17
  • Julius Caesar
    II. János Pálról én se hiszem, hogy ilyeneket mondott volna. Hihetetlenül jófejnek tűnt nekem az öreg, hiteles alaknak. És nem az a kőkonzervatív, hanem nyitott más emberekre, vallásokra, kultúrákra és elfogadta, hogy ilyen világban élünk, ezzel kell foglalkozni, nem visszasírni a régi éveket...

És sztem teljesen okés, hogy indítanak hírportált. Anno a nyomtatást is elkezdték.
  • scnad
    E-Book netes rendelés esetén 10% engedménnyel.
  • bvalek2
    Nem Dan Brown írta őket véletlenül?
  • Tetsuo
    LOL Nem is lenne ra magyarazat...
  • Tetsuo
    Ez baromsag. 2. Janos Pal soha nem nyilatkozott ilyet es a Vatikanbol senki sem.
  • Rotyoka
    Keresek már valami cikket, meg turkálok a régi újságok közt is.

És éppen ezért érdekelte őt is, mert tudni illik az egyháznak nem durva a titkosszolgálata, bár tagadják de vannak róla elég szép könyvek
  • e57
    Most ajándék belépőjegyekkel a paradicsomba?
  • blessyou
    Ugyan... Hol volt a nyolcvanas években az Internet? Amíg a kilencvenes évek elején meg nem alkották a WWW-t a CERN-ben, addig nagyrészt csak tudományos és karhatalmi szervezetek kommunikációját látta el. Miért érdekelte volna ez ennyire az Egyházat?
  • scnad
    Ószövetség, újszövetség ...

Brékinnyúúúúz : Megjelent a "Szövetség 3 - Az utolsó szövetség"

• bvalek2
    Azokat könyvalakban terjesztik
  • scnad
    2000 éves hírek ?
  • bvalek2
    Akkor most hogy is van ez? Előbb összefantáziálunk valamit, és csak utána keresünk rá bizonyítékot?
  • Rotyoka
    Majd keresek valamit. De akkor sem fogod elhinni mert nem újság szkenn lesz az biztos
  • bvalek2
    forrás?
  • Rotyoka
    a '80 as években az egyház is pontosan ezt állította
  • kiszto
    Azt a Jehova Tanúi és hasonlók mondják, ne keverd.
  • Rotyoka
    És akkor most már nem a démun kezébe van azinternet?