Google+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
A szõr az evolúciós szükséglet! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VRSDM
szõrõs pocakos fickókkal nem barátkozunk 😄

u dont have to listen anybody else but me

Sir Quno Jedi
én nem 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VRSDM
<#hehe>
a narkó összehozza az emebereket.
mostmár a google is 😄

Avenger
Privátban adok egy email címet ha ki akarod próbálni 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

N o N a m e
Hú, mennyi barátom lett hirtelen! 😊))
Persze menni fognak a meghívók! 😊
Avenger
Az általam felvázolt módszerrel is próbáltad? ez tulajdonképpen nem meghívás, hanem bug, ami engedi, hogy regisztráljunk 😊 Persze ez is korlátozva lehet, ha nem bírja a szerver, de az elküldése nincs behatárolva elvileg.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

N o N a m e
már próbáltam meghívni, de azt írja, hogy a meghívóküldést hamarosan bekapcsolják. Adj e-mail címet, és aztán megy a meghívó 😊
Avenger
Igen, a meghívás úgy megy elvileg, hogy adott email címet fel kell venni circle-be, és egy üzenetet meg kell osztani a circle-el(körrel) majd bepipálni, hogy akinek nincs acc-ja az az email címére kapja meg. Onnantól az email-en keresztül az emberek tudnak regelni.

Noname, nem dobsz meg így egy meghívóval? 😊

N o N a m e
Bent vagyok én is!
Van bejegyzés, hozzászólás szerkesztés! WOW! Eddig nagyon szuper! Hiányolom a chatet. Legalábbis eddig nem kaptam meg, ha van 😄
Jim Morrison
na, nem kell meghivo, eleg ha megemlitenek (most tudtam meg), kaptam ilyet hogy regisztralhatok, de sajnos most nemtok :-( (valami hiba van)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Avenger
Üdv!
Ha valaki tud és akar invelni, az dobjon egy privátot, hogy adhassak egy email címet. Elõre is köszi. 😊

Srácok! Aki tud meghívót küldeni, az legyen szíves tegyen velem jót! 😊 [email protected]
Csak egy kis nézni való. <#nezze><#nezze>

Fõoldal
Körök
Andr0
Jó reggelt mindenkinek:

Szóval, ez a facebook "something awesome" számomra annyit jelent, hogy a kis bu*inak van félnivalója a Google+-tól ez jó hír!!!

Másik, örülök hogy már bent vagytok (én még nem xD) de természetesen én is örülnék egy meghívónak😄

Az én környezetem is kezd fellélegezni, hogy oww yea végre valami normális xD

Google+Twitter+Android+Facebook=Google+

Armin & Ayu fan

Sir Quno Jedi
no, már élvezitek?

Reggelt.

Nekem is sikerült bekerülni 😊

TheLostOne
Ja igen amúgy már bent vagyok, és igen úgy néz ki ez az elsõ közösségi oldal, ami adatvédelmi és adatfolyam-felügyeleti szempontokból megfelel az elvárásaimnak 😊

TheLostOne
Valszeg valami Apple iSeries alkalmazás lesz, de ez ide nevetségesen kevés lesz már.

Akiknek eddig beszéltem a G+-ról, azok mind örültek, hogy végre talán vége lesz a facebook kornak, azt mondták kivétel nélkül ha ez elterjed, ott is hagyják rögtön az fb-t.

Már volt aki meghívót is kért tõlem irl 😊

És azért azt nem elfelejteni, hogy 2-3 napja tud csak róla a világ, ha így mennek a dolgok tovább Cukorhegyi Márk kezdheti ásni a pofátlanság könyvének sírját 😄

N o N a m e
Facebook reagál a Google+ra és máris valami naggyal készülnek jövõ hétre!
nem olvastam el, mert angol és hosszú, és most nincs kedvem hozzá, szóval majd valaki foglalja össze magyarul 😄
Jah úgy lehet, de még szüneteltetik.
TheLostOne
Elvileg én is bent vagyok, de mobilról nem tudom aktiválni... Meghívni elvileg email cím körbe rakásával majd a körnek bejegyzés küldésével lehet, ahogy az indexen írták. Utána kb 4 óra hogy a meghívást aktiválni lehessen.

Azért én is elküldtem a mail címemet 😄
Ha majd újra beindul a meghívási lehetõség 😊

berczely
Akkor most ki tud hívni és ki nem hová küldjek e-mailt?

Bocs skacok benéztem...mármint a címeket beengedte írni, de mikor meghívót küldtem volna, kiírja hogy: "Az e-mail meghívók küldését hamarosan bekapcsoljuk."

Szóval türelem, a címek megvannak.
LaliK
énisénis. 😊

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Rage47
küldtem privit
Elvileg tudok hívni.

Címeket kérnék mostantól. :-o
Rage47
engem híívj😊
Bejutottam. Más valaki még? Nézem hogy tudok e hívni.
GregSB
😄DD

LaliK
Vanbaj...

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

VRSDM
nekem van 4 ...

GregSB
Invite-ért szopok!

2 db-ért mélytorkozok
3 db-ért le is nyelem!

valaki tud invet küldeni?

http://kosadz0r.mybrute.com/

LaliK
Nemtudom hogy TE vagy-e regelve, ha igen, jelölj be és nézd meg visszamenõleg mennyit posztoltam és milyen gyakorisággal 😄

ez a 'használ' szó az én esetemben erõs volt, egyedül arra használom hogy külföldiekkel akik vagy skype-ot vagy msn-t nem használnak, azokkal így könnyebben tudok beszélgetni, mert ott a chat

na meg néha kiírom hogy megyek füvet vágni, de kb ennyi a ~2 év alatt 😄

VRSDM
most megint nem én akarok a legokosabb lenni
/nem neked szól egyedül

de legalább tudnátok mit használtok / nem használtok...

-_-

LaliK
Naneba... 😄

VRSDM
/a facebookon nem kap értesítést a nemrõl 😉

LaliK
Még a NEMre se kell kattintani, csak úgycsinálsz mintha nem vetted volna észre xD
Hónapok óta van 21 várakozó aki bejelölt 😄

VRSDM
aki nem ismerõsöd totál nem lát semmit (beállítod)
aki ismerõs annyit lát amennyit akarsz (beállítod)

akit nem akarsz ismerõsnek nem fogadod el 😄
ja hogy ciki / kellemetlen / gáz rányomni hogy NEM!
hát kérem. vállalni kell a magánvéleményt.

/nem a fb-ot védem, nem szeretem, de tény hogy egyenlõre nincs jobb alternatíva.

Ha tudna valaki küldeni egy inv-et a kosadzk1gmail.com címre azt megköszönném.

http://kosadz0r.mybrute.com/

Hát én is most töröltem ki kb. 300 ismerõsömet. Még régi oszt társakat is, akikkel azóta találkoztam és nem képesek visszaköszönni.. Ha a kemény mag használni fogja ezt a GooglePlus-t, akkor voltam utoljára FB-on.

TheLostOne
Fuck... Ennyit a facebookról, marad az "In Google We Trust", de lehet csak addig, amíg arra is rá nem találnak ezek a nemkívánatos emberkék, akik ugyan hozzámnyúlni nem mernének soha, sõt párszor meg is védtek már, de csak azért, hogy utána rá próbáljanak beszélni arra, hogy áruljam el a barátaimat az õ érdekükben. Meg aztán nemsokára elkezdõdik az üzleti életem, nincs szükségem sem arra, hogy ilyenek miatt járassam le magam az ügyfelek elõtt, sem arra, hogy a hasznomat lessék örökké, ha megtudják hogy cégben utazom.

Jim Morrison
en fb on meg azokat se jelolom be akiket ismerek, csak akikkel tenyleg gyakrabban talalkozom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee
ismerõslistában ott lesz mindenképpen 😊
TheLostOne
Hm, ez elsõre jól hangzik, még a végén meggyõzöl.

Komolyan mondom, ha mondasz nekem olyan beállítást, hogy úgy jelöljek vissza valakit, hogy õ úgy lássa az ismerõsöm lett, de mindenki más meg úgy hogy nem ismerem, akkor regisztrálok!

TheLostOne
Na én alapból ezért nem vagyok még sehol 😄

Sajnálatos módon olyan embereket ismerek, akiket egyszerûen nem vagyok hajlandó felvállalni(a fél város tudja róluk mekkora szemétládák), fõleg most hogy végre kezdek abba a társadalmi rétegbe illeszkedni, ahol a helyem van. Nem is keresem õket soha, de földrajzi okok miatt gyakran találkozok velük az utcán, egyelõre szent a béke, köszönök azt továbbállok amint lehetséges, de ez lehet megváltozna, ha meglátnának a facebookon, de én sorban utasítanám vissza a jelöléseket 😄

Ez van, ha rossz környékké változik a hely idõ közben, ahol az ember felnõ...

Rage47
ja, ez is egy megoldás😊
de én a google dolgokat jobban bírom:p
VRSDM
ha már megy a facebook témázás.
azért azt is lehet normálisan kezelni.

szépen okosan visszajelöltem mind a ~600 ismerõst, közülük a ~550 a nevemen és profilképemen kívül nem látnak az egész "facebook életbõl" semmit.

a maradék ~50 valódi barátom pedig szépen csoportokra van bontva...

kellett hozzá egy fél délután mire beállítgattam a csoportokat, hozzáférési jogokat. de mûködik 😊