1345
-
FireWhisper #585 Valaki tudna (most) meghívót küldeni? Inkább pmbe küldeném email címem mint hogy ide kiírjam... Előre is köszönöm. -
Nadi #584 1 meghivot en is kernek, cimem: nadi90 kukac gmail.
Elore is koszonom szepen! -
Notram #583 Nem. -
Terence007 #582 Egy fali bejegyzés láthatóságát utólag nem lehet változtatni? -
#581 nálam nincs ilyen gomb. :( -
#580 valaki ebayen is árulja
vajon legális? -
#579 nekem sincsen ilyen gonb féleség :D
//mennyi e-mail címet lehetne szerezni ebből a topikból spam rendszerbe! :D Nekem is van privátban 15-20 darab :D -
#578 én is kérnék egy meghívót, ha lehet. gmailen ugyanez a nevem.
köszönöm. -
#577 Türelem. Próbáld később, vagy holnap. Most a képeket se lehet épp megnézni. Meg nyilvános üzenetekből is csak a sajátokat látom. -
Dobronski #576 Köszönöm a meghívót, de nem lehet regelni... :/ -
Dobronski #575 csináltam:
david.dobronszki kukac gmail pont com -
#574 csinálj gmailt
freemail egy szemét amúgyis, irányítsd át róla a leveleidet gmailre -
Dobronski #573 kérhetek egy invite-ot? threedee kukac freemail pont hu -
#572 hát az érdekes xD na majd megnézem este otthon, amúgy ilyen gomb: -
FireWhisper #571 Aki meg tudna hívni lécci szóljon. E-mail címemet elküldeném pmbe. -
#570 Hogy tudom a profil képem lecserélni? -
Tmac #569 Itt sincs :( -
#568 Nálam ilyen nincs. -
#567 jobb oldali sávon. -
Tmac #566 Én sem találok ilyet pontosan hol van ez G+on belül? -
#565 hol keressük? -
#564 nem nekem ott volt reggel, hogy Invite ppls by e-mail rendes invite funkció!! innen bentről nem tudom most lecsekkolni, mert a hálózat letilt (kéne vmi jó kis proxy xD) de én kb 10 embert egyből addoltam. -
#563 írsz egy új hozzászóllást, és alul a megosztásba be tudsz írni e-mail címet... -
#562 Jó, de hol tudom megadni az emailcímét annak, akit meg akarok hívni, mert én sehol nem találok erre lehetőséget :D -
#561 Szeritnem arra gondolnak, hogy már nem kell körbe dobni akit meg akarsz hívni, hanem simán megadhatod az e-mail címet.
Vagy he nem, akkor én is kérek felvilágosítást. :) -
#560 Hol van ez a meghívó? Vagy ugyanúgy csak körbe kell dobálni akit meg akarok hívni? -
#559 Sziasztok. Szeretnem kerdezni, hogy valaki tudna-e kuldeni meghivot? Email cim: [email protected] Elore is koszi (sry az ekezetek hianya miatt, telefonrol irok) -
Szabi1991 #558 na és hogy ? csak én nem találok iet ? :D -
lordbalu #557 Ha van még kunyiznék egyet a [email protected] e-mail címre. :D -
#556 na most lehet már normális meghívót küldeni, ami oda is ér :D szóval ki nincs még a rendszerben?:D -
#555 LOL :D -
#554 Eddig elég üres az oldal. -
szrobi66 #553 Sziasztok! Google+ meghívót lehet még valahogyan szerezni? Ha valaki tudna kűldeni a [email protected] email címemre, nagyon megköszönném!!! -
KaBuTo666 #552 Humorosból:
-
#551 Ha beteszik az összes google profilos embert akkor jól megszorongathatják a facebookot.
Nyilvános lesz az összes Google-profil
Gondolom, hogy letegyék pluszba és lehessen a barátokat keresni. -
Pio #550 Meg is van:
-
Pio #549 Volt egy videó a jutóbon, talán úgy 1 éve volt menő. Egy faszi dörömböl egy bejárati ajtón és üvöltözik, hogy miért vannak bezárva.
Ha valaki emlékszik rá belinkelhetné, ideillik. :D -
Pio #548 -
#547 Akkor én vagyok a nagyobb g33k... -
#546 lol fel sem fogtam, hogy az Atari logó XD