Google+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
Én is ezt csináltam. Akiket meghívtam, azok tudnák elmondani, hogy hány levelet kaptak.
Spészgószt
Én simán beléptem a google plus-ba a meglévõ google fiókkal...vagy az nem az????

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

VRSDM
egy kérdés.

meghívtam 10 embert.

majd jön még egy kérelem.

meghívom a 11-et is.
akkor az elsõ ember már kap +10 ímélt hogy jöjjön mert érkezett egy üzenet az adott körbe?

/remélem nem spammeltem szét a fél email-címtáram cirka ~50 meghívómmal 😄

u dont have to listen anybody else but me

N o N a m e
<#hehe>
Hegi90
loool

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

FZoleee
na jó, a google mehet a picsába ezzel:
A szolgáltatás használata életkorhoz kötött. 😄
Vaxi
dobj e-mailt

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
az kéne még, hogy a fõlapon is lássuk melyik körbe tartozik az iromány

Máté94
Ha valakinek van meghívója, privátban tudna írni esetleg? 😊

Köszönöm!
VRSDM
csinálj egy kört, tedd bele akit szeretnél új tagnak
majd írj a körbe és kapják az értesítést emailben a regisztrálós linkel 😉

Vaxi
nekem ezt írja meghíváskor "Az e-mail meghívók küldését hamarosan bekapcsoljuk!" ez miez? 😄

VRSDM
akik szintén csatlakoznának egy priváttal lepjenek meg...

köszi szépen 😉 eddig tetszik...teljesen egyszerû, szép, nekem tetszik, remélem sokan váltanak majd 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

VRSDM
körökbe rakod õket 😉

Ja akinek kell meghívó privibe küldje a mail címet, mert itt nehéz lesz kibogarászni 😊

Sziasztok.

Kapcsolatokat miképpen tudnám teljesen átszerkeszteni?
Mert nem vágom, hogy honnan húzta be, de boldog-boldogtalan szerepel a kapcsolataim között 😞

N o N a m e
Nekem azzal megy.
Rage47
Firefox 5-tel megy vkinek?
én is pofátlankodnék, annyira kiváncsi vagyok 😊)) egy szerencsés ember engem is meghívhat 😄 nagyon kööööszi ha valaki megszán 😄
[email protected]

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LaliK
Aaaaakkor most megpróbálom a g-mailesre kérni

sspotting kukac gmail pont com

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

hzsolt
Kérnék szépen egy meghívót a szerencsés emberektõl: rumcajsz at gmail.com

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Avenger
Mondjuk körökkel tényleg megoldható kb ugyan az a hatás.

Most töltöttem le az androidos appot, nagyon jól meg van az is csinálva. A készített képeket azonnal feltölti ha kéri az ember, és lehet automatikus szinkronizációt is beállítani. Meg van egy Huddle nevû tömeges(külön körökkel) chat alkalmazás is hozzá. Nem mellékesen a google pluszos értesítéseket real-time szinkronizálja, mint az emaileket.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Miért van az hogy ha a "Fotók rólad" részhez akarok feltölteni képet/képeket akkor az az albumoknál jelenik meg a profilomban és nem a fotók rólad résznél?

VRSDM
nincsen saját falad.
a megosztásokat szûröd (a körök alapján)
ha személyeskedni szeretnél van hangout - voice - email - gtalk

Avenger
Én csak azt nem tudom, hogy más falára( például csak egy bizonyos személyére), oda lehet e írni? Mint facebookban például. Meg, hogy naptári eseményt meg lehet e osztani a pluszos körökkel? 😊 De amúgy tényleg nem rossz eddig.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rage47
hát ez nagyon tetszik egyelõre😄
Avenger
Még írnod kell egy üzenetet annak a körnek, amiben van. És nem meghívót kap, hanem értesítést az üzenetrõl, amiben a megtekintésre kattintva lesz egy regisztráció gomb is, az oldalon. 😊

Rage47
vkit berakok egy circle-be, akkor már kap meghívót?
Avenger
Ahogy nézem, egész szépen egybeintegrálták az androiddal, fényképet például lehet közvetlenül a telefonról feltölteni, ha fel van installálva rá az app 😊 tetszik.

VRSDM
egy jó kérdés.
/nem azért lett fekete a sáv mert újítunk és közé kerül a + is?

ahoz képest ugyan úgy meg kell nyitnom a siteot hogy lássam az értesítéseket. a plusz még nem került a fel a lehetõségek (mail, docs, calendar ...) közé :S

Jim Morrison
How do I change my age in my account?
There's currently no way to change your age in your account.

na akkor meg mi. Lehet a mobilomból olvasta ki akkor 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
most azt keresem, hogy hol álliithatom be.. baszki, 23nap és nagykorú vagyok, törzs googleös vagyok, velem ne szórakozzon basszus ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Hiányolom a -1-et. 😊
VRSDM
túl kevés vagy? vagy túl sok? 😮 😄

Jim Morrison
piros alapon fehér szöveg->klikk-> és hoppá... most mást dobott ki de nem akarom elhinni...

Ez a funkció nem érhetõ el a fiókodhoz.
A szolgáltatás használata életkorhoz kötött.

naabaszki...

azért köszi 😄 hihetetlen...

Avenger
Kattints a kommentálásra, és ott lesz egy piros gomb-> csatlakozás a google +hoz vagy valami ilyesmi.

VRSDM
és kattins a kék alapon fehér szövegre
"További információ a Google+ szolgáltatásról"

és már ott is vagy a +UI-n

Andr0
Akinek van meghívója, az engem is meghívhat: mail címem a profilomon "msn" azonosító álnév alatt😄

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
nektek milyen email jott ? nekem ilyen, lehet nem is tok regizni? 😮 :
Halihó!
xy bejegyzésének megtekintése vagy kommentálása »
A Google+ projekt hibáit jelenleg egy kis csoportnyi tesztelõ csiszolja. Ha nem tudsz hozzáférni a Google+ szolgáltatáshoz, látogass vissza a közeljövõben.
További információ a Google+ szolgáltatásról

GregSB
Csak egy picit 😛

N o N a m e
Szerinted van-e? 😄 Én azt csináltam, raklak bele titeket (akik meghívóért könyörögtetek 😄), aztán van egy bejegyzés amit osztok meg. Eddig 3x megosztottam 😄
VRSDM
/kéne-e csinálni sg circle-t tesztelés címén-e?

berczely
Bent vagyok köszönöm! 😊

Avenger
Na megkaptam, regelek is 😊 Köszi

N o N a m e
úgy csináltam én is. 😊
Avenger
Pont ezt írtam én is 😊
Esetleg van kedved egy circle üzenetet küldeni nekem? 😊

N o N a m e
Lehet ha 3 e-mail is ment. Majd várom a visszajelzéseket, ha bejutottatok! 😊
VRSDM
pedig én engedtem volna, seggbõl szájba 😊

Sir Quno Jedi
De elõtte azért gargalizálni kellett vele??? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GregSB
Srácok, nem kell invite, meg mélytorkozás meg semmi.

Egyszerûen létrehoztok egy Circle-t, abba be kell tenni azt az embert akit meg akarsz hívni (nyilván a gmailes emailcímét), majd meg kell osztani valamit azzal a circle-el.

Ezután a körben lévõ emberek kapnak majd egy emailt, és egybõl tudnak regisztrálni, én is így kerültem be. És még csak le se kellett nyelnem!