Google+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, de eléggé elbaszott módon
Andr0
ja csak a G+ ezt egy kattintással, facebook pedig fél óra configolással tudja.

Armin & Ayu fan

N o N a m e
LoSA
Facebook-nál is lehet csoportokat létrehozni, ahol be lehet állítani, hogy ki/mit láthat rólad. Ez lenne a Google + elõnye, ám az FB már ezer éve tudja ezt. Ezért nem fogok váltani, az fixx! 😊

Carlos
Humoros aranyosból:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehetséges. Rég volt már. Amúgy jól elvan ott a G+, nem használom, de elvan magával.

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
think different

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
kaptál egy értesítõ emailt hogy xy használja a szolgáltatást és hogy megtudj további információkat klikk ide meg ide ...

okés. rányomtad.
és kész a profilod, nekem igy sikerült. és tényleg nem volt "belépés gomb" csak "további információ"

de ezen problémázni...
ha ingyen levágnák reggelre a kertben a füvet, összehordanák a leveleket, bevásárolnának, készen várna a kávé és a reggeli. te tényleg azon problémáznál hogy ugyan ki kérte ezt? ...

amit persze bármikor lemondhatsz 😊

aate

aate
A Google+ törlése esetén a Google megpróbálja a többi termékét abba az állapotukba visszaállítani, amelyben a Google+ szolgáltatásban való regisztrációd elõtt megjelentek neked, egyúttal megpróbálja végleg törölni a Google+ szolgáltatásbeli köreidet, bejegyzéseidet és megjegyzéseidet.

aate
Ha nem akarsz tagja lenni akkor Google+ beállítások >Fiók áttekintése > Szolgáltatások > Profil és közösségi funkciók törlése.

Rage47
ha nem lépsz be, akkor nem jelenik meg a G+ logó a G accodban.
Carlos
Én ugyan nem kattogtattam semmire, egyszercsak lett. Lehet, hogy valaki meghívott vagy valami, de akkor egy elfogadom tõlem mehet link nem ártott volna vagy valami.

Þór vígi þessi rúnar

+1

aate
Azért kaphattál meghívõt mert valaki a gmail kapcsolatod köreiben bejelölt.Csak úgy nem küldözget a Google még azoknak sem akik igényelnek.

SzirmosSzisza
Konkrétan, ha keresel valami a neten, akkor látod.
Arról nem is beszélve, hogy mobil is rezeg mellé.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
nekem tetszik hogy gmailben látom a notificationokat, mert mostanában a fb ot meg ezt se nezegetem, csak a notikat 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Carlos
Azért ez nekem egy kicsit gyanús, ugyanis nekem nem kellett meghívó egyszercsak ott lett a gmail-emben.
Behúzogattam pár embert, aztán felé se néztem azóta sem. Így könnyû elérni a 10 milliót, hogy induláskor 9 millió mekapta csak úgy... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Meg arra, hogy hány ember regisztrált emiatt új Google fiókot ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB
10-en

Guren
azért ez durva. bár gondolom ez a regisztrált felhasználók száma. arra lennék még kíváncsi, hogy napi rendszerességgel hányan használják.

VRSDM
két hét alatt megvolt a 10.000.000 user
ez már google hivatalos.

a nem hivatalos becslések alapján (amik a fenti tizesnél is igazolva lettek) már 18-20milio felhasználónál járhatunk 😊

hát rákapott a nép na 😊

Guren
ezek valós adatok? D:

VRSDM

iphone appnál másnak is fagy a huudle?
NessieGraf
Keress meg. Remek részletes G+ leírásokat találtam és osztottam meg tegnap.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Jim Morrison
bele 😊 köszi 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
még beleférek: HBD! 😊
Jim Morrison
ó, köszi ! 😄 😛

Rage47
HBD😄
Jim Morrison
na elérkezett a nagy nap, tudok csatlakozni a google + hoz ! 😄

aate
Vannak még kisebb hibák a G+ban, a kapcsolatok profil képei nem mindig jelennek meg pedig a profilban van beállítva. Máskor meg megosztok valamit valakivel és az Én profil képem jelenik meg a kapcsolat körökben.
Pl : A barátok körbe az Én profil képem került megosztás után.

Hegi90
<#idiota>
Amúgy köszi a válaszokat

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

precision
+1

hogy stílusos legyek 😄

Bazinga!

Hegi90
😊
nem vagyok forever alone, csak nem használja szinte senki az ismerõseim közül. Vagy aki igen, az egyszer megcsinálta, azóta is leszarja 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

VRSDM
siman kiirja mint ertesites hogy valaki tartalmakat szeretne megosztani veled.

aztan vagy berakod egy korbe
vagy letiltod, hogy nem akarsz tole tartalmat.

aztan kesz.

aate
Én úgy vettem észre akit felveszel a köreidbe azok e-mail-ben kapnak értesítést a meghívásról és a megosztásokról , ha csatlakoznak akkor az email értesítõ jel eltûnik a profil nevük mellöl, és ha felvettek õk is valamelyik csoportba akkor arról kapsz értesítést.

SzirmosSzisza
Igen, ha felvesz valaki egy körébe akkor kapsz róla igazolást.

Amúgy ennyire forever alone vagy, hogy még nem vettek fel ? 😄

Hegi90
Egy kérdés:
tehát ez a körös móka úgy mûködik, hogy gyakorlatilag nincs olyan, hogy "visszaigazolás"? Vannak emberek a hálózatban, akiket hozzá tudok adni a köreimhez csak úgy? Errõl küldök valamilyen értesítést az alanynak, akit felvettem?

VRSDM
vagy elkuldom neki emailben ahogy eddig is tettem a szemelyes levelezeseket 😊

ugyis egy helyen latja majd az egeszet 😊

aate
Talán, mivel a körökben hamarabb megtalálom. De ez csak kapcsolat mennyiség függõ...😄

Andr0
miért az könnyebb ha mindig kikeresed az embert rámész a profilra és send msg?

Armin & Ayu fan

aate
lehetne úgy ,hogy rámegyek a kijelölt profilra és megosztás neki. De végül is így is jó csak mindig be kell írni.

Andr0
ha egy postot csak egy emeberrel osztasz meg akkor az =facebook msg.

Armin & Ayu fan

aate
Köszi, megvan be kell írni a nevet. De lehetne ennél egyértelmûbb is...

Petka
Találtam infót, egyelõre nem: link

Petka
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a Google vállalati email szolgáltatásában lévõ címmel regisztráljak? Hiába gmail az is, nekem valamiért nem engedte.

Andr0
+kijelölt személy

Armin & Ayu fan

aate
Sziasztok ! G+-ban hogyan lehet megosztani valamit csak kizárólag kijelölt 1 személynek ?