A hazai Transformers-hisztéria bizonyítékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ekkora barom. És azt hiszi, hogy mindenki ekkora barom. Az most mellékes is, hogy hülyeséget ír. Vagy, hogy feltételezi, hogy máshol nincs hír a Transformers nézettségétõl. Mert senkit nem érdekel.
Nem értem, hogy akkor miért olvasod ezeket a híreket? Mazochizmus? 😄
Melyik albumra gondolsz? A nyomi szoftrock betétdalos albumra, vagy Steve Jablonsky filmzenéjére?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Minden " hisztéria nélkül néztem meg, és jó volt.... a zenéje, nos nagyon jó az az album akárcsak a többi)))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Kedves Viktor!
Utálom a cikkeidet. Minden cikkbe csak nézettségi vagy bevétel adatot írsz mindig, semmi mást. Azt meg az emberek 99%-a leszarja, ahogy én is. Az a kedvencem ha 500 féle adatot sorolsz egymás után, ami miattad már vibrál a szemem.
Utálom a cikkeidet. Minden cikkbe csak nézettségi vagy bevétel adatot írsz mindig, semmi mást. Azt meg az emberek 99%-a leszarja, ahogy én is. Az a kedvencem ha 500 féle adatot sorolsz egymás után, ami miattad már vibrál a szemem.
A brutálisan durva hazai Transformers-hisztéria bizonyítékai
Azért más a magyar meg az usa bukta, nálunk amagyar film bukta 1000 nézõ alatt értendõ, az usában meg 500 milliós bevétel alatt ( persze SG filmes részleg újságírói szerint 😄 )
Mekkora bukta volt a T3! 30 millát vert az eddig függelenségnapi hétvége rekorderére. 6 nap után 400 milliónál jár. hajra, csak így tovább a jóslatokkal! :-))))
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem simán meglesz nálunk minimum 1 de lehet 2 millió dollár bevétel is bár érdekes, hogy IMAXba nem lehet jegyet foglalni csak holnap estig