1345
-
Atari póló odab***sz... -
#544 :)))
-
#543 sokan maradtak az iwiwnél, még többen fognak a face-nél sztem
ez a szomorú valóság
az emberek maradnak a régi/számomra már unalmas/, "jól bevált" dolgoknál
én szeretem az új dolgokat... -
Terence007 #542 Szerintem nekem/nekünk is inkább csak sulis időkben lesz hasznos közös projektekhez meg szakmai dolgokhoz, ez a Hangouts elég ígéretesnek tűnik. Egyébként az ismerőseim 95%-ról biztosan állíthatom, hogy nem fogják használni. -
#541 A kockát ne pejoratív értelemben vedd. Jó hogy olyan haverjaid vannak, akik egyből képesek új dolgokat kipróbálni.
Nekem inkább olyanok vannak, akik a már jól bevált régit használják. -
#540 nagy kockaság ám hogy nem fb meg msn meg telefon hanem mobilnet és g+ ;) -
#539 Nekem is sok ismerősöm csatlakozott, de G+on nem csinálok / csinálnak semmit. Face-en meg 3-4 levelezés megy haverokkal, nyári bulik / kiruccanások szervezéséről, hétvégi bulikról vannak kint képek, G+on meg semmi.
Kocka haverjaid lehetnek :D -
#538 Ahhoz képest, hogy 1 hete indult kb elég jól áll.
A facebook asszem 2 vagy 3 év alatt indult be igazán. Ha a Plus így halad tovább, akkor 1-2 hónap és rajta lesz majdnem mindenki.
Hogy a témánál maradjunk, szóltam már pár ismerősnek, tetszik nekik a dolog, de azt mondták megvárják hogy nyílt reg legyen, akkor fognak átmenni, hogy kapásból jöhessenek az ő ismerőseik is. -
Tmac #537 Én használom (naponta posztolok) de igazából még kevés ismerős van fent azért kb. olyan mintha magamban beszélnék -
#536 a baráti / érdeklődési kört meghívtam.
velük külön körökben (haha devicces) beszélgetünk igen, közös videócsetek, ki épp merre jár és beszélne valakivel. mindenki lehetőség szerint 0-24 online.
és működik. és szeretjük nagyon igen! -
#535 Top nagy része ilyen hozzáadok mindenkit mert menő :/
Amúgy nekem van 1-2 ismerősöm aki áttért erre és már csak itt postol -
#534 én face-t sem használom :D
ezt összesen többet használtam, mint eddig a face-t:D -
#533 énigen bibibi, mindennap xD -
#532 A top20 emberből többet is követek, péntek óta egyik sem postolt semmit... -
#531 van aki használja is: http://swen.hu/plus/ -
#530 kattogtattam ma is vele vagy 5 percet... Aztán kábé annyi. -
#529 Használja valaki a regeltek közül? Én azt látom, hogy pang az ürességtől. Pénteken rámozdult mindenki, most meg semmi. Gondolom mindenki visszament Fácséra :D
Ugyanez volt a Wave-el... -
#528 -
pLau #527 valaki dobna egy meghívót? -
#526 Tehát módszer a következő: Kell először is egy Google Profil (https://plus.google.com/u/0/me) utána valakinek, aki bent van írnia kell a falra egy bejegyzést úgy, hogy a “Megosztás körökkel vagy személyekkel…” feliratra kattintva beírja az email címedet. Utána FF vagy Chrome alatt (IE-ben nem működik) fel kell menni a https://plus.google.com/up/?continue=https%3A%2F%2Fplus.google.com%2F&type=st címre, és már tudsz is regisztrálni.
forrás: Android Aréna -
#525 angolul nézem, de a create profile-ra csak bejön új tabon ugyanaz az oldal, hogy a plus jelenleg limited field trial állapotban van. -
#524 Próbálok egy ismerősnek regelni, de bármit csinálok mindig a további tájékoztatós ablak jön be a belépés után, pedig meghívó email-t is kapott már köreimen keresztül... ötlet? :) -
#523 Google fiókkal lehet regelni. Az meg bármilyen e-mail címmel lehet. Bemész a Google oldalára, jobbra fent Bejelentkezés, azon belül a Hozzon létre most egy fiókot. Beírod a mostani emilcímed, a jelszót (minimum 8 karakter) és a hülyekaraktereket. Kb. ennyi. Kapsz egy emilt, amivel visszaigazolod, hogy tényleg és kész is. -
#522 Újabb SG-s elemzés -
#521 1-2 tipp
-
Monoton #520 igen mukodik :) -
#519 Ha jól értem már felesleges a meghívó küldés, anélkül is lehet regisztrálni, ha engedi a "G": Invite people to join Google+
-
#518 Hogy van most meghívás ? Körbe rakás és üzenet nem működik. -
#517 ha dobna valaki meghívót gmail-en ugyanerre a nickemre, azt megköszönném. -
yeeenky #516 Köszi, így igaz, nekem is működött. -
Notram #515 E-mailt nem is feltétlenül kaptok, én sem kaptam. Akit elvileg meghívtak, az próbáljon regisztrálni a https://plus.google.com/ oldalon. -
Tmac #514 Én tegnap este küldtem havernak 21:40 körül és ma kb 12:30kor bent volt mert akkor adott hozzá az egyik köréhez szóval elvileg működik a kiskapu csak lehet hogy lassabban jönnek meg ezek a levelek. -
lac0215 #513 Kaptam meghívót elvileg, de már két napja csak a következő üzenet fogad a + oldalán:
Már kaptál meghívót? Átmenetileg kapacitási gondokkal küzdünk. Kicsit később próbálkozz újra.
Másnak se megy? -
#512 sztem most tök mind1, küldjük-e a "meghívókat", mert nem kapnak emailt az illetők. -
#511 sziasztok!
tudna valaki meghívót küldeni? (privátban megírom az email címemet)
előre is köszönöm! -
#510 -
#509 én sem rosszból írtam ám, csak ha már megy az egyikre is a szaft, menjen a másikra is :D -
#508 és most akkor ne hasznljam őket?!
én sem rosszból írtam ám.
övéké a világ. gratulálok nekik megcsinálták.
nekem nem lesz se jobb sem rosszabb.
ugyan úgy felkelek, megiszom a kávém, megnézem az esgét, és kimegyek bmxezni.
ha zavarna ha nem :D -
Tmac #507 Szerintem direkt van, akiket érdekli azok úgyis utánajárnak hogyan lehet bejutni és ha már bent vannak akkor pedig tudják terjeszteni hogy milyen jó és +embereket hívnak meg, (Ideális esetben). Mivel még nem regisztrálhat akárki ezzel is nő a hype szvsz, arról nem is beszélve hogy ha csak 2-3% jelez vissza ha hibát talált már megérte nekik. -
#506 a google egyik alapítója is félig zsidó
/off