Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ízlések, és pofonok, az NFS-ek nem véletlenül kaptak jó kritikákat úgy általában, csak hát egyszerûen egy árkád stílusú nem realisztikus, sablonos dolgot látok az NFS-ben. Ebbõl kifolyólag "The Run" alcímet viselõ játékot sem fogom kipróbálni, maximum egy demo erejéig. Számomra mindig is a Porsche unleashed marad a legjobb NFS játék, bár örülnék, ha fejlesztõk rá tudnának cáfolni erre. Egyelõre az NFS széria halott nálam...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
#1:
Egyet értek, a Porsche volt a legjobb, csak amikor még játszottam vele, akkor kicsi voltam, és nem értettem se az angolt, se a tuningolás vagy autó beállítás alapjait (habár azokat most se értem teljesen 😄) a Porsche-hoz viszont az kellett. abban az idõben az unokatesóm állítgatta be nekem az autókat, hogy korrektül menjen. Mondjuk az se volt teljesen szimuláció, de abban az idõben még az állt a legközelebb hozzá
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
San Francisco – New York autóval kb. 4.500-5.000 Km, ehhez képest a közel 300 kilométer beutazható terület kissé soványkának tûnik így elsõre.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad