Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész agyrém.
tl;dr
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Dobna valaki még egy inviteot? Cím az adatlapomon.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Armin & Ayu fan
A facebook sem úgy indult, hogy egyik nap kinyomták, hogy "nesztek készen van lehet regelni minden fasza". Sõt.. a mai napig annyi bug van benne, hogy melóhelyen a hajunkat szoktuk tépni, csak ezekrõl az átlag userek semmit sem tudnak.
"az XY dolog az tök jó végülis ha az érveket nézzük mellette, de engem idegesít, bár nincs rá ellenérvem, de szar és kész"
Hát igen, biztos vannak akiket érdekek fûznek ahhoz, hogy a facebook ne kapja meg végre azokat a pofonokat a Google-tõl, ami már egy ideje kijárt neki.
2 órával ezelõtt még nem dobta fel, nem értem, hogy mûködik.
most beregisztráltam, és elõttem van egy olyan facebook, ahol az ismerõslista csoportokra (körökre) van osztva.
..szuper 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
istenem hogy olvasni nem tud senki, sehol nem írták hogy ki van adva, sehol nem reklámozzák, béta az egész, lehet nyomkodni és feedbackelni ezerrel...
komolyan felbosszantottatok 😄
u dont have to listen anybody else but me
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
oké, csináljanak facebook klónt, whatever, engem nem zavar különösebben
csak azt nem értem, hogy ha nincs letesztelve a rendszer (és/vagy nem végleges), akkor miért "adják ki"?
nem hiszem hogy a szerverek terheltségétõl félne a világ legnagyobb netes cége, a városnyi szerverparkjaival
ezzel a meghívós szarozással csak azt érik el, hogy akit nem annyira érdekel a dolog (ez a nagy átlag), az elveszti az érdeklõdést iránta, hisz ha már ennyire nagy szenvedés bejutni rá, akkor hagyja a fenébe
de hát õk tudják 😊
Bazinga!
Reggelre jött még egy mail, abban kattintottam a linkre és egybõl engedett beregelni.
Azóta kiküldtem párat, de senki nemkapott mégcsak mail-t sem, pedig küldéskor írta, hogy e-mailt kapnak. Gondolom leállították.
AVIRA - \"More than security.\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
meghivni amugy pontosan hogy tudok embereket? siman behuzom valamelyik korbe es annyi? vagy hogy?
át lehet írni, de sztem késõbb az is lefordítódik, mert elég hülyén néz ki😊
vagy esetleg lehetne nekik javasolni, hogy ezen változtassanak
viszont van egy furcsasag: alapbol valamiert magyar volt, atallitottam angolra de a circle-ok nevei magyarok maradtak, kicsit hulyen nez ez ki..
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
köszönöm elõre is !