Virtua Tennis 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy a bordó színû pálya ahol a Top Play-erek ellen játszunk az nem oldódott fel. Illetve a legalsó sorban balról a 2. sem, de szerintem az valami kis pálya. Illetve egy "The Tennis Hall King of Players" pálya oldódott még fel. Fedett pálya. Arcade játékmód végén Duke illetve King-el játszotok ott.

a 750 csillagos részt pl. ebben és ebben a cikkben láttam az elõbb, mikor a stadionok feloldását keresgéltem. persze az is lehet, hogy ez a funkció nincs pc-re, mert a játékosok közt is van olyan, ami ps-exkluzív...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
én egyébként játszottam Fancy meccseket is (ami annyi, hogy a katalógusból olyan ruhákba öltözöl, aminek az elõnézeti képének a sarkában ott van egy arc, ilyet kapsz pl. felsõt a pókeros edzés level6-ért, nadrágot a european open megnyeréséért, szemüveget az Adanced szint eléréséért, cipõbõl meg ütõbõl van sok, biztos szereztél már te is), meglehet, hogy az oldotta fel akkor.
meg most olvastam olyat, hogy ha legalább 750 csillagot összeszedsz, akkor még két tournamenten indulhatsz, ez még nekem se sikerült, bár eddig csak két WT-t játszottam végig, és a másodikat eléggé eltoltam 😊
egyébként a WT végén nem lehet semmivel elnyomni az eredmények összegzését és a készítõk listáját? elég unalmas minden alkalommal végigvárni...
- The Tennis Hall (King of Players, Arcade mod-ban Normal, Hard, Very Hard fokozatokon a Grand Slam-ak után játszod ). - Indoor
- SPT Final - Hard ( Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
-Fancy Dress Matches at World Tour - Indoor ( Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
-Special Matches at World Tour - Indoor ( Ezek a speciális meccsek amikor a Top Play-erek ellen játszol amit beszéltünk. Ez kellene Nekem, csak nem tudom mivel lehet feloldani )
Amúgy még egy Fancy Dress Match-em sem volt WT-ben. Akinek megvannak ezek a pályák legyen szíves elküldeni a mentését, ha nem nagy kérés. Köszi.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Aki esetleg szintén megveszi vegyen fel Live-on barátnak és nyomhatunk majd meccseket.
GFWL ID: Rashool
Games For Windows Live ID: Rashool
egyszer lejátszottam az Arcade módot is, esetleg próbáld meg azt, ha még nem tetted.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Olyan kérdésem lenne hogy lehet ebben a world tourba hogy ne csak két gyõztes pontig menjen a mérközés hanem normálisan 6pontig és 2-3 settig?
ötletel?
amugy probáltam nagyobb fokozaton nehezebben de ott is eddig játszottam és mind 2 gyöztes ponting ment semmi 6pont több set stb
így full nem reális.
Games For Windows Live ID: Rashool
Sok barátságos meccs, nyerj kis tornákat, nyerj kihívásos meccseket = csillag
#27: World Tourban nem lehet
http://goo.gl/gd6Zi5
azok a stadionok nekem se lettek meg, 736 csillagom lett.