1345
-
Tmac #425 Valaki tudja hogy lehet-e már rendesen regelni? Mivel hirtelen 15-20 ismerősöm is beregisztrált. -
#424 körből nem tudsz kilépni. (ugyan az mintha letiltanád az illetőt)
adott bejegyzéseket tudsz (számodra) bezártnak tekinteni.
továbbá személyeket tudsz letiltani hogy ne tudjanak üzenni neked. -
Tmac #423 Ahogy nézem ha valaki felvett az egyik körébe akkor azzal te nem tudsz semmit csinálni. (Bár csak akkor lát a faladon infót ha nyilvánosként posztolsz valami) -
Taibi #422 Csak Gmail-es címet lehet meghívni (már amikor működik), vagy egyéb email címeket is lehet? -
#421 hogy lehet kilépni más köréből? -
#420 most már csak várnunk kell az amerikai közönség reakciójára... ha ők jól reagálnak, az oldal megmarad. -
#419 akkor lépsz ki egy körből amikor szeretnél.
ha valaki belerak akkor igen, megkapod amit ír (míg az ellenkezőjéről nem döntesz)
:) -
#418 Amúgy ha most valaki belerak a körébe, akkor tud majd spamelni ? :o -
#417 ez a " rossz közösség " használja az adott oldalt.
kérem, ti jelöltétek őket vissza :)
/sértődés lesz ... :'DD
nyomd ki és kész! majd ha normális akkor lesz köztetek bármíly nemű kapcsolat is. tényleg nem értem :D -
#416 Abszolút egyetértek, bár sokak szerint Google fan vagyok. De akárhonnan nézem, a kereket nem akarom újra feltalálni, így azt használom, amit sokan tesztelnek és megbízható gárda fejleszt.
A meglévő termékeknek elég jelentős köre az, amit egy közösségi oldal remekül használhat. Ha ezeknek csak a fele a közösségi oldalról is elérhető eszköz lesz, nincs miről beszélni. Nincs az a cég, aki ezt az évtizednél régebben letesztelt eszközkört überelni tudja. -
#415 Nézd, valahogy benne van az a dolog is, hogy benyomás.
Kérdezz meg akárkit, mindenki azt mondja csak azért van fb-n, mert ott vannak most a legtöbben, hasznos funkciók vannak, de amúgy mégis van benne valami visszataszító.
Nézd meg a Google termékeket, egyedül talán összeesküvéselméletgyártók fejezik ki nemtetszésüket.
A dolog valahonnan a két termék mögött álló céges háttérből eredhet. A facebook elég nyíltan profitorientált, a megalkotója egy erkölcsileg igencsak megkérdőjelezhető személy, meg az egész olyan agresszív benyomást kelt.
A Google viszont rendkívül nyíltan beszél mindenről, felvállalják a hatalmukból eredő felelősségüket, azonnal készségesen reagálnak minden aggályra, jóvá teszik a baklövéseiket, mindenhez a legfinomabb mozdulatokkal próbálnak nyúlni, stb... -
#414 Na ja, pont a gyerekkori legjobb barátom volt az, aki irl full normálisan viselkedik még a legváratlanabb szituációkban is, de amikor eléggé megkésve rászabadult az internetre, akkor 18 éves létére úgy viselkedett a gép előtt, mint egy 3 éves kisgyerek egy új gyerekjátékával :D -
#413 nálam már szabad :D -
5241451 #412 Leteszteltem, nincs még szabad regisztráció. -
#411 Google Plus now open to all – No Invite required -
5241451 #410 Diaspora nekem is nagyon tetszik, csak nem igazán haladnak vele. (fixme) -
#409 Facebook olyan lett mint a myvip, aztán a g+ lesz olyan, talám a diaspora nyerő lesz :D -
5241451 #408 Amit leírtál akár igaz is lehetne, de a valódi indok, amiért vonultak a népek Facebookra az a divat.
Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz rá akárkinél, hogy miért váltott Facebookra, nem fog tudni mit mondani. -
#407 egy "nagy áttérési" hullám már volt néhány éve. emlékszem, hogy ismerősi körben szinte teljesen meghatározó jelentőségű volt az iwiw. aztán elkezdtek egyre többen facebookozni, és ahogy nőtt a facebook jelentősége, úgy hagyta ott lassan mindenki az iwiwet.
ezt pedig még viszonylag egyszerűen megmagyarázható: külföldi ismerőse sokaknak van, facebookon pedig ők is rajta vannak. így az az érzése az embernek, hogy ha rajta van facebookon, akkor egy "nemzetközi társadalomban" is benne lehet. ráadásul különböző weboldalakon a sok like button, és egyéb facebookos alkalmazásokkal és játékokkal (!!!) való folyamatos találkozás is erősen ösztönző hatású volt.
google plusnál az ösztönző hatást és a "nagy vándorlást" maximum az egyesített google szolgáltatások adhatják (ezek azok, amiket facebook nem tud kínálni), ez viszont pl egy nem kocka lány ismerősömnek nem tudom mennyire fontos :)
de a lényeg: majd kiderül. -
5241451 #406 Példának okáért docs.com-ot láttad már? Facebook Jabberje is katasztrofális, egyszer egy ideig rá voltam kényszerülve, random záródnak be a popup ablakok, félóránként váltogat önkényesen offline és online állapot között. GTalk-on viszont az általad elmondott dolgot soha nem tapasztaltam.
A Google+ előnye még szerintem az, hogy 1bit júzerre van tervezve a felülete, nem 20 link mögött bújnak a beállítások. -
#405 jobb egy helyen lenni, mint kettőn. ezzel egyetértek.
google szolgáltatások jók, ez tiszta sor.
hogy mi az a sok dolog, amiben facebook gyengébb alternatívát nyújt google-nál, az most sajnos nem világos. eddig szerintem más jellegű szolgáltatásokat nyújtottak. egyébként pedig nem találkoztam annyi buggal facebookon, hogy az a használatot kényelmetlenítette volna, vagy akár az otthagyást megindokolná. néha frissíteni kell, hogy lássam az új üzeneteket chaten. néha offline-nak jelzi ki az online ismerősöket. ajjaj.. tegnap egész nap away voltam gtalkon, és ismerősöm végig offline-nak látott :)) megesik az ilyen.
google szolgáltatások integrálása plusba: most kb ez az egy jelentős előnye van (lehetne) a plusnak a facebookkal szemben. tényleg az lenne az ideális, ha hagyhatnám az összes többi oldalt, és plusban mindent tudnék intézni.
azt hiszem majd az ismerőseim és a többi szorgalmas adatfeltöltő ember eldönti, hogy plust fogok-e használni, vagy marad fácse. -
#404 Nem kaptam meg a meghívót én se, de úgy sikerült belépnem, hogy megnyitottam google mail-t egy külön fülön másikon a google+ és voiláá feldobta a regisztrációs ablakot. :) -
5241451 #403 edios:
Az én észrevételeim ennyire semmisek, hogy reakciót sem érdemelnek? :)
Kabuto:
Szerintem a Google Reader előbb-utóbb beleintegrálódik a Google Pluszba, vagy valami hasonló szolgáltatás. -
KaBuTo666 #402 Jogos. :-)) De van hogy az embernek olyan barátai vannak hogy élőben tényleg normális de közösségi oldalon meg olykor WTF...akkor töröljem a picsába? Sértődés lesz, személyesen blablal...összeveszés stb...nem olyan egyszerű mint gondolod. :-)
Ha meg nem saját szemből olvasna látjuk, úgy is be lesz képként rakva valahova...humorosba is beraknak külföldi - magyar társalgásokat fb-ről...szal ha nem is akarod úgy is eléd tárul és olvasod. Persze írhatod hogy nem kell az ilyet elolvasni, de akkor is amíg van szenny nép addig nem lesz normális az adott honlap...itt is a szokásos alreg bannok vannak mert egy gyerek állandóan randomra ír baromságokat és nem tud leállni. És ez nem FB... -
#401 amíg át nem tértél megint a "normális közösség" témára abszolút és teljes mértékben egyetértettem a hozzászólásoddal.
közösség = akiket összegyűjtesz/nem rejtesz el -
KaBuTo666 #400 FB-t pl azért szeretem mert ha sok oldalt felveszel rajta, akkor a főoldalon megjelennek az általuk megosztott hírek, információk, cikkek, képek, videók...és egybe van, nem kell 40 weblapot külön meglátogatnom a 1 - 1 db friss hírért, minden rajta van egy oldalon [fb oldalon] csak külön lapba meg kell nyitnom. Nap elején és végén végignyalod és kész. Legalábbis számomra így jó, valaki RSS programot használ, stb...elején amúgy meg jó volt mert a közösség normálisnak tűnt, de persze áttért rá ugyan úgy a szenny nép aztán már azon kapja fejét az ember hogy mekkora értelmetlen hülyeséget olvas az üzenőfalon és legszívesebben jól megmondaná neki de akkor sértődés vita lesz a vége blablabla... -
#399 ilyen érvet nem tartok elfogadhatónak. "jobb a közösség". aki nem tetszik, azt kinyomod facebookról, és többet nem hallasz róla. nem az oldal hibája, ha gyökerekkel társalogsz :)
viszont továbbra se látom, hogy miért lesz jobb nekem itt, mint facebookon. pedig szeretném, mert alapvetően örülnék, ha idegen gépen csak egy helyre kéne bejelentkeznem :)
további észrevételek (de inkább már csak apróságok):
-körök miatt vmivel jobban csoport, és kevésbé személy orientáltabb, mint facebook. ez nem előny, nem hátrány, hanem más megközelítés
-akinek több e-mail címe van, külön személyként jelenik meg. ez igénytelen, facebookon ilyen nem volt. -
KaBuTo666 #398 Nem állok neki magyarázkodni miért jobb, de egyenlőre a közösség [és most magyar szempontról van szó] jobb mint fb-n...de mivel úgy is átfog ide is térni a tiniosztály és majd töltik fel a szánalmasabbnál is szánalmasabb fotókat és falon belüli szövegeiket így ez is hamar el fog szennyesedni...alapjáratba véve nem a közösség oldalakkal van gond maga, hanem a rajta lévő szenny néppel ami irritálja a normálisabb emberi lelkeket. -
5241451 #397 Azért érdemes, mert a Facebookal ellentétben nem bugzik, minden utcasarkon. Integrálva vannak Google szolgáltatások, amik jóval minőségibbek, mint a Facebookos alternatívának nevezett viccköltemények, továbbá Google fiókja gyakorlatilag mindenkinek van, jobb egy helyen lenni, mint kettőn. -
#396 sztem lesznek (ill már vannak) sokan. bár megmagyarázni nem tudom. nem tudom, hogy mitől jobb, mint a facebook. miért érdemes áttérni, vagy egyáltalán használni. talán ha erősen bele lenne integrálva az összes google szolgáltatás, többet nyújtana, de ilyet nem látok egyelőre.
pozitívumok: olyan, mint a facebook
negatívumok: olyan, mint a facebook -
gregtom6 #395 Hát ez aztán nem semmi, most őszintén: Ki a görcs akar még egy addiktív adatgyűjtő szarságra regisztrálni???
Kész agyrém. -
5241451 #394 Ment. -
#393 nekem is dobjon valaki meghivot
mail: [email protected]
előre is köszönöm -
#392 Éniskérnék 1et:). -
#391 kösz azt írja angol gyerek hogy betudott lépni már utána oldalon :D -
#390 Mennyi időt kell várni mire beeenged? Már vagy 2 napja várok...
Dobna valaki még egy inviteot? Cím az adatlapomon. -
#389 tegnap este óta szarakodik a rendszer ezen része -
#388 hülye vagyok ehhez berakom embert körbe után írok valamit üzi falra ok megosztom de nem kapnak emailt :D -
Newfronter #387 Nekem is sikerült regisztrálni a rendszerbe most este. Köszönöm a meghívót még egyszer! -
#386 hát ja, nem sok reklámot kapott:D