1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • LoSA
    Hogyan lehet Google +ról törölni magunkat?
  • kakimakifsz
  • N o N a m e
    linkedin.com :P
  • kakimakifsz
    IN?
    IN.com? vazze ahol a levelezőkliensem van, annak is van közösségitúrórudija.... beszarok :DDDD
  • kakimakifsz
    sehol sem :(
  • NessieGraf
    Igaz. De mostmár ismerjük egymást picit: https://plus.google.com/?hl=hu&tab=mX#105269862149408533494/posts :D

Jelzem nekem iwiw a halál volt. Akiket ismerek és akikkel kölcsönös az érdeklődés egymás iránt, az megy iwiw, meg az összes többi nélkül. Azt meg, hogy egy unokatesóm megkeres iwiwen, amire reagálok, levelet írok, emilcímem, telefonszámom megadom (ő nem írta a sajátját a kereséskor) - aztán semmi válasz, de később sorra jön a sok spam, meg hoax szemét, hát pont lesz*rom. Az nem kapcsolat.

Jött SG. Nem közösségi oldal, de néhányakkal fecsegek. Van akivel találkoztunk párszor a lakóhely távolság ellenére. Baráti együttműködések is kialakultak. Ez nekem bejött.

Jött FB. Mostanra van majd hétszáz ismerős. A többségét sose láttam, de jól elvagyunk. Az oldal viszont maga a halál. Lassú, körülményes, mindenbe belenéz, magánbeszélgetésbe belepofáz, adatokat lop. Félelmetes. Nem most kezdte.

Aztán van gugli. Már nagyon régóta sokoldalú közösségi oldal, amin belül kisebb-nagyobb közösségek is alakultak, alakulnak. Csoportok, fórumok, blogok, munkahelyi és alkotó együttműködések. Évek alatt összeszokott csapatok, akár saját domainen. A G+ csak előtét ehhez, meg ahhoz, hogy ezek a társaságok egymással is kapcsolatot teremtsenek. Amint felszabadulnak a saját domaines profilok bekövetkezik. Látom amúgy, milyen rejtett tartalékok vannak benne. Nem egyszerű.
  • Rage47
    csak ez egy egészen más gondolkodásmódot kíván, mint az eddig berögzült iwiwes és fb-s módszer:)
  • Rage47
    igen, erre én is gondoltam:)
  • NessieGraf
    Én mikor megszülettem anyámat se ismertem. Az egész életem ismerkedés. Hol élőben, hol neten. Én ezért sokkal furábbnak tartom, ha valaki a netes köreiben csak tényleges ismerősöket tart. Arra ott a találkozás, a telefon, a mail. A net megújulásra való ilyen szempontból. Olyanokkal ismerkedni, akikkel nincs módom élőben.
  • Jim Morrison
    bocsika
  • Andr0
    Mint mondtam G+-on nem a magyarok a mérce.
    HA Amerika elfogadja akkor élni fog. A magyarok majd mint a kis majmok követik a trendet. Facebookkal is így volt.
  • Rage47
    az a fura, hogy fb-n mind a 200 ismerősömet személyesen ismerem, míg +-on ez a szám olyan 3db kb.
  • NessieGraf
    Én felmentem G+-ra, innen kaptam meghívót. Átnéztem az ismerőseimet, egyenként meghívtam azt a kb. 10 embert, akiről tudtam, hogy jönni fog. Mostanra több mint 200 ismerősöm van és egy csomó olyannal fecsegek, akik benne sincsenek a köreimben. Fecsegés alatt a konkrét mikrofonos, vagy kamerás csevegést értsed, csapatban.

Tizedannyi időmet nem rabolja, mint FB és tök jól szórakozom.
  • precision
    igazából én a facebookot se szeretem, csak fent vagyok rajta, hogy néha lássak életjelet olyan ismerősök felől akikkel nem vagyok napi szinten kapcsolatban

szóval nekem mindegy, hogy milyen oldalra lépnék fel, oda megyek, ahol fent vannak az emberek

G+ -on volt 3 ismerősöm, pedig még reklámoztam is FB -n, kiraktam az invite -os linket, mindenki leszarta :) töröltem is magam róla... majd ha elterjedtebb és jobb lesz mint a FB akkor megyek át... az, meg hogy Amerikában hányan használják, hol érdekel az engem :)
  • NessieGraf
    Őszintén? Sokkal többen használják, mint gondolod. FB-t meg Süvegcukor úg tűnik elég rendesen elbaltázta a megfigyelői stílussal. Nem véletlen a saját gárdája lelépése és ez a kis kritika első kézből.
  • aate
    De azt tudni kell az elmúlt 3 hónapban az FB-re kb 30 millióan regisztráltak .
  • precision
    és használja az 50 millió kb 5% -a :)
    gg :)
  • N o N a m e
  • NessieGraf
    Csatlakozom. :D Amúgy kíváncsi vagyok akiknek most és itt ekkora a hangjuk, vajon hány Google szolgáltatást használnak és mire.
  • commissioner
    de akkor nem kéne oda az utónév és a vezetéknév, ha nem emberről van szó :)
  • N o N a m e
    Amiket felvettem a sparksba, az megmaradt nekem :)
    De bármit beírsz a keresőbe, Sparks-ként működik.
  • Rage47
    Sparks eltűnt?

• precision
    gondolom a szervezeteknek, csapatoknak, márkáknak (egyszóval nem valós személyeknek) van odatéve az, hogy egyéb
    persze a kurucinfonak le kell közölni a hatalmas "hírt"... :)
  • commissioner
    buzi-e vagy?
  • commissioner
    de mióta szabadon lehet reg-gelni, azóta elvileg nincs korlátozás

"Amíg tesztelés alatt van a Google Plus, addig a minimális életkor 18 év. Ez alatt nem lehet tesztelni. Ez azért van, mert a Google szeretne megbizonyosodni arról, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja a 13-18-éves korosztálynak is.„We want to make sure that Google+ provides the best experience to users under 18 who may be eligible to use our product before we open it up to them.”
  • KaBuTo666
    Pár év múlva keresd fel az internetet. Addig menj focizni, biciklizni, haverokkal idegesíteni a szomszédokat!
  • VWfan
    Nice
  • Andr0
    18+ elméletben
  • VWfan
    Sziasztok! Mennyi a korhatár google+-on? Gmail fiókkal nem enged csatlakozni mert korhatárhoz kötött...
    Kell hozzá Google profil is vagy mi a teendő?
  • Andr0
    a Google elég komolyan gondolja ezt a +-t szerintem a wave-ben nem volt ennyi munkájuk... én bizakodó vagyok ;)
  • LoSA
    Lol Ő is biztosan FB-n nyomja.
  • 5c0rp330n
    kezdemenyezni nem lehet meg telorol (vagy legalabbis nem jottem ra hogy kene), csak csatlakozni egyhez, a stream-edben kiir egy aktiv hangout-ot, es ra tudsz menni, hogy join.
  • aate
    Nekem is frissült de hogyan lehet elérni? Nekem csak üzenet küldés van, hangout nem találom.
  • 5c0rp330n
    aztaqrva, frissult a mobil kliens es mar onnan is megy a hangout. ez igy mar nem gyenge :)
  • hzsolt
    vagy csak szűri a mondanivalóját! ;)
  • Andr0
    Kíváncsi vagyok mennyire válik be nekik. Elég jól látható a Google kezdőlapon a G+... szóval most dől el, hogy élni fog vagy m,egy a süllyesztőbe.

Amerika adja a mércét nem magyarok.
  • jackoneill90
    goggle+ meghívó? https://plus.google.com/i/PPvFTjP14W0:H1EkwBZ9mFU
  • commissioner
    na végre, erre vártam!
  • VRSDM
    még csak el se olvastam.
    /nem támogatom a hasonlóan minőségi szemetet... még egy kattintással sem.
    /pont azzal akarnak pénzt -> sikert -> nézettséget (gugli ads) elérni hogy azt fikázzák akitől a pénzt kapnák? :DD wáá na elmentem aludni. száni.

• 5c0rp330n
    egy honapja nem irt nyilvanos kommentet=nem hasznalja? ilyen erovel en nem szoktam hasznalni a facebook-et sem, meg ugy kb semmit.