Virtua Tennis 4

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kizsde
Ha esetleg lenne kedved játszani én benne vagyok. Vegyél fel barátnak Games For Windows Live-on.

GFWL ID-m: Rashool

Games For Windows Live ID: Rashool

Kizsde
Szia! Él még és én is játszok vele rendszeresen, több mint 170 órát öltem bele eddig 😊

Sziasztok,
Talán még benéz ide, egy két éves témába. 😊 Él még az online része a játéknak, nyomják vele, vagy már felejtõs?

Kösz, ha vki válaszol.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

Sziasztok!

Nem tudná nekem valaki elküldeni egy összes stadiont "felnyitó" adatot? Akár e-mailben is lehet küldeni nekem. Ha valaki rendelkezik ilyen lehetõséggel, kérem, írjon. Elõre is köszönöm! 😊

Üdvözlettel!
Krisztiam
szerintem csak akkor tudsz online játszani, ha megveszed eredetiben..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kizsde
Nem igazán, sajna...

Akadozik a hang nálam,vmi megoldás?thx
Nem lehet esetleg megoldani valahogy pc-n, hogyha nem veszem meg a játékot, akkor tudjak online játszani?
[HUN]FaTaL
Nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hogyha nem eredeti a játék attól lehet online játszani?
Kizsde
Ha esetleg megvetted, akkor majd adj hozzá Games for Windows Live-on.

Steamen most le van árazva a játék 30 euro-ról 15 euro-ra. Lehet megveszem.
Kizsde
Van valaki aki megvette rajtam kívül és esetleg lenne kedve online meccselni?

[HUN]FaTaL
Home -> Csinálsz live profilt és akkor ment, minden indításnál be kell lépni. Ugyanúgy mûködik, mint az összes liveos game.

Vki mondja már meg hogyan kell menteni a játékban?
...Nekem sehogyan sem sikerül, pedig eredeti a game is...

<#falbav>
Kizsde
Hát simán lehet. Amikor évekkel ezelõtt elkezdtem neten vásárolgatni, akkor még ez volt 😊

[HUN]FaTaL
"Annyi biztos, hogy ilyen nemzetközi (különösen internetes, mint ebay, amazon stb.) fizetésre csak dombornyomott kártyát lehet használni"

Ez rég nem igaz, ezer éve lehet fizetni pl. Visa Electronnal, bár bankfüggõ.

Kizsde
Szia!

Hát én Steam-en vettem meg anno, ott minden flottul ment. Annyi biztos, hogy ilyen nemzetközi (különösen internetes, mint ebay, amazon stb.) fizetésre csak dombornyomott kártyát lehet használni, amit általában külföldön is elfogadnak. Lehet, hogy nálad nem ez a gond, viszont akkor konkrét hibaüzenet is kellene, hogy tovább lehessen keresgélni az okot.

Sziasztok!
Én is megvenném a játékot, de Steam-en kb.~8.100 Ft, supergamer.hu-n 7.590 + 1.490 = 9.080 Ft, miközben a Windows Live Marketplace-n 5.990 Ft lenne, ha a tranzakciót nem dobná vissza egy semmitmondó hibaüzenettel, az összes létezõ bankkártyával, amit kipróbáltam.
Valaki bonyolított már esetleg a marketplace-n sikeres tranzakciót?

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

sziasztok

Miért van az, hogy a satellite tournamentek fele nem tudok menni a térképen? Egyszerûen halványan jelzi azt az útvonalat, pedig lenne jegyem.
Maxtreme
Nos én is kivégeztem, második fokozaton. Hát khm, még így is sok esetben vért izzadtam. 😊 De jó volt, csak rövid.

Pár kép tõlem, a topik színesítésének érdekében 😊

Kizsde
Szia,
Ha megveszed.

Hello. Hol találok product key-t a Virtua Tennis 4-hez?
Elõre is köszi.
Casillas
ehh, ettõl féltem <#szomoru1> köszi a választ

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Kizsde
A "C1/E3/E4/G3" kategóriák csak online módban vannak. Ahogy egyre több meccset nyersz annál feljebb kerülsz a ranglétrán és a besorolásod is változik (pl.: G4->G3->G2->G1->F4->F3->F2....stb.)

Casillas
na végignyomtam még egyszer úgy, hogy mindenhol a satellite tournamentek felé mentem, hogy feloldjam a cuccokat a katalógusból. szerencsére így is meglett a 750 csillag, és most Courier ellen 4-3-ra, King ellen pedig 4-2-re sikerült gyõznöm😊 így megvan minden pálya.
amik katalógusban még zárolva vannak, azokat hogy lehet feloldani? ilyeneket ír, hogy reach player level C1/E3/E4/G3 stb... sehol se láttam még ilyet eddig. meg a secretekhez tudja valaki, hogy mi kell?

Kizsde
Kicsit belassult a topik...

Van aki esetleg megvette eredetiben a játékot és lenne kedve online játszani? Ahogy korábban mondtam, ha lennénk egy páran akár jó kis páros meccseket is lehetne tolni, vagy akár mini SG-s bajnokságot is rendezni 😊

Nem. Ha összeszedsz 750 csillagot akkor lesz egy 5. is.

és 4 szezon és ennyi game over?😞
Az a rózsaszín csík ha tele van akkor üt a játékos egy ún. Super Hard Shot-ot. Amúgy WT-ben is van három nehézségi szint.

a másik World Tourban nincs erõsség? mert ez így nevetségesen könnyû, hogy Federer-t úgy verem meg, hogy pontja sincs:S
meccs közben ami töltõdik rózsaszín csík az mire van?
Na, de ne hogy csak szidjuk a VT4-et:

Most nézem Wikin a TS4-et:
- 35 pálya van ( 6 licenszelt )
- 5 gyakoroló pálya
- 10 ATP játékos
- 7 WTA játékos
- 8 Legend játékos
Fáj a szívem...

Pontosan. Erõsen gondolkodom egy Konzolban. VT-ben minden olyan arcade. A mozgások darabosak, nem bírnak futni, stb. TS-es videókat néztem és ott annyira jó, szép minden, hogy az hihetetlen. A meccs elõtti bevonulás a csarnokból, idõjárási adatok, stb.

[HUN]FaTaL
TSben ráadásul az egész játék jobb, sokkal könnyebb outot ütni, sokkal reálisabb az egész. Legalábbis a 2 az volt.

Sajnálom, hogy PCre nincs😞

Hidd el, hogy nem. Top Spin után rá se tudnál nézni a VT-re. :-)

én mind2t játszanám szerintem😊
Én csak azért ezt szeretem, mert ez van PC-re...Ha lenne Top Spin 3 vagy 4 PC-re akkor az lenne a kedvenc, de így marad ez azon az alapon, hogy "ez legalább van". Azért ha megnézitek a TS4-et akkor minden le van licenszelve. Tömérdek pálya meg van csinálva. Egy az egyben úgy néznek ki mint a valóságban ( Paris, US Open, Indian Wells, Cinccinnati, Miami, ATP World Tour Final London, stb. VT-ben hol látsz ilyet? TS-ben a játékosok is nagyon jól meg vannak csinálva. Lehet 2-3 ruhakollekcióból választani stb...Na mindegy. Örüljünk, hogy legalább ez van.

hát igen, én ezért is szeretem jobban, mint a top spint
annyira jópofák ezek az edzések😄
Krisztiam
jaa értem
én csak végigfutottam a térképen 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Dehogynem. Sok edzéssel fejleszteni kell a kondícióját. Nem véletlenül vannak az edzések. Nem ész nélkül kell ugrálni a térképen. Nem olyan könnyû ám ez a WT. Figyelni kell a jó kondícióra is, de egyben figyelni kell, hogy minél több csillagod is legyen, stb...

Krisztiam
és azt nem lehet megcsinálni, hogy ne legyen fáradt? 😄

Fáradt volt..

2. év végén Francia kupa elõdöntõben már pirosban voltam, de sikerült bejutnom döntõbe, ahol Nadal megvert
kondim nem volt és néha meg se mozdult az emberem, ez most ennek tudható be vagy szarakodik a gamepadom?😄
Pontosan. Murray is ilyen például. Ellene most vesztésre is állok. Mozgat jobbra-balra és meg is üti a labdákat. A hálójátékosokat tényleg könnyebb megverni. Tehát akkor végül is mondhatjuk, hogy jó a realitása a játéknak. Mondjuk Federer nem egy hálójátékos, de a játékban sem mindig jön fel, de ha fel is jön akkor sima ügyem van. De alapvonalról sem magabiztos.

Casillas
igen, ezt én is észrevettem. a hálóhoz felfutóakat szerintem viszonylag egyszerûbb legyõzni, mert könnyen el lehet ütni mellettük szinte bármilyen helyzetbõl. azokkal gyûlik meg a bajom mindig, akik erõset ütnek, mert nem érek át a másik oldalra 😊

Olvastam a SEGA oldalán, hogy minden játékos aki bekerült egyedi "tervezés". Tehát mindenkinek megvan a gyengéje illetve az erõssége ugyan úgy ahogy igaziban is. Del Potro-val nagyon jókat lehet bombázni, ha jól bele tudsz állni. Roddick-al szerválni lehet nagyon jól. De Federer valahogy gyenge lett. Múltkor négy szettben vertem 6-7, 7-6, 6-0, 6-0-ra, Very Hard-on. Mindig azt csinálta, hogy berövidített, vagy futott fel a hálóhoz. Hát egy szettet elvitt Tiebreak-ben, de a többit hoztam. Ma meg Del Potro ellen még ennyire se volt képes. Ahogy írtam, Very Hard-on sima 6-0, 6-0 lett.

Casillas
én nõi résszel szoktam többet játszani a nõi karakterem miatt, Wozniackit múltkor 6-3, 6-2-re vertem, Kuznetsovával szoktak gondjaim lenni WT-ben is. szintén legmagasabb nehézségi szinten.

Én meg most játszottam két meccset. Egyik Federer - Del Potro. Del Potro-val voltam simán nyertem Very Hard-on 6-0, 6-0-ra. Del Potro-val nagyon jó lenne, jól megcsinálták a srácot. A másik meccsem pedig egy Nadal - Murray. Nadal-al voltam, de 5-1-es hátránynál kiléptem. Murray alázott. Ugyancsak Very Hard. Federer-t nagyon könnyû megverni amúgy. Nagyon gyenge lett. Viszont Nadal-al Murray ellen alig tudtam egy egészségeset ütni. Mozgatott jobbra-balra. Majd holnap visszavágok neki.

Oldal 1 / 4Következő →