1345
-
#705 -
#704 egyetlen negatívum eddig a Facebookkal szemben az, hogy nincsenek még itt azok az ismerőseim, akikkel naponta beszélgetek... (és sajnos egyelőre nem is akarnak jönni.. ) -
#703 Én meg nem értem, hogy most miért van mindenki elájulva a Google+-tól! Nálam az Facebook még magasan veri ezt, dehát "ugassatok" csak le nyugodtan. -
#702 Nálam a G+ megkapta a Facebook speed dial helyét! :) -
#701 ó, így volt pár fb-s ismerősömmel is, eleinte mindenki fikázta, mert az iwiw jobb:D -
#700 az iwiw-hez kepest isten is volt anno, g+-hoz kepest egy tragyadomb :) nehogy azt hidd h barki atallt volna akar erre akar anno facebook-ra ha nem lett volna jobb, mint az elozo. mas kerdes, hogy a tomegek atallasa altalaban nem annak koszonheto, hogy jobb valami, hanem a birkaeffektusnak, hype-nak, hogy ez meg az a haverod is fent van es akkor te is legyel fent. aki most szarozza, az is csak azert mondja, mert a sok birka haverja meg nincs fent mert nem is hallott rola aztan par honap mulva ok lesznek a legnagyobb fanjai az egesznek. -
Cef #699 Nemrég még az volt az isten :)
Nem sokkal előtte a Myspace, azelőtt meg az Iwiw.
Elhiszem én, hogy jó tulajdonságai vannak a Google+ -nak, de a ez akkor is csak hype. Minden új közösségi oldal megjelenésekor ez van. -
#698 nemtom mi a faszt nezel hogy ilyen faszsagot mondasz, nem az iwiw-et nezegeted google+ skinnel? -
#697 A facebook-ot azért fikázzák, mert alapjaiban szar. :) -
Cef #696 Mert most ez a hype. Két éven belül ezt is ugyan úgy szarozni fogják mint most a Facebook-ot. -
#695 nézegesd, és rájössz:) -
#694 Srácok, én be vagyok regelve erre a Google +-ra. Miért isteníti most mindenki ezt?! Mert én még nem jöttem rá!?!?! :) Nálam az FB még mindig toronymagasan veri ezt. -
Szabi1991 #693 tán te nem ? :D -
#692 tán tuknád a csajt? :D -
Szabi1991 #691 -
#690 Feedback-ben elküldtem a csaj fotóját a Guglinak... hátha tudnak segíteni xD elvileg ők mindent tudnak:D -
#689 igen ezt én is próbáltam csak a belső tűzfal letiltja a találatok megnyitását. xD majd otthon megcsekkolom akkor:D -
#688 Válogass:D -
#687 Tudtad, hogy az ismeretlen google nevű keresőt is többen használják, mint az altavizslát??!? -
#686 Jah, 1 hét alatt már többen használják, mint itthon az IWIW-et :D -
Ezt a csajt keresem, ismeri valaki? xD -
#684 az amcsik használják is, és ha ők használják akkor nagy baj itt nem lesz. -
#683 Pontosan. -
#682 több mint 10 millió regisztrált user van, ez így jobban megállja a helyét :) -
#681 két hét után máris több mint 10 millióan használjuk a plust! :) -
#680 -
#679 Adom a jelenséget, nekem is 0 ismerős eddig :D
Viszont azt ne felejtsétek kb most lehet 3 hete hogy egyáltalán kitudódott a létezése, ahhoz képes 10-15m köré becslik már a userek számát.
Magyarországon rosszabb a helyzet, annak idején a facebookra is azért ment fel sok ismerős, mert volt a társaságban akkoriban egy jó meggyőzőerejű (és ehhez jó adottságokkal rendelkező :D) egyén, aki bevállalta az agitálást. Szűkebb társaságban már próbálkoztam, de én mindig is tudtam hol a határ, ha egyszer azt mondta mindenki majd megnézi ha nem kell már meghívó, akkor nem erőltetem magam tovább. -
#678 +1
-
#677 -
#676 Helyi zsenik figyelmét felhívnám, hogy se új Sheet-et ne csináljanak, és lehetőleg a fejlécet se írjátok át a Bannerben megadott excelben.
The Lost One: majd kíváncsian várom a fejleményeket :P -
#675 Eddigi non-profit pályafutásom alatt egyszer volt példa üres ígéretre pár éve, az is mondjuk úgy kompatibilitási okokból, meg a megfelelő kommunikáció hiányából. Hozzáteszem a mai napig lelkiismeret furdalásom van kicsit emiatt, a "megrendelő" amit kért nem lett volna nagy megerőltetés, csak a mellém osztott "munkatárs" valahogy nem akarta megérteni, hogy szép amit elképzelt, csakhogy ilyen formában nem tudom feldolgozni az anyagot, amire amúgy előtte heteket vártam, hogy egyáltalán lássam miről van szó.
Ezt csak azért írtam, ha nem viccnek szántad, mert konkrétan lehet ismered a "megrendelőt", elég nagy esély van rá.
Na de mindegy, ez már elég off itt, és igen tudom én kezdtem :D -
#674 Szellemi terméket fogok bináris formában.
Többet még nem mondhatok, mert ellen kell állnom a "nem kérek számlát, nem gáz ha még nincs cégetek, csak csináljátok meg" ajánlatoknak, ebben a szakmában célszerű nem feketézni, hirtelen sokan tekinthetnek ránk majd konkurenciaként, kész öngyilkosság lenne.
Mondjuk aki bevállalja eseti megbízással, úgy akár most is mehet elviekben, de akkor sem a reklám helye ez, csak megemlítettem. -
#673 Úgy tűnik üres ígéreteket! -
#672 mit árulsz?xD veszek! -
#671 Akkor elég rosszul csinálnak valamit, én még meg sem alapítottam a sajátomat, de már tolonganak a leendő ügyfelek :)))
(Most is épp tárgyalni megyek mindjárt :D)
És még azon aggódtam nemrég, hogy nem lesz esetleg megrendelés egy ideig... Hiába, nincs jobb reklámfelület annál, amikor régi barátok, rokonok érdeklődnek mi van veled mostanában :)
Ezek után komolyan kezdek félni, hogy ha meglesz a cég, és beregisztrálok majd pl erre az üzleti verzióra, nem fogok kilátni a munkából. -
#670 már most szopatnak a cégek hogy legyek a barátjuk.
meg a habos lófitty :)) -
#669 már nem téma:) -
#668 feliratkoztam énis, megköszönném a meghívást :P -
Szabi1991 #667 elméletileg nemsokára meglesz az "üzleti" verziós g+, szal hogy cégek tudjanak egy picit másfajta, jobban adminisztrálható felületre regizni :) -
#666 Húú:D Eléggé fura:D
Thx Den!