1345
-
#465 lehet már simán regelni -
alex88 #464 hello!
hogy lehet meghívóhoz jutni?vagy tudna küldeni valaki?([email protected])
köszi!
üdv! -
#463 de, látod minden ismerősöd nyilvános bejegyzését -
Tmac #462 Ha valaki felvesz a körébe akkor arról ugye kapok értesítést, de ha valaki kivesz arról is kapok?
Mivel elvileg most "akik felvettek téged" listában 6 ember van de az értesítéseknél látszik hogy idáig 7 ember vett fel. -
#461 itt nincs olyan lehetőség hogy mint a fb-n mindenki más nyilvános bejegyzését lássam? -
#460 köszi a meghívót)) (akit illet)
első tapasztalat: nálam a netbookon nyögvenyelősen müxik a facebook, a G+ villámgyors (egyenlőre) -
#459 Nekem egy dolog nem tetszik, hogy a saját domaines Google fiókok ki vannak zárva a körből, sőt a + miatt a már meglévő profilok is eltűntek. -
#458 na most akkor mi a helyzet, mégse szabad a regisztráció?
vagy valaki be tudna szervezni? :) -
#457 érdekes, és az is kiderült hogy lesznek alkalmazások is... meg sok újítás is lesz még:)
Én úgy érzem be fog ez indulni:) Ez kivételesen működni is fog xD -
#456 13+ lesz a Google+ csak még belövik a biztonsági intézkedéseket
https://groups.google.com/forum/#!msg/chromebook-central/P7TYaULO8f4/eUPyuqPeMeQJ -
#455 please, meghívót légyszíves: [email protected] -
#454 egyetlen egy alkalmazást próbáltam eddig
" mennyire vagy csillámpóni " :D
ezen kívül én nem nyomom rá semmien külső akárkinek hogy éljen az adataimmal. elég ha cukor márknak a kezébe adtam az életem :'D -
#453 Ja látom már, van külön facebookos popupja. -
#452 Hát az alkalmazások úgy kezdődnek hogy apps.facebook.com/...
ez meg úgy hogy http://www.circlehack.com/login.html
Persze valószínűleg nem élnek vissza vele, de akkor sem egy életbiztosítás. :) -
#451 FB-n nem használsz alkalmazásokat ? Mert ez ugyanaz. -
#450 Hát én külső oldalon tuti nem adnám meg a FB loginomat :) -
#449 http://techbend.com/2011/07/03/google-plus-invite-to-facebook-friends-import-on-google-add-facebook-list-google-cirlces/ -
#448 A kis nyílnál be lehet kapcsolni melyik köröket mutassa a csevegésnél, de gondolom a körödben mindenkinek be kell kapcsolnia, hogy lásd őket, mivel nálam sem mutat senkit :) -
#447 És hogy lehet kikapcsolni (vagy ki lehet kapcsolni?), hogy csak azt mutassa, aki csak G+-on van?! -
#446 Az a globális Google izé, ott mutatja azt is aki Gmailen van, esetleg Gtalkon mobilról, de szerintem azt is aki csak telóról :D -
#445 Facebookra is megcsinálták a Köröket :) -
#444 Ott nekem csak anyumat és 2 embert ír, akik még csak nincsenek is nekem felvéve körökbe. -
#443 chaten esetleg bal oldalt? -
#442 Azt lehet látni valahol, hogy kik vannak online? -
#441 Lol Darth Vader :D -
#440 Én a Google helyében tuti küldtem volna neki egyből meghívót :) -
#439 dehogy :D -
KaBuTo666 #438 ah ugyan mar...:D -
#437 ez tenyleg az ove vajon? :) -
#436 kémkedik :D -
#435 igen :D -
Pio #434 Azért van abban valami cinikus, amikor a nagy antigoogle kampányvideót a google videómegosztóján terjesztik. :) -
#433 akkor az incoming lesz csak spam zóna, úgy nem vészes:) -
#432 en is igy latom. alapbol a stream-ben csak azok jelennek meg akik neked is a koreidben vannak. az incoming-ban jelenik meg az is, akinek a koreben vagy de neked nincs a koreidben -
#431 Igen, de csak akkor fogod látni, hogy mit spamel, ha felveszed őt te is egy körbe. Vagy nem így van? -
#430 Mivel egy ember több körödben is lehet, ezért javaslom, hogy csinálj egy általános kört, amiben minden ismerősöd benne van, és a fal-ra sose kattints, csak az általános körre, így ugyan azt éred el mint a facebook esetén, csak az ismerőseid dolgait látod majd :)
Eddigi tapasztalataim alapján a megfelelő beállításokkal ugyan azt tudja mint az FB, viszont igény esetén többet is/mást is. -
#429 tehát akkor google plusban azt állíthatom be, hogy ki NE üzenjen?
ebben az esetben viszont van egy nagyon jelentős különbség facebook javára, mert ott ugye azt állítom be, hogy ki üzenjen.
nem mindegy. -
#428 -
#427 igen, de letilthatod, és fel is lehet oldani később, ha akarod -
#426 akkor hogy is van ez? valaki ismeretlen e-mail címem alapján bedob egy körbe, és elkezdhet nekem spammelni a falra?
(gondolom nem így, mert akkor 1 hét múlva már annyi spam lesz h mindenki otthagyja :) )