Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
COME GET SOME! <#violent>#violent>
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ad2: Mi koze a zsurnalisztikanak (azon belul is 1 cikk illetve kritika MEGFOGALMAZASANAK) a helyesirashoz? (amugy valoban angol nyelvu billentyuzetrol irok, angol windows alol es nem, nem akarok beszerezni magyar billentyuzetet, mert maceras es mert felesleges..90%-ban angolul irogatok, a maradek 10 % meg a loteri doglott kutyat nem erdekli)
"Szánalmas vagy öreg, nézz magadba .)" Mondat vegi irasjel?
"Ne haragudj, nem akarlak megbántani de az angol billentyûzet elég... kifogás" Vesszohiba ("de" elott vesszo)
"Gondolom zsurnaliszta körökben nem nagy kunszt .)" Mondat vegi irasjel?
"Olvasd el rendesen, odafigyelve a 32es hozzászólást mert az verte ki a biztosítékot nálam." Vesszohiba ("mert" elott vesszo)
"Amúgy ha sikeresen eldöntöd, hogy hdo vagy cateran a nicked nem akkor kerülsz identitás zavarba .)" Vesszohiba ("akkor" elott vesszo, habar meg akkor is elegge zavart a mondatszerkesztes -helyesebben:nicked, akkor nem kerulsz)
Valamint mondat vegi irasjel?
Ha mar helyesiras, akkor NEKED pofa lapos....
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az újrajátszhatóságnál meg valszeg arra gondolt, mint egy film újranézésénél. Semmivel nem nyújt többet másodszorra - vagy sokadszorra -, csak szimplán tetszett neki annyira hogy újra nekiálljon. A játék meg nem lenne rossz ... ha kiadták volna akkor amikor készen lett ... olyan 2006-2007 körül, mert ordít róla hogy akkori.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Mi ebben a változatos? :D
Kb 5 féle ellenfél jön egész játékban ellenünk minél nagyobb számban a humor ellankad a nullába 3-4 óra játék után,a pályák csõpályák,rejtett helyek szinte nulla, a poénok de még a fõellenfelek is ismétlõdnek..
Ám ez bizony nem készült max 2-3 évig..:)
De még így is szégyen.
Ám meg kell mondjam, hogy a játék változatossága, intenzitása, változatossága messzemenõen szórakoztatóbb, mint a sok mai lineáris fps...
Te pedig állítod hogy a játékot rossz helyre tették ezért születtek a negatív kritikák..Nem a játékot jó helyre tették,nevezetesen Duke folytatásnak,és nem a negatív kritikák jórésze nem a sokhelyen fosadék grafika és a csõpályák miatt született,ez a hab a tortán. A negatív kritikák jórésze a rettenetesen monoton 5lettelen humortalan összecsapott játéknak szól ami ezt a játékot nagyban jellemzi 3-4 óra játék után. A régi DUKE kb az elsõ részbõl áthozott poénokban,és a szövegben maradt meg. Ezenkívül egy nagy nulla a DUKE3dhez képest az egész "alkotás". Újrajátszhatóság téren pedig a cikkíró még el is árulja magát mivel a játékban semmi de semmi olyan dolog nincs ami miatt megérné ujratolni,sem gyüjthetõ extrák sem komolyabb titkos helyek,sem ketté ágazó sztori,semmi. Letolt a játékból kb 2-3 órát megírta a kritikáját és kijelentette hogy minden más cikkíró hülye mert ez egy jó játék szerinte...
Ez egy fórumon elmegy mint MAGÁNVÉLEMÉNY,de mint egy játék tesztje egy weboldalon inkább szánalmas kategória.
Amúgy ha sikeresen eldöntöd, hogy hdo vagy cateran a nicked nem akkor kerülsz identitás zavarba .)
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Peace :)
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
"rikito peldaja a magyar oktatas immaron hihetetlenul alacsony szinvonalanak."
Szánalmas vagy öreg, nézz magadba .)
"Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a túlzottan negatív vélemények többsége egyrészt divatból és az utánzás, az emberi rosszakarat miatt született meg, másrészt pedig olyanok tollából, akik vagy egyáltalán nem, vagy a megjelenés után évekkel játszottak csak a klasszikus Duke Nukem 3D-vel."
Ez nem a jatek kritikajanak a resze..ez egyszeruen a tobbi -mas jellegu- kritikanak a pocskondiazasa, minden alap nelkul..kvazi a "nekem van igazam, mert csak" tipikus esete...az ovodaban meg elmegy, de ujsagirasban mar ciki (mar legalabbis nalam..Az a teny pedig, hogy ilyesmit vedelmebe vesz barki is rikito peldaja a magyar oktatas immaron hihetetlenul alacsony szinvonalanak.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
A poénok nullára laposodnak,és mivel se poén se új ellenfelek,se egy rohadt új fõganaj se egy frankó zárás...Így a játék második fele már csak egy monoton fos...Ha csõpályák nem lennének menthette volna TALÁN...Az hogy csõpálya (tény hogy az utóbbi években ez megy), és rettenetesen gyér grafika helyenként,ráadásul a mozgásanimáció (fõleg az ugráló disznóknál egy vicc) csak a hab a tortán. Az elsõ 4 órában ezek fel sem tûnnek mert mindent visz magával a DUKE jellegû poénhalmaz,és az ellenfelek,fõganajok kicsinálása,cselekmény...
Gaming is believing.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem mondtál újat, de az arra való törekvés halovány szikráját sem látni itt.
Gaming is believing.
Hatalmas gépigénye van, ennek ellenére úgy néz ki mint egy 10 évvel ezelõtti játék, tele nevetséges hibákkal.
Egy ócska rohamléptekben összerakott most már muszáj kiadnunk folytatás lett, ami még csak meg se közelíti egy mai minõségi játék szintjét.
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Az ilyen jellegû pártfoglalással ez a cikk egy nagy FOS, az íróját meg 2 lábbal penderíteném ki ha az én weboldalamra írta volna!
Gaming is believing.
益田せいじ
kölcsönkért idõbõl élek....
Erre pedig...Szerintem meg a kedves cikkírónak gõze köze nem volt a régi duke játékokhoz de a cikk alapján még ezt a játékot sem tolta végig,maximum ha sikerlüt is akkor vak fanatikusként dícséri...Bármilyen hihetlelen a negatív kritikák jórésze a monotonitás,az unalombafulladás,a csõpályák a nulla ujrajátszhatóság, a közepes,ittott rettenetes ronda grafika miatt született...
A régi DUKE3d ujrajátszhatóságával,5leteivel köszönõviszonyban sincs.
Sokat vártam és édeskeveset kaptam.
A játék feléig ami kb 4 órát tesz ki teljesen hangulatos,poénokkal teli az egész,jön át a régi DUKE hangulat,a savazás, leszámítva hogy totális csõpályákon kell végigmenni,mellékág,rejtett hely kb az egész játékban 1kézen számolható mennyiségû....
Aztán jön a játék második fele,az "álom" rész után. A játék totálisan belefullad az 5lettelenségbe,a monotonitásba.. Gyakorlatilag SEMMI új 5let az ég egy adta világon,minden ellenfélbõl egyre több és több jön,még fõszörnyeket sem találtak ki újat,a fõganék kicsinálásáról már nem is beszélve...Oktopusszi a második félnél az egyetlen újabb fogané,de sem poén sem régi duke hangulata nincs,jön szarrálõjük ennyi. A játék legeslegvége a kb fél perces záróvideóval és szintén az ISMÉTELT fõganéval,és egy gyenge poénnal....Gáz.
A játék elsõ fele simán érdemelhette volna jóindulattal a 8/10et..A játék második fele annyira monoton 5lettelen és unalmas (komolyan mintha utólag rájukszóltak volna hogy rövid és gyorsan összetákoltak volna még pályákat több ellenféllel ugyanazokkal a fõganajokkat,közben valaki megjelent hogy oktopusszi kimaradt így aztis gyorsan beletették,ennyi), hogy jóindulattal is 990FT kategóriás játék szinten mozog és jóesetben is max 4/10....
Ha a játék elsõ felének a hangulata,5letei a második felében is meglettek volna,szemet lehetett volna hunyni nyugodtan a grafika és a csõpályák fölött is,de így hogy kb 4 órányi röhögcséléses akció után jön 4 órányi dögunalom hentelés,így összességében rohadtul frusztráló az ittott rettenetesen ocsmány grafika (amikor a bigfoot pálya végén beugratunk a vízbe azthittem rosszul látok,még a HL1 is igényeseb volt..), és az erõltetett csõpályázás...
Kár érte...De azthiszem reálisak voltak az ilyen 4-5/10es értékelések....
A cikkírónak pedig mivel ezután a mondat után nemigazán hiszem hogy végigjátszotta:
"de mivel a kampány számtalan izgalmat és felderítésre váró momentumot tartogat, legalább egy újrajátszás ajánlott. "
Hol van a kampány alatt számtalan felderítésre váró momentum,és fõleg mi a franctól újrajátszható? Full csõpálya,egész játék alatt TALÁN 5 rejtett(ebb) hely,és kb ennyi...
Továbbá:
"Számtalan helyen olvastam, hogy a tesztelõknek gondjuk akadt a játék irányításával. Nos, szerény véleményem szerint nem kellene Xbox kontrollerrel tesztelni PC-s címeket, pláne nem egy FPS-t,"
Segítek mert még ehhez is sikerült hülyének lenni: A konzol változatban az irányítást rettenetesen elcseszték valamiért,lagolós,késõs,pontatlan. Más játéknál bármilyen hihetetlen kontrollerrel is sokkal jobban lehet célozni mozgolódni,hozzászokás kérdése..Ennél a játéknál a konzolváltozat elcseszett.