SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem valahogy megmurdelt az üzenetközpont, mióta volt az a kis leállás sg-n, hogy nem töltötte be a topikokat... azóta semmilyen hozzászólást nem követ.
Kurva élet ma nagyon hadilábon állok a BB Code-al :DDDD
Workaround a meghibásodott lapozásra

Ha van rá idõtök/energiátok berakhatnátok a bõvítményre a hiba óriási súlyára való tekintettel, azt akkor legalább akik használják azoknak mûködne újra amíg ki nem javítják.

Plusz fontos, hogy a bõvítmény jelenleg nem aktív a workaround használatakor generált html kimeneten (POST-os listazas.php3 a GET-es helyett), bár gondolom ezt nem nagy dolog belõni hozzá.
pointer4
Óóó, én kérek elnézést, ez így egész más. Nekem még valami 2.1 volt felrakva.
goregrind
INNEN letöltheted! Es mûködik, csak picit bugos. Nálam a keresõ nem mûködik és ha több, mint 50 új hozzászólás van, akkor nem igazán tudok az elejére jutni. Valamiért elakad mindig a felénél...

DISCORD: grimanddark

[HUN]FaTaL
Belinkeltem már 2x a most is mûködõ verziót.

Nem a fejlesztõ tehet róla, hogy baszták kirakni a storeba, kétszer be lett küldve.

http://goo.gl/gd6Zi5

pointer4
Nem mintha bármire is használható lenne, de a firefox plugin már nem tölthetõ le.
wollnerd
Köszi! Mentem a "Ne fusson ennek domainnek az oldalain"-ra és az oldal csúszkát jobbra húztam hogy látszódjon ez: http://www.sg.hu/forumkereso.php és leokéztam. Megy is a topickeresõ. :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Állítsd be rendesen az adblockot.

MerlinW
Nálam teljesen jó (legfrissebb stabil chrome).

[merlinw.org]

wollnerd
Sziasztok!
Napok/hetek óta vettem észre hogy a Chrome alatt nem akar mûködni a "keresés a fórumban" a fõoldalon. Csak a kategóriát jeleníti meg, a topic címeket nem... KÉP

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Topicon belüli keresõ - ugyanaz, mint ami a lap alján van. Mivel a bõvítményben van lehetõség a következõ oldal automatikus betöltésére, így valahova el kellett helyezni a keresõt, hogy használni lehessen :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

goregrind
Firefox alatt próbálkozom (még mindig) eme tényleg remek bõvítménnyel! <#eljen>

A szerkesztõ hátterének megváltoztatása ugye már sikerült (a ".cleditorMain iframe"-ben), viszont a betû színt sehogy sem sikerül feketérõl másikra változtatni! Ez lehetséges valahogy?

Más...

A jobb oldali menüben mi középen az a nagyítós ikon? Minek a keresõje, vagy mit akarna azzal keresni?

Maximus4
Köszönöm a választ :(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Windows alatt a Maxthon nem támogatja a Chrome bõvítményeket, tehát amíg valaki nem foglalkozik azzal, hogy átírja az ott elvárt formátumra, addig nem.

Ez az egyik hátránya a másodvonalas böngészõknek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4
Egy kis segítséget kérnék.
Ha olyan böngészõt használok,ami nincs itt a fönn a listában,ahhoz valahogy hozzá lehet adni a bõvítményt?Maxthon-ról van szó.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

[HUN]FaTaL
Jim Morrison.

akyyy
fejleszti amugy valaki a bövitményt?:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

j0nNyKa
srácok, IE-vel foglalkozik bárki?
a név keresõs script teljesen fasza mindenhol, IE-ben az istennek nem ad vissza az ajax kérés ékezeteket
erre valami megoldás? egyáltalán érdekeljen?
itt nyomkodható

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
lásd #1999, és a Mi kellene az SG-nek topic elmúlt néhány éve.

akyyy
de akkor is ha megnézed az egész egy "RSS" olvasó, semmi közösségi élet nincsrajta, mint más oldalakon.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
ott van a fõoldali chat alatt a gombja, szerintem nem rajongói :)

akyyy
Én anno mondtam, vagyis írtam, hogy valamit kezdeni kéne a Facebook-al, oldalt létrehozni, vagylájkolós cuccokat. Mire elértünk oda, hogy lehetett topikokat tetszikelni....
Meg van oldal is, de szerintem az csak valami lelkes rajongó csinája :D

Hát ja, már én is emiatt hagytam abba.
Dzsini
Nézd meg, hogy St vagy Robaj, esetleg a fõszerkesztõ mikor jelentkeztek be / szóltak hozzá a fórumhoz legutóbb.

Amióta nem vagy moderátor, azóta jelentõsen csökkent az idefigyelés, és már nektek is ezzel volt problémátok. :)

Én nem mondom, hogy egyszerû a helyzet, de valahogy haladniuk kéne a korral. Legalább fejlesszenek valami pofás új dizájnt, modern technikával a hátterében, már az is felkavarná az állóvizet egy kicsit. Vagy egy egyértelmûbb témaválasztás, aminek kevésbé bulvárosan fekszenek neki...
Dzsini
... és ezeket a reklámokat is inkább célozzák a Facebookra, ahol sokkal pontosabban meg tudják fogni azt a csoportot, amelyikre szükségük van.

Dzsini
Az elmúlt 5 év alatt kb. negyedére csökkentek egy átlagos cég marketingköltségei, 2001 szeptembere elõtthöz képest pedig tizedére.

Na jó, de ez csak duma... ha tényleg mûködne ez a dolog a célközönséggel, akkor egy csomó hirdetést látnánk (legalábbis kikapcsolt ABP-vel :D)
j0nNyKa
optimalizálva lett, és tök független topictól, usertõl, mindentõl, próba szinten szerintem mehet be bõvítménybe

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
ott van a médiaajánlatban :)

Kik  látogatják?
Az  oldal  látogatóinak  75  %  a  hirdetõk  számára  legfontosabb   18-­‐49  éves  korosztály ból
kerül  ki,  73,5  %-­‐uk  férfi  26,5  %-­‐uk  nõ.   Többségük   Budapesten  és  más  nagyvárosban
él ,  nagy  számban  érhetõk  el  kiemelten  magas  vagyoni  státuszúak,  iskolai  végzettségük
minimálisan  középfokú  de   jelentõs  számban  fõiskolára  vagy  egyetemre   jártak.

A gemius szerint a 112. leglátogatottabb magyar oldal, napi kb. 20 ezer látogatóval (a médiaajánlatban még 35 ezer van), ami nem rossz szomszédságot jelent.

ha olvasod a mi kellene az sg-nek topicot, akkor láthatod, hogy tényleg inkább egy elhagyott oldal, ahol mi még elvagyunk :)

kifli
mediacenteren gondolom elfér egynek...
Sajnos tipikus esete a gazdátlan weboldalnak... sosem volt egyértelmû célközönsége, vagy iránya az SG-nek, sem fejlõdése, fejlesztése, így borítékolható volt, hogy egyre csak csökken a látogatottság. Reklámozni se tud itt senki semmit, mert nem tudják kihez szóljanak... Nem is értem mibõl tartják fent még a hátterét, ami nyilván nem kis szerver.
Jim Morrison

Elõször a te ötletedet akarom megvalósítani, a gyors beszúrást, bár ennek a scriptnek az elhelyezése nem tartana sokáig.

Firefox verziót még mindig vizsgálják, majd innen lehet letölteni: link

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Az SG látogatottsága az elmúlt évek alatt kb. a negyedére (vagy még jobban) esett vissza, és annál nagyobb terhelésre lett méretezve. Ha most a bõvítménnyel néhány százan (több egyszerre aktív felhasználó biztosan nincs) elkezdenek mint az õrült visszakeresgetni, akkor se tudják az akkori szintet még csak megközelíteni sem.

Malakai
Attól függ meddig kerestetsz vissza.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
najó, de nem mindenki egyszerre. Az oldalnak meg csak párral több oldalletöltés nem?
akyyy
legalább látják hogy valami nem oké és foglalkozni fognka a fórummal és nem igy leszarni :D

modellmaker
Nyilván az értelmes felhasználásnál nem, de mindenkinél van egy pont, a "mi lenne ha" környékén, amikor ezt megteszi. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Malakai
Nagyon optimista vagy. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
nemhiszem, hogy mindenki ész nélkül fogja kilistázni mások 400oldalnyi korábbi hsz-ét :D
Malakai
Igen, bõvítményben meg lehet csinálni.
Habár nem tudom ezt mennyire bírja majd az sg szerver õszintén szólva.
Mennyi felhasználója van most a kiegnek?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
ha bekerül a bõvítménybe mindenhol ottlesz szerintem...
akyyy
már csak az lenne jó, ha nem topikfüggõ lenne hanem én használhatnám bármelyik topikra <#zavart1>

kifli
Jim Morrison készült egy keresõ script j0nNyKa jóvoltából. Felhasználó szerint lehet listázni hsz-eket. Megkérdeztem, és aztmondta, habár még dolgozik rajta, de lehet használni :)

A script: http://jonny.frogz.hu/upload/cifu/cifu.js

Pixel kicsit átalakította, hogy ne keljen felhasználónevet beleírni, hogy kiknek jelenítse meg. És betette IDE. Szóval lehet tesztelni :)
goregrind
Értem és köszönöm az infót! Keresem a problémát akkor elsõként az adott topikban (a HG helyett)! <#eljen>

Dzsini
Arra próbált utalni, hogy oldja meg a házigazda, hogy a bõvítménnyel is mûködjön rendesen a design, ne a bõvítményt kelljen átszabni topicról topicra.

goregrind
Nem. Csak tegnap mutattam ezt a kiegészítõt a már említett fórum házigazdájának, és neki chrome van telepítve! FFox esetében meg tudtam oldani, hogy az xpi fájlt módosítottam telepítés elõtt és azt adtam tovább, viszont ugyan ez a chrome telepítõvel nem sikerült - eddig még!

Te most tényleg mindenkinél kliensoldalon akarod rendbehozni az elbszott topikdizájnt?
goregrind
Megtaláltam!

c:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\hlppljcclmahjmaegnhcaefknenohnck\3.0.6.5_0\css\