Szendvics név

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
fantasy fuck
Hegi90
Orkburger

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
"Hágrid kedvence"

vagy

"Mordor szendvics"

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tommygear
kivert fasz avagy pisa jön a seggembõl
zeli
Három perce ezen a képen röhögök. :DDDDDDDDddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dronkZero
Nemtom, de engem azokkal a sültkrumpli "karjaival" valami ilyesmire emlékeztet:

Legyen hát a neve "A Rák". Így elnézve, ha rendszeresen ilyet eszik az ember, azt is okoz.... :P :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Zsolek123
pomogács

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Aquir
KenyérKavalkád

/ trutymóburger

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Szarul néz ki, de tuti finom amúgy :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kenyereskrumplishashajtócefre
toysoldier
megfosat

+fav

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Grr1234
CrapO'mata

wantonly
Ha létezik olyan élõlény, vagy neaggy'isten emberi lény, aki ezt a leírhatatlan, megmagyarázhatatlan, érthetetlen dolgot amit a képen látunk a szájpadlásához emelte és - még elképzelni is rossz, de leírom - elfogyasztotta, és ennek következményeként nem került kórházba, nem hullott ki a haja, nem hányta szét az új hamburgerezõ(??) mellékhelységét, hanem épségben távozott, annak a személynek legyenek szívesek átadni mélységes tiszteletemet!
Vaxi
niggerknédli

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Super Saiyan
"Problem koleszterin?"

>:C

[HUN]FaTaL
Hányadék

http://goo.gl/gd6Zi5

Tyler1
fehér kenyér sültkrumplival? az kaja apám...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

pxxl
Szarból Várat
BMV (Bele Minden Vackot)
Rakás zar
NAT (Ne Akard Tudni)

All hail the double x!

jazzy
um "Better drink my own piss" ?
Lacee
lehetne mondjuk "torz_szinu_agyontomoritett_kisfoto.jpg"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Effe88
:D:D
ez ütött:D:D
ezen besírtamD::D

DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

NEOreg3
Moslék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pistike 007
számomra sok is

Attila8805
esetleg hozzávalókat meg hogy mibõl áll leírhatnád mert a képbõl nem sok minden látszik.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

SzirmosSzisza
SG.hu

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Píszofkrep"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pzoli00
"Big Mess"
"Heavy Food"

Falkon
Valami kaja szerû!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

CattiBrie
maradékkupac

[/spam]™

V43 1105
Mi a szar ez ? <#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LasDen
me gusta...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Paranoiac
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tõletek.
Van egy szendvics (kép), aminek fantázianevet keresünk.
Retrós étteremben tennénk fel az étlapra.

A frappáns ötleteket elõre is köszönjük!

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

← ElőzőOldal 3 / 3