Virtua Tennis 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ez olyan, hogy mire döntõbe jutsz addigra, nagyon elfogy az ereje.

Casillas
végigértem ma, 1015 csillag lett összesen, de elég igazságtalannak tartom, hogy nõi karakterrel is férfi a "fõellenfél"... Courier ellen game-et se tudtam nyerni, igazából pontom is alig lett, simán lealázott. King is elhúzott 3-0-ra, onnan fel tudtam hozni még 3-3-ra, de aztán õ is legyõzött végül...
az a baj, hogy SPT-nek hiába vágtam neki max kondival, mire beértem a döntõbe, már a negyede sem volt meg, így meg esélyem se volt Courier ellen sajnos...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

World Tour. De csak akkor oldódik fel ha meg is nyered az adott versenyt vagy barátságos meccset.

Krisztiam
köszi és a pályákat??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Jim Couier - Arcade mod-ban, Easy és Normal fokozaton játszol vele a legvégén.

Duke - Arcade mod-ban, Hard illetve Very Hard fokozaton játszol vele a legvégén.

King - WT 5. szezon végén.

Krisztiam
sziasztok
hogy lehet megszerezni a kérdõjel alatti játékosokat??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hm. Köszi. Egyszer-kétszer már vettem, rá is nyomtam, de valahogy nem jöttem rá, hogy mi is az igazából, de így már világos. Köszi!

Ui.: WT-vel hogy haladsz? A döntõre készülj! Négy game-es meccsek lesznek. És a kondíciód legyen nagyon rendben. King-ellen a WT legvégén pedig figyelj. Eddig kétszer vertem meg és mindig 2:0-ról jöttem vissza. Sok sikert!

Casillas
amin a nyilak vannak, azzal tudsz új jegyeket kérni a meglévõ három helyett. ha például csak három olyanod van, amivel hármat tudsz lépni, de az pont egy piros nyilas mezõre vinne, akkor kiválasztod ezt a shuffle jegyet, és kapsz másfajtákat.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ott csillagot is szokott levonni. Oda ha nem muszáj ne lépj.

Kösz, én csak most kezdtem a 2.szezont😊, de még sokat nem értek

pl. amiko piros nyíl van a mezõn, na ott volt, hogy levont 2500 pénzt:S
Amelyeken számok vannak arany színnel azokkal lépkedni tudsz. Aztán a zöld az egy masszázs amivel a kondíciódat tudod "feltölteni". Aztán van egy olyan amin kör alakban van három nyíl, azt pontosan nem tudom, és van még két fajta Manager ticket. Amivel a csillagokat tudod növelni. Ez a két ticket az utolsó két sorban szokott lenni a 2. és 3. szezontól.

Hi
A ticketek mire jók?
Azt hiszem megtaláltam. Most feltelepítem anyu gépére aztán átviszem oda a mentéseket. Köszi.

[HUN]FaTaL
Rejtett mappa, nem tudom a pontos elérési utat, mert ezen a gépen nincs fent egy game sem. Este leírom.

#105: Offline profilnál is mûködik, sõt igazából azt hiszem csak ott van értelme, mert online elvileg szinkronizálja a profilodat, szóval ha belépsz, akkor visszakapod egybõl a metnésed.

http://goo.gl/gd6Zi5

Xlive mappa nekem csak a C/Windows/System32/-ben van. Sehol máshol. Végignéztem az Appdata-kat, de ott sincs semmi xlive.

Amúgy ez a megoldás Offline profil esetén is mûködik vagy csak Online?

Köszi. Ennek utánajárok. Ha valami nem világos kérdezek 😊

[HUN]FaTaL
Nem mentettél ki mindent. AppDataból az xlive mappát is ki kellett volna. Nekem még mindig mûködik a GTA4 mentésem pedig azóta már volt újrarakva a gép, nem is egyszer.

#101: És? Acconként egy. Gondolom a jelszót nem hagytad el.

Tegnap újratettem a gépet. 100%-os savefile-t tettem volna be, de nem fogadta el. Újat csináltatott.

Külsõ másolásvédelem (DRM): Games for Windows Live
Activation Limit: One per G4WL account

[HUN]FaTaL
Ugyan miért ne fogadná el? Ki kell menteni a mentést az appdataból és tökéletesen fog mûködni.

Be tudok, de ha újrateszem a gépet, vagy felteszem máshová akkor a mentéseket nem fogadja el..

[HUN]FaTaL
Több éve megy a szerverük és teljesen nyereséges. Nem a sarki kispista kft. üzemelteti, hanem a valve. Egyébként, ha le van töltve offline is be tudsz lépni.

Amúgy elég rossz ez a megoldás. Mert mi van ha behal a szerverük, vagy egy idõ után nem lesz elérhetõ a játék? Szóval hát nem tudom...Mert mi van ha valamilyen oknál fogva elõveszed a játékot évekkel késõbb.

Külsõ másolásvédelem van viszont a játékon most olvasom. Szóval csak háromszor telepíthetõ. Utána kuka.

Kizsde
Jaja a Steam könyvtára viszonylag "portable"-ként funkcionál. Akárhova lehet tenni a Steam install foldert és amikor elindítod szépen bekonfigurálja magát az új helyre is. Nekem is külön partíción van.

Games For Windows Live ID: Rashool

Portable akkor végül is 😊 De amúgy rá tudom tenni mobilvinyóra, hogy meglegyen a késõbbiekben is nem? Ha mondjuk olyan helyen leszek ahol nincs éppen net és épp nincs feltelepítve, vagy valami hasonló ok.

[HUN]FaTaL
Nem. Bemész a storeba, buy, fizetsz, megjelenik a libraryben, letölti, a végén duplakatt a játékra és már játszhatsz is. 😊

Amúgy ez a letöltés dolog a Steam-en hogy néz ki? Images file-ban szedem le vagy hogy?

Kizsde
Én leghamarabb 22:00 után szoktam online lenni. Majd vegyél fel Live-on vagy add meg a te azonosítódat és felveszlek én és akkor ha mindketten fent vagyunk játszhatunk simán.

Na majd este ha ráérsz akkor tolhatnánk egy meccset 😊 Wimbledonban mondjuk 😊

Kizsde
Online játék során, mikor olyannal játszottam aki valami távolabbi országban van. Játszottam eddig némettel, angollal, franciával, spanyollal és azok rendben voltak.
Bár egyszer egy elvileg Angliában lévõ sráccal nagyon akadozott, de lehet az õ netje miatt.

Ez a laggolás az Online játék során volt vagy WT-ben tapasztaltad?

Angolul meg kellene valahogy kérdezni ezt a mentés dolgot a SEGA-tól vagy a Facebook-on. Jó lenne tudni angolul. Google fordító pedig nem segített a gondomon. 😊

Nem, nem tette oda. Üres minden mappa jelenleg.

Kizsde
Változó, hogy milyen hamar jön meg. Esetleg nézd meg hogy nem-e a Spam/Junk-ba rakta alapból, mert néha az ilyen automatikus üzeneteket oda teszi.

Okés. Érthetõ. Mert úgy lenne logikus, ha Online-ban megtartaná. Steam-tõl az e-mail neked amúgy mennyi idõ múlva érkezett meg? Már 10 perce várom, de még semmi.

Kizsde
Hát most semmiképp se mert munkában vagyok, meg igazából én is eléggé sokat fejlesztgettem a karakteremen, nem szívesen veszteném el amíg nem muszáj, ha esetleg mégse tartja meg...😊

Nem próbálnád ki légy szíves? Ha még nem vagy nagyon benne? Feltelepíted másik gépre, vagy valami, hogy ki lehessen próbálni, hogy a mentéseket, hogy kezeli?

VT 4 -> Sign in -> Use Exsisting LIVE Profile -> Windows LIVE ID, jelszó beír ( ugye ez nekem jelen esetben az MSN-en ) -> Serial beír. És akkor ez használható lesz bármikor, bárhonnan, akárhányszori újratelepítés után. És így akkor majd nem kell újrajátszani a WT-t. Amúgy most sikerült a Steam fiók most várom az e-mailt.

Kizsde
Igen mindkettõ akárhányszor felhasználható, sõt a játékot Steam-rõl akárhányszor le tudod tölteni, ha netán véletlenül letörölnéd.
Azt hogy a mentéseket hogy kezeli, nem tudom biztosra, mert még nem próbáltam újrarakni úgy hogy online profilom van, de elvileg meg kellene tartania.

És akkor ez az ID meg a Serial bármikor felhasználható és akárhányszor igaz? Tehát ha netán újrateszem majd a gépet és a mentésemet visszatenném akkor azt el fogja fogadni?

Kizsde
Jaja, csinálni kell játékon belül egy Games For Windows Live online profilt és utána az oda beregisztrált email címmel meg a kapott jelszóval lépsz be.
Elsõ indításkor majd kérni is fogja a Serial-t amit majd a Steam-tõl kapsz és akkor társítja a játékhoz és megy az online.

Rendben köszi. Küldöm mindjárt. Elõtte még az lenne a kérdésem, hogy kaptál serialt és akkor avval lépsz be Online. Tehát a Windows ID-t beírod. Lehet az MSN fiók, stb és utána a kapott seriallal belépsz és úgy mûködik a dolog ugye?

Kizsde
Ha akarod csinálok neked egy Steam fiókot. Küldd el privátba milyen felhasználói névvel és milyen emial címre kéred. Egyébként a hivatalos oldalon sincs hogy dobozos verzió lenne, csak "PC Download" és az is a Steam-re navigál ha rákattintasz.

Steam-en nem tudok fiókot létrehozni. Azt írja, hogy fiók létrehozása sikertelen, próbálkozzon késõbb, vagy azt írja, hogy emberi mivoltod bizonyítására írd be a lenti karaktereket. Ezt 10x megcsinálom utána megunom és kilépek.

Most hívtak, hogy nem érkezett meg a játék...Késik. Akkor ezek szerinte vagy nem lesz dobozos verzióban, vagy csak tényleg késik? Mert, hogy a dobozos verzióról nem is tudok semmit.

Rendben köszi. Tegnap megrendeltem egy dobozos verziót. És a központi szerverrõl nem lehet leszedni a mentésemet? Mert ha netán behal a szerver vagy valami akkor cseszhetem a dolgot. A Dokumentumokba nem tárolja el? Amúgy ha jól gondolom akkor ugyan úgy megcsinálja a mentést a dokumentumok mappába és akármikor használhatod. Mert ugyan azzal a Seriallal illetve ID-vel lépsz be mindig, ergó használható lesz a mentés mindig minden újrarakáskor, stb.

Kizsde
Igen én vettem meg. Offline profilt nem lehet online-ba importálni. Próbáltam, de azzal a hibaüzenettel hogy korrupt a mentés file, újat csináltatott.
Viszont ha jól emlékszem, akkor ha elkezdesz egy játékot online profillal, akkor azt a központi szerverre menti és újrarakáskor csak leszedi onnan és nem vész el semmi (legalábbis a Street Fighter 4-nél tuti így mûködött).

Egyébként eléggé jó az online mód, csak kellenének hazai emberek, hogy minél kisebb legyen a lag. Így is teljesen élvezhetõ volt, de akadt pár rettenetesen laggoló meccsem is.

Amúgy ha megveszem eredetibe akkor is ez lesz vagy akkor már használhatom máskor is a mentést? Valaki írt valamelyik nap hogy megvette, mit tapasztalt? Írtak esetleg valamit? Köszi.