Virtua Tennis 4

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy Neked is ha sikerült megszerezni a Grand Slam fölötti három stadiont ami a kérdõjel mellett van írd le légy szíves, hogy hogy sikerült. Mert én megnyertem minden tornát tegnap 530 csillaggal zártam a WT-t, de nem lett meg az a három stadion.

Nem az elsõ évet játszottad végig. Az utolsóban vagy 😊

Casillas
nekem már az elsõ meccsemen is voltak outok, azóta is van szinte minden meccsen 1-2, nem tudom nálad miért nincs. közepes szinten játszok.
és valóban addiktív, tegnap majdnem végigjátszottam az elsõ évet World Tourban, már Los Angelesnél tartok 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Én Hard-on illetve Very Hard-on játszom és nekem sikerül out-ot ütni. Hálón megpattanó ütést már ritkábban de 1-1x az is elõfordul.

[HUN]FaTaL
Csak szervánál lehet.

Vagy az AI szintjétõl függ? Mert lenyomtam egy 3 szettes meccset és egyszer sem ment se a hálóba, se a pályáról ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha végigjutottál és sikerült akkor írd le légy szíves, hogy hogyan sikerült.

Na szépen sorjában válaszolok mindenkinek a kérdésekre.

adamfesto:Nem warezolok, de gondolom tudod, hogy hol lehet beszerezni nem legálisan és akkor felteszed a W live-ot és csinálsz egy offline profilt és kész. Amúgy megköszönném igen ha készítenél, még nem néztem utána, hogy-hogyan kell feltölteni, de ha leírod akkor azt is megköszönném 😊

FaTal: Igen lehet out-ot ütni ( nekem legalább is már többször sikerült és nem csak szerva után ). Sõt lehet a hálóba is ütni és a lehet hálón megpattanó ütést is ütni, igaz nincs belõle sok, de azért vam.

Amúgy meg W Live szükséges igen, de ha netán nem eredeti a játék akkor Offline profilt kell csinálni és akkor lehet játszani és menti is a dolgokat a játék. Amikor beléptek a játékba akkor a Sign In és amikor bejön a Live-os oldal akkor ott kell egy Offline profilt csinálni. Annyi az egész, hogy meg kell adni egy felhasználónevet és már mehet is a játék.

Ez a #4-esre válasz, csak valamiért a fórum nem szuperált. -.-
Á, annyira nem játszom sokat. :-D Még nem jutottam végig.
Lehet! :-)
[HUN]FaTaL
Vagyis Top Spin 4-et 😄

[HUN]FaTaL
Nem, még mindig ugyanaz a fos.

Top Spin 3at akarok pcre 😞

[HUN]FaTaL
Lehet már végre outot ütni?😄

bakkerman
2-3 perc felrakni a w-liveot,igazán nem probléma 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

adamfesto
Bannert csináljak? Péter, fel tudod tölteni?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Hol érdemes megvenni - vagyis hol a legolcsóbb most?
Gondolom a w-live nélkül meg se próbáljam menteni...ugye?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hát igen a grafikai motor az maradt a régi, de a fizika javult illetve új ütésfajták és új animációkat is tettek be a készítõk. World Tour-al végeztél amúgy? Mert én végeztem, de a Grand Slam fölötti 3 stadiont nem tudtam megszerezni. Mert amikor barátságos meccset játszol és kiválasztod a pályát akkor a 4 Grand Slam fölött a legfelsõ sorban a kérdõjel mellett van három pálya, de nekem azok még le vannak lakatolva.

Grafikailag cseppet sem lett jobb sajnos... :-S De ettõl függetlenül jó lett, pörgõs, addiktív, mint az elõzõ rész. :-)
Virtua Tennis 4 Minimum Gépigény:

Operációs Rendszer:Windows Xp Sp3 / Windows Vista / Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+
Memória: 2 GB RAM
HDD: 5 GB szabad hely a merevlemezen
Videókártya: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800
Videómemória: 256 MB
Hangkártya: DirectX kompatibilis
DirectX: 9.c
Billentyûzet
Egér

Virtua Tennis 4 Ajánlott Gépigény

Operációs Rendszer:Windows Xp Sp3 / Windows Vista / Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5200+
Memória: 3 GB RAM
HDD: 5 GB szabad hely a merevlemezen
Videókártya: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
Videómemória: 896 MB
Hangkártya: DirectX kompatibilis
DirectX: 9.c
Billentyûzet
Egér

Képek:

Sziasztok!

Június 24-én kijött a Virtua Tennis újabb része, szám szerint a 4. Eddig az összes VT-nek volt topikja így gondoltam megnyitom a 4-nek is. Akinek bármiféle kérdése van írjon bátran. Írjátok le élményeiteket, stb. Sokat változott amúgy a játék. Lehet "out"-ot ütni, fizika sokat javult, stb. A World Tour sikerült rövidkére. Mindössze 4 szezont lehet menni, de egy szezon egy kontinenst jelent. Az elsõ szezonban Ausztrália és Ázsia az elsõ "harctér", majd a második és a harmadik Európa majd az utolsó "Final Season" pedig Az Egyesült Államok.

← ElőzőOldal 4 / 4