1345
-
#625 oké meg-spammolok pár embert xD -
Terence007 #624 Beraktam a listába és elküldtem neki. :)
Tényleg bannerba kéne tenni, akkor láthatná mindenki, de sajnos én se tudom, hogy kell. Valamelyik másik topik házigazdájára írj rá, biztos tud majd segíteni. -
#623 a-s-d -
morphius84 #622 [email protected] nem bánnám,ha vki meghívna :) -
#621 köszi én is a meghívót -
#620 Máris több millióan (!) használják.
Saját vélemény: Ha Amerikának megtetszik a szolgáltatás (eddig nagyon úgy tűnik, hogy igen) Akkor az oldal a FB sorsára juthat. -
Kewell #619 köszi a meghívót:) -
#618 Ide meg azok, akiknek nem gmailos az emilcíme. Fontos!!! info@ és postmaster@ emilcímek nem játszanak! -
#617 IDE NÉZZENEK MÁR EL AZOK, AKIK KÉRNEK MEGHÍVÓT pls
naponta kapok egy csomó privit, hogy küldjek meghívót... szívesen küldök, de egy idő után már unalmas:D -
Dobronski #616 Csak gmail-el lehet regisztrálni? -
Kewell #615 Meghívóért kuncsorognék én is:) email: [email protected] -
Dobronski #614 Megvan! -
#613 írsz a körnek valamit
amúgy nálam megjelent az invite gomb -
Dobronski #612 hogy tudok invelni? egy körbe raktam 3 emailt, utána? -
#611 check ur mail box. -
lac0215 #610 Hello,
Kérnék én is egy meghívót.
kösz -
Pio #609 -
#608 Nem hiányzik.
@berzely: nálam már nincs
@Terence007: Én azt nem tudom hogy, kell xD -
Mixe3y #607 nálatok is hiányzik csomó kép meg design elem, vagy ez csak nálam hiba valamilyen missing plugin miatt? -
#606 Nálam is van! -
Terence007 #605 Bannerba be kéne rakni a google doksit. -
#604 Szívesen, akinek megérkezett a meghívója az Állítsa át a státuszát, aki még mehívót kér az írja fel magát. !!!A műveleteket, itt lehet megtenni.!!! -
#603 Nagyon szépen köszönöm a meghívót ! :) -
#602 Újra van meghívó gombom, aki nem hinné Járjon utána. -
#601 +1, ha felvesz körbe, de te nem őt akkor a plublic adataidat látja, ennyi. -
Terence007 #600
Azért az üzeneteid olvasd már át mielőtt elküldöd, meg egy helyesírás ellenőrző lefuttatása se ártana neki. No offense, csak komolyabban vesznek ha igényesen írod le amit akarsz, meg olvasni is egyszerűbb.
-
#599 nem, ez nem így van
Ha valaki felvesz téged, akkor erről értesülsz, és csak azt fogja látni, (ha te nem veszed fel), amit nyílvánosságnak szánsz.
Ez az ami nagyon jól ki van találva a G+-ban.
Ha felveszed a főnököd, mert ciki lenne visszautasítani, akkor beteszed a kuka körbe, és soha nem fog látni semmit az adatfolyamodból, ha a kuka kört kihagyod a publikálásból. -
#598 Ja, ok látom van olyan hogy nyilvános, de gondolom ilyen bejegyzést senki nem fok csinálni, max aki twitternek használja, vagy mint a facebookon közösseégek stb LIKE után -
#597 Még egy ellentmondás, amit nem értek.
"Ha valakit beteszünk egy körbe, akkor tulajdonképpen „követjük”, megkapjuk az üzeneteit és a bejegyzéseit a streamben"
Hogyan követjük, ha ő nem vesz fel mindet? Hiszen pl bejegyzés írásnál ki kell választani melyik körrel osztjuk meg, ha nem vagyunk egy körben sem akkor hogyan követjük, kapjuk meg az üzeneteit? -
Notram #596 Ha valakit körbe teszel, akkor az az első alkalommal értesül róla tudtommal. Google+ Súgó -
#595 Ez tényleg így van?
"Ha valakit beteszünk egy körbe, akkor tulajdonképpen „követjük”, megkapjuk az üzeneteit és a bejegyzéseit a streamben, de ő nem kap arról értesítést, hogy mi beraktuk valamelyik körbe, és a jóváhagyása sem szükséges."
Vagyis bárki láthatja a bejegyzéseimet a tudtom nélkül? Nagyon fasza, pl főnökök előnyben, egy állás interjú előtt meg meg lehet nézni a delikvenseket. -
#594 Nagyteszt -
#593 Ezen annyi PS van, hogy nem lehet eldönteni ez egy igazi , vagy egy gumonő. -
#592 Sikerült összekapcsolnom a Facebook chatet a Pidginnel, szóval mától azt hiszem nagyon ritkán fogok már belépni az arckönyvre. Irány a Google+! :) -
#591 -
#590 -
#589 Arra gondolsz, hogy a megosztott körökön módosítáanál? Ezt nem lehet tudtommal. Az alábbi lehetőségeid vannak:
- Törlés
- szöveg szerkesztése
- hozzászólások letiltása
- továbbosztás letiltása -
#588 Státusz lehetőségek között ottvan -
#587 legyen olyan rubrika, hogy megkapta-e, sztem -
#586 a meghívó gomb eltűnt... majd holnap hajnalba csekkoljátok addig is Figyelem itt egy doksi, ide kéretik feliratkozni. Szerintem érthető, de ott egy minta is(a státusz oszlopban legördülő menü van)
link