Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a narkó összehozza az emebereket.
mostmár a google is 😄
u dont have to listen anybody else but me
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Noname, nem dobsz meg így egy meghívóval? 😊
Van bejegyzés, hozzászólás szerkesztés! WOW! Eddig nagyon szuper! Hiányolom a chatet. Legalábbis eddig nem kaptam meg, ha van 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha valaki tud és akar invelni, az dobjon egy privátot, hogy adhassak egy email címet. Elõre is köszi. 😊
Szóval, ez a facebook "something awesome" számomra annyit jelent, hogy a kis bu*inak van félnivalója a Google+-tól ez jó hír!!!
Másik, örülök hogy már bent vagytok (én még nem xD) de természetesen én is örülnék egy meghívónak😄
Az én környezetem is kezd fellélegezni, hogy oww yea végre valami normális xD
Google+Twitter+Android+Facebook=Google+
Armin & Ayu fan
Nekem is sikerült bekerülni 😊
Akiknek eddig beszéltem a G+-ról, azok mind örültek, hogy végre talán vége lesz a facebook kornak, azt mondták kivétel nélkül ha ez elterjed, ott is hagyják rögtön az fb-t.
Már volt aki meghívót is kért tõlem irl 😊
És azért azt nem elfelejteni, hogy 2-3 napja tud csak róla a világ, ha így mennek a dolgok tovább Cukorhegyi Márk kezdheti ásni a pofátlanság könyvének sírját 😄
nem olvastam el, mert angol és hosszú, és most nincs kedvem hozzá, szóval majd valaki foglalja össze magyarul 😄
Ha majd újra beindul a meghívási lehetõség 😊
Szóval türelem, a címek megvannak.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Címeket kérnék mostantól. :-o
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
http://kosadz0r.mybrute.com/
ez a 'használ' szó az én esetemben erõs volt, egyedül arra használom hogy külföldiekkel akik vagy skype-ot vagy msn-t nem használnak, azokkal így könnyebben tudok beszélgetni, mert ott a chat
na meg néha kiírom hogy megyek füvet vágni, de kb ennyi a ~2 év alatt 😄
/nem neked szól egyedül
de legalább tudnátok mit használtok / nem használtok...
-_-
Hónapok óta van 21 várakozó aki bejelölt 😄
aki ismerõs annyit lát amennyit akarsz (beállítod)
akit nem akarsz ismerõsnek nem fogadod el 😄
ja hogy ciki / kellemetlen / gáz rányomni hogy NEM!
hát kérem. vállalni kell a magánvéleményt.
/nem a fb-ot védem, nem szeretem, de tény hogy egyenlõre nincs jobb alternatíva.
http://kosadz0r.mybrute.com/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Komolyan mondom, ha mondasz nekem olyan beállítást, hogy úgy jelöljek vissza valakit, hogy õ úgy lássa az ismerõsöm lett, de mindenki más meg úgy hogy nem ismerem, akkor regisztrálok!
Sajnálatos módon olyan embereket ismerek, akiket egyszerûen nem vagyok hajlandó felvállalni(a fél város tudja róluk mekkora szemétládák), fõleg most hogy végre kezdek abba a társadalmi rétegbe illeszkedni, ahol a helyem van. Nem is keresem õket soha, de földrajzi okok miatt gyakran találkozok velük az utcán, egyelõre szent a béke, köszönök azt továbbállok amint lehetséges, de ez lehet megváltozna, ha meglátnának a facebookon, de én sorban utasítanám vissza a jelöléseket 😄
Ez van, ha rossz környékké változik a hely idõ közben, ahol az ember felnõ...
azért azt is lehet normálisan kezelni.
szépen okosan visszajelöltem mind a ~600 ismerõst, közülük a ~550 a nevemen és profilképemen kívül nem látnak az egész "facebook életbõl" semmit.
a maradék ~50 valódi barátom pedig szépen csoportokra van bontva...
kellett hozzá egy fél délután mire beállítgattam a csoportokat, hozzáférési jogokat. de mûködik 😊