1291
Auto_Club_Revolution.png
  • illesgergely
    Slick gumival sokkal jobban lehet vezetni az M3-at. A turbótól viszont megbolondul. Amíg nem volt rajta és minden maxon volt azon kívül addig jól tudtam menni vele, én is billentyűvel tolom. Amúgy egyből gumi-fék-felfüggesztésre tuningolom az itteni verdákat és a motor tuningot szoktam hagyni legutoljára.
  • noxwill
    Azt valahol mélyen sejtem hogy a stabilitás a slick-en nem fog megoldódni. Sőt. Szerintem most az egyszer, BMW-nél bekapcsolom az assist-et mert ez elég gáz. És mivel billel tolom még rosszabb a helyzet. Nem tudom. Majd ha a tuningolás készen lesz meglátom.
  • Alexease
    Slick gumival is elmegy a hatulja, meg 4-esben is;) Kanyarokban fel gaz es/vagy egy fokozattal feljebb, aztan max az egyenesebb kigyorsitasnal visszapakolni egyet.
  • noxwill
    Dettó.
    Ugyan én még nem vettem meg rá a slick gumikat de gyanítom hogy ez a 1/2/3as ban, magas fordulatszámon úgy elmegy a hátulja hogy öröm nézni. Az RX7 nem volt ennyire virgonc...
  • tutika14
    Na megkaptam a BMW-t... motorikusan ki tuningoltam full meg még egy két dolgot egy kicsit amire tellett.. és 3-ba is elkapar xDDD 308 km/h a vége... Most kéne a Ps2-es kar....
  • bboyatty
    Persze, ez világos. De ahogy itt már szó volt róla, nem mind1, hogy 60 fps-ből lesz 30 vagy 30-ból 15.
    Mikor megvettem nem néztem, hogy milyen vagy mit tud, bementem az áruházba és vettem egy laptopot, mert szükségem volt rá és amire igazán kellett akkor arra megfelelt, még jó pár játék is elfut rajta de az újabbakkal meggyűlik a baj.
  • CamelX
    De nem árulok el nagy titkot hogy kapcsolódási és egyéb játékhibák nem a hardware-n múlnak
  • CamelX
    A legtöbb mai játéknál ezt tapasztalnád, gondolom ez neked se új. Nem játékért vesz az ember laptopot(kivéve ha 2ésfél ropi feletti)
  • GerY5
    Jogos. De azért az sem volt sokkal rosszabb kocsi a maga nemében/korában.
  • bboyatty
    Havernál kipróbáltam teljesen maximum grafikán, mintha egy másik játékot játszottam volna. El is ment a kedvem a laptopon játszani.
  • cifcuk
    Akinek van kedve normális emberrel versenyezni, az jöjjön pár Duelre a köv 1 órában a Red1-be. BMW M3 majdnem maxra húzva. VPR 546 közben tápolom ahogy jön a zseton. csige791 nick
  • kemszi2
    r34-ről volt szó
  • GerY5
    Mondjuk L.A. River-en én elvből nem is nagyon megyek, max időfutamot. Az a pálya nem pálya... :)
  • GerY5
    Akkor szerencsések vagytok.
  • tutika14
    Az se rossz.... Hogy szopna hanyatt a sok szarházi gecis szaros....... Ennyi elég is volt... Rohadt sirokkómmal lementem 20 kört L.A. River-en az kb 45 perc volt és a leges legvégén mikor beértem megszakadt a szerverrel a kommunikáció és szevasz.... ennyi semmit se kapok érte... nagyon örülök nbeki kb
  • CamelX
    Na, első multis versenyem kész eufória élmény volt. Spa első szakaszában valaki túrta a hátsómat és kipördültem egy másik játékossal együtt, aki előtt sikerült kimásznom a fűből, de ő később belémteleportált egy kanyarban, amitől repültem a falnak mintha odavágtak volna. Még így is volt bennem annyi hogy befejezzem, de mielőtt az első kört letudtam volna, kidobott szabálytalan művelettel :|
  • cifcuk
    Válaszoltak a dedicated szerveres felvetésemre:

Hello Laszlo,

Thank you for your reply,

I am sorry however I am not able to discuss any future plans or developments for Auto Club Revolution. This includes any potential plans on dedicated servers or not for racing.

Best Regards

Themis

• cifcuk
    Én logiteches vagyok és tökéletesen működik.
  • GerY5
    Lehet, hogy nagy és nehéz, de azért...:

Lássuk be, ebben a vacak "játékban" a legelemibb dolog, kanyarodás el van ... tolva. Lehet, hogy csak mi, Logitech-esek szívunk vele, de el van rontva, és kész.
  • bency
    Jah....rühellem a multit nagyon,vagyunk 7en abból 4en biztos visszamondják vagy hülyék és 1 2en aki normálisan versenyezik is....kurva idegesitő.
  • tutika14
    Az meg a másik....
  • kemszi2
  • Alexease
    Akkor irj nekik magyarul, lehet azzal is annyit fognak foglalkozni, mintha angolul irnad;)
  • tutika14
    De nem tudok XD
  • cifcuk
    Ha tudsz angolul akkor írj nekik.
  • tutika14
    hát menten beszarok.... a kormányomat ha be akarom állítani a játékhoz ugyanúgy nem tudom bezárni a controller mapping ablakot... és nem is menti így el.... Na most mi a fasz van ezzel a rakás szarral már??? Felbasz...
    Másnál is 4 tengelyes, 12 gombos botkormány kapcsolóval-t ír???? nekem Ps1-2 es karok meg a kormányt is ennek írja... Mit csináljak már vele???
  • CamelX
    Cseles-cseles :D kipróbálom!
  • Alexease
    Igen, egyelore nehez versenyhoszt valasztani. A tulsagosan rovid verseny azert nem jo (mert az eleve ne is nagyon verseny:P), mert tovabb tart a betoltes, a hosszu meg azert, mert konnyen elofordul, hogy kozben elhalalozik a program/online/szerver:)

A 5 kor ami mar/meg hasznalhato.
  • noxwill
    Najó, ahhoz hasonló tevékenység zajlott...
  • kemszi2
    amíg nem fix a játék nem is kezdek bele hosszabb versenyekbe. az első 10 körös futamom után nem kaptam semmit :D mert éppen valami kínja volt
  • Alexease
    L.A. River-en mit lehet versenyezni?!:)
    Amugy reszvetem:/
  • noxwill
    Az mi a jó édes büdös élet hogy egy 20 körös LA River verseny 18. körében a 3. helyen haladva KÉKHALÁLLAL LEFAGY A GÉPEM??????????????
  • Alexease
    Kormanyszoget nem lehet kulon allitani, de azt a kormanykalibralasnal meg lehet trukkozni. Amikor a 90 fokot keri, fordits tobbet (360–360).
  • CortezK2
    Sziasztok!

Tegnap eszembe jutott, hogy régen a Grid-nél is lehetett olyat, hogy egy fileban átírni a kormányt gamepadra, és akkor nem volt olyan érzékeny nagyobb sebességnél. Egy +/- 90 fokban forgatható kormánynál az sokat számít :P
    A lényeg, ma hazajöttem, a control mappingnál átnyomtam a kormány beállításoknál a steering wheelt gamepadra, és végre nem akar minden egyenesben keresztbe állni. (csak néha a kanyarokban, de az az én bénázásom miatt van :P ) Ha gondoljátok próbáljátok ki.
  • kemszi2
    nem csak neked szólt :)
    lehetne szervezkedni, szűrés is könnyen megoldható mindenki levesz 1-2 motor tuningot maxmin vpr beállítás
    legjobb mondjuk a jelszavazható szobák lennének,mint anno pt-ben és az se lenne rossz hogy ne kelljen minden verseny után új szobát csinálni
  • CamelX
    Ezért kéne tényleg külön szoba ahol ilyenek miatt nem genyáznak. Ha laptop van hát laptop van, akinek nem tetszik megy máshova.
  • bboyatty
    Ja, csak az én laptopommal visszatartanám az egészet, sokáig tölt be a játék. Nem akarom, hogy szidjanak.
  • kemszi2
    van már szerintem elég magyar,csinálni kell magyar szobákat
  • bboyatty
    Előbb sikerült menjek egy multit LA river-en, eljöttem elsőnek pedig lökdöstek szépen csak szerencsére úgy pattantam le a falról, hogy eltudtam szelelni, persze csak első kanyarig ahol hátulról belém jött valaki, persze itt vége is volt a versenynek.
    Szóval multi marha idegesítő, mindenki lökdös meg szarakodik.
  • CamelX
    Első benyomások, egyelőre single player. Fizika megvalósítása nagyon tetszik, FFB - G27 ritka jó! Cockpit nézet hiányzik, de jól használható a bumper nézet is. Kormányszögre nem jöttem rá még hogy mennyi lehet, talán 540? Pályák igen tetszenek. Multi miatt előre félek itteni beszámolók alapján, de majd délután rátérek :)