1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • skinnyman
    Videó alatti komment:
    "Robert Scoble, you asked for it.
    Under Calendar Settings>General
    Automatically add invitations to my calendar:
    - Yes
    - Yes, but don't send event reminders unless I have responded "Yes" or "Maybe"
    - No, only show invitations to which I have responded
    Check the settings, dumbfuck."

A Google kb mindig megadta a választás lehetőségét (egyesekkel ellentétben), ahogy most is. De anyázni persze egyszerűbb gondolom.
  • GregSB
    Jajó, 1.9 millió követője van pluszon

Akkor gondolom kaphatott pár meghívót (szpemet, reklámot, hangout meghívók, stb)
  • GregSB
    Őőő nem hiszem hogy javították, most néztem meg és nálam is defaultból úgy volt beállítva a Calendar, hogy mindent eventet megjelenítsen amire meghívót kapok.

Namost nálam ez még nem volt para, mert kb egy ismerősöm se használja a Google+t, viszont neki gondolom van pár tíz-százezer követője, szóval tényleg beszophatott pár száz eventet a naptárjába :D
  • Andr0
    ezt a bugot már javították :D:D

De amúgy igaza van a csávónak. elég agresszív a G+-os marketing
  • GregSB
    Nem mindenki örül az új Events funkciónak :D

Mondjuk igaza van, elég nagy faszság volt a Googletől hogy default bekerül minden szar a Calendarba amit emberek kiraknak.
  • Andr0
    és tökjó, mert az iPhone-omba berakja az event foglalást és így tuti nem felejtek el semmit. Aranyos. Nem vagyok az az Event feature fan. Nem szoktam Social networkkal egybekötött összejövetelt szervezni, de ez tetszik.
  • skinnyman
    Party Mode
  • Jim Morrison
    Egyre jobb és jobb csak mindenki fb on van és ez szívás. Pedig annyira használnám :D
  • Andr0
    hát igen. Ez a Nexus 7-es tábla nekem túl picinek tűnik. Nexus Q pedig feleslegesnek :) Glass meg $1500 a Developer verzió... persze olcsóbb lesz majd mire eljut hozzánk de na...
  • GregSB
    Ohh

Kár hogy "Vasárnap este" USA nyugati partjánál az már nálunk hétfő hajnal :(

Az azért mennyire LOL, hogy lement a keynote, de csak 2. a trendek között az IO12... az első Justin Bieber :D :D :D
  • Andr0
    Új feature-k a G+-on(Pl k*rva látványos és szerintem elég hasznos Event funkció)... A Farmville készítője egy közösségi hálót csinál/kivonul a Facebookról... (vagy legalábbis leépít)

G+ kapott iPad appot új Android Appot és "Soon" új iOS appot is fog kapni.

Számok szerint 250m+ regisztrált felhasználó és 150m+ aktív felhasználó, átlagosan 12 percet tölt a platformon.

Ohh és minden vasárnap este van egy érdekes hangout +Virtual Star Party szerintem tök érdekes és hangulatos, engem meg fogtok ott találni :)
    Ohh és a Project Glass is bemutatásra került (A Nexus Q és a Nexus 7 tablet mellett) +Project Glass
  • birdo #1294
    Már a játékok is elhagyják a google+ -t (((
  • hzsolt
    ebben az esetben dicséretes. :)
  • GregSB
    Az a baj, hogy a Calendar egy teljesen külön szolgáltatás. Kellett valami a Google+ba is, mert jelenleg el kell hagynod ha eseményt akarsz szervezni. De ha megnézed a cikket, akkor abból kiderül hogy szinkronban lesz a Calendarral az Events, szóval lehet ezt nevezni a Calendar kiterjesztésére Google+ba.
  • hzsolt
    nem tudom mi bajuk vele, szerintem a naptárak között is elég jó. A Taskkal kellene kicsit jobban összedolgozniuk, és tökéletes lenne.
  • GregSB
    Egykis bashing :D

Úgy látszik a Gúgli sincs megelégedve a csúcsszuper Calendarral, mivel külön Event szolgáltatást fog kapni a Google+.
  • birdo #1289
    beélesítették a google bloggert
  • skinnyman
    Fura az biztos, mondjuk azért nem ugyanaz a verzió, az Androidos okosabb, hangout-ot tudsz kezdeményezni, hangout értesítéseket kapsz, fotók letöltése, post szerkesztése, stb.
  • GregSB
    Érdekes, ez az első alkalom hogy az iPhone app előbb kapott meg egy frssítst, mint az Androidos... ami azért fura, mivel a Google (érhetően) Androidra hozza ki először a fejlesztéseit általában.. pl Drive app máig nincs iOS-re.
  • skinnyman
    Tényleg jól néz ki. Kicsit talán túl csicsás, de még pont belefér.
    Hangout indítás telóról is nagyon jól jött, ez is elég sok dolgot kiválthat önmagában is.
  • Andr0
    eléggé hasonlít az iPhone-os apphoz. Szerintem szép.
  • skinnyman
    Fura, szokni kell. De nem feltétlen rossz ez.
  • Jim Morrison
    ránézésre kicsit gagyibb lett :(
  • skinnyman
    Itt a rizsa a frissítésekről
  • skinnyman
    Frissült az Android app
  • Peetboy
    Ma a GOOGLE-n szintetizátorral lehet zenélni. És fel is lehet venni.
  • skinnyman
    Még nem szerintem
  • GregSB
    Valakinél beélesedett már ez? Nálam még mindig nem...
  • Andr0
    Úgy pofánb*sznám, hogy nem térne magához.
  • skinnyman
    -válogatott szemét ömöljön a felhasználok pofájába
    -zuckerberg-nek még több pénze legyen
  • Andr0
    hát elég szánalmas... nem is tudom pontosan ennek mi értelme?
  • skinnyman
    Nem tűnik viccnek...
  • Andr0
    o.0...
    Ez ugye most vicc?! Hát ez tényleg legalja.
  • skinnyman
    Legalja.
    Ezzel mondjuk a fb akaratlanul is segíti a g+ -t...
  • commissioner
    én (is) csak érdekes/híres emberek followingjára használom
  • Rage47
    google plus nálam nem az ismerősökkel való kapcsolattartásra való
  • berczely
    Szép új felület ide vagy oda nem használja egy ismerősöm/barátom sem...
  • Andr0
    pff nagyon szép lett az új iOS app G+-hoz.
  • GregSB
    Zsír funkció nagyon!
  • skinnyman