170
Virtua Tennis 4
  • zsilka péter
    A Jobb szélső az melyik? Amúgy Arcade-ot mentem már akkor Jim Courier oldódott fel és az Arcade móddal lehet Duke-ot meg King-et oldani. Ha a bordó borítású van feloldva akkor a mentésedet e-mailben el tudnád küldeni? Utánanézek a profilban, hogy mi oldhatta fel.
  • Casillas
    nekem az első sorban a jobb szélső fel van oldva, és már csak kettő van lelakatolva, de fogalmam sincs hogy mi miatt adta meg...
    egyszer lejátszottam az Arcade módot is, esetleg próbáld meg azt, ha még nem tetted.
  • zsilka péter
    Na végignyomtam megint egy WT-t, megvertem mindenkit a speciális meccsen és mégsem oldódtak fel azok a pályák...
  • zsilka péter
    Igen egy Offline profilt. Amikor belépsz a játékba akkor ott meg tudod csinálni. Keresgéld!
  • Maximus4
    Valószínűleg offline.Kellene csinálni hozzá live profilt?
  • zsilka péter
    Offline mod-ban vagy, vagy Online? Valamelyikben kell lenned, hogy a mentéseid megmaradjanak. Amúgy már jó lenne egy Save Game a játékhoz amiben az összes pálya, játékos, stb fel van oldva. Most is szenvedek, hogy meglegyen a Grand Slam feletti három pálya, de nem akar menni a dolog.
  • Maximus4
    World tourban létrehozott játékosom másnapra miért tűnik el?
  • zsilka péter
    Még nem kapható. Legalább is dobozos formában nem. Kerestem, de semmi eredménye nem volt. SEGA oldaláról le lehet tölteni. Átutalással lehet fizetni. De én megvárom amikor már nálunk is kapható lesz dobozos formában, már ha kapható lesz.
  • Laaccoo
    Hol lehet megvenni eredetibe? Ki lenne benne online párosba?
  • [HUN]FaTaL
    World Tourban nem lehet állítani.
  • owen20
    hellosztok
    Olyan kérdésem lenne hogy lehet ebben a world tourba hogy ne csak két győztes pontig menjen a mérközés hanem normálisan 6pontig és 2-3 settig?
    ötletel?
    amugy probáltam nagyobb fokozaton nehezebben de ott is eddig játszottam és mind 2 gyöztes ponting ment semmi 6pont több set stb
    így full nem reális.
  • zsilka péter
    Én is gondolkodom, hogy megveszem.
  • zsilka péter
    Főmenü -> World Tout -> Hozz létre egy újabb játékost. Az előzőt nem muszáj kitörölni.
  • immposible
    hol lehet újra kezdeni a játékot? vagy töröljem ki a mostani mentést?
  • Kizsde
    Én erősen gondolkozom, hogy megvegyem az online mode miatt, mert PC-re nulla az a teniszjáték amit online is lehet tolni. Ha esetleg többen erre adnák a fejüket, akkor akár egy kis csapatot is össze lehetne hozni. Igen mókás lenne párost tolni élő emberekkel :)
  • zsilka péter
    Barátságos meccs, illetve a rajongók felé mutatott szeretet is kell ( autogram, stb ). Én eddig az összes Grand Slam-re eljutottam, és már nem egy WT-t játszottam le. Sikerülni fog neked is.
  • zsilka péter
    Ha elölről kezded akkor minden megmarad ( pénz, képesség, felszerelés, páros partner, stb ) kivéve a csillagokat.
  • immposible
    illetve folyton lemaradok a nagy openekről mert túl hamar érek oda és nincs elég csillagom sem...
  • immposible
    ha előről kezdem a játékot akkor csak a csillagokat veszi el,de a kit catalogue meg a double partners az meg marad?
  • zsilka péter
    Sok edzés = lesz kondi
    Sok barátságos meccs, nyerj kis tornákat, nyerj kihívásos meccseket = csillag
  • [HUN]FaTaL
    Asszem easyre raktam, hogy kipróbáljam, de akkor majd megnézem erősebb fokozaton. :)

#27: World Tourban nem lehet
  • immposible
    szenvedek... ha bejutok egy nagy tour-ra akkor a végére mindig elfogy a condition v nincs elég csillagom és be se jutok...
  • zsilka péter
    World Tour-ban sehol. Barátságos meccseb pedig a meccs beállításainál.
  • Gabor1990
    Hol lehet beállítani, hogy ne csak 2 játszmából álljon egy meccs?
  • zsilka péter
    Este elkezdek egy új WT-t és megpróbálom megnyerni az összes kihívásos mérkőzést, és akkor hátha sikerül feloldani azt a maradék három stadiont.
  • zsilka péter
    Igen. Szóval a játékos képességei, pénzed ( annyi pénzed lesz amikor újrakezded mint amikor befejezted az előző szezont ), felszerelések, stb minden megmarad kivéve a csillagokat.
  • Casillas
    ja igen látom, tényleg megmaradtak a cuccok a katalógusból pl., akkor így már más. a csillagok nem zavarnak :)
  • Casillas
    azok közül nekem egyedül Kuznetsovát nem sikerült legyőzni, a többi megvan mind.
  • zsilka péter
    Hmm. Nem tudom mivel lehetne feloldani azokat a stadionokat. Amúgy ha újrakezded a WT-t akkor a játékos képességei, szintjei megmaradnak illetve az edzések nehézségei, csak a csillagokat kell elölről kezdeni. Amúgy nekem az a sejtésem, hogy úgy lehet megszerezni azokat a stadionokat, hogy amikor a sztárok felajánlkoznak, hogy meccselnek veled. És gondolom a szezon alatt az összes ilyen meccset hozni kell.
  • Casillas
    jogos. most végeztem vele. ez így viszont hatalmas csalódás... akkor legalább végig lehetne menni minden eseményen, és nem kéne "időre" odaérni a bajnokságok kezdésére, mert ez így szerintem nagyon gáz. azt hittem úgy van 4 szezon, hogy 4 év, erre egyszer lemennek a Grand Slamek, és kész, "Tour completed", nulláról lehet újrakezdeni csak :\\\
    azok a stadionok nekem se lettek meg, 736 csillagom lett.
  • zsilka péter
    Amúgy Neked is ha sikerült megszerezni a Grand Slam fölötti három stadiont ami a kérdőjel mellett van írd le légy szíves, hogy hogy sikerült. Mert én megnyertem minden tornát tegnap 530 csillaggal zártam a WT-t, de nem lett meg az a három stadion.
  • zsilka péter
    Nem az első évet játszottad végig. Az utolsóban vagy :)
  • Casillas
    nekem már az első meccsemen is voltak outok, azóta is van szinte minden meccsen 1-2, nem tudom nálad miért nincs. közepes szinten játszok.
    és valóban addiktív, tegnap majdnem végigjátszottam az első évet World Tourban, már Los Angelesnél tartok :)
  • zsilka péter
    Én Hard-on illetve Very Hard-on játszom és nekem sikerül out-ot ütni. Hálón megpattanó ütést már ritkábban de 1-1x az is előfordul.
  • [HUN]FaTaL
    Csak szervánál lehet.

Vagy az AI szintjétől függ? Mert lenyomtam egy 3 szettes meccset és egyszer sem ment se a hálóba, se a pályáról ki.
  • zsilka péter
    Ha végigjutottál és sikerült akkor írd le légy szíves, hogy hogyan sikerült.
  • zsilka péter
    Na szépen sorjában válaszolok mindenkinek a kérdésekre.

adamfesto:Nem warezolok, de gondolom tudod, hogy hol lehet beszerezni nem legálisan és akkor felteszed a W live-ot és csinálsz egy offline profilt és kész. Amúgy megköszönném igen ha készítenél, még nem néztem utána, hogy-hogyan kell feltölteni, de ha leírod akkor azt is megköszönném :)

FaTal: Igen lehet out-ot ütni ( nekem legalább is már többször sikerült és nem csak szerva után ). Sőt lehet a hálóba is ütni és a lehet hálón megpattanó ütést is ütni, igaz nincs belőle sok, de azért vam.

Amúgy meg W Live szükséges igen, de ha netán nem eredeti a játék akkor Offline profilt kell csinálni és akkor lehet játszani és menti is a dolgokat a játék. Amikor beléptek a játékba akkor a Sign In és amikor bejön a Live-os oldal akkor ott kell egy Offline profilt csinálni. Annyi az egész, hogy meg kell adni egy felhasználónevet és már mehet is a játék.
  • csgj
    Ez a #4-esre válasz, csak valamiért a fórum nem szuperált. -.-
  • csgj
    Á, annyira nem játszom sokat. :-D Még nem jutottam végig.
  • csgj
    Lehet! :-)