HUAWEI IDEOS S7 SLIM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
alapból nem de pendrive-t meg lehet oldani

USB OTG kábel kábel kell hozzá

http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=6671&Itemid=1
shaddam
Micro usb-vel ha rákötök pendrive-ot vagy hdd-t felismeri a ketyere?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

remélem nem lesz igazad😊 már volt nálam és elõjött a probléma😊 elvitték visszahozták és minden oké azóta is rajta😊

Na, ennek örülök skypper. A G-sensorral még azért várj, nekem is csak idõvel jött elõ 😞

Na végre 1 hét és a néhány DHLes ügyetlenkedés után ismét kezemben a tablet. a G senzor is normálisan mûködik rajta megminden, ami eddig negatív volt. Ajánlom, hogy a G sensoros baromsággal küldjétek szervízbe!

shaddam
PS1 emut próbáltam azzal megy a crash bandicoot 😛 Már csak egy usb kábel kéne hogy összekössem a ps3 gamepaddal.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nintendo 64 emulátor + játékok
Próbálta már valaki?

Montanosz
játékok
LINK

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ja igen, találtam egy ilyet: link. A komolyabb játékok mappákban vannak, de nem nagyon akarnak mûködni.
Amiket próbáltam és mûködnek: Assassin's Creed, Asphalt 5, Brothers in Arms 2, Dungeon Hunter, Dungeon Hunter 2, Gangstar: West Coast Hustle, Let's Golf!, Shadow Guardian, Starfront Collision, H.A.W.X., UNO HD, NFS Shift.
Amik elindultak, de hibásan: Settlers HD - fehér textúrák vannak csak, N.O.V.A. - elindul, de fekete képernyõvel, Modern Combat: Sandstorm - hiányzó textúrákkal.
Amiket próbáltam, de nem indultak el: N.O.V.A 2, Asphalt 6, Blackstab, GT Racing Motor Academy, Gangstar: Miami Vindication, Hero of Sparta, Splinter Cell Conviction.

GPS-nek mi értelme van amúgy? Sportoláshoz nem jó, mert túl nagy és nehéz a készülék, autóban meg nem lehet hova rakni szintén emiatt.

Gangstar: Miami Vindication elindul valakinek?

nah erre varjatok gombot😛 beszéltem az Invitellel, nagyon készségesek voltak, próbáltak segíteni de nem sok sikerrel. a lényeg a következõ. jövõhéten jön egy futár aki elviszi szervizbe, ami kb 1-2hét amíg ugye fizetnem kell a bérlést és a netet amit nem használok😛😄 ja és cserekészüléket sem adnak. nagyon jó😊

nagyon jó... imádom az Invitelt!

shaddam
Fogalmam sincs.Nekem frissen kibontva kb az elsõ volt és megoldotta a market problémát.Lehet tényleg jobb ha visszaviszed.

letöltöttem, rámásoltam külsõ SDre és nem ment, majd a belsõre és úgy se a következõt írja ki: "A csomag elemzése során hiba történt", most mit tegyek??

shaddam
Nekem is ez volt.Leszedsz pécével egy market patchet és utána menni fog.
Ez lesz az

Te skypper, én a helyedben visszavinném legalább egy bevizsgálásra, mert ez nem okés. Próbáld megbeszélni az ügyfélszolgálattal, esetleg kérj készülékcserét.

ricsa008, a firmware-t az Összes alkalmazás - Beállítások - A tablet névjegye úton találod meg. A T-mobile-s tabletemen S7-201uV100R001C178B011 van, Trapacska listája szerint az Inviteleseken S7-201u V100R001C207B011 (Hungary Invitel) vagy S7-201u V100R001C207B012 (Hungary Invitel) van.

srácok csak nálam nem mûködik a market? elindítanám, h töltse le de semmi, elkezdi írni mikor viiszalépek a progihoz (pl.: Angry Birds), h download majd Download paise, és kész semmi más. mi lehet a baj? tudna valaki segíteni ebben? mert tényleg semmilyen progi nem jön lenne. próbáltam wifin és 3g is

üdv
a Backstab -nak melyik verzáját kell felrakni? többet is probáltam (vettem vifi routert) de azt írja hogy corrupted v. occured vagy hasonló. nem kezd el letölteni.. mi lehet a gond
ha éjjel van töltõre rakva a cucc akkor nem áll fent a túltötés veszélye?
Használd a biztonságos eltávolítást, aztán indítsd újra a tabletet.

oks akkor folytatom a kisérletezést a gond az hogy itt falun nuku wifit-t talál amit talál az meg megánhálozat így védett így net kilõve

szerk: nem tudom windows-ba sem törölni a gameloft mappát a games-be meg már nem enged be
A mappákat windowsban töröld mindig szerintem, ha újraindítod a tabletet, akkor utána már lehet törölni ha jól emlékszem.

azt néztem nem volt lenémítva. erre gameloft mappa dologra nincs ötleted?
A menu/optionsbe nézz szét, mert lehet, hogy csak le volt némítva. Én Angry Birdsnél jártam így.

ok most sikerült elindítani az Asphalt 5-t de nem volt rajta hang... letöröltem mondom probálok mást erre nem tudok bele menni a gameloft/games mappába mintha irásvédett lenne... hude nehéz lesz ez
belsõre

ok akkor még egy a Belsõ SD-re kell a mappát csinálni vagy a +SD-re amit beraktam
Csinálj egy gameloft/games/ mappát és ebbe rakd bele. Pl Dungeon Hunternél: gameloft/games/DungeonHunter. De többnyire elég csak az apk és letölti magának. Repülõ modos dolgot kikerülni legegyszerõbb ezzel: Games_Launcher_signed_pl_1.1.2.apk (googleben ki ad egy csomó letöltési linket). Feltelepíted, elindítod a Games Launchert, kiválasztod a játékot és rányomsz az alatta levõ gombra. Ha a játék kérdezi, hogy le akarsz-e tölteni további dolgokat, várj 10 másodpercet és aztán nyomj ok-t. Ezeket a játékokat támogatja: asphalt 5 HD, assassins areed HD, avatar HD, dungeon hunter HD, gangstar, hero of sparta, let's golf hd, Sandstorm, nova, real football 2010, Hawx, uno hd.
Játékokból a snapdragon, andreno, htc desire verziókat keresd.

Settlers HD-bõl tud valaki linkelni normálisan mûködõ verziót? Sehol nem találok.

a másik pedig még az lenne hogy ezeket a paid verzios játékokat hogy kell felmásolni? torrenten írják hogy gameloft mappába kell rakni de nekem sehogy sem jön össze meg írkálnak valami repülõ módot ami nekem kínai
merre lehet megnézni a firmware-t ma kaptuk meg még nem nagyon merültem bele
Ha USB-n akarsz csatlakozni, USB hibakeresési módba kell a tabletet tenni, utána mikor bedugod, felugrik, hogy bekapcsolod-e a külsõ tárolót, be kell. Majd mikor végeztél a fájlátvitellel újra ki.

Olvastam errõl a problémáról, másoknak is volt vele baj, meg tudod nézni melyik firmware van rajta? Nekem T-s van, ez nem csinálja.

az írja nincs belõ SD kártya ennek mi az oka? nem tudok kapcsolódni PC-re...
igen magyar

nekem van 1 problémám, amikor töltöm nem nagyon szeretne mûködni a képernyõ. ez csak nálam van és a hálózatban vagy másnál is?

Mi majd most kapunk az Inviteltõl egy ilyen kütyüt akinek már van attól kérdezném a rajta lévõ rendszer beszél magyarul?
Szerintem nagyon tuti kis szerkezet. Játszani nem nagyon volt idõm. Bár az invitel elég nehezen aktiválta a kártyát, de üsse kavics õket. Egy negatívum ami nem teszi számomra konfortosnak, h a fejlécben nincs óra, pedig elférne. Ha valaki tud hozzá progit szóljon pls. Köszi:-)

tutituti
Jó,hát nem tragédia.Bár más mellett döntöttem végül is.
De köszönöm a helpet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Montanosz
nova nálam nem megy
az a baj hogy tényleg centire eléggé azokon a készülékeken futnak amire írták õket...gondolom az optimalizálás miatt

nekem tegnap érkezett meg nagyszüleimhez😊 már nagyon izgulok most indulok érte😊 már nagyon várom és kíváncsi vagyok rá😊

tutituti
most szándékozok a napokban venni egy ilyen készüléket.
Lenne egy kérdésem,ami mondjuk mellékes csak puszta kíváncsiság.
A Gangstar: West Coast Hustle vagy a N.O.V.A játék fut rajta normálisan?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Valamilyen bluetooth átviteli progit tölts le rá, nekem csak külsõ zenei eszköznek vagy mifrancnak ismerte fel amíg nem volt fent a bluetooth transfer.

van pár verzió belõle.. az egyik ilyen nekem is. egy másik el se indul, aztán van még 1 amit ki se próbáltam 😄

Egyébként jó a cucc. ajánlom.

Tom nem ide való téma de nekem nagyon kéne 1 ilyen készülék cserére. Akinek nem kell és szabolcs környékén lakik írjon privit midnenképp.

Nektek sikerül bluetooth-szal csatlakozni számítógéphez? Nekem csak annyit ír ki, hogy "párosítva, de nincs csatlakozva".

Akkor gondolom csak mobilnetes változatnál van ilyen? Enyém csak wifis.
Settlers HD-t sikerült mûködésre bírnia valakinek? Nálam elindul, de minden textúra fehér.

Montanosz
az baj((

Nálam ott csak néma mód van és kikapcsolási lehetõség.

A repülõgép módban leállít minden mikrohullámú kapcsolatot ami a repülõgép mûszereit zavarná. Tehát adat se ki se be, viszont nem kell kikapcsolni, hogy minden mást tudj használni. A s7-nél a legegyszerûbben: Power gombot nyitott képernyõnél kis ideig nyomvatart, ablak felugrik, repülõgép mód kijelöl, oké.

Ez a repülõgép mód pontosan micsoda? Mert más készülékeknél van ilyen opció, de s7-nél én nem találok sehol ilyet.

Montanosz
htc-s,repülõgép modban