157
tippek tanácsok
-
#117 egyébként meg: földieper.. miért hívnák így a mezei változatot ha nem lenne eperfa? -
#116 Eperfa tényleg van..Sőt van olyan amin fehér az eper..
Nagyszüleim mindig arról meséltek hogy a lepergett gyümölcs nagyon gyorsan megerjedt és a libák berúgtak tőle amikor megették.. ebből következtetve inkább borban vagy pálinkában kéne gondolkozni.. persze elég álomszerű képzet ez az egész :D -
#115 -
#114 Hogy eloszlassam a téveszméket: (Továbbá Európában nem őshonos növény.)
-
Blum #113 Életben? Hiszen ez nolife. -
#112 jaj gyerekek ez a csávó nagyon fárasztó lehet az életben. -
ferenc001 #111 Ráfizetéses egy üzlet lesz, úgy látom :) -
#110 én kérem a harmadik 50%-ot! -
#109 aztán majd jól belerecskázol a sküblibe mikor nem jön vendég 2 óráig? nemúgymegyaz... -
#108 Népiesen eperfa.
Az lehet. xD
...de lentebb már az eperbokort is be akarták magyarázni.. :D -
Ironman2 #107 Azt szederfának hivják hivatalosan.Népiesen eperfa.Hagyjuk inkább! -
Ambrus Gergely #106 higéniásan készítem nyugi -
Ironman2 #105 Ezt irtam neki én is a 6-ban.A vállalkozás kiváltásához kellene az erkölcsi bizonyitvány is,amit nehezen fog megkapni -
#104 A suttyó városaik sem..
Igenis van eperfa.
Ne legyetek hülyék! xD
A fa alá mindig fóliát szoktak szétteríteni, ahova lepotyognak a gyümölcsök, és van, mikor a lé is ott áll, és igen, finom, édes íze van.. -
#103 kocsis -
#102 - Ha hatósági engedély nélkül pénzért adsz bármilyen szolgáltatást, azt a törvény bünteti.
- Ha hatósági engedély nélkül közterületen folytatsz bármilyen üzleti tevékenységet azt is.
- Ha ÁNTSZ ellenőrzése nélkül árulsz élelmiszert, azt is.
- Ha bárki megbetegszik az italodtól és nincs bizonyítványod, neked lőttek.
Ezen nincs mit tovább ragozni. Sok mindent lehet feketén csinálni, de az élelmiszer üzletet egyenesen baromság. -
ferenc001 #101 Csak úgy, mint az eddigi összes hsz -
Ambrus Gergely #100 ték -
#99 "A termését faepernek hívjuk."
Melyik részét nem érted? -
#98 Figyi.
Lopjál inkább narancsot.
Abból nem lehet vita... -
Ambrus Gergely #97 akkor a feketék faepernek hívják az eperfát -
#96 Nincs eperfa?? Szolnokon a szülővárosomban a Tisza partja tele van velük. A termését faepernek hívjuk. A szeder teljesen más gyümölcs, kinézetre a málnára hasonlít, 1-2 méteres bokrokon terem ami tele van hatalmas darázspókokkal (tudom, nuke'em from orbit, meg minden). Éretlen korában piros a színe, ha megcsípi a dér: sötétkék lesz. (A Tisza partja ezzel a gyümölccsel is tele van)
Gyerkőcök, ha tájékozatlanok vagytok, legalább büszkék ne legyetek rá. -
ferenc001 #95 -
Ambrus Gergely #94 hej hó -
#93 -
EnxTheOne #92 Azt már láttam. (vagyis a sorozatot, az ovat nem). Ezt is ujra meg kéne nézni, mert egy nap alatt ledaráltam még anno, és ugy voltam vele hogy gyorsan megnézem. :) -
ferenc001 #91 Eperfaflém, nem hittem hogy ilyet megélek :D -
#90 Elfen Lied című anime-ből.
-
#89 -
EnxTheOne #88 -
ferenc001 #87 "Este van, este van: kiki nyúgalomba!
Feketén bólingat az eperfa lombja,..."
Különös, erre még emlékszem, de felvilágosodásbeli írókat nem tudnék megnevezni :D -
EnxTheOne #86 http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20081201204915/uncyclopedia/images/7/75/Grammar_Nazi_Logo.jpg
Igen kapzsi vagyok.
"Az egész világ hozzám tartozik. Pénzt akarok és nőket, pozíciót és hírnevet... Az egész világot akarom!"
bujcsik555, logod melyik filmböl van?
-
#85 Ott a pont :D
Arany János
CSALÁDI KÖR
Este van, este van: kiki nyúgalomba!
Feketén bólingat az eperfa lombja.
Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.
Mintha lába kelne valamennyi rögnek,
Lomha földi békák szanaszét görögnek,
Csapong a denevér az ereszt sodorván,
Rikoltoz a bagoly csonka, régi tornyán. -
#84 vagy az, de ez maradjon köztünk.....nehogy összezavarjuk szegényt.... ;) -
#83 Arany Jánosról hallottál már? -
#82 de inkább szamóca. -
#81 :D -
#80 Sima, mezei piros eper neki lenni az ő kicsi neve: földieper. Kezd rémleni? -
ferenc001 #79 Parancsára :D -
#78 Máté, bakker, ne legyél már ennyire értetlen :D