HUAWEI IDEOS S7 SLIM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Sims 3 HD: http://www.mediafire.com/?2wg5r7n5peob25k
Quake 3 HD: http://depositfiles.com/files/vrmsazejk
GT Racing Motor Academy HD, a v1.0.6-osat kell: http://www.filesonic.com/file/2344369311/GT_Racing_Motor_Academy_HD.rar
Csak a West Coast Hustle mûködik nálam.
Érdeklõdnék, hogy rakott e fel valaki fõzött romot és ha igen mik a tapasztalatok? Érdemes le cserélni a gyárit?
Dead Space is szépen fut az S7-en :)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem az avatar játékot telepítettem is de indulásnál kéri hogy kapcsoljam ki a repülõs üzemmódot. Ezt nem találom sehol a beállításoknál. Hol lehet ezt kikapcsolni?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Ha ezt elõbb tudom a haver asszonyának mehetett volna egy rózsaszín<#crazya>#crazya>
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
tarto1
tarto2
tarto3
tarto4
tarto5
Nekem pl a gyári e-mail kliens problémázott, ki tudtam lõni, azóta jó minden.
nem cseszi el az ember vele sõt, de tudni kell, hogy hogy rootoltan nem lehet gariztatni
http://www.ebay.com/itm/Folio-Stand-Leather-Case-Pouch-HuaWei-IDEOS-S7-Slim-/190562474516?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5e689a14
Elõzõben javítás gameloft/games
Nekem a Settlers megy hibátlanul.
Ez szerint telepítettem:
Telepítés: javasolt a repülõgépes mód használata
1. Felmásolod a GloftSTHP mappát felmásolod ide: sdcard:gameloftgames (ha nincs még, akkor elõtte létrehozod)
2. Telepíted az .apk fájlt(signedThe_Settlers_HD_1.0.3_Cracked_tag3r.apk)
3. Amennyiben még nincs, akkor feltelepíted a Titanium Backup-ot a Market-ról majd a a TitaniumBackup mappát felmásolod a memóriakártyára
4. Visszaállítod a Titanium Backup-ban az imént felmásolt mentést
5. Amennyiben nem indulna vagy textúrahibás lenne a játék,akkor töröld a programot majd a telepítés elõtt:
a. Root Explorer telepítése (megtalálod itt - rootolt telefon kell hozzá)
b. Elindítod a programot és fent átváltasz írás módba
c. A System mappában megnyitod a bulid.prop fájlt
d. Megkeresed a ro.product.manufacturer sort és a ZTE-t átírod HTC-re
e. Újraindítod a telefont
f. Telepíted a játékot a fent leírtak alapján
Ha akad a játék, akkor a GPS-t, bluetooth-t, wi-fi-t ki kell kapcsolni.
Néhány játékot csak a Games_Launcher_signed_pl_1.1.2.apk-val lehet elindítani.
Angry Birds: com.rovio.angrybirds.v1.5.1.adfree.apk, AB_Ses1.6.0.apk
Asphalt 5: asphalt_5.1.7.apk
Assasins Creed HD: AssassinsCreed_Android_ML_IGP_GAND_DEMO_V331.apk
Brothers in Arms 2 - Global Front: BIA_v3.1.6.apk
Dungeon Hunter: DungeonHunter_Android_Motorola_Droid_ML_IGP_GAND_DEMO_347.apk
Dungeon Hunter 2: Dungeon_Hunter_2_HD_HTC_Desire_Z_proper.apk
Gangstar: West Coast Hustle: Gangstar_3.1.1.apk
HAWX: hawx_3.2.8.apk
Let's Golf! HD: com.gameloft.android.GAND.GloftLG09.LetsGolf-1.apk
Need For Speed Shift: NFS_Shift_v1.0.4 cracked.apk
Shadow Guardian HD: Shadow_Guardian_HD_HTC_Desire__Bravo_android_dj.apk
Sky Force: Sky Force_1.29.apk
SpeedX: com.beepstreet.speedx.v1.5.4.apk
Starfront Collision v1.0.2
Amik elindultak, de hibásan: Settlers HD - fehér textúrák vannak csak, N.O.V.A. - elindul, de fekete képernyõvel, Modern Combat: Sandstorm - hiányzó textúrákkal.
Amiket próbáltam, de nem indultak el: N.O.V.A 2, Asphalt 6, Blackstab, GT Racing Motor Academy, Gangstar: Miami Vindication, Hero of Sparta, Splinter Cell Conviction.
Nekem is nem sokára talán meghozzák a készüléket.
Engem is az érdekel mik azok a játékok amik akadás mentesen futnak.
Köszönöm a válaszokat elõre is
Nem tudnád össze szedni ,hogy melyik játék megy amit eddig próbáltál és ,hogy pontosan melyik verziókat kell telepíteni?
Gangstar: Miami Vindication elindult valakinek?
Valaki tud adni egy olyan telepítõt ehhez a Sacred Odyssey játékhoz ami mûködik ,mert amit én felraktam elindult meg minden de játék közben nincs grafika. Mármint az irányítás az megjelenik meg egy két panel azon kívül semmi.
Egyébként pár napja vagyok boldog tulajdonosa a szerkezetnek és eddig nagyon pöpec.
Üdv. Kltz