 2*2giga, nem egy erőmű, de azért használható.
    A fura az, hogy a lassulás csak bizonyos helyeken jön elő, pl a már említett Silverstones-nál az egyik kisebb egyenesben, de pl a csatornás versenyen semmi baja nincs. Állítgattam a grafikát is mindenfelé, de abban az egyenesben ugyan úgy belassul a játék.
  • Alexease
    Most „tokeletes” volt, szinte olyan gyorsan betoltotte az osszes autot es jatekost, mint ha egyedul mentem volna. Es nulla lag. Valszeg jo csapat volt.

De a verseny a szokasos;) Ketten addig lokdosodtek a kifutopalya szelessegu Spa egyenesben (a start utan termeszetesen:P), amig kiloktek egymast. A masik ketto az elso kanyarban hullott ki:) A kovetkezonek meg kanyarodasi problemai voltak;)
  • Alexease
    Most speciel nem a programra ertettem az nfs-style-t;)
  • Alexease
    Olvasgatva a topic-ot (itt is, ott is), es a lobby-n a chat-et, mar nem vagyok benne teljesen biztos, hogy csak a programozok tehetnek a hibakrol:)

Lehet hogy „egyszeru” a program, nem izzasztja meg a kozepes gepeket sem, de azert megis csak eroforras igenyes valamenyire, legalabb 2000 file, majd' 4GByte.

Ha jol latom sokan probalkoznak notebook/netbook-on tolni, 1GByte RAM-mal. Ma mar annyi van egy normalisabb videokartyaban:) Sot, inkabb 2GByte:)

Ha a hardware tobbi resze is ennyire huzos, es alatta a rendszer is valami komoly, karbantartott, korrekt valami, el tudom kepzelni hogy toltogethet, futhat rajta a program;)

Marpedig, ha csak egyvalaki van, akinek vert izzad a gepe amig magaba szenvedi a biteket, addig a tobbiek valoban tulkon ulnek, es beleeg a monitorukba a LOADIG CARS felirat:D Mert addig nem fog elindulni a tobbieknek sem;)

Itt CSAK 8 klienssel szamol a program, azt online rohogve kellene vinnie. Ennyire szarul nem programozhatnak. Mar 10 evvel ezelott, a 512/128-as net-emen, 10-11 embert hosztoltam, folyamatosan 3-4 oran keresztul, ~50-es pin-gel, hetente ketszer. OK, az Papyrus termek volt;) De ha ezek 10× szarabbul programoznak, mar akkor is jol kellene mennie a mai neteken:)

De itt jon kepbe ismet az user fail;)
    Ha az otthoni szupet WiFi-n probaljak tolni, 1000-es pinggel, kozben a csalad netezik, de lehet hogy meg torrentezik is kozben, igy ismet eleg 1 ember, es akkor meg a sinkronizacios feliratot kell figyelni sokaig (aztan meg teleportalgat, leszakad).

Es ha egy ilyen parositassal, van aki annyira optimista, hogy meg hosztolni is probal, abbol valoban tragikomedia lesz;DDDDDDDDD

Termeszetesen, akinek nem inge, ne vegye magara!
    Ezeket a dolgokat az itteni, de foleg az ACR-es forum/chat alapjan okoskodtam ki:)
  • chris1997
    én se értem, hogy értetted ezt..
    de: ha esetleg Gameplay stítusban... akkor teljesen más a kettő
    Pl: én NFS World-ből jöttem... hát a 2,5 év alatt ott láttam egy csomó érdekes, irreális dolgot.... ACR sokkal inkább hasonlít egy szimulátorhoz, DE nem szimulátor......

• csiliboy
    Azt hogy érted, hogy "NFS-style" övezi a programot?

WTF, már meg ne sértődj ;)))
  • cifcuk
    Csináltam holnap estére egy Eventet a Facebook oldalunkon.

ACR FUN and Test Night

Meg egy javaslat a Red one használatára