1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • precision
    már fent a magyar store -on is, de min 4.0 iOS kell hozzá, szóval az iphone 2G -mmel kiestem a szórásból :)
  • csokalaci
    Google + for iPhone
  • csokalaci
    Megvan a .ipa file ha gondolod feltöltöm.
  • RAZOR27
    Az androidos nagyon jó lett, gondolom szinte ugyanaz :)
  • GregSB
    Végre megjelent az iPhone alkalmás :) egyelőre csak az usa storeból tölthető...
  • Rage47
    csak hozzászoktam g+-hoz:D
  • SzirmosSzisza
    Privát üzenet ?
  • Rage47
    így van
    tegnap pl. csak 2 embernek akartam megosztani a dolgaimat fb-n, de 5x annyi időbe telt, mint G-n.
  • SzirmosSzisza
    https://www.google.com/takeout/

Le lehet tölteni a Googlen levő dolgainkat.
  • TheLostOne
    Találtam azon az oldalon egy ilyet:
    LINK :D
  • NessieGraf
    De tudnak regelni a cégek. Semmi bonyolult nincs benne. Céges emilcímmel kell csinálni Google Fiókot és profilt. Az info@ és a postmaster@ meg a hasonló idióta céges emilcímek nem játszanak csak. Itt a módja.
  • NessieGraf
    Szerintem meg FB fapados G+-hoz képest. A +1 teljesen jó, mert nem kell a fél Internetet megosztanom. Kb. tizedannyi idő kell az általam közölni akart információk megosztásához a +1 és a Zümm segítségével.
  • ScarY MAN
  • Rage47
    :D
  • Szabi1991
    lehet hogy ezért indul csak jövőhónap elején a nyilt reg ? -.-
  • szucsy89
    Amit te mondasz, az a facebookon sem jelenik meg (már, régen valóban megjelent).
  • GregSB
    Az oldalak megjelennek ott, a haverok postjai viszont nem. Jelen állásszerit semmi értelme nincs +1-ezni valainek a "status updatejét".

A másk legnagyobb hiányossága még a G+-nak, az az hogy cégek nem tudnak regisztrálni rá.

Ezeket tuti mind pótolni fogják, de jelenleg még nem versenyképes a Fácséval...
  • VRSDM
    a saját adatlapodon megjelenik ha plusz egyezel egy oldalt :)
    épp így van reális értéke mert ottvan és marad míg el nem távolítod.

ergó tényleg csak a valóban értelmes és hasznos dolgokra nyomjuk a +1-et (értelem szerűen), ellenben a facebook féle fossuk tele a neten minden szeméttel rendszeréhez képest.
  • GregSB
    Nem az oldalak +1-ezése nem jelenik meg sehol, hanem amit a "falon" +1ezek.

Tehét haver kiírja hogy "Fingottam", +1ezem, de ez nem jelenik meg sehol. Az én falaom (streamemen) nem írja ki hogy ezt +1eztem, és sehol nem lehet visszanézni miket +1eztem korábban.
  • xxdani
    Sziasztok. Most már nagyon kíváncsi lettem erre a +ra, hogy mit tud. Vajon vetélytársa lehet idővel a Faceook-nak? (Ha valakinek van lehetősége küldjön már legyen kedves meghívót. Feliratkoztam. Köszönöm előre is. )
  • VRSDM
    mindemelett a sparksok is ezen alapszanak ;)
  • SzirmosSzisza
    Google keresés közben valamivel előrébb mutatja azokat az oldalakat, amiket valamelyik ismerősöd +1ezett.
  • GregSB
    G+ még nagyon fapados a Facebookhoz képest. Nincsenek eventek, a +1-ezésnek semmi értelme a Streamen (nem jelenik meg sehol hogy én mit +1eztem).

Biztos idővel belekerül minden funkció, de jelenleg G+ < Facebook
  • Rage47
    de fura, mert régebben mintha több dolog magyar lett volna, most meg kezd angollá alakulni :D
  • SzirmosSzisza
    Facebookot, ha jól tudom a közösség fordítja, szóval, ha zavar akkor irány fordítani :)
  • Rage47
    Agyamra megy fb-n, hogy félig angol, félig magyar. Ugyan én angolul használom, de pl. idősebb ismerőseimnél ez igencsak akadályozó tényező. G-nél legalább mindig figyelnek a rendes fordításra.
  • NessieGraf
    A módszer más a két cégnél. FB csinál egy fejlesztést, aztán az vagy jó, vagy nem, próbálkozik a teszteléssel. Spamszűrése meg teljesen idiótán működik. Google csinál egy terméket, aztán mikor már alaposan letesztelték, beépíti oda, ahova kell. Nem kis különbség.
  • Carlos
    Ez tény, hogy télleg sok a spam. De idővel megjelenik majd a G+ -on is ebben biztos vagyok. :)
  • NessieGraf
    Én többszáz, emberrel tartom FB-n a kapcsolatot, egyik se játszik. De jól elvagyunk. Őszintén FB idegesítő, sokszor vírusos alkalmazásaitól szabadulni élmény lesz sokaknak.
  • Rage47
    hm én is küldtem vkinek a listából, de kitörlődött :O
  • jamekka
    én is feliratkoztam!köszönöm!
  • precision
    én is felírtam magam, thx előre is!
  • auke
    feliratkoztam a listára :)
  • Carlos
    Ezt én sem értem...
    Ráadásul a FB egyik (igen nagy) célközönsége a játékosok. Tehát amig nem találja ki a G+ a TanyaVille-t, meg a MobHáborút és esetleg a VárosVille-t, addig NAGYON sokan maradnak a FB-nál.
  • NessieGraf
    Már ideje lenne, bár iwiwnél jobb.
  • 5c0rp330n
    konkretan ezeket irtad, ezek siman egyenertekuek azzal, mintha leszaroztad volna:
    "Nálam az FB még mindig toronymagasan veri ezt. "
    "Nálam az Facebook még magasan veri ezt"

mikozben egy darab konkret dologgal nem tudtad alatamasztani a velemenyed. ilyet csak egy mezei troll csinal:)
  • NessieGraf
    Aki nem figyelt: A Google különféle megoldásait, mint blog, site, térkép, helyek, zümm és egyebek, hirtelen összerántotta egy közösségi oldallá. Minden része évek óta alaposan kitesztelt, működik. Ha csak a hírfolyam megfelelőjére vagy kíváncsi, arrébb se kell menj az e-mail fiókodból, hiszen minden üzenetről akkor is értesülhetsz, ha nem kérsz róla e-mail üzenetet. Ugyanonnan a megosztás is működik. Nem kicsit kényelmes, töredéknyire se időrabló, hiszen amit te teszel közzé weboldaladon, blogodban, azonnal közzétevődik, ha felvetted az urljét a profilodba. Soroljam?
  • LoSA
    Én nem azt mondtam, hogy szar... Csak valaki mondja már meg, hogy miért akkora nagy durranás ez, hogy mindenki már temeti az FB-t?!
  • ScarY MAN
    egy alig pár hetes platformra mondod azt hogy szar :)
  • LoSA
    Hát nekem meg itt vannak... :)

Az hogy a Google + nagy előnye, hogy kikkel mit osztasz meg... FB-n is lehet csoportokat csinálni, beállítani, hogy kivel mit osztasz meg?! Most ez már nem nagy dolog a Google +tól! :)