1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Rage47
  • N o N a m e
    egyetlen negatívum eddig a Facebookkal szemben az, hogy nincsenek még itt azok az ismerőseim, akikkel naponta beszélgetek... (és sajnos egyelőre nem is akarnak jönni.. )
  • LoSA
    Én meg nem értem, hogy most miért van mindenki elájulva a Google+-tól! Nálam az Facebook még magasan veri ezt, dehát "ugassatok" csak le nyugodtan.
  • N o N a m e
    Nálam a G+ megkapta a Facebook speed dial helyét! :)
  • Rage47
    ó, így volt pár fb-s ismerősömmel is, eleinte mindenki fikázta, mert az iwiw jobb:D
  • 5c0rp330n
    az iwiw-hez kepest isten is volt anno, g+-hoz kepest egy tragyadomb :) nehogy azt hidd h barki atallt volna akar erre akar anno facebook-ra ha nem lett volna jobb, mint az elozo. mas kerdes, hogy a tomegek atallasa altalaban nem annak koszonheto, hogy jobb valami, hanem a birkaeffektusnak, hype-nak, hogy ez meg az a haverod is fent van es akkor te is legyel fent. aki most szarozza, az is csak azert mondja, mert a sok birka haverja meg nincs fent mert nem is hallott rola aztan par honap mulva ok lesznek a legnagyobb fanjai az egesznek.
  • Cef
    Nemrég még az volt az isten :)
    Nem sokkal előtte a Myspace, azelőtt meg az Iwiw.
    Elhiszem én, hogy jó tulajdonságai vannak a Google+ -nak, de a ez akkor is csak hype. Minden új közösségi oldal megjelenésekor ez van.
  • 5c0rp330n
    nemtom mi a faszt nezel hogy ilyen faszsagot mondasz, nem az iwiw-et nezegeted google+ skinnel?
  • slime001
    A facebook-ot azért fikázzák, mert alapjaiban szar. :)
  • Cef
    Mert most ez a hype. Két éven belül ezt is ugyan úgy szarozni fogják mint most a Facebook-ot.
  • Rage47
    nézegesd, és rájössz:)
  • LoSA
    Srácok, én be vagyok regelve erre a Google +-ra. Miért isteníti most mindenki ezt?! Mert én még nem jöttem rá!?!?! :) Nálam az FB még mindig toronymagasan veri ezt.
  • Szabi1991
    tán te nem ? :D
  • Zsolek123
    tán tuknád a csajt? :D
  • Szabi1991
  • Andr0
    Feedback-ben elküldtem a csaj fotóját a Guglinak... hátha tudnak segíteni xD elvileg ők mindent tudnak:D
  • Andr0
    igen ezt én is próbáltam csak a belső tűzfal letiltja a találatok megnyitását. xD majd otthon megcsekkolom akkor:D
  • slime001
    Válogass:D
  • Sir Quno Jedi
    Tudtad, hogy az ismeretlen google nevű keresőt is többen használják, mint az altavizslát??!?
  • GregSB
    Jah, 1 hét alatt már többen használják, mint itthon az IWIW-et :D
  • Andr0

Ezt a csajt keresem, ismeri valaki? xD
  • Andr0
    az amcsik használják is, és ha ők használják akkor nagy baj itt nem lesz.
  • Carlos
    Pontosan.
  • precision
    több mint 10 millió regisztrált user van, ez így jobban megállja a helyét :)
  • N o N a m e
    két hét után máris több mint 10 millióan használjuk a plust! :)
  • romeozor
  • TheLostOne
    Adom a jelenséget, nekem is 0 ismerős eddig :D

Viszont azt ne felejtsétek kb most lehet 3 hete hogy egyáltalán kitudódott a létezése, ahhoz képes 10-15m köré becslik már a userek számát.

Magyarországon rosszabb a helyzet, annak idején a facebookra is azért ment fel sok ismerős, mert volt a társaságban akkoriban egy jó meggyőzőerejű (és ehhez jó adottságokkal rendelkező :D) egyén, aki bevállalta az agitálást. Szűkebb társaságban már próbálkoztam, de én mindig is tudtam hol a határ, ha egyszer azt mondta mindenki majd megnézi ha nem kell már meghívó, akkor nem erőltetem magam tovább.
  • Martinez01
    +1
  • Carlos
  • Andr0
    Helyi zsenik figyelmét felhívnám, hogy se új Sheet-et ne csináljanak, és lehetőleg a fejlécet se írjátok át a Bannerben megadott excelben.

The Lost One: majd kíváncsian várom a fejleményeket :P
  • TheLostOne
    Eddigi non-profit pályafutásom alatt egyszer volt példa üres ígéretre pár éve, az is mondjuk úgy kompatibilitási okokból, meg a megfelelő kommunikáció hiányából. Hozzáteszem a mai napig lelkiismeret furdalásom van kicsit emiatt, a "megrendelő" amit kért nem lett volna nagy megerőltetés, csak a mellém osztott "munkatárs" valahogy nem akarta megérteni, hogy szép amit elképzelt, csakhogy ilyen formában nem tudom feldolgozni az anyagot, amire amúgy előtte heteket vártam, hogy egyáltalán lássam miről van szó.

Ezt csak azért írtam, ha nem viccnek szántad, mert konkrétan lehet ismered a "megrendelőt", elég nagy esély van rá.

Na de mindegy, ez már elég off itt, és igen tudom én kezdtem :D
  • TheLostOne
    Szellemi terméket fogok bináris formában.

Többet még nem mondhatok, mert ellen kell állnom a "nem kérek számlát, nem gáz ha még nincs cégetek, csak csináljátok meg" ajánlatoknak, ebben a szakmában célszerű nem feketézni, hirtelen sokan tekinthetnek ránk majd konkurenciaként, kész öngyilkosság lenne.

Mondjuk aki bevállalja eseti megbízással, úgy akár most is mehet elviekben, de akkor sem a reklám helye ez, csak megemlítettem.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy tűnik üres ígéreteket!
  • Andr0
    mit árulsz?xD veszek!
  • TheLostOne
    Akkor elég rosszul csinálnak valamit, én még meg sem alapítottam a sajátomat, de már tolonganak a leendő ügyfelek :)))

(Most is épp tárgyalni megyek mindjárt :D)

És még azon aggódtam nemrég, hogy nem lesz esetleg megrendelés egy ideig... Hiába, nincs jobb reklámfelület annál, amikor régi barátok, rokonok érdeklődnek mi van veled mostanában :)

Ezek után komolyan kezdek félni, hogy ha meglesz a cég, és beregisztrálok majd pl erre az üzleti verzióra, nem fogok kilátni a munkából.
  • VRSDM
    már most szopatnak a cégek hogy legyek a barátjuk.

meg a habos lófitty :))
  • tigeroo
    már nem téma:)
  • tigeroo
    feliratkoztam énis, megköszönném a meghívást :P
  • Szabi1991
    elméletileg nemsokára meglesz az "üzleti" verziós g+, szal hogy cégek tudjanak egy picit másfajta, jobban adminisztrálható felületre regizni :)
  • Martinez01
    Húú:D Eléggé fura:D
    Thx Den!