Virtua Tennis 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mentést nem tudok küldeni. Ugyan is nem fogadja el...Újratettem a gépem tenném vissza a mentést és nem jó. Ott rohadjon el a játék ahol van. Offline profil-al egy gépen lehet egy rendszeren...Ennyi volt a VT 4 nekem.

Amúgy akinek kell a 100%-os World Tour az írjon egy e-mail-t és elküldöm. Ezeket tartalmazza: Összes pálya ( kivéve a bordó amelyiken a sztárok ellen játszol ). Szinte az összes felszerelés és medál. Illetve egy játékos amelynek az összes képessége a maximum szinten van és 300.000 pénze van.

Köszi. 902 csillaggal zártam. Amúgy nekem így néz ki a pályaválasztó:

Casillas
szép 😊 grat!

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sikerült a lehetetlen. SPT Final! Mutatok róla egy-két képet:

Amúgy a bordó színû pálya ahol a Top Play-erek ellen játszunk az nem oldódott fel. Illetve a legalsó sorban balról a 2. sem, de szerintem az valami kis pálya. Illetve egy "The Tennis Hall King of Players" pálya oldódott még fel. Fedett pálya. Arcade játékmód végén Duke illetve King-el játszotok ott.

Hoztam három Del Potro-s képet. Ma csináltam õket Arcade játék során.

Szerintem jót mondasz. Mert az Arcade-ot végigvittem az összes fokozatin. WT-t kijátszottam kétszer. Elég jól is teljesítettem. Elõbb elkezdtem újra megpróbálom elérni a 750 csillagot aztán majd meglátjuk. De szerintem a WT felépítése mindegyik verzióban ugyan az. Én is kerestem amúgy a feloldásokat, de semmi konkrétat nem írtak.

Casillas
hm, a múltkor végignyomtam kb minden gombot, amit a játékban használok 😄 de akkor tovább próbálkozok majd 😊
a 750 csillagos részt pl. ebben és ebben a cikkben láttam az elõbb, mikor a stadionok feloldását keresgéltem. persze az is lehet, hogy ez a funkció nincs pc-re, mert a játékosok közt is van olyan, ami ps-exkluzív...

Igen a Fancy meccs oldja fel a jobbszélsõt. Már csak a másik kettõ kellene. Akkor azok szerintem a +2 versennyel szerezhetõek meg.

Amúgy délelõtt fejeztem be a 2. World Tour-omat és 706 csillaggal zártam. Wimbledont nem tudtam megnyerni egyedül. Most kezdtem egy újat és most következik majd a Fancy meccs. Kíváncsi vagyok rá.

"Y"-t nyomogasd 😊 vagy Space nem is tudom 😊 Valamelyikkel sikerülni szokott. Amúgy az SPT Arena az melyik? Hogy néz ki? És azt hol olvastad, hogy 750 csillag felett játszol még két bajnokságot?

Casillas
az SPT Arena a jobbszélsõ.
én egyébként játszottam Fancy meccseket is (ami annyi, hogy a katalógusból olyan ruhákba öltözöl, aminek az elõnézeti képének a sarkában ott van egy arc, ilyet kapsz pl. felsõt a pókeros edzés level6-ért, nadrágot a european open megnyeréséért, szemüveget az Adanced szint eléréséért, cipõbõl meg ütõbõl van sok, biztos szereztél már te is), meglehet, hogy az oldotta fel akkor.
meg most olvastam olyat, hogy ha legalább 750 csillagot összeszedsz, akkor még két tournamenten indulhatsz, ez még nekem se sikerült, bár eddig csak két WT-t játszottam végig, és a másodikat eléggé eltoltam 😊
egyébként a WT végén nem lehet semmivel elnyomni az eredmények összegzését és a készítõk listáját? elég unalmas minden alkalommal végigvárni...

Special Courts:

- The Tennis Hall (King of Players, Arcade mod-ban Normal, Hard, Very Hard fokozatokon a Grand Slam-ak után játszod ). - Indoor
- SPT Final - Hard ( Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
-Fancy Dress Matches at World Tour - Indoor ( Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
-Special Matches at World Tour - Indoor ( Ezek a speciális meccsek amikor a Top Play-erek ellen játszol amit beszéltünk. Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )

Amúgy még egy Fancy Dress Match-em sem volt WT-ben. Akinek megvannak ezek a pályák legyen szíves elküldeni a mentését, ha nem nagy kérés. Köszi.

Megvan Hard-on is. Duke-ról került le a lakat így már vele is tudok játszani, de a pályák még mindig le vannak lakatolva.

Lejátszottam Normal-on az Arcade mod-ot és Duke ellen játszottam az utolsó meccset egy fedett pályán aminek mintás volt a borítása, megnyertem a meccset, de nem kaptam meg a pályát... Nem értem mi lehet.

Maximus4
Így már értem,köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Már írtam. Amikor belépsz a játékba akkor menj a "Sing in"-re és ott amikor feljön a Live oldala ott keresd meg és csináld meg az Offline profilt. Annyiból áll, hogy meg kell adni egy nevet és már kész is.

Maximus4
Offline profilt?Azt hol?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igaz, hogy csak brahiból mentem és a leggyengébb fokozaton, de akkor megcsinálom az összesen szerintem.

Kizsde
Én most vettem meg Steam-en, 10%-os kedvezmény van ha Július 1-ig megvásárolod. Én amúgy is jobban szeretem a digitális verziót, mert így nincs rá esély, hogy elvesszen/romoljon és akárhányszor letölthetem a központi szerverrõl. 😊
Aki esetleg szintén megveszi vegyen fel Live-on barátnak és nyomhatunk majd meccseket.
GFWL ID: Rashool

Games For Windows Live ID: Rashool

A Jobb szélsõ az melyik? Amúgy Arcade-ot mentem már akkor Jim Courier oldódott fel és az Arcade móddal lehet Duke-ot meg King-et oldani. Ha a bordó borítású van feloldva akkor a mentésedet e-mailben el tudnád küldeni? Utánanézek a profilban, hogy mi oldhatta fel.

Casillas
nekem az elsõ sorban a jobb szélsõ fel van oldva, és már csak kettõ van lelakatolva, de fogalmam sincs hogy mi miatt adta meg...
egyszer lejátszottam az Arcade módot is, esetleg próbáld meg azt, ha még nem tetted.

Na végignyomtam megint egy WT-t, megvertem mindenkit a speciális meccsen és mégsem oldódtak fel azok a pályák...

Igen egy Offline profilt. Amikor belépsz a játékba akkor ott meg tudod csinálni. Keresgéld!

Maximus4
Valószínûleg offline.Kellene csinálni hozzá live profilt?<#rolleyes>

Offline mod-ban vagy, vagy Online? Valamelyikben kell lenned, hogy a mentéseid megmaradjanak. Amúgy már jó lenne egy Save Game a játékhoz amiben az összes pálya, játékos, stb fel van oldva. Most is szenvedek, hogy meglegyen a Grand Slam feletti három pálya, de nem akar menni a dolog.

Maximus4
World tourban létrehozott játékosom másnapra miért tûnik el?

Még nem kapható. Legalább is dobozos formában nem. Kerestem, de semmi eredménye nem volt. SEGA oldaláról le lehet tölteni. Átutalással lehet fizetni. De én megvárom amikor már nálunk is kapható lesz dobozos formában, már ha kapható lesz.

Laaccoo
Hol lehet megvenni eredetibe? Ki lenne benne online párosba?<#papakacsint>

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

[HUN]FaTaL
World Tourban nem lehet állítani.

http://goo.gl/gd6Zi5

hellosztok
Olyan kérdésem lenne hogy lehet ebben a world tourba hogy ne csak két gyõztes pontig menjen a mérközés hanem normálisan 6pontig és 2-3 settig?
ötletel?
amugy probáltam nagyobb fokozaton nehezebben de ott is eddig játszottam és mind 2 gyöztes ponting ment semmi 6pont több set stb
így full nem reális.
Én is gondolkodom, hogy megveszem.

Fõmenü -> World Tout -> Hozz létre egy újabb játékost. Az elõzõt nem muszáj kitörölni.

hol lehet újra kezdeni a játékot? vagy töröljem ki a mostani mentést?

Kizsde
Én erõsen gondolkozom, hogy megvegyem az online mode miatt, mert PC-re nulla az a teniszjáték amit online is lehet tolni. Ha esetleg többen erre adnák a fejüket, akkor akár egy kis csapatot is össze lehetne hozni. Igen mókás lenne párost tolni élõ emberekkel 😊

Games For Windows Live ID: Rashool

Barátságos meccs, illetve a rajongók felé mutatott szeretet is kell ( autogram, stb ). Én eddig az összes Grand Slam-re eljutottam, és már nem egy WT-t játszottam le. Sikerülni fog neked is.

Ha elölrõl kezded akkor minden megmarad ( pénz, képesség, felszerelés, páros partner, stb ) kivéve a csillagokat.

illetve folyton lemaradok a nagy openekrõl mert túl hamar érek oda és nincs elég csillagom sem...

ha elõrõl kezdem a játékot akkor csak a csillagokat veszi el,de a kit catalogue meg a double partners az meg marad?

Sok edzés = lesz kondi
Sok barátságos meccs, nyerj kis tornákat, nyerj kihívásos meccseket = csillag

[HUN]FaTaL
Asszem easyre raktam, hogy kipróbáljam, de akkor majd megnézem erõsebb fokozaton. 😊

#27: World Tourban nem lehet

http://goo.gl/gd6Zi5

szenvedek... ha bejutok egy nagy tour-ra akkor a végére mindig elfogy a condition v nincs elég csillagom és be se jutok...

World Tour-ban sehol. Barátságos meccseb pedig a meccs beállításainál.

Gabor1990
Hol lehet beállítani, hogy ne csak 2 játszmából álljon egy meccs?

Este elkezdek egy új WT-t és megpróbálom megnyerni az összes kihívásos mérkõzést, és akkor hátha sikerül feloldani azt a maradék három stadiont.

Igen. Szóval a játékos képességei, pénzed ( annyi pénzed lesz amikor újrakezded mint amikor befejezted az elõzõ szezont ), felszerelések, stb minden megmarad kivéve a csillagokat.

Casillas
ja igen látom, tényleg megmaradtak a cuccok a katalógusból pl., akkor így már más. a csillagok nem zavarnak 😊

Casillas
azok közül nekem egyedül Kuznetsovát nem sikerült legyõzni, a többi megvan mind.

Hmm. Nem tudom mivel lehetne feloldani azokat a stadionokat. Amúgy ha újrakezded a WT-t akkor a játékos képességei, szintjei megmaradnak illetve az edzések nehézségei, csak a csillagokat kell elölrõl kezdeni. Amúgy nekem az a sejtésem, hogy úgy lehet megszerezni azokat a stadionokat, hogy amikor a sztárok felajánlkoznak, hogy meccselnek veled. És gondolom a szezon alatt az összes ilyen meccset hozni kell.

Casillas
jogos. most végeztem vele. ez így viszont hatalmas csalódás... akkor legalább végig lehetne menni minden eseményen, és nem kéne "idõre" odaérni a bajnokságok kezdésére, mert ez így szerintem nagyon gáz. azt hittem úgy van 4 szezon, hogy 4 év, erre egyszer lemennek a Grand Slamek, és kész, "Tour completed", nulláról lehet újrakezdeni csak :\\\
azok a stadionok nekem se lettek meg, 736 csillagom lett.