17
-
#17 II. János Pálról én se hiszem, hogy ilyeneket mondott volna. Hihetetlenül jófejnek tűnt nekem az öreg, hiteles alaknak. És nem az a kőkonzervatív, hanem nyitott más emberekre, vallásokra, kultúrákra és elfogadta, hogy ilyen világban élünk, ezzel kell foglalkozni, nem visszasírni a régi éveket...
És sztem teljesen okés, hogy indítanak hírportált. Anno a nyomtatást is elkezdték. -
scnad #16 E-Book netes rendelés esetén 10% engedménnyel. -
bvalek2 #15 Nem Dan Brown írta őket véletlenül? -
#14 LOL Nem is lenne ra magyarazat... -
#13 Ez baromsag. 2. Janos Pal soha nem nyilatkozott ilyet es a Vatikanbol senki sem. -
Rotyoka #12 Keresek már valami cikket, meg turkálok a régi újságok közt is.
És éppen ezért érdekelte őt is, mert tudni illik az egyháznak nem durva a titkosszolgálata, bár tagadják de vannak róla elég szép könyvek -
e57 #11 Most ajándék belépőjegyekkel a paradicsomba? -
blessyou #10 Ugyan... Hol volt a nyolcvanas években az Internet? Amíg a kilencvenes évek elején meg nem alkották a WWW-t a CERN-ben, addig nagyrészt csak tudományos és karhatalmi szervezetek kommunikációját látta el. Miért érdekelte volna ez ennyire az Egyházat? -
scnad #9 Ószövetség, újszövetség ...
Brékinnyúúúúz : Megjelent a "Szövetség 3 - Az utolsó szövetség"
-
bvalek2 #8 Azokat könyvalakban terjesztik -
scnad #7 2000 éves hírek ? -
bvalek2 #6 Akkor most hogy is van ez? Előbb összefantáziálunk valamit, és csak utána keresünk rá bizonyítékot? -
Rotyoka #5 Majd keresek valamit. De akkor sem fogod elhinni mert nem újság szkenn lesz az biztos -
bvalek2 #4 forrás? -
Rotyoka #3 a '80 as években az egyház is pontosan ezt állította -
kiszto #2 Azt a Jehova Tanúi és hasonlók mondják, ne keverd. -
Rotyoka #1 És akkor most már nem a démun kezébe van azinternet?