Falling Skies (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként azt is, hogy tele lesz akcióval. Ez egy kicsit megnyugtat, mert korábban mintha arról lett volna szó, hogy "drámaközpontúbb" lesz. Ami azért elgondolkodtatott...
A halál csupán a kezdet...
Ez mos a cikk írójának a véleménye vagy valami hivatalos dolog?
Per Aspera Ad Inferi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Science Fiction
Post-apocalyptic
Drama
hogy épp melyik évad melyik felé tolódik jobban azt majd a készítõk eldöntik,de én nem szarnék be a bemutató elõtt kb.10 hónappal attól,milyen lesz...majd akkor eldöntjük.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[merlinw.org]
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Wait...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy csak azért mert egy vonattal másmerre is támadnak, azt a baszottnagy uszájt nem veszik észre órákon át, amíg elhajóztak vele a célig? Az Espheni akkor nemhogy valami vak banda, de még egy szaros radarjuk sincs amellett ugye, hogy kb az elsõ évad azzal ment el, hogy minden szart egybõl lebombáztak ami hõforrás volt...
Ugyanmár, egy átgondolatlan szar az egész.
EKKOR megérkezik egy bátor amcsi elõõrskommandóféleség és elõkészítik a partraszállást. A tekikatonák összehaverkodnak a benszülött niggákkal, mer szarban vannak kezdetben és megnyitják az utat az invázió elõtt jobbágymunakerõvel.
VÉGÜL megérkezik az egyik parancsnok egy ultron csatacsillaggal és a lokál parasztokat küldik is koncentrálódva táborozgatni a napon. Tiszta sor. Õk még rendibandik is usa viszonylatban, mer nem basztak rájuk napalmot hálából és nem akarják hogy kereszttûzbe kerüljenek.
Ennyi. Bantuniggereknek nincs helye a robotrepülõgépes háborúban.
Aztán hogy egy uszályon, észrevételenül behajózzák a kövérbertát 500 méterre a bázisuktól...nanebasszanakmárfel...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A történet teljesen kiszámítható volt, sehol egy dráma, sehol egy cliffhanger, egy wtf, még az kevés CGI is gagyi volt...
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Pope amúgy ha nem lenne jó vezetõ, nem tudna ennyi embert maga köré gyûjteni. Aki viszont irányít és vezetõként az élükön van, tervez, felelõsséget vállal, az már nem sima lázadó börtöntöltelék bunkernyák, de nagyon nem. Mindez csak szerep, ami a pouplaritását szolgálja. Nehéz elszakadni a gyökerektõl. Aki szervezkedik és hierarchiát épít, az nem sima anarchista, csupán szeret ebben a színben tetszelegni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként szerintem Karen-nel lesz még csavar,ez túl egyszerû halál volt neki...és továbbra is tartom,hogy már túl sok fõszereplõ van,valakinek meg kell halnia közülük a következõ évadban