1345
-
karajjj #825 látom nem érte, ha a g+ app-ban ha rányomok a huddle-re akkor csinálja -
#824 + az is simán benne lehet, hogy csak az iPhone appnál van ez jelen, az Androidosnál nem. -
#823 Nálam sokat gondolkodik. Rányomok egy postra, és eltelik néha 4-5mp, mire reagál rá. Bár ez leginkább az első héten volt tapaszalható, ma mintha gyorsabb lenne. Lehet nem az appal van a baj, hanem kevés volt a server háttért, ami kiszolgálta azt. -
#822 Igen, a tinik-nem mostanában fognak átlépni a g+-ra ha csak az androidos készülékeken nem lesz ingyen. Pedig valamit lépni kell ezen a téren is a guuglinak. -
#821 ismerősöm vett egy olcsó mobilt + bele T s szimet (a sim drágább volt mint a teló asszem :D) és azt csak fb ra használja, a rendes telefonjával meg telefonál :) -
#820 Vodanál is van ilyen kártyás csomag . Telenornál még nem volt(most ott korlátlan net lett ). Lányom és baráti köre tavaly ezért lett tavaly T.mobilos. -
#819 Tavaly karácsonykor a t-mobil az fb miatt döntött csúcsot a telefon eladásban. Sok Tini még szolgáltatót is váltott. -
#818 ja t seknek ingyen, de most már másnak is? (t s vagyok de nemtom többi szolgáltatóval hogy van. -
#817 A fb-nek még az az egyik nagy előnye, hogy ott a facebook.0 és amíg a mobilon nem lesz mindenkinek ingyen elérhető a g+ addig sokan az fb-t fogják használni. -
#816 a hiba az ön készülékében van. Nekem is tökéletesen megy az app. -
#815 Én a huddle-t nem is használom a g+ app-ot nyitom meg és ott írok. De inkább csak olvasok. -
karajjj #814 nekem meg a huddle része kifagy -
#813 anno ugyanez volt az iwiw-facebooknal, alig volt nehany iwiw-es ismerosom fb-n, most meg mar azt se tudjuk mi volt az az iwiw. ez iwiw-fb eseten hosszu evekig tartott, a g+ ha ilyen utemben terjed tovabb, talan honapok kerdese a dolog. mondjuk a fb annyira nem fog eltunni, mint az iwiw, az tuti, legalabbis nem nehany even belul, mert vilagszinten nagyon elterjedt.. -
#812 nyilván nem egy hét alatt de hidd el, idővel a facebook láz is lecseng.
így megy ez már mióta internet az internet.
a történelem megismétli öngmagát.
és ez után is lesz újabb, meg az után is . . . a kérdés ki mikor "vált" :) -
#811 lehet hogy jobb maga az oldal, a motor, a kód, a funkciók...stb.
de mindez kb szart se ér ha "senki" sem használja itthon... az összes ismerősöm a facebook -on van fent, és gyanítom ezen az sem fog nagyot változtatni ha nyílt lesz a regisztráció a g+ -ra -
#810 Nálam is jó telon :) + beadja helymeghatározás alapján a környékbeli megosztásokat is. -
krisz073 #809 Nekem is tökéletesen megy a telefonról. -
#808 nalam sokkal jobb telon (is), mint a facebook app.. -
#807 Ez mind szép és jó, de nekem ismerőseim még mindig faszbúkon élik az életüket, ott lépek interakcióba velük. G+-on meg ha naponta 1-2 postot kiböfög az a pár geek, akit követek már nagy élet van :)
És ezen a tényen az sem javít, hogy a telefonos alkalmazás bugos. Itt tudták volna tökönszúrni a Facebookot, aminek minden platformon rémesen szar az App-ja, de nem nem sikerült egyelőre... Belassul, van hogy hosszú mp-eket kell rá várni, fos.
-
#806 Sose tudtad, mire jó a Google szolgáltatások köre, mi az, amit FB nem is álmodott. :D -
#805 /most is latszik amit figyelek az indulas ota.
azt kaptam amit vartam
egyszeruen es atlathatoan mindenki leirta amit gondolt siman a plusszokkal. es nem a bitszemet foolishbook modon :)
[center] " [b]Google] - make it easy [/b] " -
#804 +1 -
#803 igaz...
-fav -
#802 +1 -
#801 akkor meg mit keresel itt? -
#800 Én tudom. Én FB-os vagyok és nem G+ -os! :) -
#799 ~600 ismerősömet értelmes szűrések alapján kategóriákba rakni (egyesével végigkattingatva a legördülű menüket, a csoportot.)
majd minden csoportnak külön beállítani hogy ki - mit láthat...
igen én végigcsináltam mert igényem volt rá. de egy délutánon át ültem ott hogy valóban használható legyen.
(és most nem a család - csajok - barátok, és kimerült a tárház alapján gondolom.
hanem tényleg célzottan kommunikálni. egy délután.
a google plus beállításával az elején töltöttem 3percet, és azóta minden csak épül magától :) -
#798 Be lehet úgyis állítani, hogy CSAK ismerős láthjtja... Mindent be lehet frankón állítani. Még azt is, hogy a fotókon más megjelölhet-e?! Ennyi.... -
#797 Én nekem semmilyen problémát nem okozott, gond nélkül csináltam egy csoportot, nem volt több 10 percnél. Szóval ez nem egyedi dolog, nem értem, hogy miért kell ezt így kiemeleni. FB már évek óta tudja.... -
#796 és ha valaki lát rólad valamit akkor egyből kiposztolja és mivel ismerős ismerőse (nagy valószínűséggel) ugyan úgy látják ha bejelölnek rajta.
ergó máris nem ér semmit :) -
karajjj #795 lehet, de eléggé elbaszott módon -
#794 ja csak a G+ ezt egy kattintással, facebook pedig fél óra configolással tudja. -
#793 20 millió
-
#792 Facebook-nál is lehet csoportokat létrehozni, ahol be lehet állítani, hogy ki/mit láthat rólad. Ez lenne a Google + előnye, ám az FB már ezer éve tudja ezt. Ezért nem fogok váltani, az fixx! :) -
#791 Humoros aranyosból:
-
commissioner #790 -
#789 Lehetséges. Rég volt már. Amúgy jól elvan ott a G+, nem használom, de elvan magával. -
#788 [center]think different -
#787 kaptál egy értesítő emailt hogy xy használja a szolgáltatást és hogy megtudj további információkat klikk ide meg ide ...
okés. rányomtad.
és kész a profilod, nekem igy sikerült. és tényleg nem volt "belépés gomb" csak "további információ"
de ezen problémázni...
ha ingyen levágnák reggelre a kertben a füvet, összehordanák a leveleket, bevásárolnának, készen várna a kávé és a reggeli. te tényleg azon problémáznál hogy ugyan ki kérte ezt? ...
amit persze bármikor lemondhatsz :) -