HUAWEI IDEOS S7 SLIM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az miért lehet, hogy a wifi ki-be kacsolásakor lefagy a gép?

Androidból hogy lehet a legújabb verziót felrakni? Jelenleg 2.2.2 van fent.

Sziasztok tud valaki segíteni? Vettem egy 7"táblagéphez billentyûzetes tartótokot de a billentyû része nem mûködik,mert sima usb csatlakozója van.Ami ugye nem csatlakoztattható a slim 7 hez.Vettem hozzá átalakítót de igy sem megy .Program kell hozzá? Ha igen honnan lehet letölteni?Köszi a segítséget.
Már próbáltad?

Nincs rootolva, de felrakom megint megnézem ugyanis azóta frissítettem a szoftverét a gépnek
Neked rootolva van a készülék?

game launcherben csak a west coast hustle van sajnos. kikapcsolt wifivel is próbáltam, de ugyanaz, csak bevillan egy fekete képernyõ.

Próbáld vifi nélkül vagy a game launcher nevû programmal lehet azzal próbáltam mát nem emlékszem.
feltelepítem, letölti a dolgokat, aztán induláskor kilép. Ha utána ikonnal indítom akkor néhány másodpercig fekete a képernyõ aztán kilép.

Próbáld innen tpb nekem mûködik
Fõzött rom a garancia elvesztésével jár !
Abból még nem találtam én sem mûködõképes verziót :(
Csak a West Coast Hustle mûködik nálam.
Sziasztok

Érdeklõdnék, hogy rakott e fel valaki fõzött romot és ha igen mik a tapasztalatok? Érdemes le cserélni a gyárit?
Gangstar: Miami Vindication-bõl talált valaki mûködõ verziót? 3.1.4-es, 3.1.6-os nem indul el, 1.0.6-os elindul de 20% loadingnál kilép.

Köszi Morzsi, ez tényleg mûködik :)
Mûködõ Settlers HD (rootolás nélküli, csak telepíteni kell) http://www.mediafire.com/?xhwyx9gxshqbyjj

Sziasztok!
Dead Space is szépen fut az S7-en :)
TinTin kalandjait próbálta már valaki? És ha mûködik akkor melik verziót kell leszedni?
wi-fi-snél nincs ilyen sajnos.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem az avatar játékot telepítettem is de indulásnál kéri hogy kapcsoljam ki a repülõs üzemmódot. Ezt nem találom sehol a beállításoknál. Hol lehet ezt kikapcsolni?
Breki33
igen egy helyi srác árulja ezt a vateran de nem tudok neki írni

OTG kábel is érdekel
shaddam
Pl?Van egy eladó nálam olcsóbb mint a vatera és nem kell megvárni mire ideér.Lesznek otg adatkábelek meg autós töltõk is akit érdekel.Hüvely tulajok tartsunk össze :P

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Szerintem itt Mo-n komolyabbat most még nem találsz mivel semmilyen kiegészítõt nem kapsz. Majd ha esetleg megépül itt Mo-n a HUAWEI Európai elosztó bázisa. Hacsak nem az EBay-rõl rendelsz vagy valami külföldi oldalról. Vettem én is egyet a GIGATEL -tõl, mielõtt a haver megvette volna a T-Home -tól. Szállítással együtt 5500 Ft-ba került (Igaz Bõr) de azóta megbántam én is, hogy annyi pénzt dobtam ki érte.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Breki33
Ja ilyen van vettem hozzá Yamato tok-ot nekem komolyabb kéne
shaddam
<#eljen>
Ha ezt elõbb tudom a haver asszonyának mehetett volna egy rózsaszín<#crazya>

Ja és tényleg bármilyen színben vagy mintázattal meg tudja csinálni.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Ahogy említettem már, ezeket haver anyukája csinálja, varja, horgolja vagy mit csinál vele. Itt vannak a képek. Ha valakit érdekel küldjön privit, ha nem szeretne egy tartóért ami védi az eszközt hurcolás közben több ezer forintot kifizetni. Ja és még melegen is tartja.
tarto1
tarto2
tarto3
tarto4
tarto5

shaddam
Le tudsz róla fölösleges appokat szedni, biztonsági mentés, angry birds level unlock.
Nekem pl a gyári e-mail kliens problémázott, ki tudtam lõni, azóta jó minden.

Breki33
már volt róla szó pl a 24-es hozzászólásban

nem cseszi el az ember vele sõt, de tudni kell, hogy hogy rootoltan nem lehet gariztatni
olvasom ezt a Root-olást ez mire jó ? mivel tud majd többet a gép? csak mert az enyém inviteles és nem akarom elcseszni
Holnap tudok mutatni mert nincs nálam belõle. Haver anyukája készíti õket kézzel de minõségre van olyan mint a bolti és nem kerül 3-4-5 ezer forintba. Szövet tokról van szó, beczibzározható és bármilyen színben meg tudja csinálni.

Breki33
MILYEN TOK PONTOSAN

MUTASS KÉPEKET
Sziasztok, ha valakit érdekel tok olcsón. Az küldjön privit. Kézzel készített bármilyen színû vagy mintázatú.

Breki33
mert rendszergazdai jogokat kapsz a telefonodon
És ez pontosan miért jó? Nem értem. A beállításokat, mentéseket, feltelepített programokat nem bántja?

Az a-f. lépéseket is meg kellett csinálni hozzá? Mert fogalmam sincs hogy kell rootolni.

Meg az Avatar is megy hibátlanul. 3.2.7-es telepítettem.

Elõzõben javítás gameloft/games
Nagyon szépen köszi!

Nekem a Settlers megy hibátlanul.

Ez szerint telepítettem:
Telepítés: javasolt a repülõgépes mód használata

1. Felmásolod a GloftSTHP mappát felmásolod ide: sdcard:gameloftgames (ha nincs még, akkor elõtte létrehozod)
2. Telepíted az .apk fájlt(signedThe_Settlers_HD_1.0.3_Cracked_tag3r.apk)
3. Amennyiben még nincs, akkor feltelepíted a Titanium Backup-ot a Market-ról majd a a TitaniumBackup mappát felmásolod a memóriakártyára
4. Visszaállítod a Titanium Backup-ban az imént felmásolt mentést
5. Amennyiben nem indulna vagy textúrahibás lenne a játék,akkor töröld a programot majd a telepítés elõtt:

a. Root Explorer telepítése (megtalálod itt - rootolt telefon kell hozzá)
b. Elindítod a programot és fent átváltasz írás módba
c. A System mappában megnyitod a bulid.prop fájlt
d. Megkeresed a ro.product.manufacturer sort és a ZTE-t átírod HTC-re
e. Újraindítod a telefont
f. Telepíted a játékot a fent leírtak alapján
Breki33
focik?
A snapdragon, adreno, HTC Desire verziókat kell keresni.
Ha akad a játék, akkor a GPS-t, bluetooth-t, wi-fi-t ki kell kapcsolni.
Néhány játékot csak a Games_Launcher_signed_pl_1.1.2.apk-val lehet elindítani.

Angry Birds: com.rovio.angrybirds.v1.5.1.adfree.apk, AB_Ses1.6.0.apk
Asphalt 5: asphalt_5.1.7.apk
Assasins Creed HD: AssassinsCreed_Android_ML_IGP_GAND_DEMO_V331.apk
Brothers in Arms 2 - Global Front: BIA_v3.1.6.apk
Dungeon Hunter: DungeonHunter_Android_Motorola_Droid_ML_IGP_GAND_DEMO_347.apk
Dungeon Hunter 2: Dungeon_Hunter_2_HD_HTC_Desire_Z_proper.apk
Gangstar: West Coast Hustle: Gangstar_3.1.1.apk
HAWX: hawx_3.2.8.apk
Let's Golf! HD: com.gameloft.android.GAND.GloftLG09.LetsGolf-1.apk
Need For Speed Shift: NFS_Shift_v1.0.4 cracked.apk
Shadow Guardian HD: Shadow_Guardian_HD_HTC_Desire__Bravo_android_dj.apk
Sky Force: Sky Force_1.29.apk
SpeedX: com.beepstreet.speedx.v1.5.4.apk
Starfront Collision v1.0.2

Amik elindultak, de hibásan: Settlers HD - fehér textúrák vannak csak, N.O.V.A. - elindul, de fekete képernyõvel, Modern Combat: Sandstorm - hiányzó textúrákkal.
Amiket próbáltam, de nem indultak el: N.O.V.A 2, Asphalt 6, Blackstab, GT Racing Motor Academy, Gangstar: Miami Vindication, Hero of Sparta, Splinter Cell Conviction.

Sziasztok
Nekem is nem sokára talán meghozzák a készüléket.
Engem is az érdekel mik azok a játékok amik akadás mentesen futnak.
Köszönöm a válaszokat elõre is
Köszi!

Nem tudnád össze szedni ,hogy melyik játék megy amit eddig próbáltál és ,hogy pontosan melyik verziókat kell telepíteni?
Elméletileg az v1.0.1-es a jó, bár ezt a játékot még nem próbáltam. link
Gangstar: Miami Vindication elindult valakinek?

Sziasztok!

Valaki tud adni egy olyan telepítõt ehhez a Sacred Odyssey játékhoz ami mûködik ,mert amit én felraktam elindult meg minden de játék közben nincs grafika. Mármint az irányítás az megjelenik meg egy két panel azon kívül semmi.

Egyébként pár napja vagyok boldog tulajdonosa a szerkezetnek és eddig nagyon pöpec.

Üdv. Kltz
shaddam
Kösz.Rendeltem kábelt, ha másért nem is a ps3 gamepadhoz már megéri az 1 dollár.