Google+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Megint lezárták az új regisztrációkat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rage47
kérek mailt és megy az invite
Voyager5
Hmm. Ha valaki feltud ajánlani invite-ot akkor szívesen veszem 😊
5c0rp330n
koszi, kozben meg is jott, ugyanitt tartok most, mint: #290
a "kicsit" vajon mennyit jelent? 😊

Rage47
"Kicsit késõbb próbálkozz újra."
Köszi a meghívót! Viszont a "Csatlakozz a Google+ szolgáltatáshoz" gombra kattintva ugyanazt a felületet kapom, mintha simán beírnám a címét.

Ezt írja az oldalon:
"Már kaptál meghívót? Átmenetileg kapacitási gondokkal küzdünk. Kicsit késõbb próbálkozz újra."

Valamit kell a Google profilomban állítani, vagy legyek türelemmel?
SzirmosSzisza
Nincs meghívod, berakod az embereket egy körbe, írsz oda és meg lesznek hívódva.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

5c0rp330n
hogy a francba van ennyi meghivod egyaltalan? 😊

5c0rp330n
ment privi, thx

VRSDM
az én elküldött meghívóim egy része azóta sem érkezett meg, egy másik fele meg egybõl ottvolt.

lehet nem tetszett gugliéknak hogy kiszórtam vagy ~200at 😄

u dont have to listen anybody else but me

RAZOR27
amúgy, ha hotmailra küldik a meghívót az akkor failos? csakmert kaptam egyet, azaz konkrétan hármat, de nemtörtént semmi amikor aktiváltam, kijött a meghívó gomb, rányomtam, bekellet jelentkeznem a gugli fiókkal aztán... -shit happens- semmi, csak az alap bemutató oldal ahol igényelhetek meghívót o.O

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Rage47
küldök szivesen ha adsz mailt
5c0rp330n
most akkor van valakinek meghivoja vagy mifasz van mar?

Rage47
igaz😊
VRSDM
nem is kell azt várni hogy egy péntek délelõtt mindenkinek ez a legfontosabb az életében ^^

másrészt, ha már átjön a fontos ~30-50 ember az életemben, megérte.
skype is zabálja a memóriát a netbúkon, legalább ezen majd normálisan tud a hat fõs család messze egymástól lakó része beszélgetni. mindenkinek megtanítottam, hív anyukám. legjobb 😊)

RAZOR27
valaki dobna egy meghívót? :$
[email protected]

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

TheLostOne
Én még az ismerõsök hívogatásánál tartok, de elvileg jönnek majd, amikor mondtam elõször pár napja tetszett nekik a dolog.

VRSDM
én espec reggel óta itt videócsetelek az ismerõsökkel.

jó ez. csak használni kell 😊
nagyon jó!

Montanosz
lécci engem is meghivni: [email protected]

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Rage47
nekem 1-2 "kocka" ismerõsöm regelt, de amúgy mindenki lusta.
szucsy89
<#eljen><#eljen><#eljen>

Egyébként én is bent vagyok, de egy darab ismerõsöm sem akar még regelni erre... 😄😄 az para? 😄 egyedül majd megosztok pár dolgot magamnak 😄D
TheLostOne
Most jelentettem egy bugot, bejelentkezés után angol az oldal. Ha újratöltöm magyar lesz.

Nektek is ilyen?

VRSDM
"Fogjon egy új hátizsákot. De most, azt akarom, hogy emberekkel töltse meg. Egyszerû ismeretségekkel kezdve, barátok barátai, haverok az irodában.
Aztán az emberekkel, akikre a legintimebb titkait is rábíznák, unokatestvérek, nagynénék, nagybácsik... fivérek, nõvérek, szülõk. Végül a férjük, feleségük, barát, barátnõ.

Pakolja bele õket a hátizsákba.
Érezze a pántokat a vállán. Ne feledje, a kapcsolatai az élete legsúlyosabb része. Érzi ahogy a pántok húzzák le a vállát? Minden kis engedékenység,
veszekedések, kompromisszumok, titkok...

Nem kell ezt a terhet elviselnie. Miért nem veti le azt a táskát?

Néhány állatnak életéhez tartozik, hogy szimbiózisban éljenek egy életen keresztül - rossz csillag alatt született szeretõk, egynejû hattyúk.
Mi nem ezek az állatok vagyunk.

Minél lassabban mozgunk, annál gyorsabban halunk meg. Mi nem hattyúk vagyunk.

Cápák vagyunk."

Up in the air.

szebben nem is mondhatnám. mi az álláspontom.

Vaxi
nem teljesen, egyik ismerõsömet idézném:
" Ez olyan lesz, mint anno az iwiw - facebook váltás. FB-n sok lett a köcsög, átjöttem ide. Aztán majd idõvel innen is lehet menekülni 😊"

de persze azt nem hinném, hogy lenyomja a facebookot

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Rage47
igen
Andr0

Armin & Ayu fan

Köszönöm a segítséget, elkezdek ismerkedni én is az új szolgáltatással. 😊

N o N a m e
bocs hogy senkinek nem írok vissza privátba, de azért mennek a meghívó félék! 😊
SzirmosSzisza
Kíváncsi leszek Gtalk megmarad-e, ez a Huddle kb ugyanazt tudja, csak mobilon, asztalin meg ugye ott a Gmail. Jaigen, van mobil app is 😊

Ok, akkor nem is írok nekik hogy bugos, pedig már elkezdtem a képrõl kitakarni a személyes adatokat... 😊

Rage47
Preview Dense nekem jobban bejön
Rage47
ja késõbb alakul át
Azért még kicsit bugos... pl változtatom a profil képem de a hozzászólásoknál még a régi kép látszik...

VRSDM
ez az új google dizájn, ez a vonal lesz a win8 téma. ez megy a winphone-on.

trendek... 😊

VRSDM
gmail - email fiók beállításai - témák
és ezt kapod 😉

Rage47
miféle preview téma?
VRSDM
eleinte sehol nem volt, most ott van ahol leírtam.

de ezzel a preview témával ez lesz a kezdõlapom aztán heló 😄

N o N a m e
nekem az elején nem volt, de már ott van 😊
VRSDM
még mindig nem tudja valaki. hogy ha megnyitom a google.com-ot
akkor miért nem kerül be +me a lista elejére?
/be vagyok jelentkezve mindig, gmailben calendarban profilomban mindenhol ottvan. de pont a kezdõoldalon ne lenne?! nemértem. :S

SzirmosSzisza
Mehh, maradok réginél, úgy több üzenetet látok át 😊
Mondjuk mindenképp könnyû vele átszokni plusra

N o N a m e
Gmail-en láttátok a Preview témát? Nagyon király! Tegnap jelent meg, rögtön be is állítottam! 😊
N o N a m e
Szerintem hamarosan ezt a lyukat betömi a Google, mert sokan bejutnak így 😊
SzirmosSzisza
Ez a visszajelzés küldése elég baba, fõleg, hogy ki lehet jelölni, hogy mivel van a baj.

Avenger
Vagyis tudsz csak egy bizonyos email-re is megosztani üzenetet, csak elõtte vedd fel egy körödbe azt az email címet. Üzenet megosztásánál kezdd el gépelni az email címet és kidobja a célszemélyt.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

LaliK
Kb 20 perce küldtem privit 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

VRSDM
akkor már értem miért halt be a " teszt " köröm.
nem értesülök semmirõl (letiltottak a f-ba) 😄

VRSDM
mi a címed?

LaliK
Nekem még e-mail se jött D;

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Avenger
Ha 10 embert egyazon körbe vettél és minden hozzáadás után írtál egy üzenetet a körnek, akkor az elsõ ember 10 emailt fog kapni 😄 De lehet külön csak email-re is küldeni megjegyzést amúgy, persze ha már benne van egy körödben.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

VRSDM
miután meghívtalak persze hogy beléptél.