170
Virtua Tennis 4
  • Krisztiam #130
    jaa értem
    én csak végigfutottam a térképen :DDD
  • zsilka péter
    Dehogynem. Sok edzéssel fejleszteni kell a kondícióját. Nem véletlenül vannak az edzések. Nem ész nélkül kell ugrálni a térképen. Nem olyan könnyű ám ez a WT. Figyelni kell a jó kondícióra is, de egyben figyelni kell, hogy minél több csillagod is legyen, stb...
  • Krisztiam #128
    és azt nem lehet megcsinálni, hogy ne legyen fáradt? :D
  • zsilka péter
    Fáradt volt..
  • Balázs 17
    2. év végén Francia kupa elődöntőben már pirosban voltam, de sikerült bejutnom döntőbe, ahol Nadal megvert
    kondim nem volt és néha meg se mozdult az emberem, ez most ennek tudható be vagy szarakodik a gamepadom?:D
  • zsilka péter
    Pontosan. Murray is ilyen például. Ellene most vesztésre is állok. Mozgat jobbra-balra és meg is üti a labdákat. A hálójátékosokat tényleg könnyebb megverni. Tehát akkor végül is mondhatjuk, hogy jó a realitása a játéknak. Mondjuk Federer nem egy hálójátékos, de a játékban sem mindig jön fel, de ha fel is jön akkor sima ügyem van. De alapvonalról sem magabiztos.
  • Casillas
    igen, ezt én is észrevettem. a hálóhoz felfutóakat szerintem viszonylag egyszerűbb legyőzni, mert könnyen el lehet ütni mellettük szinte bármilyen helyzetből. azokkal gyűlik meg a bajom mindig, akik erőset ütnek, mert nem érek át a másik oldalra :)
  • zsilka péter
    Olvastam a SEGA oldalán, hogy minden játékos aki bekerült egyedi "tervezés". Tehát mindenkinek megvan a gyengéje illetve az erőssége ugyan úgy ahogy igaziban is. Del Potro-val nagyon jókat lehet bombázni, ha jól bele tudsz állni. Roddick-al szerválni lehet nagyon jól. De Federer valahogy gyenge lett. Múltkor négy szettben vertem 6-7, 7-6, 6-0, 6-0-ra, Very Hard-on. Mindig azt csinálta, hogy berövidített, vagy futott fel a hálóhoz. Hát egy szettet elvitt Tiebreak-ben, de a többit hoztam. Ma meg Del Potro ellen még ennyire se volt képes. Ahogy írtam, Very Hard-on sima 6-0, 6-0 lett.
  • Casillas
    én női résszel szoktam többet játszani a női karakterem miatt, Wozniackit múltkor 6-3, 6-2-re vertem, Kuznetsovával szoktak gondjaim lenni WT-ben is. szintén legmagasabb nehézségi szinten.
  • zsilka péter
    Én meg most játszottam két meccset. Egyik Federer - Del Potro. Del Potro-val voltam simán nyertem Very Hard-on 6-0, 6-0-ra. Del Potro-val nagyon jó lenne, jól megcsinálták a srácot. A másik meccsem pedig egy Nadal - Murray. Nadal-al voltam, de 5-1-es hátránynál kiléptem. Murray alázott. Ugyancsak Very Hard. Federer-t nagyon könnyű megverni amúgy. Nagyon gyenge lett. Viszont Nadal-al Murray ellen alig tudtam egy egészségeset ütni. Mozgatott jobbra-balra. Majd holnap visszavágok neki.
  • zsilka péter
    Igen ez olyan, hogy mire döntőbe jutsz addigra, nagyon elfogy az ereje.
  • Casillas
    végigértem ma, 1015 csillag lett összesen, de elég igazságtalannak tartom, hogy női karakterrel is férfi a "főellenfél"... Courier ellen game-et se tudtam nyerni, igazából pontom is alig lett, simán lealázott. King is elhúzott 3-0-ra, onnan fel tudtam hozni még 3-3-ra, de aztán ő is legyőzött végül...
    az a baj, hogy SPT-nek hiába vágtam neki max kondival, mire beértem a döntőbe, már a negyede sem volt meg, így meg esélyem se volt Courier ellen sajnos...
  • zsilka péter
    World Tour. De csak akkor oldódik fel ha meg is nyered az adott versenyt vagy barátságos meccset.
  • Krisztiam #117
    köszi és a pályákat??
  • zsilka péter
    Jim Couier - Arcade mod-ban, Easy és Normal fokozaton játszol vele a legvégén.

Duke - Arcade mod-ban, Hard illetve Very Hard fokozaton játszol vele a legvégén.

King - WT 5. szezon végén.
  • Krisztiam #115
    sziasztok
    hogy lehet megszerezni a kérdőjel alatti játékosokat??
  • zsilka péter
    Hm. Köszi. Egyszer-kétszer már vettem, rá is nyomtam, de valahogy nem jöttem rá, hogy mi is az igazából, de így már világos. Köszi!

Ui.: WT-vel hogy haladsz? A döntőre készülj! Négy game-es meccsek lesznek. És a kondíciód legyen nagyon rendben. King-ellen a WT legvégén pedig figyelj. Eddig kétszer vertem meg és mindig 2:0-ról jöttem vissza. Sok sikert!
  • Casillas
    amin a nyilak vannak, azzal tudsz új jegyeket kérni a meglévő három helyett. ha például csak három olyanod van, amivel hármat tudsz lépni, de az pont egy piros nyilas mezőre vinne, akkor kiválasztod ezt a shuffle jegyet, és kapsz másfajtákat.
  • zsilka péter
    Ott csillagot is szokott levonni. Oda ha nem muszáj ne lépj.
  • Balázs 17
    Kösz, én csak most kezdtem a 2.szezont:), de még sokat nem értek

pl. amiko piros nyíl van a mezőn, na ott volt, hogy levont 2500 pénzt:S
  • zsilka péter
    Amelyeken számok vannak arany színnel azokkal lépkedni tudsz. Aztán a zöld az egy masszázs amivel a kondíciódat tudod "feltölteni". Aztán van egy olyan amin kör alakban van három nyíl, azt pontosan nem tudom, és van még két fajta Manager ticket. Amivel a csillagokat tudod növelni. Ez a két ticket az utolsó két sorban szokott lenni a 2. és 3. szezontól.
  • Balázs 17
    Hi
    A ticketek mire jók?
  • zsilka péter
    Azt hiszem megtaláltam. Most feltelepítem anyu gépére aztán átviszem oda a mentéseket. Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Rejtett mappa, nem tudom a pontos elérési utat, mert ezen a gépen nincs fent egy game sem. Este leírom.

#105: Offline profilnál is működik, sőt igazából azt hiszem csak ott van értelme, mert online elvileg szinkronizálja a profilodat, szóval ha belépsz, akkor visszakapod egyből a metnésed.
  • zsilka péter
    Xlive mappa nekem csak a C/Windows/System32/-ben van. Sehol máshol. Végignéztem az Appdata-kat, de ott sincs semmi xlive.
  • zsilka péter
    Amúgy ez a megoldás Offline profil esetén is működik vagy csak Online?
  • zsilka péter
    Köszi. Ennek utánajárok. Ha valami nem világos kérdezek :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem mentettél ki mindent. AppDataból az xlive mappát is ki kellett volna. Nekem még mindig működik a GTA4 mentésem pedig azóta már volt újrarakva a gép, nem is egyszer.

#101: És? Acconként egy. Gondolom a jelszót nem hagytad el.
  • zsilka péter
    Tegnap újratettem a gépet. 100%-os savefile-t tettem volna be, de nem fogadta el. Újat csináltatott.
  • zsilka péter
    Külső másolásvédelem (DRM): Games for Windows Live
    Activation Limit: One per G4WL account
  • [HUN]FaTaL
    Ugyan miért ne fogadná el? Ki kell menteni a mentést az appdataból és tökéletesen fog működni.
  • zsilka péter
    Be tudok, de ha újrateszem a gépet, vagy felteszem máshová akkor a mentéseket nem fogadja el..
  • [HUN]FaTaL
    Több éve megy a szerverük és teljesen nyereséges. Nem a sarki kispista kft. üzemelteti, hanem a valve. Egyébként, ha le van töltve offline is be tudsz lépni.
  • zsilka péter
    Amúgy elég rossz ez a megoldás. Mert mi van ha behal a szerverük, vagy egy idő után nem lesz elérhető a játék? Szóval hát nem tudom...Mert mi van ha valamilyen oknál fogva előveszed a játékot évekkel később.
  • zsilka péter
    Külső másolásvédelem van viszont a játékon most olvasom. Szóval csak háromszor telepíthető. Utána kuka.
  • Kizsde
    Jaja a Steam könyvtára viszonylag "portable"-ként funkcionál. Akárhova lehet tenni a Steam install foldert és amikor elindítod szépen bekonfigurálja magát az új helyre is. Nekem is külön partíción van.
  • zsilka péter
    Portable akkor végül is :) De amúgy rá tudom tenni mobilvinyóra, hogy meglegyen a későbbiekben is nem? Ha mondjuk olyan helyen leszek ahol nincs éppen net és épp nincs feltelepítve, vagy valami hasonló ok.
  • [HUN]FaTaL
    Nem. Bemész a storeba, buy, fizetsz, megjelenik a libraryben, letölti, a végén duplakatt a játékra és már játszhatsz is. :)
  • zsilka péter
    Amúgy ez a letöltés dolog a Steam-en hogy néz ki? Images file-ban szedem le vagy hogy?
  • Kizsde
    Én leghamarabb 22:00 után szoktam online lenni. Majd vegyél fel Live-on vagy add meg a te azonosítódat és felveszlek én és akkor ha mindketten fent vagyunk játszhatunk simán.