Üdítõital készítése, árulása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dédi segit? Na, akkor már csak egy ember kell, és meg lesz a csoportosan elkövetet elöre eltervezet rablás sorozat, és lopot áruval valo kereskedelem.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
szerk: most olvasom a wikipédián is ezzel kezdõdik a cikk (sorry :D)
anno 1987
NEM HOGY 50, EGY SE!!
hát felbaszol..<#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kis matek.
20,000 (ennyit kell fizetned naponta, késedelmi kamat 30%/nap)
20,000/60= durván 344 adagot kell eladnod naponta ha életben akarsz maradni. Ha többet adsz el, a bevételt megtarthatod.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
És 1 pohár üdítõ 70 forint lesz
1,5 dl egzotikus epres üditõ csak 230 forint.
#40 Hát a müanyag poharakat megcsinálja vákum formálásal. Illetve a garázsban épitett egy cukor gyárat.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
ez a te tudatlanságot miatt lehetséges :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eperfa
a fekete epertõl a kezed nagyon fekete tud lenni , viszont nagyon finom gyümölcs :D
Az csak 1 kiló.
3-4 kilót még simán megveszem a boltban.
De van otthon porcukrunk azt majd összekeverem a cukorral, hogy inkább az fogyjon, mert már tt áll 2 karton 1 éve.
Most rám jött az 5 perc. (Már 6 orája tart) Olvastam valamit, és most értem majdnem a végére, már csak kb 9 fejezet van. (Kb 1 ora). :(
Azt majd holnap reggel olvasom el. :(
Hát hova gondoltál?! :D
ki-ki ízlése szerint szódával vagy vízzel fogyasztja...
Egyébként eperfákrol még nem is hallottam. :D Na mindegy, de ha a fa ága kiér a keritésröl az lopás nem? :D Még ha a közterületen van akkor is. :D KÖZösTERÜLET, vagyis az államé, és ha a kormány tagja lennék, mindenkit kinyiratnék aki lopna tölem. Szerencséd hogy a természet tudományipálya érdekel, és hogy köztársaság van.
:D
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
kocsis
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Peace! :D
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Gergely: sok sikert az uzlethez, remelem menni fog !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szeretem a cicákat
*Most ekkora az ánuszod: (.) Mire kijösz: (...................)
(a pontokat ne vedd figyelembe, ha szoközt használnék, akkor a záro jel két része egymás melett lenne)
Ha jól emlékszem 14 év alatt nem büntetnek, az alatt helyeted a szüleidet basszád meg.
Photoshopba már tervezgetem a dizájnt meg a kisáruházam nevét.
Valószínüleg Ambrus szomjoltója lesz a neve.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Úgy lesz :P
Ráadásul 18 alatt vagyok nemtudnak velem mit csinálni
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h