1345
-
#785 A Google+ törlése esetén a Google megpróbálja a többi termékét abba az állapotukba visszaállítani, amelyben a Google+ szolgáltatásban való regisztrációd előtt megjelentek neked, egyúttal megpróbálja végleg törölni a Google+ szolgáltatásbeli köreidet, bejegyzéseidet és megjegyzéseidet. -
#784 Ha nem akarsz tagja lenni akkor Google+ beállítások >Fiók áttekintése > Szolgáltatások > Profil és közösségi funkciók törlése.
-
#783 ha nem lépsz be, akkor nem jelenik meg a G+ logó a G accodban. -
#782 Én ugyan nem kattogtattam semmire, egyszercsak lett. Lehet, hogy valaki meghívott vagy valami, de akkor egy elfogadom tőlem mehet link nem ártott volna vagy valami. -
commissioner #781 +1 -
#780 Azért kaphattál meghívőt mert valaki a gmail kapcsolatod köreiben bejelölt.Csak úgy nem küldözget a Google még azoknak sem akik igényelnek. -
#779 Konkrétan, ha keresel valami a neten, akkor látod.
Arról nem is beszélve, hogy mobil is rezeg mellé. -
#778 nekem tetszik hogy gmailben látom a notificationokat, mert mostanában a fb ot meg ezt se nezegetem, csak a notikat :D -
#777 Azért ez nekem egy kicsit gyanús, ugyanis nekem nem kellett meghívó egyszercsak ott lett a gmail-emben.
Behúzogattam pár embert, aztán felé se néztem azóta sem. Így könnyű elérni a 10 milliót, hogy induláskor 9 millió mekapta csak úgy... -
#776 Meg arra, hogy hány ember regisztrált emiatt új Google fiókot ... -
#775 10-en -
#774 azért ez durva. bár gondolom ez a regisztrált felhasználók száma. arra lennék még kíváncsi, hogy napi rendszerességgel hányan használják. -
#773 két hét alatt megvolt a 10.000.000 user
ez már google hivatalos.
a nem hivatalos becslések alapján (amik a fenti tizesnél is igazolva lettek) már 18-20milio felhasználónál járhatunk :)
hát rákapott a nép na :) -
#772 ezek valós adatok? D: -
#771 [center] -
karajjj #770 iphone appnál másnak is fagy a huudle? -
#769 Keress meg. Remek részletes G+ leírásokat találtam és osztottam meg tegnap. -
#768 bele :) köszi :) -
#767 még beleférek: HBD! :) -
#766 ó, köszi ! :D :P -
#765 HBD:D -
#764 na elérkezett a nagy nap, tudok csatlakozni a google + hoz ! :D -
#763 Vannak még kisebb hibák a G+ban, a kapcsolatok profil képei nem mindig jelennek meg pedig a profilban van beállítva. Máskor meg megosztok valamit valakivel és az Én profil képem jelenik meg a kapcsolat körökben.
Pl : A barátok körbe az Én profil képem került megosztás után.
-
Amúgy köszi a válaszokat -
#761 +1
hogy stílusos legyek :D -
#760 :)
nem vagyok forever alone, csak nem használja szinte senki az ismerőseim közül. Vagy aki igen, az egyszer megcsinálta, azóta is leszarja :) -
#759 siman kiirja mint ertesites hogy valaki tartalmakat szeretne megosztani veled.
aztan vagy berakod egy korbe
vagy letiltod, hogy nem akarsz tole tartalmat.
aztan kesz. -
#758 Én úgy vettem észre akit felveszel a köreidbe azok e-mail-ben kapnak értesítést a meghívásról és a megosztásokról , ha csatlakoznak akkor az email értesítő jel eltűnik a profil nevük mellöl, és ha felvettek ők is valamelyik csoportba akkor arról kapsz értesítést. -
#757 Igen, ha felvesz valaki egy körébe akkor kapsz róla igazolást.
Amúgy ennyire forever alone vagy, hogy még nem vettek fel ? :D -
#756 Egy kérdés:
tehát ez a körös móka úgy működik, hogy gyakorlatilag nincs olyan, hogy "visszaigazolás"? Vannak emberek a hálózatban, akiket hozzá tudok adni a köreimhez csak úgy? Erről küldök valamilyen értesítést az alanynak, akit felvettem? -
#755 vagy elkuldom neki emailben ahogy eddig is tettem a szemelyes levelezeseket :)
ugyis egy helyen latja majd az egeszet :) -
#754 Talán, mivel a körökben hamarabb megtalálom. De ez csak kapcsolat mennyiség függő...:D -
#753 miért az könnyebb ha mindig kikeresed az embert rámész a profilra és send msg? -
#752 lehetne úgy ,hogy rámegyek a kijelölt profilra és megosztás neki. De végül is így is jó csak mindig be kell írni. -
#751 ha egy postot csak egy emeberrel osztasz meg akkor az =facebook msg. -
#750 Köszi, megvan be kell írni a nevet. De lehetne ennél egyértelműbb is... -
#749 Találtam infót, egyelőre nem: link -
#748 Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a Google vállalati email szolgáltatásában lévő címmel regisztráljak? Hiába gmail az is, nekem valamiért nem engedte. -
#747 +kijelölt személy -
#746 Sziasztok ! G+-ban hogyan lehet megosztani valamit csak kizárólag kijelölt 1 személynek ?