1345
-
commissioner #1105 ez jó, nem is tudtam, h már van ilyen is - én is megcsináltam, most várni kell -
#1104 +1 nálam így van összekötve 3 fiók. -
#1103 Köszi, de megint hoztam a formám és hamarabb kérdeztem itt, mint hogy a Google barátomat vettem volna igénybe :D
Szóval szerencsére a drága Googlenél gondoltak az ilyen esetekre, és megcsinálták amire szükségem volt. Már csak arra várok, hogy ellenőrizzék és életbe lépjen a funkció :)
LINK -
commissioner #1102 Ezzel csak annyit lehet elérni, hogy a jobb felső sarokban az e-mail címnél lehet majd váltani fiókot, de ez még nem irányítja át a leveleket. Ez utóbbihoz az átírányítandó fiókban belépsz a Beállításokba, és azon belül az "Átirányítás és POP/IMAP"-on belül a "Továbbítási cím hozzáadása", bár ezt még nem próbáltam. -
commissioner #1101 belépsz a jelenlegi fiókodba, majd --> "Fiókbeállítások" --> rögtön a Biztonság-on belül van olyan, hogy "Többfiókos bejelentkezés" -
#1100 Kicsit off:
A jelenlegi Google fiókomhoz hozzátehetnék-e még egy e-mail címet? Vagyis két e-mail címmel lépjek be egy fiókba. Vagy mittudomén, de azokat a leveleket amiket a másik gmailes címemre kapok, az jöjjön a jelenlegibe. :D
Ilyet lehet? -
#1099 nincsenmit
kakimakifsz= Papp Zoltán :DDD -
#1098 Thx. mindenkinek aki bejelölt
Csak azt nem tudom, hogy ki kicsoda -
#1097 :D -
#1096 az lehet és Peter1-nek is, úgy tűnik:D -
#1095 Nem vagyok még túl aktív. Most fedezem csak fel a +-ot -
#1094 Ez meg én vagyok. Ha érdekel valakit :) -
#1093 persze, mivel te küldted a meghívót :D -
#1092 nekem már megvagy, az előbb kaptam egy +1-et is. -
#1091 mennyi barátom lett -
#1090 nekem is van egsés köröm.
úgy hivják " tiltólistán " :'D -
#1089 Üdv a csapatomban! -
#1088 vegyetek fel :) -
#1087 -
#1086 nekem is van SG-s köröm -
#1085 felvettelek? :D vannak az sg s koromben, de mar nem is tudom ki kicsoda :D -
#1084 Egy darab + kap ezért :) -
#1083 nem történik semmi, kiválaszthatod, mit akarsz törölni -
#1082 nem merek :DDD -
#1081 klikkelj rá -
#1080 ez magával vonja pl, hogy a youtube-ba nem tudok majd belépni a gmail fiókommal? -
#1079 Fiók áttekintése > Fiók törlése -
#1078 Nem is tudtam, hogy felvettél engem... :)
Szóval hogy lehet innen törölni magunkat? -
#1077 Naugye. :) Két körbe pakolod a dolgokat: meló és egyebek néven már eligazodsz. -
#1076 Neo!!! :DDD -
#1075 én elvagyok amúgy. külföldi munkatársakkal tökéletes kapcsolattartás, plusz van pár ismi aki már csatlakozott g+hoz :) -
#1074 Kívánságod számomra óhaj. :) Amúgy neked is, meg mindenkinek itt: bátran körülnézni, keresgélni, ismerkedni. Ismerősök ismerősei között is. Ha nem tudsz nyelveket, lehet használni a Google eszköztárat a böngésződben. Elfogadhatóan fordít, vicces mikor nem. -
#1073 addoljatok nyugodtan :D ... látom nagy a válság :D -
#1072 van de nem nagyon használom.
#1071: :DD -
#1071 valaki dezertált tőlem, mert csak 9 van :DDDD -
#1070 twittered van-e? :D
-
#1069 látom :DDD
-
#1068 10. a köreidben vagy 10. aktiv a köreidben? :D nekem kb ~25 ember van a köreimben, csak egykettő aktiv, meg egyketto csak a játék miatt szokott felmenni :D -
#1067 felveszlek :DDD te leszel akkor nekem a 10. -
#1066 neee töröld magad plz nem akarok 3 emberrel lenni az egész rendszerben : D