1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • aate
    A Google+ törlése esetén a Google megpróbálja a többi termékét abba az állapotukba visszaállítani, amelyben a Google+ szolgáltatásban való regisztrációd előtt megjelentek neked, egyúttal megpróbálja végleg törölni a Google+ szolgáltatásbeli köreidet, bejegyzéseidet és megjegyzéseidet.
  • aate
    Ha nem akarsz tagja lenni akkor Google+ beállítások >Fiók áttekintése > Szolgáltatások > Profil és közösségi funkciók törlése.
  • Rage47
    ha nem lépsz be, akkor nem jelenik meg a G+ logó a G accodban.
  • Carlos
    Én ugyan nem kattogtattam semmire, egyszercsak lett. Lehet, hogy valaki meghívott vagy valami, de akkor egy elfogadom tőlem mehet link nem ártott volna vagy valami.
  • commissioner
    +1
  • aate
    Azért kaphattál meghívőt mert valaki a gmail kapcsolatod köreiben bejelölt.Csak úgy nem küldözget a Google még azoknak sem akik igényelnek.
  • SzirmosSzisza
    Konkrétan, ha keresel valami a neten, akkor látod.
    Arról nem is beszélve, hogy mobil is rezeg mellé.
  • Jim Morrison
    nekem tetszik hogy gmailben látom a notificationokat, mert mostanában a fb ot meg ezt se nezegetem, csak a notikat :D
  • Carlos
    Azért ez nekem egy kicsit gyanús, ugyanis nekem nem kellett meghívó egyszercsak ott lett a gmail-emben.
    Behúzogattam pár embert, aztán felé se néztem azóta sem. Így könnyű elérni a 10 milliót, hogy induláskor 9 millió mekapta csak úgy...
  • SzirmosSzisza
    Meg arra, hogy hány ember regisztrált emiatt új Google fiókot ...
  • GregSB
    10-en
  • Guren
    azért ez durva. bár gondolom ez a regisztrált felhasználók száma. arra lennék még kíváncsi, hogy napi rendszerességgel hányan használják.
  • VRSDM
    két hét alatt megvolt a 10.000.000 user
    ez már google hivatalos.

a nem hivatalos becslések alapján (amik a fenti tizesnél is igazolva lettek) már 18-20milio felhasználónál járhatunk :)

hát rákapott a nép na :)
  • Guren
    ezek valós adatok? D:
  • VRSDM
    [center]
  • karajjj
    iphone appnál másnak is fagy a huudle?
  • NessieGraf
    Keress meg. Remek részletes G+ leírásokat találtam és osztottam meg tegnap.
  • Jim Morrison
    bele :) köszi :)
  • N o N a m e
    még beleférek: HBD! :)
  • Jim Morrison
    ó, köszi ! :D :P
  • Rage47
    HBD:D
  • Jim Morrison
    na elérkezett a nagy nap, tudok csatlakozni a google + hoz ! :D
  • aate
    Vannak még kisebb hibák a G+ban, a kapcsolatok profil képei nem mindig jelennek meg pedig a profilban van beállítva. Máskor meg megosztok valamit valakivel és az Én profil képem jelenik meg a kapcsolat körökben.
    Pl : A barátok körbe az Én profil képem került megosztás után.
  • Hegi90

Amúgy köszi a válaszokat
  • precision
    +1

hogy stílusos legyek :D
  • Hegi90
    :)
    nem vagyok forever alone, csak nem használja szinte senki az ismerőseim közül. Vagy aki igen, az egyszer megcsinálta, azóta is leszarja :)
  • VRSDM
    siman kiirja mint ertesites hogy valaki tartalmakat szeretne megosztani veled.

aztan vagy berakod egy korbe
    vagy letiltod, hogy nem akarsz tole tartalmat.

aztan kesz.
  • aate
    Én úgy vettem észre akit felveszel a köreidbe azok e-mail-ben kapnak értesítést a meghívásról és a megosztásokról , ha csatlakoznak akkor az email értesítő jel eltűnik a profil nevük mellöl, és ha felvettek ők is valamelyik csoportba akkor arról kapsz értesítést.
  • SzirmosSzisza
    Igen, ha felvesz valaki egy körébe akkor kapsz róla igazolást.

Amúgy ennyire forever alone vagy, hogy még nem vettek fel ? :D
  • Hegi90
    Egy kérdés:
    tehát ez a körös móka úgy működik, hogy gyakorlatilag nincs olyan, hogy "visszaigazolás"? Vannak emberek a hálózatban, akiket hozzá tudok adni a köreimhez csak úgy? Erről küldök valamilyen értesítést az alanynak, akit felvettem?
  • VRSDM
    vagy elkuldom neki emailben ahogy eddig is tettem a szemelyes levelezeseket :)

ugyis egy helyen latja majd az egeszet :)
  • aate
    Talán, mivel a körökben hamarabb megtalálom. De ez csak kapcsolat mennyiség függő...:D
  • Andr0
    miért az könnyebb ha mindig kikeresed az embert rámész a profilra és send msg?
  • aate
    lehetne úgy ,hogy rámegyek a kijelölt profilra és megosztás neki. De végül is így is jó csak mindig be kell írni.
  • Andr0
    ha egy postot csak egy emeberrel osztasz meg akkor az =facebook msg.
  • aate
    Köszi, megvan be kell írni a nevet. De lehetne ennél egyértelműbb is...
  • Petka
    Találtam infót, egyelőre nem: link
  • Petka
    Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a Google vállalati email szolgáltatásában lévő címmel regisztráljak? Hiába gmail az is, nekem valamiért nem engedte.
  • Andr0
    +kijelölt személy
  • aate
    Sziasztok ! G+-ban hogyan lehet megosztani valamit csak kizárólag kijelölt 1 személynek ?