284
The Sims Social
-
#84 -
#83 Eltévesztetted a topikot. :) -
Nandor one #82 Sziasztok tudnátok segíteni? Letöltöttem a Sims 3 Leszáll az éjj lemezt.de nincs creck fájl hozzá sajna.Valaki lenne szíves egy olyan oldalt linkelni amiről le lehetne húzni normálisan, vagy e mailben küldene crecket?
Köszönöm a segítséget. -
#81 Picit uncsi a Sims 3 után... :) -
#80 Azt szerintem csak a szintjeire mondta. -
#79 nem tudom, de mondta vki, hogy 3x újrakezdte -
#78 szóval rosszalkodtál a házamban? -
#77 És hol? Mert nem találtam semmilyen törlés vagy új karakter opciót. -
#76 szerintem tudsz újat kezdeni -
#75 Én jól elcsesztem, mert pasi karaktert csináltam. El akartam kezdeni kreálni egy teljes családot, mikor az első karakter elkészítése után szembesültem a ténnyel miszerint itt csak egy karaktere lehet az embernek. Persze nemet nem lehet változtatni... Tudok egyáltalán írni valami supportra ezzel kapcsolatosan? -
#74 vicces, hogy egy szoba megépítéséhez 3 igazi barát kell -
Ironman2 #73 Hu,de szemétségek vannak.Lehet gonoszkodni más lakásában.Tönkre tenni billentyüt,meg telefonbetyárkodni is lehet -
Ironman2 #72 Elmentem hozzád Mike,és megnőtt 3 ponttal az energiám.Már 18 ponton van.Nem rossz.Ezek szerint sok embert kell meghivni a lakásra,és nő az energia értéke -
Ironman2 #71 Hehe.Mike,jól elvan nálam az embered -
#70 nekem sem lép ki, marha jó -
#69 én csak felbaszom magam rajta -
#68 Nagy unalmamba elkezdtem...
Már kb 2x kellett elölről kezdenem, mert ha kilépek a játékból elveszik a szintem. Érdekes. -
#67 nekem nem hagyja abba, ahnem szépen minden lemegy pirosba
na mindegy, nem érdekel -
#66 és most már nem tudlak felvenni a játékba, mert többször megnyomtam de nem vettem fel senkit, de az nem számít -
#65 átmentem másik oldalra, erre visszalépek és mindene totál piros -
Ironman2 #64 A fészbukból kilépsz,vagy átmész másik oldalra vagy alkalmazásra -
#63 na mindegy, max megdöglik -
#62 van a csavarkulcs, de azzal nem
ga csak simán átlépek a facebookon másra, akkor nem áll le -
#61 hogy kell ebből kilépni? -
#60 a nyomorultak
nyomkodtam a add nieghbord-öt de nem vettem fel senkit
erre közölte, hogy ma már nem is lehet -
#59 hm
nem lépett ki, és most minden piros -
#58 juszt se -
#57 nincs x -
Ironman2 #56 Szintlépéskor is maxra megy az energia,csak azt nem tudom hogyan lehet 15 felé vinni az alap energiát -
Ironman2 #55 Amugy a mai naptól ujra megy a játék.Jelöljetek már házigazdának leegyetek szivesek.Irjatok támogató hozzászólásokat.Kösz szépen -
Ironman2 #54 -
Ironman2 #53 Kilépsz felül az X-el,és megjegyez mindent -
#52 ennek gondolom az a lényege hogy együtt játszunk, nem? -
#51 hogy a pöcsbe állítom ezt le? -
#50 Üdv itt is.
Eléggé megállt. Maintenance... -
Ironman2 #49 NEm tudni.Mysimsen azt irják hogy 1-2 napon belül -
Lonni #48 mikor indul újra?
-
Ironman2 #47 Most karbantartás van,állitólag már stabil lesz minden.A Mysimsen olvastam -
Ironman2 #46 Eléggé behatárolt lett a játék,remélem nem gondolták komolyan.Ha elfogy az energiád,ami 15 pont(egy interakcio,egy pontba kerül),akkor várhatsz mindig 5 percet hogy egy ponttal növekedjen az energia,és nem tudsz interakciókat kiváltani,csak az alapvető szükségleteket.Persze ha fizetsz,akkor egyből feltöltődik.Jó üzleti huzás
Azért szemétség,mert ha elmegyek egy buliba,és a buli kellős közepén fogy el az energia,akkor ott állok bambán,és nem tudok senkivel se kommunikálni.Pedig Bella a gyakorlólány,már majdnem megvolt nekem -
Ironman2 #45 Lenyirom az egész udvart,ugy megugrik a Level,meg a Simoleon mint az állat! DDD
3-as szinten vagyok,és tudok már paradicsomot is ültetni