Szendvics név
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#schmoll2>#schmoll2>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Biztos mindenki reggelire buzgón igyekezte reprodukálni a diskurzus tárgyát, és azóta is azzal hadakozik a konyhában...
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
-Totálkár szendvics
-Apokalipburger
-Majomhányás szenya
-Csernobil kedvence
-Retrokádék
-Sztálin burgonyás szendvics
-Zsírburger
-Búvár szendvics
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
SG szendvics
Szerintem szép volna egy ilyen kajával mintázni ezt az oldalt:D
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
:DD
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Trógerrakás- kenyérrel megbolondítva..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
teskósmaradvány
<#banplz>#banplz><#wow3>#wow3><#ejnye1>#ejnye1><#vigyor3>#vigyor3>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Így a "nevekhez" amit írtál... nem is kell hozzáfûzni semmit :DD
Glory, Glory Man. United!
• elõször azt be, ami visszajön
• mindent bele
• még nincs róla papírunk, hogy ehetõ
• ronda és.. még senki nem merte megkóstolni
[/spam]™
- Siralomház
- Ócsóérnemjó
- Közepe finomám
- Esõisten siratja Mexikót
- Kutyának-sekell (törökösre fûszerezve)
Ha már retró, nekem olyan érzéseim támadnak tõle, hogy akkor ettem ilyet, amikor az egri várhoz mentünk osztálykirándulni a szoci idõkben és undorítóan beleragadt a szalvéta a paradicsomos közepébe, szétcsúszott, meleg volt, buszon ültünk a fingszagban és nem is volt idõ megenni, utána a számban maradt a poshadó meleg kenyéríz, fogaim közt libegtek a húscafatok, nem álltunk meg hugyozni, rohadt a szám tõle és még rá is aludtam, jajj, okádok, ha ez lenne most.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Anyád azt üzente, hogy... szendvics
- Roma lakodalmi csoda
- Abortusz-burger
- Baleseti szendvics
- Tüttyölt ratyli
mov ah,4ch int 21h end
Legyen a neve rák.
gamertag: kenobita
http://topgearhungary.blogspot.com/
+fav
Csak h tõlem is legyen egy:
Puttyogtatott tócsniragaszték
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)