Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Eddigi tapasztalataim alapján a megfelelõ beállításokkal ugyan azt tudja mint az FB, viszont igény esetén többet is/mást is.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ebben az esetben viszont van egy nagyon jelentõs különbség facebook javára, mert ott ugye azt állítom be, hogy ki üzenjen.
nem mindegy.
(gondolom nem így, mert akkor 1 hét múlva már annyi spam lesz h mindenki otthagyja 😊 )
adott bejegyzéseket tudsz (számodra) bezártnak tekinteni.
továbbá személyeket tudsz letiltani hogy ne tudjanak üzenni neked.
u dont have to listen anybody else but me
Armin & Ayu fan
ha valaki belerak akkor igen, megkapod amit ír (míg az ellenkezõjérõl nem döntesz)
😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
kérem, ti jelöltétek õket vissza 😊
/sértõdés lesz ... :'DD
nyomd ki és kész! majd ha normális akkor lesz köztetek bármíly nemû kapcsolat is. tényleg nem értem 😄
A meglévõ termékeknek elég jelentõs köre az, amit egy közösségi oldal remekül használhat. Ha ezeknek csak a fele a közösségi oldalról is elérhetõ eszköz lesz, nincs mirõl beszélni. Nincs az a cég, aki ezt az évtizednél régebben letesztelt eszközkört überelni tudja.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Kérdezz meg akárkit, mindenki azt mondja csak azért van fb-n, mert ott vannak most a legtöbben, hasznos funkciók vannak, de amúgy mégis van benne valami visszataszító.
Nézd meg a Google termékeket, egyedül talán összeesküvéselméletgyártók fejezik ki nemtetszésüket.
A dolog valahonnan a két termék mögött álló céges háttérbõl eredhet. A facebook elég nyíltan profitorientált, a megalkotója egy erkölcsileg igencsak megkérdõjelezhetõ személy, meg az egész olyan agresszív benyomást kelt.
A Google viszont rendkívül nyíltan beszél mindenrõl, felvállalják a hatalmukból eredõ felelõsségüket, azonnal készségesen reagálnak minden aggályra, jóvá teszik a baklövéseiket, mindenhez a legfinomabb mozdulatokkal próbálnak nyúlni, stb...
tl;dr
tl;dr
Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz rá akárkinél, hogy miért váltott Facebookra, nem fog tudni mit mondani.
tl;dr
ezt pedig még viszonylag egyszerûen megmagyarázható: külföldi ismerõse sokaknak van, facebookon pedig õk is rajta vannak. így az az érzése az embernek, hogy ha rajta van facebookon, akkor egy "nemzetközi társadalomban" is benne lehet. ráadásul különbözõ weboldalakon a sok like button, és egyéb facebookos alkalmazásokkal és játékokkal (!!!) való folyamatos találkozás is erõsen ösztönzõ hatású volt.
google plusnál az ösztönzõ hatást és a "nagy vándorlást" maximum az egyesített google szolgáltatások adhatják (ezek azok, amiket facebook nem tud kínálni), ez viszont pl egy nem kocka lány ismerõsömnek nem tudom mennyire fontos 😊
de a lényeg: majd kiderül.
A Google+ elõnye még szerintem az, hogy 1bit júzerre van tervezve a felülete, nem 20 link mögött bújnak a beállítások.
tl;dr
google szolgáltatások jók, ez tiszta sor.
hogy mi az a sok dolog, amiben facebook gyengébb alternatívát nyújt google-nál, az most sajnos nem világos. eddig szerintem más jellegû szolgáltatásokat nyújtottak. egyébként pedig nem találkoztam annyi buggal facebookon, hogy az a használatot kényelmetlenítette volna, vagy akár az otthagyást megindokolná. néha frissíteni kell, hogy lássam az új üzeneteket chaten. néha offline-nak jelzi ki az online ismerõsöket. ajjaj.. tegnap egész nap away voltam gtalkon, és ismerõsöm végig offline-nak látott 😊) megesik az ilyen.
google szolgáltatások integrálása plusba: most kb ez az egy jelentõs elõnye van (lehetne) a plusnak a facebookkal szemben. tényleg az lenne az ideális, ha hagyhatnám az összes többi oldalt, és plusban mindent tudnék intézni.
azt hiszem majd az ismerõseim és a többi szorgalmas adatfeltöltõ ember eldönti, hogy plust fogok-e használni, vagy marad fácse.
anno 1987
Az én észrevételeim ennyire semmisek, hogy reakciót sem érdemelnek? 😊
Kabuto:
Szerintem a Google Reader elõbb-utóbb beleintegrálódik a Google Pluszba, vagy valami hasonló szolgáltatás.
tl;dr
Ha meg nem saját szembõl olvasna látjuk, úgy is be lesz képként rakva valahova...humorosba is beraknak külföldi - magyar társalgásokat fb-rõl...szal ha nem is akarod úgy is eléd tárul és olvasod. Persze írhatod hogy nem kell az ilyet elolvasni, de akkor is amíg van szenny nép addig nem lesz normális az adott honlap...itt is a szokásos alreg bannok vannak mert egy gyerek állandóan randomra ír baromságokat és nem tud leállni. És ez nem FB...
közösség = akiket összegyûjtesz/nem rejtesz el
viszont továbbra se látom, hogy miért lesz jobb nekem itt, mint facebookon. pedig szeretném, mert alapvetõen örülnék, ha idegen gépen csak egy helyre kéne bejelentkeznem 😊
további észrevételek (de inkább már csak apróságok):
-körök miatt vmivel jobban csoport, és kevésbé személy orientáltabb, mint facebook. ez nem elõny, nem hátrány, hanem más megközelítés
-akinek több e-mail címe van, külön személyként jelenik meg. ez igénytelen, facebookon ilyen nem volt.
tl;dr
pozitívumok: olyan, mint a facebook
negatívumok: olyan, mint a facebook