Üdítõital készítése, árulása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lopot eper, lopot pohár, lopot cukor. (Gondolom a szüleidnek nem adsz a bevételböl)

Dédi segit? Na, akkor már csak egy ember kell, és meg lesz a csoportosan elkövetet elöre eltervezet rablás sorozat, és lopot áruval valo kereskedelem.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

jhetedikj
ezt nálunk szedernek hívják

szerk: most olvasom a wikipédián is ezzel kezdõdik a cikk (sorry :D)

anno 1987

matyi0323
DE NEM ÉRTED HOGY EPERFA NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM HOGY 50, EGY SE!!
hát felbaszol..<#idiota>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Akkor 60 forint bevétel adagonként. Mivel nekem, és a társamnak fizetned kell.
Kis matek.

20,000 (ennyit kell fizetned naponta, késedelmi kamat 30%/nap)
20,000/60= durván 344 adagot kell eladnod naponta ha életben akarsz maradni. Ha többet adsz el, a bevételt megtarthatod.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

<#nevetes2><#taps><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

matyi0323
Ne haragudj, én voltam a buta. :(

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

dédi hoz nekem epret mert a faluban van vagy 50 eperfa.

Kb 10 forint a kiadás poaranként.
És 1 pohár üdítõ 70 forint lesz

Már elöre látom:

1,5 dl egzotikus epres üditõ csak 230 forint.

#40 Hát a müanyag poharakat megcsinálja vákum formálásal. Illetve a garázsban épitett egy cukor gyárat.

<#nevetes1>
Basszus, megelõztél :D

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ejj, ti tudatlanok, hogy nem hallottatok az eperfákról.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

"Egyébként eperfákrol még nem is hallottam. :D"

ez a te tudatlanságot miatt lehetséges :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eperfa

a fekete epertõl a kezed nagyon fekete tud lenni , viszont nagyon finom gyümölcs :D
mûanyag poharat a suliból lenyultam, mikor volt a farsang, meg a cukrot is.
Az csak 1 kiló.
3-4 kilót még simán megveszem a boltban.
De van otthon porcukrunk azt majd összekeverem a cukorral, hogy inkább az fogyjon, mert már tt áll 2 karton 1 éve.

The troll is hungry.

Most rám jött az 5 perc. (Már 6 orája tart) Olvastam valamit, és most értem majdnem a végére, már csak kb 9 fejezet van. (Kb 1 ora). :(
Azt majd holnap reggel olvasom el. :(

Sml
Sztem akikre gondolsz, azok õstermelõk, az teljesen más kategória.

Voltam zárás elõtt

matyi0323
dehogy.. azt magának állítja elõ, hogy még nagyobb haszon legyen..

Hát hova gondoltál?! :D

Sml
Nah, te is mekkora kretén vagy xD

Voltam zárás elõtt

don't feed the troll
Egyebként mennyiért adnál 3 dl? És mennyi az elö állitási ára? Müanyag poharat, cukrot vagy valami hasonlokat gondolom nem lopod mint az epret. :D

matyi0323
a szódát felénk borral keverik, nem eperfáról(?) lopott eperrel.

üdítõ... akarod mondani szörpöt akarsz készíteni :D
ki-ki ízlése szerint szódával vagy vízzel fogyasztja...
Megyek pudingot csinálni. (epres, és csak egy csomag van itthon :()

Akkor ezt megbeszéltük. Hé Geri, tartozol nekünk legalább napi 20,000 forintal. És tudod, a kamatos kamat....

Egyébként eperfákrol még nem is hallottam. :D Na mindegy, de ha a fa ága kiér a keritésröl az lopás nem? :D Még ha a közterületen van akkor is. :D KÖZösTERÜLET, vagyis az államé, és ha a kormány tagja lennék, mindenkit kinyiratnék aki lopna tölem. Szerencséd hogy a természet tudományipálya érdekel, és hogy köztársaság van.

:D

Falkon
Én ezt tudom. De ha már ennyire dús a fantáziájuk, miért nem találnak ki olyat, amit elhisznek. :D Soha nem fogom megérteni! :D

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Narxis
Szerintem inkább akaszd fel magad valamelyik útszéli eperfára. :)

kocsis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kocsival versenyzett az apja faszát...matchboxxal esetleg. Büdös alreg ez,nolife szar..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Falkon
Nem bántás képpen, de nálad nincsenek elmebajok? Egy zsír új E30-ast akarsz venni. Most automatákat kihelyezni. Elõtte valami kocsival versenyeztél. Szóval gondold át a fasszágaidat, mert kicsit kamu az egész. Miért nem lehet ésszerûen hazudni?

Peace! :D

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

köszi...

plas
SELL LEMONADE SIMULATOR - 2011

nah itt tudsz gyakorolni...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

CharrDen
Én pedig kérem a másik 50%ot, és meg is beszéltük.

Ambrus Gergely, Kérem a bevétel 50%-át vagy feljelentelek, mész a sitre ánusz tágitásra. (a bevétel 50%-nak legalább 10,000 HUF/nap)

Jim Morrison
hallottam mar hogy ez gond, nem mindenhol van bicikli ut, ahol van ott meg amit mondtal...

Gergely: sok sikert az uzlethez, remelem menni fog !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nem hiszem hogy vidéken az útmenti dinnye árusok nagyon adóznának.

Szeretem a cicákat

Geci forum motor vagy mi. :D

*Most ekkora az ánuszod: (.) Mire kijösz: (...................)
(a pontokat ne vedd figyelembe, ha szoközt használnék, akkor a záro jel két része egymás melett lenne)

Nem tudom hány éves vagy, de 18 év alatt is büntethetnek. Mész a fiatalkoruakba. Most ekkora az ánuszod: ( ) Mire kijösz: ( )
Ha jól emlékszem 14 év alatt nem büntetnek, az alatt helyeted a szüleidet basszád meg.

jaja kb ilyen lesz a boltom nekem is.
Photoshopba már tervezgetem a dizájnt meg a kisáruházam nevét.
Valószínüleg Ambrus szomjoltója lesz a neve.

Azért kis hazánkban nem éppen így müködik a dolog.Útmentén árulni lehet,de óriási a lebukás veszélye.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

plas

<#integet2>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

vagypedig italautomatákat fogok elhelyezne a városba szerteszéjjel

na végre egy értelmes hozzászólás, köszönöm!
Úgy lesz :P

semmit sem muszáj, csináld nyugodtan
azóta változtak a dolgok

Az 1. hozzászólásban még bizniszrõl irtál

óó most lenne belõle napi szinten 1-2 ezer forint bevételem attól még mér kászálódtatnának meg?
Ráadásul 18 alatt vagyok nemtudnak velem mit csinálni

passatgt
õket is megbüntette az IRS, csak az már kimaradt a filmekbõl

<#idiota><#eljen><#eljen>

V43 1105
Megbasz az APEH .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

láttam az amcsi filmekben hogy a gyerekek limonádét árulnak ott ilyenrõl szónemvolt