Üdítőital készítése, árulása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt szederfának hivják hivatalosan.Népiesen eperfa.Hagyjuk inkább!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

higéniásan készítem nyugi

Ezt irtam neki én is a 6-ban.A vállalkozás kiváltásához kellene az erkölcsi bizonyitvány is,amit nehezen fog megkapni<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tarajos Sül
A suttyó városaik sem..<#idiota><#vigyor><#vigyor>

Igenis van eperfa.
Ne legyetek hülyék! xD
A fa alá mindig fóliát szoktak szétteríteni, ahova lepotyognak a gyümölcsök, és van, mikor a lé is ott áll, és igen, finom, édes íze van..
Fresh Duke
kocsis

A heavy cost. I pay it gladly.

MerlinW
- Ha hatósági engedély nélkül pénzért adsz bármilyen szolgáltatást, azt a törvény bünteti.
- Ha hatósági engedély nélkül közterületen folytatsz bármilyen üzleti tevékenységet azt is.
- Ha ÁNTSZ ellenõrzése nélkül árulsz élelmiszert, azt is.
- Ha bárki megbetegszik az italodtól és nincs bizonyítványod, neked lõttek.

Ezen nincs mit tovább ragozni. Sok mindent lehet feketén csinálni, de az élelmiszer üzletet egyenesen baromság.

[merlinw.org]

Csak úgy, mint az eddigi összes hsz

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

ték

Terensz
"A termését faepernek hívjuk."

Melyik részét nem érted?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sml
Figyi.
Lopjál inkább narancsot.
Abból nem lehet vita...

Voltam zárás előtt

akkor a feketék faepernek hívják az eperfát

Terensz
Nincs eperfa?? Szolnokon a szülõvárosomban a Tisza partja tele van velük. A termését faepernek hívjuk. A szeder teljesen más gyümölcs, kinézetre a málnára hasonlít, 1-2 méteres bokrokon terem ami tele van hatalmas darázspókokkal (tudom, nuke'em from orbit, meg minden). Éretlen korában piros a színe, ha megcsípi a dér: sötétkék lesz. (A Tisza partja ezzel a gyümölccsel is tele van)

Gyerkõcök, ha tájékozatlanok vagytok, legalább büszkék ne legyetek rá.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

hej hó

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Azt már láttam. (vagyis a sorozatot, az ovat nem). Ezt is ujra meg kéne nézni, mert egy nap alatt ledaráltam még anno, és ugy voltam vele hogy gyorsan megnézem. 😊

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Eperfaflém, nem hittem hogy ilyet megélek 😄

bujcsik555
Elfen Lied címû anime-bõl.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Sml

Voltam zárás előtt

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

"Este van, este van: kiki nyúgalomba!
Feketén bólingat az eperfa lombja,..."
Különös, erre még emlékszem, de felvilágosodásbeli írókat nem tudnék megnevezni 😄

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20081201204915/uncyclopedia/images/7/75/Grammar_Nazi_Logo.jpg

Igen kapzsi vagyok.
"Az egész világ hozzám tartozik. Pénzt akarok és nõket, pozíciót és hírnevet... Az egész világot akarom!"

bujcsik555, logod melyik filmböl van?

bujcsik555
Ott a pont 😄

Arany János
CSALÁDI KÖR

Este van, este van: kiki nyúgalomba!
Feketén bólingat az eperfa lombja.
Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.
Mintha lába kelne valamennyi rögnek,
Lomha földi békák szanaszét görögnek,
Csapong a denevér az ereszt sodorván,
Rikoltoz a bagoly csonka, régi tornyán.

RIZLA
vagy az, de ez maradjon köztünk.....nehogy összezavarjuk szegényt.... 😉

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

0ppika
Arany Jánosról hallottál már?

http://epica.nl

0ppika
de inkább szamóca.

RIZLA
😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
Sima, mezei piros eper neki lenni az õ kicsi neve: földieper. Kezd rémleni?

bujcsik555
Máté, bakker, ne legyél már ennyire értetlen 😄

matyi0323
Sima, mezei piros eperre gondolok. 😄

Végülis ilyen alapon biztos van repülõ autó is.
(mégnagyobb flame on )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

RIZLA
Azért a betûk csak mennek valamennyire.....

gondolj arra, hogy ez az eper cucc is hasonló, mint a csiga. Tudod... abból is van, vízi, éti, meztelen, stb..... mind csiga, mégis mindegyik máshogy néz ki, máshol lakik, miegymásfaszom.

0ppika
ostoba vagy

"Az eperfa (a Dunántúlon szederfa)..."
Tehát az eperfát a Dunántúlon szederfának hívják, de ettõl függetlenül eperfa marad 😄

Sml
Én a XV kerben lakok, és itt még közterületen is van.
Fekete az út, ahova lepotyog a termése

Voltam zárás előtt

jhetedikj
szeder 4ever! 😄

suttyó alföldiek úgy se tudják megérteni

anno 1987

nagyonfinom zamatos!

errõlvanszó

matyi0323
szeder.
de már írták is

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Akkor mi?

matyi0323
az nem eper. 😊

matyi0323
Rohadjak le, hát rohadtul nem vagyok városi, de még sose hallottam eperfáról. Felénk mindenkinek csak eperbokor van. Vagy nevezzük bárminek, olyan 15-20 cm-re a földtõl van😄

Mivan nagyfiú,csak privátban tudod adni a valódi énedet? 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

<#eljen>

Ajánlanám neked is az elõbb kétszer is belinkelt wikis lapot 😊

bujcsik555
Sok nagyvárosi tudatlan 😄
Eperfa létezik, két féle is, fekete és fehér termésû is. Mind a kettõ fogyasztható, nagyon édes. A fehérbõl pálinkát is szoktak fõzni, a feketét nem tudom használják-e ilyen célra. És nem, ez nem ugyanaz mint a szeder. A szeder cserjén terem.

Van eperfa!!!!
És fehér színû eprek vannak rajta nem piros, de ha megérik akkor pirosas!!!
és finom édes

matyi0323
az eper bokron terem, max. "eperbokor" van 😄
legalábbis felénk így megy..

hülye vagy te, te meg vagy az uzsorás.
lopott két t te .....

Sml
Tényleg nincs?
Te is kretén-e vagy? <#idiota>

Voltam zárás előtt