Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
meghívtam 10 embert.
majd jön még egy kérelem.
meghívom a 11-et is.
akkor az elsõ ember már kap +10 ímélt hogy jöjjön mert érkezett egy üzenet az adott körbe?
/remélem nem spammeltem szét a fél email-címtáram cirka ~50 meghívómmal 😄
u dont have to listen anybody else but me
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
majd írj a körbe és kapják az értesítést emailben a regisztrálós linkel 😉
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Kapcsolatokat miképpen tudnám teljesen átszerkeszteni?
Mert nem vágom, hogy honnan húzta be, de boldog-boldogtalan szerepel a kapcsolataim között 😞
[email protected]
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
sspotting kukac gmail pont com
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Most töltöttem le az androidos appot, nagyon jól meg van az is csinálva. A készített képeket azonnal feltölti ha kéri az ember, és lehet automatikus szinkronizációt is beállítani. Meg van egy Huddle nevû tömeges(külön körökkel) chat alkalmazás is hozzá. Nem mellékesen a google pluszos értesítéseket real-time szinkronizálja, mint az emaileket.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
a megosztásokat szûröd (a körök alapján)
ha személyeskedni szeretnél van hangout - voice - email - gtalk
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
/nem azért lett fekete a sáv mert újítunk és közé kerül a + is?
ahoz képest ugyan úgy meg kell nyitnom a siteot hogy lássam az értesítéseket. a plusz még nem került a fel a lehetõségek (mail, docs, calendar ...) közé :S
There's currently no way to change your age in your account.
na akkor meg mi. Lehet a mobilomból olvasta ki akkor 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez a funkció nem érhetõ el a fiókodhoz.
A szolgáltatás használata életkorhoz kötött.
naabaszki...
azért köszi 😄 hihetetlen...
"További információ a Google+ szolgáltatásról"
és már ott is vagy a +UI-n
Armin & Ayu fan
Halihó!
xy bejegyzésének megtekintése vagy kommentálása »
A Google+ projekt hibáit jelenleg egy kis csoportnyi tesztelõ csiszolja. Ha nem tudsz hozzáférni a Google+ szolgáltatáshoz, látogass vissza a közeljövõben.
További információ a Google+ szolgáltatásról
Esetleg van kedved egy circle üzenetet küldeni nekem? 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyszerûen létrehoztok egy Circle-t, abba be kell tenni azt az embert akit meg akarsz hívni (nyilván a gmailes emailcímét), majd meg kell osztani valamit azzal a circle-el.
Ezután a körben lévõ emberek kapnak majd egy emailt, és egybõl tudnak regisztrálni, én is így kerültem be. És még csak le se kellett nyelnem!