1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Rage47
    lehet már simán regelni
  • alex88
    hello!
    hogy lehet meghívóhoz jutni?vagy tudna küldeni valaki?([email protected])

köszi!
    üdv!
  • Rage47
    de, látod minden ismerősöd nyilvános bejegyzését
  • Tmac
    Ha valaki felvesz a körébe akkor arról ugye kapok értesítést, de ha valaki kivesz arról is kapok?
    Mivel elvileg most "akik felvettek téged" listában 6 ember van de az értesítéseknél látszik hogy idáig 7 ember vett fel.
  • Montanosz
    itt nincs olyan lehetőség hogy mint a fb-n mindenki más nyilvános bejegyzését lássam?
  • Montanosz
    köszi a meghívót)) (akit illet)

első tapasztalat: nálam a netbookon nyögvenyelősen müxik a facebook, a G+ villámgyors (egyenlőre)
  • NessieGraf
    Nekem egy dolog nem tetszik, hogy a saját domaines Google fiókok ki vannak zárva a körből, sőt a + miatt a már meglévő profilok is eltűntek.
  • miilann04
    na most akkor mi a helyzet, mégse szabad a regisztráció?
    vagy valaki be tudna szervezni? :)
  • Andr0
    érdekes, és az is kiderült hogy lesznek alkalmazások is... meg sok újítás is lesz még:)

Én úgy érzem be fog ez indulni:) Ez kivételesen működni is fog xD
  • SzirmosSzisza
    13+ lesz a Google+ csak még belövik a biztonsági intézkedéseket

https://groups.google.com/forum/#!msg/chromebook-central/P7TYaULO8f4/eUPyuqPeMeQJ
  • Montanosz
    please, meghívót légyszíves: [email protected]
  • VRSDM
    egyetlen egy alkalmazást próbáltam eddig
    " mennyire vagy csillámpóni " :D

ezen kívül én nem nyomom rá semmien külső akárkinek hogy éljen az adataimmal. elég ha cukor márknak a kezébe adtam az életem :'D
  • Avenger
    Ja látom már, van külön facebookos popupja.
  • Avenger
    Hát az alkalmazások úgy kezdődnek hogy apps.facebook.com/...
    ez meg úgy hogy http://www.circlehack.com/login.html
    Persze valószínűleg nem élnek vissza vele, de akkor sem egy életbiztosítás. :)
  • SzirmosSzisza
    FB-n nem használsz alkalmazásokat ? Mert ez ugyanaz.
  • Avenger
    Hát én külső oldalon tuti nem adnám meg a FB loginomat :)
  • Rage47
    http://techbend.com/2011/07/03/google-plus-invite-to-facebook-friends-import-on-google-add-facebook-list-google-cirlces/
  • Avenger
    A kis nyílnál be lehet kapcsolni melyik köröket mutassa a csevegésnél, de gondolom a körödben mindenkinek be kell kapcsolnia, hogy lásd őket, mivel nálam sem mutat senkit :)
  • N o N a m e
    És hogy lehet kikapcsolni (vagy ki lehet kapcsolni?), hogy csak azt mutassa, aki csak G+-on van?!
  • SzirmosSzisza
    Az a globális Google izé, ott mutatja azt is aki Gmailen van, esetleg Gtalkon mobilról, de szerintem azt is aki csak telóról :D
  • N o N a m e
    Facebookra is megcsinálták a Köröket :)
  • N o N a m e
    Ott nekem csak anyumat és 2 embert ír, akik még csak nincsenek is nekem felvéve körökbe.
  • Rage47
    chaten esetleg bal oldalt?
  • N o N a m e
    Azt lehet látni valahol, hogy kik vannak online?
  • TheLostOne
    Lol Darth Vader :D
  • SzirmosSzisza
    Én a Google helyében tuti küldtem volna neki egyből meghívót :)
  • szucsy89
    dehogy :D
  • KaBuTo666
    ah ugyan mar...:D
  • 5c0rp330n
    ez tenyleg az ove vajon? :)
  • N o N a m e
    kémkedik :D
  • Rage47
    igen :D
  • Pio
    Azért van abban valami cinikus, amikor a nagy antigoogle kampányvideót a google videómegosztóján terjesztik. :)
  • edios
    akkor az incoming lesz csak spam zóna, úgy nem vészes:)
  • 5c0rp330n
    en is igy latom. alapbol a stream-ben csak azok jelennek meg akik neked is a koreidben vannak. az incoming-ban jelenik meg az is, akinek a koreben vagy de neked nincs a koreidben
  • N o N a m e
    Igen, de csak akkor fogod látni, hogy mit spamel, ha felveszed őt te is egy körbe. Vagy nem így van?
  • Avenger
    Mivel egy ember több körödben is lehet, ezért javaslom, hogy csinálj egy általános kört, amiben minden ismerősöd benne van, és a fal-ra sose kattints, csak az általános körre, így ugyan azt éred el mint a facebook esetén, csak az ismerőseid dolgait látod majd :)

Eddigi tapasztalataim alapján a megfelelő beállításokkal ugyan azt tudja mint az FB, viszont igény esetén többet is/mást is.
  • edios
    tehát akkor google plusban azt állíthatom be, hogy ki NE üzenjen?

ebben az esetben viszont van egy nagyon jelentős különbség facebook javára, mert ott ugye azt állítom be, hogy ki üzenjen.

nem mindegy.
  • Rage47
  • Rage47
    igen, de letilthatod, és fel is lehet oldani később, ha akarod
  • edios
    akkor hogy is van ez? valaki ismeretlen e-mail címem alapján bedob egy körbe, és elkezdhet nekem spammelni a falra?

(gondolom nem így, mert akkor 1 hét múlva már annyi spam lesz h mindenki otthagyja :) )