Google+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
nézegesd, és rájössz😊
LoSA
Srácok, én be vagyok regelve erre a Google +-ra. Miért isteníti most mindenki ezt?! Mert én még nem jöttem rá!?!?! 😊 Nálam az FB még mindig toronymagasan veri ezt.

tán te nem ? 😄

Zsolek123
tán tuknád a csajt? 😄

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

<#banplz>

Andr0
Feedback-ben elküldtem a csaj fotóját a Guglinak... hátha tudnak segíteni xD elvileg õk mindent tudnak😄

Armin & Ayu fan

Andr0
igen ezt én is próbáltam csak a belsõ tûzfal letiltja a találatok megnyitását. xD majd otthon megcsekkolom akkor😄

Armin & Ayu fan

slime001

AVIRA - \"More than security.\"

Sir Quno Jedi
Tudtad, hogy az ismeretlen google nevû keresõt is többen használják, mint az altavizslát??!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GregSB
Jah, 1 hét alatt már többen használják, mint itthon az IWIW-et 😄

Andr0

Ezt a csajt keresem, ismeri valaki? xD

Armin & Ayu fan

Andr0
az amcsik használják is, és ha õk használják akkor nagy baj itt nem lesz.

Armin & Ayu fan

Carlos
Pontosan. <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

precision
több mint 10 millió regisztrált user van, ez így jobban megállja a helyét 😊

Bazinga!

N o N a m e
két hét után máris több mint 10 millióan használjuk a plust! 😊
romeozor

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

TheLostOne
Adom a jelenséget, nekem is 0 ismerõs eddig 😄

Viszont azt ne felejtsétek kb most lehet 3 hete hogy egyáltalán kitudódott a létezése, ahhoz képes 10-15m köré becslik már a userek számát.

Magyarországon rosszabb a helyzet, annak idején a facebookra is azért ment fel sok ismerõs, mert volt a társaságban akkoriban egy jó meggyõzõerejû (és ehhez jó adottságokkal rendelkezõ 😄) egyén, aki bevállalta az agitálást. Szûkebb társaságban már próbálkoztam, de én mindig is tudtam hol a határ, ha egyszer azt mondta mindenki majd megnézi ha nem kell már meghívó, akkor nem erõltetem magam tovább.

Martinez01
+1

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Andr0
Helyi zsenik figyelmét felhívnám, hogy se új Sheet-et ne csináljanak, és lehetõleg a fejlécet se írjátok át a Bannerben megadott excelben.

The Lost One: majd kíváncsian várom a fejleményeket 😛

Armin & Ayu fan

TheLostOne
Eddigi non-profit pályafutásom alatt egyszer volt példa üres ígéretre pár éve, az is mondjuk úgy kompatibilitási okokból, meg a megfelelõ kommunikáció hiányából. Hozzáteszem a mai napig lelkiismeret furdalásom van kicsit emiatt, a "megrendelõ" amit kért nem lett volna nagy megerõltetés, csak a mellém osztott "munkatárs" valahogy nem akarta megérteni, hogy szép amit elképzelt, csakhogy ilyen formában nem tudom feldolgozni az anyagot, amire amúgy elõtte heteket vártam, hogy egyáltalán lássam mirõl van szó.

Ezt csak azért írtam, ha nem viccnek szántad, mert konkrétan lehet ismered a "megrendelõt", elég nagy esély van rá.

Na de mindegy, ez már elég off itt, és igen tudom én kezdtem 😄

TheLostOne
Szellemi terméket fogok bináris formában.

Többet még nem mondhatok, mert ellen kell állnom a "nem kérek számlát, nem gáz ha még nincs cégetek, csak csináljátok meg" ajánlatoknak, ebben a szakmában célszerû nem feketézni, hirtelen sokan tekinthetnek ránk majd konkurenciaként, kész öngyilkosság lenne.

Mondjuk aki bevállalja eseti megbízással, úgy akár most is mehet elviekben, de akkor sem a reklám helye ez, csak megemlítettem.

Sir Quno Jedi
Úgy tûnik üres ígéreteket! <#taps>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Andr0
mit árulsz?xD veszek!

Armin & Ayu fan

TheLostOne
Akkor elég rosszul csinálnak valamit, én még meg sem alapítottam a sajátomat, de már tolonganak a leendõ ügyfelek 😊))

(Most is épp tárgyalni megyek mindjárt 😄)

És még azon aggódtam nemrég, hogy nem lesz esetleg megrendelés egy ideig... Hiába, nincs jobb reklámfelület annál, amikor régi barátok, rokonok érdeklõdnek mi van veled mostanában 😊

Ezek után komolyan kezdek félni, hogy ha meglesz a cég, és beregisztrálok majd pl erre az üzleti verzióra, nem fogok kilátni a munkából.

VRSDM
már most szopatnak a cégek hogy legyek a barátjuk.

meg a habos lófitty 😊)

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
már nem téma😊
tigeroo
feliratkoztam énis, megköszönném a meghívást 😛
elméletileg nemsokára meglesz az "üzleti" verziós g+, szal hogy cégek tudjanak egy picit másfajta, jobban adminisztrálható felületre regizni 😊

Martinez01
Húú😄 Eléggé fura😄
Thx Den!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

LasDen
kösz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rototti
Picasán belül lehet. Felsõ fekete sávon a "Fényképek" menüpontból tudod elérni. Itt válaszd ki a képet, majd a kép felett a "mûveletek" menüpont "Áthelyezés másik albumba"-t válaszd.

Kimi - The King of Spa

LasDen
hogy lehet egyik albumból átrakni valamit a másikba??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
mönt....😄

Martinez01
Kérhetnék énis ^^ .
/Privibe írjrám, és küldöm a címemet😊/

Tatyla
köszi szépen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LasDen
ment...

Tatyla
sziasztok,beírtam magam én is a listába köszi elõre is.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nekem ne is mond, én azzal foglalkozok, hogy a kamukat töröltetem fb-ról 😊
imádok nekik keresztbe tenni XD

Zsolek123
egyébként facebook se volt rossz addig, amíg meg nem találták a retardált kisfiúk, kislányok...

Zsolek123
amit le szerettem volna írni azt elöttem leírtátok

szerintem jobban össze van rakva mint a faszbuk, még pár nap és törlöm is magam arról a szarról...

Vannak/lesznek márkáknak oldalai, pl a Ford-nak is van már G+-os oldala az alábbi cikk szerint:
http://index.hu/tech/2011/07/13/rohamosan_novekszik_a_google/

nekem határozottan tetszik az oldal 😊 ami érdekesség volt eddig, hogy 18 éves kor alatt nem akarta engedni a regisztrálást, de ezt ki lehet játszani 😊 rengeteg meghívót küldtem már ki, gmail címekkel sima ügy, hotmail és freemail is megy.
tetszik a felület is, mert nem a fapados fb színek vannak, engem nagyon zavar a fb felülete...
sok magyar embert is találtam már fenn, ez is egy jó jel, emellett szerveztem egy eseményt fb-on is, ahol meghívom az embereket, ha megadják a mail címüket 😊
eddig tetszik, de még szokni kell a dolgot, pár hónap és beindul szerintem!

Andr0
Na elsõ tapasztatok? Senki? xD akkor kezdem én a sort:

Nekem tetszik benne, hogy letisztult nyugis gyors integrált rendszer. A Skinje is nagyon bejön. Tetszik, hogy nem üzenetek vannak, hanem gyakorlatilag a falon írsz vkinek és csak õ látja... tök jó hogy nem kell össze vissza kattintgatni.

Ami nem tetszik, hogy nincs úgymond page-like-olás vagyis, hogy nincs 1-1 stárnak, márkának külön G+ oldala, és nem lehet õket követni (bár megjegyzem ez még változhat) Képeknél, hogy az album nevét nem tudom megváltoztatni.

Ennyi így nagyjából!

következõ? xD

Armin & Ayu fan

shad0w
megkaptam, köszi!

don't give a fuck

Zsolek123
ment a meghívó

shad0w
én is beírtam magam a listába, köszönöm elõre is!

don't give a fuck

Victor1103
Köszi!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Zsolek123
ment a meghívó

Victor1103
Beírtam magam a listába aki tud küldjön majd kíváncsi vagyok rá mit tud ez a cucc😊 Elõre is THX!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2