58
-
mrphoenix #58 Megjelent végre a nagy sikerű játék - a Duke Nukem 3D - várva várt folytatása, a Duke Nukem Forever. Akik még most ismerték meg először a Duke Nukem sorozatot érdemes az új rész kipróbálása mellett a régivel is megismerkedni, amelyet az alábbi leírás alapján teljesen modern grafikai beállításokkal - Shader 3 és akár 3072x2304 képfelbontás stb. - is végigjátszhatunk... Bővebben... -
Etinger #57 És így lettél te a magyarabbnál is magyarabb, ezzel a kommenttel :) -
#56 Naaaaaaaaaaaaaaaaa ez azért durva... -
#55 Ott a pont,nincs miről beszélni :)) -
fozerl #54 attak=adtak -
fozerl #53 Elég gyengére sikerült a játék, én csak azért voltam dühös, hogy emberek millióit csapták be, akik, 10000ft/50dollárt attak ehhez a value játékhoz. Én megvettem a steamen az új Serious Sam HD 1-2 és azok kb fényévekre vannak a Duke folytatásástól pedig ott is csak lőni kell mégis sokkal jobb. Akinek még maradt egy kis reménye a Duke-hoz, egy kis csapat most jelentette be, hogy a Gearbox szabad utat adott nekik és az eredeti Duke Nukem 3D megcsinálhatják "mai" grafikával. Tessik itt a link: http://www.dukenukemreloaded.com/ Peace -
#52 pigcopok vagytok mind.
COME GET SOME! -
#51 -
Rotyoka #50 sok faszkópé magyar szokásosan egymásnak esik. De mit is várok el magyar vagyok, egy fosországban minek neve magyarország. -
cateran #49 Ad1: En nem vagyok ujsagiro...ugye tudod mit jelent ez?
Ad2: Mi koze a zsurnalisztikanak (azon belul is 1 cikk illetve kritika MEGFOGALMAZASANAK) a helyesirashoz? (amugy valoban angol nyelvu billentyuzetrol irok, angol windows alol es nem, nem akarok beszerezni magyar billentyuzetet, mert maceras es mert felesleges..90%-ban angolul irogatok, a maradek 10 % meg a loteri doglott kutyat nem erdekli)
"Szánalmas vagy öreg, nézz magadba .)" Mondat vegi irasjel?
"Ne haragudj, nem akarlak megbántani de az angol billentyűzet elég... kifogás" Vesszohiba ("de" elott vesszo)
"Gondolom zsurnaliszta körökben nem nagy kunszt .)" Mondat vegi irasjel?
"Olvasd el rendesen, odafigyelve a 32es hozzászólást mert az verte ki a biztosítékot nálam." Vesszohiba ("mert" elott vesszo)
"Amúgy ha sikeresen eldöntöd, hogy hdo vagy cateran a nicked nem akkor kerülsz identitás zavarba .)" Vesszohiba ("akkor" elott vesszo, habar meg akkor is elegge zavart a mondatszerkesztes -helyesebben:nicked, akkor nem kerulsz)
Valamint mondat vegi irasjel?
Ha mar helyesiras, akkor NEKED pofa lapos....
-
Ender Wiggin #48 Egyrészt tényleg elég béna játék, bár én még mindig az elején vagyok, de azt hiszem nem fogom befejezni. Nem, hogy azt a fílinget nem hozz, mint a régi (azzal kár is lenne öszevetni, hisz más világ volt), de szörnyen ostoba, és béna az egész. Az eleje pedig jól indult, de csak, amíg el nem kezdtünk lőni. Onnan vérhányás az egész. A két fegyver hordozásával az élen.
-
#47 Ez még 2006-ban is kevés lett volna,annyira monoton. -
#46 Afrikában meg éheznek. -
Reg5 #45 Ne higgyük már el a 13 éves fejlesztési bullshitet. -
#44 Felesleges velük vitatkozni .... az ilyen emberek tipikusan azok akik képesek megmagyarázni neked hogy lapos a föld.
Az újrajátszhatóságnál meg valszeg arra gondolt, mint egy film újranézésénél. Semmivel nem nyújt többet másodszorra - vagy sokadszorra -, csak szimplán tetszett neki annyira hogy újra nekiálljon. A játék meg nem lenne rossz ... ha kiadták volna akkor amikor készen lett ... olyan 2006-2007 körül, mert ordít róla hogy akkori. -
#43 változatossága???????????
Mi ebben a változatos? :D
Kb 5 féle ellenfél jön egész játékban ellenünk minél nagyobb számban a humor ellankad a nullába 3-4 óra játék után,a pályák csőpályák,rejtett helyek szinte nulla, a poénok de még a főellenfelek is ismétlődnek..
Ám ez bizony nem készült max 2-3 évig..:)
De még így is szégyen.
-
nessboth #42 MAgáról a játékról már rengetegszer írtam ide a fórumokba, úgyhogy nem is koptatnám billenytüzetem, csak annyit, hogy igaz 13-14 éven keresztül készült ez a játék, és emiatt lehet jogos lehet a baromi nagy elvárás és a sok szájhúzogatás.
Ám meg kell mondjam, hogy a játék változatossága, intenzitása, változatossága messzemenően szórakoztatóbb, mint a sok mai lineáris fps... -
#41 Pedig tetszik nem teszik a 32-esben tökéletesen igaza van,ovoda színvonalon lehúzza az összes többi kritikát,mondván neki van igaza...
Te pedig állítod hogy a játékot rossz helyre tették ezért születtek a negatív kritikák..Nem a játékot jó helyre tették,nevezetesen Duke folytatásnak,és nem a negatív kritikák jórésze nem a sokhelyen fosadék grafika és a csőpályák miatt született,ez a hab a tortán. A negatív kritikák jórésze a rettenetesen monoton 5lettelen humortalan összecsapott játéknak szól ami ezt a játékot nagyban jellemzi 3-4 óra játék után. A régi DUKE kb az első részből áthozott poénokban,és a szövegben maradt meg. Ezenkívül egy nagy nulla a DUKE3dhez képest az egész "alkotás". Újrajátszhatóság téren pedig a cikkíró még el is árulja magát mivel a játékban semmi de semmi olyan dolog nincs ami miatt megérné ujratolni,sem gyüjthető extrák sem komolyabb titkos helyek,sem ketté ágazó sztori,semmi. Letolt a játékból kb 2-3 órát megírta a kritikáját és kijelentette hogy minden más cikkíró hülye mert ez egy jó játék szerinte...
Ez egy fórumon elmegy mint MAGÁNVÉLEMÉNY,de mint egy játék tesztje egy weboldalon inkább szánalmas kategória. -
pasi29uk #40 Olvasd el rendesen, odafigyelve a 32es hozzászólást mert az verte ki a biztosítékot nálam... (nekem nem csak az ékezet hibák tűntek fel)
Amúgy ha sikeresen eldöntöd, hogy hdo vagy cateran a nicked nem akkor kerülsz identitás zavarba .) -
#39 Fizikai billentyűzeten biztos, ott csak az í-nek hiányzik a hely, de érintőképernyőre hogyan varázsolsz magyar billentyűzetet ha nincs? Az hogy belekötsz az ékezetek hiányába semmi más, mint szemellenzős kötekedés! -
pasi29uk #38 Ne haragudj, nem akarlak megbántani de az angol billentyűzet elég... kifogás. Mint látjuk működik az rendesen. Érdemes vakon gyakorolni a gépelést. Gondolom zsurnaliszta körökben nem nagy kunszt .)
Peace :) -
kalozkopia #37 Én imádom. Jó magam is véresre toltam a 3D-t anno, és mikor elindítottam a játékot, komolyan elmorzsoltam egy könnycseppet. :) A hangok isteniek, a téma zene a csengőhangom, imádom. :) A grafika... nos unreal motor, nem kell tőle többet várni, de szerintem amit kell, hoz. Sokan szidják a tükörben az ugrás animációját, szerintem direkt hagyták így, a klasszikus vonal miatt, és pont ez teszi jóvá. :) Direkt csak napi 1-2 órát játszottam vele, hogy tovább tartson, de 1 hét alatt így is kivégeztem. :) Egyszóval én megveszek érte, pont azt kaptam amit vártam, régi stílus, kiváló hangulat, hatalmas játék. Aki pedig leszólja és CoD-al hasonlítgatja össze, az nem normális, mert nem ugyanaz a műfaj, köze nincs egymáshoz. Azoknak csak annyit, hogy: 'eat shit, and die'. Duke Nukem FOREVER !! :D -
#36 Azt a 24 helyesírási hibát angol billentyűzetnek hívják ... egy gondolatnyi szünet után - legalábbis chatelésnél - meg én sem szoktam új mondatot kezdeni, hanem pontozok. "Szánalmas vagy öreg, nézz magadba .)" -
pasi29uk #35 24 helyesírási hibával képes vagy ilyet írni más munkájáról?
"rikito peldaja a magyar oktatas immaron hihetetlenul alacsony szinvonalanak."
Szánalmas vagy öreg, nézz magadba .) -
pasi29uk #34 Szerintem sokan rossz helyre pozicionálták ezt a játékot ezért is születtek olyan kritikák ami ellen a szerző felemelte a hangját. Ne bántsátok érte. Én megértettem a mondanivalóját. -
#33 Ott a pont. -
cateran #32 A sok zsenialis ujsagiropalantanak:
"Szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy a túlzottan negatív vélemények többsége egyrészt divatból és az utánzás, az emberi rosszakarat miatt született meg, másrészt pedig olyanok tollából, akik vagy egyáltalán nem, vagy a megjelenés után évekkel játszottak csak a klasszikus Duke Nukem 3D-vel."
Ez nem a jatek kritikajanak a resze..ez egyszeruen a tobbi -mas jellegu- kritikanak a pocskondiazasa, minden alap nelkul..kvazi a "nekem van igazam, mert csak" tipikus esete...az ovodaban meg elmegy, de ujsagirasban mar ciki (mar legalabbis nalam..Az a teny pedig, hogy ilyesmit vedelmebe vesz barki is rikito peldaja a magyar oktatas immaron hihetetlenul alacsony szinvonalanak. -
nessboth #31 Aranyos vagy, de akkor többet járj be, ugyanis ez kritika ami szubjektív! -
Rotyoka #30 Elég gyenges lett ez a játék a régihez képest, de a beszólásokért érdemes végigtolni :) -
Herkulles #29 Yeah, piece of cake! -
#28 Én is pontosan 2007-re lőttem be. -
Inquisitor #27 Hát azért a leírásokból, akár pozitív akár negatív, lehet érezni, hogy magát a játékot 2007(!)-ben befejezték és a Gearbox tényleg csak a "végső simításokat" végezte el rajta. Én 15 éve imádtam az akkori részt, de ilyen stílusú játékkal szerintem ma már nem bírnék egy negyed óránál többet. -
#26 Ezen akadnak le egyesek,nem a nagy tragédia az hogy a játék második fele semmi újat nem hoz...Minden csak ismétlődik. 1 darab új főganaj,aminél semmi poén az égvilágon nincs,minden más főganaj ugyan az mint a játék első felében,a poénok is ugyanazok...Az egyedüli ami változik az az ellenfelek száma és a helyszín...
A poénok nullára laposodnak,és mivel se poén se új ellenfelek,se egy rohadt új főganaj se egy frankó zárás...Így a játék második fele már csak egy monoton fos...Ha csőpályák nem lennének menthette volna TALÁN...Az hogy csőpálya (tény hogy az utóbbi években ez megy), és rettenetesen gyér grafika helyenként,ráadásul a mozgásanimáció (főleg az ugráló disznóknál egy vicc) csak a hab a tortán. Az első 4 órában ezek fel sem tűnnek mert mindent visz magával a DUKE jellegű poénhalmaz,és az ellenfelek,főganajok kicsinálása,cselekmény... -
#25 A játékok 99%-a csőpályákból áll és helyenként unalmasak. Eddig nem toltam a nagyon negatív vélemények miatt, de mástmár kíváncsi vagyok rá, hogy valóban ez volt -e az a nagy tragédia. -
#24 Látszik, mennyire kevés eszed van, még egy ilyen egyszerű hozzászólást sem vagy képes értelmezni. Menj inkább vissza a kedvenc topicodba, ott szépen elüldögéltél kussban eddig is. Puszi! :) -
#23 Tudod az, hogy ha kijelented, hogy kék az ég, az nem igazán minősül birkaként a tömeggel nyomulásnak. Sőt, ha azt mondod, hogy az ég márpedig hupisárga, akkor bizony te vagy a hülye. -
#22 "... teljesen objektív cikk nem létezik."
Nem mondtál újat, de az arra való törekvés halovány szikráját sem látni itt. -
#21 Nem kevés ideje foglalkozom cikkekkel és elárulom neked, hogy teljesen objektív cikk nem létezik. A kritikus egy véleményt fogalmaz meg, ami a sajátja. Maximum az előítéleteit teheti félre, de ha valami nem jön be, az nem jön be, lehet akármilyen szupernek beállított is. -
#20 Oké, feladom ... úgy látszik bárki írhat ma már nem csak privát blogot aki elmúlt 16, és ismeri a központozást! -
szasz85 #19 A 3d-t nagyon szeretem, a 2. játék volt amivel valaha játszottam de ez (néhány jóféle Duke-os poént leszámítva) borzalmas lett.
Hatalmas gépigénye van, ennek ellenére úgy néz ki mint egy 10 évvel ezelőtti játék, tele nevetséges hibákkal.
Egy ócska rohamléptekben összerakott most már muszáj kiadnunk folytatás lett, ami még csak meg se közelíti egy mai minőségi játék szintjét.