170
Virtua Tennis 4
  • zsilka péter
    Na majd este ha ráérsz akkor tolhatnánk egy meccset :) Wimbledonban mondjuk :)
  • Kizsde
    Online játék során, mikor olyannal játszottam aki valami távolabbi országban van. Játszottam eddig némettel, angollal, franciával, spanyollal és azok rendben voltak.
    Bár egyszer egy elvileg Angliában lévő sráccal nagyon akadozott, de lehet az ő netje miatt.
  • zsilka péter
    Ez a laggolás az Online játék során volt vagy WT-ben tapasztaltad?
  • zsilka péter
    Angolul meg kellene valahogy kérdezni ezt a mentés dolgot a SEGA-tól vagy a Facebook-on. Jó lenne tudni angolul. Google fordító pedig nem segített a gondomon. :)
  • zsilka péter
    Nem, nem tette oda. Üres minden mappa jelenleg.
  • Kizsde
    Változó, hogy milyen hamar jön meg. Esetleg nézd meg hogy nem-e a Spam/Junk-ba rakta alapból, mert néha az ilyen automatikus üzeneteket oda teszi.
  • zsilka péter
    Okés. Érthető. Mert úgy lenne logikus, ha Online-ban megtartaná. Steam-től az e-mail neked amúgy mennyi idő múlva érkezett meg? Már 10 perce várom, de még semmi.
  • Kizsde
    Hát most semmiképp se mert munkában vagyok, meg igazából én is eléggé sokat fejlesztgettem a karakteremen, nem szívesen veszteném el amíg nem muszáj, ha esetleg mégse tartja meg...:)
  • zsilka péter
    Nem próbálnád ki légy szíves? Ha még nem vagy nagyon benne? Feltelepíted másik gépre, vagy valami, hogy ki lehessen próbálni, hogy a mentéseket, hogy kezeli?
  • zsilka péter
    VT 4 -> Sign in -> Use Exsisting LIVE Profile -> Windows LIVE ID, jelszó beír ( ugye ez nekem jelen esetben az MSN-en ) -> Serial beír. És akkor ez használható lesz bármikor, bárhonnan, akárhányszori újratelepítés után. És így akkor majd nem kell újrajátszani a WT-t. Amúgy most sikerült a Steam fiók most várom az e-mailt.
  • Kizsde
    Igen mindkettő akárhányszor felhasználható, sőt a játékot Steam-ről akárhányszor le tudod tölteni, ha netán véletlenül letörölnéd.
    Azt hogy a mentéseket hogy kezeli, nem tudom biztosra, mert még nem próbáltam újrarakni úgy hogy online profilom van, de elvileg meg kellene tartania.
  • zsilka péter
    És akkor ez az ID meg a Serial bármikor felhasználható és akárhányszor igaz? Tehát ha netán újrateszem majd a gépet és a mentésemet visszatenném akkor azt el fogja fogadni?
  • Kizsde
    Jaja, csinálni kell játékon belül egy Games For Windows Live online profilt és utána az oda beregisztrált email címmel meg a kapott jelszóval lépsz be.
    Első indításkor majd kérni is fogja a Serial-t amit majd a Steam-től kapsz és akkor társítja a játékhoz és megy az online.
  • zsilka péter
    Rendben köszi. Küldöm mindjárt. Előtte még az lenne a kérdésem, hogy kaptál serialt és akkor avval lépsz be Online. Tehát a Windows ID-t beírod. Lehet az MSN fiók, stb és utána a kapott seriallal belépsz és úgy működik a dolog ugye?
  • Kizsde
    Ha akarod csinálok neked egy Steam fiókot. Küldd el privátba milyen felhasználói névvel és milyen emial címre kéred. Egyébként a hivatalos oldalon sincs hogy dobozos verzió lenne, csak "PC Download" és az is a Steam-re navigál ha rákattintasz.
  • zsilka péter
    Steam-en nem tudok fiókot létrehozni. Azt írja, hogy fiók létrehozása sikertelen, próbálkozzon később, vagy azt írja, hogy emberi mivoltod bizonyítására írd be a lenti karaktereket. Ezt 10x megcsinálom utána megunom és kilépek.
  • zsilka péter
    Most hívtak, hogy nem érkezett meg a játék...Késik. Akkor ezek szerinte vagy nem lesz dobozos verzióban, vagy csak tényleg késik? Mert, hogy a dobozos verzióról nem is tudok semmit.
  • zsilka péter
    Rendben köszi. Tegnap megrendeltem egy dobozos verziót. És a központi szerverről nem lehet leszedni a mentésemet? Mert ha netán behal a szerver vagy valami akkor cseszhetem a dolgot. A Dokumentumokba nem tárolja el? Amúgy ha jól gondolom akkor ugyan úgy megcsinálja a mentést a dokumentumok mappába és akármikor használhatod. Mert ugyan azzal a Seriallal illetve ID-vel lépsz be mindig, ergó használható lesz a mentés mindig minden újrarakáskor, stb.
  • Kizsde
    Igen én vettem meg. Offline profilt nem lehet online-ba importálni. Próbáltam, de azzal a hibaüzenettel hogy korrupt a mentés file, újat csináltatott.
    Viszont ha jól emlékszem, akkor ha elkezdesz egy játékot online profillal, akkor azt a központi szerverre menti és újrarakáskor csak leszedi onnan és nem vész el semmi (legalábbis a Street Fighter 4-nél tuti így működött).

Egyébként eléggé jó az online mód, csak kellenének hazai emberek, hogy minél kisebb legyen a lag. Így is teljesen élvezhető volt, de akadt pár rettenetesen laggoló meccsem is.
  • zsilka péter
    Amúgy ha megveszem eredetibe akkor is ez lesz vagy akkor már használhatom máskor is a mentést? Valaki írt valamelyik nap hogy megvette, mit tapasztalt? Írtak esetleg valamit? Köszi.
  • zsilka péter
    Mentést nem tudok küldeni. Ugyan is nem fogadja el...Újratettem a gépem tenném vissza a mentést és nem jó. Ott rohadjon el a játék ahol van. Offline profil-al egy gépen lehet egy rendszeren...Ennyi volt a VT 4 nekem.
  • zsilka péter
    Amúgy akinek kell a 100%-os World Tour az írjon egy e-mail-t és elküldöm. Ezeket tartalmazza: Összes pálya ( kivéve a bordó amelyiken a sztárok ellen játszol ). Szinte az összes felszerelés és medál. Illetve egy játékos amelynek az összes képessége a maximum szinten van és 300.000 pénze van.
  • zsilka péter
    Köszi. 902 csillaggal zártam. Amúgy nekem így néz ki a pályaválasztó:

• Casillas
    szép :) grat!
  • zsilka péter
    Sikerült a lehetetlen. SPT Final! Mutatok róla egy-két képet:

Amúgy a bordó színű pálya ahol a Top Play-erek ellen játszunk az nem oldódott fel. Illetve a legalsó sorban balról a 2. sem, de szerintem az valami kis pálya. Illetve egy "The Tennis Hall King of Players" pálya oldódott még fel. Fedett pálya. Arcade játékmód végén Duke illetve King-el játszotok ott.
  • zsilka péter
    Hoztam három Del Potro-s képet. Ma csináltam őket Arcade játék során.

• zsilka péter
    Szerintem jót mondasz. Mert az Arcade-ot végigvittem az összes fokozatin. WT-t kijátszottam kétszer. Elég jól is teljesítettem. Előbb elkezdtem újra megpróbálom elérni a 750 csillagot aztán majd meglátjuk. De szerintem a WT felépítése mindegyik verzióban ugyan az. Én is kerestem amúgy a feloldásokat, de semmi konkrétat nem írtak.
  • Casillas
    hm, a múltkor végignyomtam kb minden gombot, amit a játékban használok :D de akkor tovább próbálkozok majd :)
    a 750 csillagos részt pl. ebben és ebben a cikkben láttam az előbb, mikor a stadionok feloldását keresgéltem. persze az is lehet, hogy ez a funkció nincs pc-re, mert a játékosok közt is van olyan, ami ps-exkluzív...
  • zsilka péter
    Igen a Fancy meccs oldja fel a jobbszélsőt. Már csak a másik kettő kellene. Akkor azok szerintem a +2 versennyel szerezhetőek meg.
  • zsilka péter
    Amúgy délelőtt fejeztem be a 2. World Tour-omat és 706 csillaggal zártam. Wimbledont nem tudtam megnyerni egyedül. Most kezdtem egy újat és most következik majd a Fancy meccs. Kíváncsi vagyok rá.
  • zsilka péter
    "Y"-t nyomogasd :) vagy Space nem is tudom :) Valamelyikkel sikerülni szokott. Amúgy az SPT Arena az melyik? Hogy néz ki? És azt hol olvastad, hogy 750 csillag felett játszol még két bajnokságot?
  • Casillas
    az SPT Arena a jobbszélső.
    én egyébként játszottam Fancy meccseket is (ami annyi, hogy a katalógusból olyan ruhákba öltözöl, aminek az előnézeti képének a sarkában ott van egy arc, ilyet kapsz pl. felsőt a pókeros edzés level6-ért, nadrágot a european open megnyeréséért, szemüveget az Adanced szint eléréséért, cipőből meg ütőből van sok, biztos szereztél már te is), meglehet, hogy az oldotta fel akkor.
    meg most olvastam olyat, hogy ha legalább 750 csillagot összeszedsz, akkor még két tournamenten indulhatsz, ez még nekem se sikerült, bár eddig csak két WT-t játszottam végig, és a másodikat eléggé eltoltam :)
    egyébként a WT végén nem lehet semmivel elnyomni az eredmények összegzését és a készítők listáját? elég unalmas minden alkalommal végigvárni...
  • zsilka péter
    Special Courts:

- The Tennis Hall (King of Players, Arcade mod-ban Normal, Hard, Very Hard fokozatokon a Grand Slam-ak után játszod ). - Indoor
    - SPT Final - Hard ( Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
    -Fancy Dress Matches at World Tour - Indoor ( Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
    -Special Matches at World Tour - Indoor ( Ezek a speciális meccsek amikor a Top Play-erek ellen játszol amit beszéltünk. Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )

Amúgy még egy Fancy Dress Match-em sem volt WT-ben. Akinek megvannak ezek a pályák legyen szíves elküldeni a mentését, ha nem nagy kérés. Köszi.
  • zsilka péter
    Megvan Hard-on is. Duke-ról került le a lakat így már vele is tudok játszani, de a pályák még mindig le vannak lakatolva.
  • zsilka péter
    Lejátszottam Normal-on az Arcade mod-ot és Duke ellen játszottam az utolsó meccset egy fedett pályán aminek mintás volt a borítása, megnyertem a meccset, de nem kaptam meg a pályát... Nem értem mi lehet.
  • Maximus4
    Így már értem,köszönöm!
  • zsilka péter
    Már írtam. Amikor belépsz a játékba akkor menj a "Sing in"-re és ott amikor feljön a Live oldala ott keresd meg és csináld meg az Offline profilt. Annyiból áll, hogy meg kell adni egy nevet és már kész is.
  • Maximus4
    Offline profilt?Azt hol?
  • zsilka péter
    Igaz, hogy csak brahiból mentem és a leggyengébb fokozaton, de akkor megcsinálom az összesen szerintem.
  • Kizsde
    Én most vettem meg Steam-en, 10%-os kedvezmény van ha Július 1-ig megvásárolod. Én amúgy is jobban szeretem a digitális verziót, mert így nincs rá esély, hogy elvesszen/romoljon és akárhányszor letölthetem a központi szerverről. :)
    Aki esetleg szintén megveszi vegyen fel Live-on barátnak és nyomhatunk majd meccseket.
    GFWL ID: Rashool