Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ezt írja az oldalon:
"Már kaptál meghívót? Átmenetileg kapacitási gondokkal küzdünk. Kicsit késõbb próbálkozz újra."
Valamit kell a Google profilomban állítani, vagy legyek türelemmel?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
lehet nem tetszett gugliéknak hogy kiszórtam vagy ~200at 😄
u dont have to listen anybody else but me
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
másrészt, ha már átjön a fontos ~30-50 ember az életemben, megérte.
skype is zabálja a memóriát a netbúkon, legalább ezen majd normálisan tud a hat fõs család messze egymástól lakó része beszélgetni. mindenkinek megtanítottam, hív anyukám. legjobb 😊)
[email protected]
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
jó ez. csak használni kell 😊
nagyon jó!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egyébként én is bent vagyok, de egy darab ismerõsöm sem akar még regelni erre... 😄😄 az para? 😄 egyedül majd megosztok pár dolgot magamnak 😄D
Nektek is ilyen?
Aztán az emberekkel, akikre a legintimebb titkait is rábíznák, unokatestvérek, nagynénék, nagybácsik... fivérek, nõvérek, szülõk. Végül a férjük, feleségük, barát, barátnõ.
Pakolja bele õket a hátizsákba.
Érezze a pántokat a vállán. Ne feledje, a kapcsolatai az élete legsúlyosabb része. Érzi ahogy a pántok húzzák le a vállát? Minden kis engedékenység,
veszekedések, kompromisszumok, titkok...
Nem kell ezt a terhet elviselnie. Miért nem veti le azt a táskát?
Néhány állatnak életéhez tartozik, hogy szimbiózisban éljenek egy életen keresztül - rossz csillag alatt született szeretõk, egynejû hattyúk.
Mi nem ezek az állatok vagyunk.
Minél lassabban mozgunk, annál gyorsabban halunk meg. Mi nem hattyúk vagyunk.
Cápák vagyunk."
szebben nem is mondhatnám. mi az álláspontom.
" Ez olyan lesz, mint anno az iwiw - facebook váltás. FB-n sok lett a köcsög, átjöttem ide. Aztán majd idõvel innen is lehet menekülni 😊"
de persze azt nem hinném, hogy lenyomja a facebookot
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Armin & Ayu fan
trendek... 😊
de ezzel a preview témával ez lesz a kezdõlapom aztán heló 😄
akkor miért nem kerül be +me a lista elejére?
/be vagyok jelentkezve mindig, gmailben calendarban profilomban mindenhol ottvan. de pont a kezdõoldalon ne lenne?! nemértem. :S
Mondjuk mindenképp könnyû vele átszokni plusra
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
nem értesülök semmirõl (letiltottak a f-ba) 😄
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu