Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Þór vígi þessi rúnar
okés. rányomtad.
és kész a profilod, nekem igy sikerült. és tényleg nem volt "belépés gomb" csak "további információ"
de ezen problémázni...
ha ingyen levágnák reggelre a kertben a füvet, összehordanák a leveleket, bevásárolnának, készen várna a kávé és a reggeli. te tényleg azon problémáznál hogy ugyan ki kérte ezt? ...
amit persze bármikor lemondhatsz 😊
u dont have to listen anybody else but me
Þór vígi þessi rúnar
Arról nem is beszélve, hogy mobil is rezeg mellé.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Behúzogattam pár embert, aztán felé se néztem azóta sem. Így könnyû elérni a 10 milliót, hogy induláskor 9 millió mekapta csak úgy... <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ez már google hivatalos.
a nem hivatalos becslések alapján (amik a fenti tizesnél is igazolva lettek) már 18-20milio felhasználónál járhatunk 😊
hát rákapott a nép na 😊
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Pl : A barátok körbe az Én profil képem került megosztás után.

Amúgy köszi a válaszokat
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nem vagyok forever alone, csak nem használja szinte senki az ismerõseim közül. Vagy aki igen, az egyszer megcsinálta, azóta is leszarja 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
aztan vagy berakod egy korbe
vagy letiltod, hogy nem akarsz tole tartalmat.
aztan kesz.
Amúgy ennyire forever alone vagy, hogy még nem vettek fel ? 😄
tehát ez a körös móka úgy mûködik, hogy gyakorlatilag nincs olyan, hogy "visszaigazolás"? Vannak emberek a hálózatban, akiket hozzá tudok adni a köreimhez csak úgy? Errõl küldök valamilyen értesítést az alanynak, akit felvettem?
ugyis egy helyen latja majd az egeszet 😊