SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem megy a cset, és a cset plugintól szétcsúsznak a dolgok?
mind blown

egyébként konzol (illetve a cset ablakban a hibaüzi) mit ír, miért nem megy a cset?

töröltél már cache-t? httpről vagy?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hát nálam valami szar van a palacsintában. Mármint a cset amúgy se megy már vagy 2 hete, nemtom miért.
De ettől a plugintól most még szét is csúszott minden...
j0nNyKa
elkészült firefoxra is a bővítmény, innen húzható

j0nNyKa
nem vagyok hatökör, és ha firefoxra sikerül rákönyörögnöm, akkor megnézem a maxthont is igen

Maximus4
Ugye a maxthont sem hagyjátok ki? :)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kifli
Illetve csak gondolkozom, nem tudom ezek mennyire egyszerűen/bonyolultan megoldható dolgok, de iframe ablakban fülek, ahova mondjuk középső gomb nyit egy új fület.

Az előző chat megoldát úgy gondolnám, mint a most meglévő topik nyitó csukó fület. Arra ha az ember rákattint és nyomva tartja lehetne átméretezni a chat ablak méretét pl.

Ha ezek bonyolult dolgok akkor ne vesződjetek vele, annyira nem fontos, de valamennyivel kényelmesebb lenne szerintem.
kifli
A görgetést úgy tudnám elképzelni pl hogy a chat rész nem görgős hanem mondjuk az aljára kattintva lehet méretezni, a görgő edig csak a topicot görgeti
FF kiadás?:) Elég régóta húzódik már...
j0nNyKa
először is köszönöm az észrevételeket mindkettőtöknek <#eljen>

- 26px-ig hajlandó voltam lemenni :)
- főoldali cikkek állíthatók a beállításokban, alapból ki vannak kapcsolva
- új oldalas nyitogatás backgroundba nyit

- a 2x kattintós dolgot javítottam
- ha iframe-re van állítva a link nyitás, nem is fog működni a középső gomb, pont ez a lényege, hogy mindenképp oda nyitja a cset alá - ha ez a működés neked nem jó, jobb felül fogaskerék, és lődd át normálra (régi fajta működés), vagy új ablakosra (dzsini-féle háttérben új tabra nyitós működés)
- a görgetés szerintem így a leglogikusabb, amikor rányomsz a topic linkre, odaugrik az iframe elejére, aztán bárhol van az egér, ha felgörgetsz, és visszaérsz az iframe tetejére, tudsz továbbgörgetni a csetre - ha külön akarsz görgetni, a user listában tudod az egész oldalt görgetni, az iframe-ben meg csak az azon belüli részt, ez így nem jó? tudod jobban elképzelni?
- topicokba a cset.. elméletben megoldható, bár nehézkes, mellesleg ott az a baj, hogy a házigazdák összevissza tudják állítani a topic alatt futó csst, és jst, ott meg tuti lenne összeakadás
illetve pl. mi legyen a dizájnokkal? írjam felül a topicét?
mindenesetre ha van rá több embertől igény, meg lehet írni, bár erre inkább az iframes topic nyitás van kitalálva

ezeken a scroll dolgokon mindenesetre év elején elgondolkozok, hogy lehetne barátságosabbra csinálni, ha van ötlet, jöhet :)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.31. 10:52:41

Dzsini
A cset alatti főcsoport lista 34 pixelnyi sormagasságát szerintem bőven lehetne csökkenteni (és kiszedni a főoldal cikkeket belőle).
Amúgy meglepően jól működik így első hivatalos kiadáshoz képest :) köszönet érte!

Ja igen, egy: a klikkre új oldalra nyitás működhet háttérbe nyitáassal is? (mint a középső gomb vagy a ctrl+klikk) - úgy végig lehet egyszerűen nyitogatni gyorsan az összes olvasatlan témát.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.12.31. 06:30:58

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
középső egérgombal ha topicra kattintok kedvencekben nem nyitja új lapra. Ha 2x kattintok ugyanarra akkor egy nagy üresség lesz a topik helyén.

Ha a topik részen van az egér akkor azt külön görgeti és a chat rész ott marad, ez picit nehézkes, reszponzív nélkül jobban használható. Nem lehetne kapcsolható, hogy a topikoknál is legyen chat felül?
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.12.31. 01:57:33
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
hallo
chrome userek: elkészült egy főként a főoldali csetre koncentráló bővítmény, auto kedvencek / privi frissítéssel, főoldali választható dizájnokkal, meg egy valag cset tuninggal, ha van egy kis időtök, teszteljétek légyszi, aztán ha nincsenek vele bajok, megy ki a többi böngészőre is
innen telepíthető

Narxis
oksa, thx

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
ühmühbühmüh, mikor teszteltem jó volt, csak úgy tűnik másik funkció bekavart (pedig visszaraktam, hogy itt is csak az olvasatlanokat mutassa), bocsi, 2 nap múlva tudom csak javítani >.< elnézést, figyelmetlen voltam. Szólok ha már egy jobban tesztelt verziót adok ki, és akkor a hibákat lehet szépen hibanaplóba írogatni, figyelni fogom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Jó lett az új verzió Jim tesa. De miért nem nyílik le a kedvencek topiknál ha a kategóriára klikkelek? Helyette bedob abba a témába.
Utoljára szerkesztette: Narxis, 2014.09.21. 21:12:43

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

<#eljen>
Jim Morrison
szeptember első/második hetében befejeztem egyik projectem, így kb maradt ez meg még egy weboldal (+egyetem). Igen, hogy ne kelljen megint azt csinálnom, hogy mindegyiket csinálom egy picit egymás mellett, inkább most erre koncentrálok, megpróbálom jövőhét végéig kiadni egy teljesen használható verziót a bővítményből chrome/opera(új), firefox és maxthon böngészőhöz. Azt azért beleveszem a pakliba, hogy mozzillánál belekötnek és majd át kell írnom valamit, újra beküldenem, és az megint egy kis idő... próbálom úgy megcsinálni, hogy ne legyen vele semmi gond, remélem nem is lesz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maximus4
<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szal akkor azért a sok idő, mert most foxra portolsz? :D
Jim Morrison
nem, mivel arra egyszerűbb portolni mint foxra^^

Maximus4
És remélem én sem leszek elfelejtve a hülye böngészőmmel :D

BooMiller
<#eljen><#taps>

pointer4
<#awink> jól hangzik <#eljen>
Jim Morrison
94% +- 3%

pointer4
Szabad kérdezni, hogy áll a lelki erő gyűjtés ? :)
Jim Morrison
Akit érint: Következő oldal betöltése a lap aljára érve - topikokon belül már jó. (zip letölt, chrome mappát írjátok felül, majd a chrome://extensions/ oldalon ctrl+r)

BooMiller
Ezt nagyon köszönöm:)))

Jim Morrison
Gyorsan javítottam, már jó.

BooMiller
tiltólista:(((((((

Narxis
<#eljen><#worship>

Jim Morrison
Először helyrerakom chrome verziót (ez a legegyszerűbb) utána FF, arra még lelkileg fel kell készíteni magam.

FF port?:)
Jim Morrison
Aki nagyon nem bírja a bővítmény nélkül, ők letölthetik a ZIP-et. Kb a funkciók fele működik (persze még vannak bugok), de már működik annyi funkció, hogy használni lehessen. Gondolok itt a: profilokra, gyors beszúrásra, Overlay kommentmező (még kicsit bugos), Nekem érkező üzenetek kiemelése, Említett kommentek beidézése, Navigációs gombok megjelenítése, Pontrendszer letiltása, Hosszú kommentek oszloposítása, Info gomb a hozzászólás fejlécében és még pár funkció
Ki kell csomagolni, majd chrome://extensions/ oldalon : kicsomagolt bővítmény betöltése (itt kiválasztjátok a chrome mappát)

modellmaker
Hm. Köszi! Dodo neked is!

Amíg nem lesz kész a bővítmény, ideiglenes megoldásnak jó.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

j0nNyKa
greasemonkey pl

modellmaker
Ez szép és jó, de hova írjam be?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tomsolo
#forum-posts-list a{
border-width: 2px;
animation:none;
}

#forum-posts-list a:after {
content: "";
}

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jim Morrison
Biztos hogy nem fog villogni.

$("a").css({"border-top":"2px solid red","animation":"none"});
modellmaker
Talán, de ha már nem villogna, hanem simán ott lenne a közepén a szöveg, már az is jobb. De jah, még egy pixel legalább kéne rá.

[HUN]FaTaL
A villogás engem is idegesít, a csík jó lenne, de alig lehet látni, a régi, vastagabb jobb volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
<#alien2>

modellmaker

j0nNyKa
mkey :)
de ha nagyon szethekkeled a zezsget, megmondalak!

Jim Morrison
De nem lesz.
<#nevetes1>

modellmaker
<#puszi>

Jim Morrison
Lehet.

Jim Morrison
jajj már rég (fél órája) felébredtem. 15-20 perc múlva neki is állok gyorsan. Majd írok mikor forkolhatsz, és én elkezdtem a scripteket átírni az elejétől te meg csinálhatod a végétől :D