Üdítőital készítése, árulása

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
igen, ez az ERDEI szamóca.

http://epica.nl

Gergely most parkolópályán van egy kicsit.Elküldték a modik eperlevet árulni<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#idiota><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

maxtor
Gergely várják az eperlevet!

Zenszkij
Lehet megkóstolta és beledöglött 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

maxtor
dváááá😄

maxtor
gondoltam benézek hogy áll az eperlé.
Ma hajnalban buliból jövet megdézsmáltam az utcára hajló ágakat,
jó lenne már az az eperlé

Sir Quno Jedi
Meg ugye a hasonszõrû "becsületes kereskedõk" bezonyára megállapodtak egy minimálárban a verseny megõrzése érdekében és valszeg. kiverik a szart is barátunkból, ha megpróbálná túl olcsón adni a portékáját...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor olyan 10ft/2dl-re tippelnék <#idiota> Persze a védelmi pénzt nem számoltam. Mert ha a hivatalt kell lefizetni az nem ugyan az mint a helyi maffiát. De ha mindkettõt egyszerre, akkor fogalmam sincs <#bohoc>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sir Quno Jedi
Tabblettásbor, lopott közútieperszamóca, hazai beszáradt maradványcukor, szódástablettás fröccspezsgõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az attól függ, milyen módon jut hozzá az alapanyaghoz. :-)

Sir Quno Jedi
Ennek mennyi a 2dl-kénti elõállítási költsége??? Csak hogy tudjuk, hogy a kibanolt alregû mennyiért tudná az út mellett a bringáskecsegéknek osztogatni (persze a védelmi pénzt is számoljuk bele).

Ha már erre járok, Ambrus Gergelynek egy kis segítség:

Próbálja ki! Nyári eperbólé

1 kg földiepret keverjünk össze 10 dk porcukorral, locsoljuk meg egy kis fehérborral, fél órát hagyjuk állni, majd öntsük hozzá a többi fehérbort (kb. 3 üveg), közvetlenül fogyasztás elõtt öntsünk még hozzá 1 üveg hideg pezsgõt.

A szamóca más. Sokan keverik az eperrel, de a szamóca erdõben terem.

szamóca

:-)

89
paneles vagyok, de meg tudom különböztetni az epret a szedertõl xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

pfffuuuhh , fárasztó vagy 😄
én is ettem mindkettõt képzeld el 😄
eperfáról epret másnéven szederfáról szedret ...lol <#idiota>
Armagedown
van eper meg van szeder , a kettõ két küldönbõzõ dolog , csak az ilyen paneloprolik mint te nem fogják fel .
Képzeld én ettem mindkettõbõl és van köztük különbség

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

de egy idióta vagy 😄DD a kép most mellékes! a lényeg ,hogy van eperfa vagy másnéven szederfa ! ez a lényeg ,hogy ez egy létezõ növény
Armagedown
a képeden egy szederbokor van , semmi köze az eperfához.
De nektek hiába is lehet mondani , mert olyanok vagytok hogy minden üditõitalt kólának neveztek , és nektek a margarin is vaj <#shakehead>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

tenkenorman
Komolyan most azon veszekedtek hogy Eperfa vagy szederfa, olyan hogy nyelvjárás nem létezik...<#shakehead> szinonimák sem... ez mind hazugság. ennyierõvel, bolt sincs csak áruház, kocsi sem, csak autó😄

http://www.tenke.hu

Szerintem meg lopott eper aromábol csinálná. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

maxtor
én vennék tõle eper italt.De akkor ne olyan legyen mint a bolti trutyi hanem 100% gyümölcs!

Nekem most göröd dinnye kéne. Egyébként a göröd dinnye görög földön öshonos? 😄 Illetve jéghideg pepsi twist, esetleg régen volt még vaniliás kola.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

-? szerintem 😛
Miért nem árulsz inkább csapolt sört? Most ugyis szükség lenne rá?

DDD
Mekkora kérdés lett belõle

Tarajos Sül
Nyit valaki egy "Szederfa VS. Eperfa" topikot? 😄
#127:
Neked ez az egy bizonyítékod van, hogy a eperfa egy "becenév, népies elnevezés", viszont nekünk több mint egy, hogy egy valódi növény. 😄
Na jó, abbahagyom. 😊 xD
maxtor
Fiatalság,bolondság,nyári szünet.............

olvasd el mégegyszer nem azt mondtam,hogy a földipere=szeder HANEM
"most eperfa vagy szederfa tökmind1!"
http://szeder.lap.hu/eperfa_-nepies_neven_szederfa-/25522348

Nem ugyanaz.Földieper,és a szeder között óriási különbség van.Akkor ennyi erõvel a szamóca is lehet eper

pont én képzeld -.-"
melyik verzíót? 😄 én a meggyes történetre gondolok de van ugye aki az erjesztett gabonalés cuccost nevezi annak!
Shep
Pont te osztod az észt? 😊 Itt az ideje egy jó kis cibere levesnek. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bocs az offért de a hülyeség már fáj! rossz példát hoztam! gyümölcs példánál maradva pl.
Egres, piszke, köszméte mindhárom gyümöl egy és ugyanaz csak van ki így és van ki a másik nevén ismeri!
OMG azért ezt nem gondoltam ,hogy ennyire sok tudatlan tuskó van ebben a topicban 😄DD
méghogy nicns eperfa
ad1 akkor miért van ilyen neve
ad2 miért lehet utánajárni akár wikinél akár bármilyen helyen ,hogy mit szeret milyen termése van , hogy néz ki
ad3 miért van regeteg kép a neten
ad4 a földiepernek azért az a neve h földi eper mert a földön terem!
eperfanak miért az a neve??? mert fán terem vazze
most eperfa vagy szederfa tökmind1!
ugyanaz mintha a burgonyát krumplinak nevezzük
vagy
a kukoricát tengeri, törökbúza, málénak neveznénk!
esetleg a gyökeret fehérrépának!
<#wow3>
Nekem jól jött tegnap ez a topic, mert egy kicsit trollkodós kedvemben voltam 😄 Kétévente egyszer megesik a legjobb családban is 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Falkon
Nem tök mindegy ez az eper kérdés? A gyerek egy gyökér, hazudozik össze-vissza. Kibannolták, és vége a történetnek! Zárható! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

matyi0323
Még mindig megy a földieper, eperfa,szamóca flém?
Komolyan most már rakok egy biosz érettségit.

(amúgy tökmindegy mi-mi..szeretem és kész, Ambrus meg úgyis ellopja..)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Bronx South
A srácok az epret és a földiepret keverték, ki az aki az eper hallatán nem arra gondol amit otthon porcukorba mártva szoktunk enni ?? Nem mindenki 100as, a nevek és a növények világában, én se biológiából érettségiztem de nincs is ezzel gond.

_Atti_
egyébként meg: földieper.. miért hívnák így a mezei változatot ha nem lenne eperfa?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
Eperfa tényleg van..Sõt van olyan amin fehér az eper..

Nagyszüleim mindig arról meséltek hogy a lepergett gyümölcs nagyon gyorsan megerjedt és a libák berúgtak tõle amikor megették.. ebbõl következtetve inkább borban vagy pálinkában kéne gondolkozni.. persze elég álomszerû képzet ez az egész 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Bronx South
Hogy eloszlassam a téveszméket: (Továbbá Európában nem õshonos növény.)

Életben? Hiszen ez nolife.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tenkenorman
jaj gyerekek ez a csávó nagyon fárasztó lehet az életben.

Ráfizetéses egy üzlet lesz, úgy látom 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

tenkenorman
én kérem a harmadik 50%-ot!

Mr_no_NaMe
aztán majd jól belerecskázol a sküblibe mikor nem jön vendég 2 óráig? nemúgymegyaz...
Tarajos Sül
Népiesen eperfa.
Az lehet. xD
...de lentebb már az eperbokort is be akarták magyarázni.. 😄
Oldal 1 / 4Következő →