284
The Sims Social
-
#124 Ha elküldöd a sajátod felveszlek... ;) -
Coolfire #123 Na küldjétek nekem is priviben a nickeket.:)) -
Ironman2 #122 Ja,már látom.Ilyen többszemélyes dolgok vannak érte -
#121 Vehetsz rajta tárgyakat a Shop-ba pl -
Ironman2 #120 Néha megjelennek állatok a kertben,és le lehet őket fotózni.Szép kis summát adnak érte.Mondjuk a social pontokra még nem jöttem rá,mit lehet belőlük venni? -
Ironman2 #119 Nem sokáig,mert kiirta hogy többször vagyok bejelentkezve.Amugy az ecsetet én is keresem -
#118 Hol van az ecset?
Kérj meg hogy segítsek a szobaépítésben, mert magamtól nem tudok. -
#117 Dupla élvezet :DD -
Ironman2 #116 Hát ezt nagyon megcsinálták! Nyitottaam még egy lapot Firefoxban,és most 2 helyen vagyok egyszerre a játékban. DDD -
Ironman2 #115 Festék bödön az van az ajándékok között -
#114 Kattints erre: Link -
Ironman2 #113 Hogy lehet küldeni? -
#112 Légyszíves küldj ecsetet majd nekem. 1 db kellene már csak. Egyébként Woo hoo nálam nem működik benne. Semmi sem történik ha rámegyek... -
Ironman2 #111 Ok megvagy! Most látogass meg,és segits az épitkezésben! -
Ironman2 #110 Ment! -
#109 ha akarod küldheted -
Ironman2 #108 Még 2 emberke kéne hozzá.Neked mi a nicked Carlos? vagy küldjem az enyémet? -
Ironman2 #107 Hát az enyém még alapban van,most épül az egyik szoba,valaki már volt nálam segíteni -
#106 Jöhetnek képek a kecóról. :D -
Ironman2 #105 Küldtem privit! -
Ironman2 #104 Fasza,hogy a ház mögé csak ugy lehet belátni,ha leveszed a falat -
#103 Ha pl meglátogatod a szomszédot, vagy ha pl festesz stb. Véletlenszerűen ad -
Ironman2 #102 Bónuszvillámokat mikor ad? -
#101 SHop-ban BUILD menüben lehet venni + területet. De kell hozzá 3 szomszéd segítsége -
Ironman2 #100 Baszki! De jó lett a kéród! Hogyan növelted? -
#99 Pontosan, küld el privátba a nick-ed -
#98 Hogy lehet felvenni szomszédot? Vagy csak akkor lehet ha felveszek bejelölök valakit havernak? -
Ironman2 #97 Megkaptam már,ott vagy a listámban -
#96 Elküldtem a szomszéd meghívót -
Ironman2 #95 Tököm kivan.Aztmondja nem vehetek fel uj szomszédot,várjak holnapig -
Ironman2 #94 Megvagy! Frissiteni kellett -
Ironman2 #93 Kem! Küld a nickedet privátba! -
#92 Nekem is küldhettek nickeket privátba. :) -
Ironman2 #91 Én holnaptól ráérek,de még ma meló van 1 óra mulva -
#90 Privátba küld el légyszíves a nick-ed és akkor megpróbálok segíteni -
#89 akkor majd gyertek segíteni szobát építeni -
Ironman2 #88 Köszi az infot.Én amugysem toltam idáig fészbúkos játékokat.Mondjuk ez a YoVille nagyon megfogott.Meg a Simsocial is -
#87 A Facebookos játékok zöme ezen az elven alapul.
Ha valamit építeni szeretnél, akkor ahhoz kérni kell segítséget a többi barátodtól, akiket szomszédnak felvettél a játékban.
Fishville,Farmville,Treasure Hunt,Pet Society mind így működik
A legjobb dolgokat pénzért tudod megvenni, s egy nap csak néhány dolgot tudsz megtenni, mert elfogy az energiád (mint valami körökre osztott stratégiában). Energia meg magától visszamegy egy nagyobb idő után, vagy veszel pénzért, vagy küldenek a barátok.
Ebből a szempontból semmi újdonság sincs benne a többi FB játékhoz képest. Menteni sem kell, egyszerűen kilépsz innen és kész, ment mindent magától. Ha mégsem, akkor az bug, majd javítják. -
Ironman2 #86 Nem hát.Irj privátot,küldöm a Nickemet! -
#85 Üdv néktek. Kipróbáltam Sims Social-t, nem is olyan rossz :D