2420

Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.

SG Tools
  • Jim Morrison
    á, tényleg. köszi
  • Dzsini
    Otthon mutatok majd róla screenshotot - próbáld állítani, hogy az új hozzászólás számot hogy jelezze ki (van valami ilyesmi kapcsoló, hogy rövid jelzés vagy hosszú). Lehet, hogy nálad a másikon van, és azért ilyen.
  • Jim Morrison
    nálam jól működik fallout 4 és hasonló topikoknál :o
  • mooo
    Köszi most már jó!
  • Dzsini
    A felugróban működő üzenetablakot kapcsold ki, az még érezhetően bugos.
  • mooo
    Viszont az,hogy kinek megy a válasz nálam még mindig nem működik chrome alatt. :(
    Kép1 Kép2
  • mooo
    Nagyon sok jó dolog van benne,hiba lenne nem használni :)
  • Dzsini
    Én köszi, hogy még foglalkozol a bővítménnyel :) szerintem páran használgatjuk még...
  • Jim Morrison
    köszi
  • Dzsini
    Ami még így hirtelen eszembe jut:
    - Ha a topicnév végén szám van (pl. Fallout 4, Simcity 2000), akkor az olvasatlan üzenetek száma bármennyi lehet, ez az utolsó szám ismétlődik kiírásnál :) (4 és 2000)
    #2225 #2232 #2233
  • Jim Morrison
    chrome (hamarosan opera): 3.1.9.6
    akinek nem alap 80 üzenet/oldal van beállítva, az egyszer menjen el a beállítások oldalra, akkor elmentődik a beállítás, és a megfelelő oldalakra fog majd ugrálni.
    Azért így csináltam, mivel ezt nem változtatjátok naponta, ezért fölösleges lenne minden oldalbetöltéskor vagy 30 percenként lekérni, gondoltam ennyit spórolok a lekérésekkel (és adatforgalommal :c)
  • mooo
    Nálam is ugyanez a probléma chrome alatt.
    Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.05.22. 03:30:33
  • modellmaker
    Remek. :D Mindegy, akkor nem érdekel. Így jártam. Annyira azért nem vagyok aktív. :D

"Most a #2246 hozzászólásra válaszolsz. Ide kattintva visszavonhatod."
  • [HUN]FaTaL
    Csak nálad van ilyen probléma :)
  • Master91
  • j0nNyKa
    k nem
  • modellmaker
    teszt

edit: mondom, hogy nem :D
    Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2015.05.21. 18:42:25
  • j0nNyKa
    de
  • modellmaker
    Hiába kattintok rá a válasz gombra, a hsz írásánál írja is, hogy adott hsz-re fogok válaszolni, viszont mikor elküldöm az üzenetet, akkor már nem jelenik meg, hogy "Válasz 'XY' üzenetére (#hszszám).

Win 8.1, Opera 29.0
  • Borg
    ff: "kiegészítő nem telepíthető, mert úgy tűnik hogy megsérült"
  • j0nNyKa
    no többékevésbé sikerült átállni httpsre, a főoldali bővítményt frissíteni kell 0.0.8-as verzióra, és pöpec lesz
  • Ic3 m4n
    Nem használom a csetet, de a szövegek jók lettek.. "Nincs több szétfloodolt cset! Tüntesd el ambrus hozzászólásait egy kattintással!"
  • Szabi #2237
  • j0nNyKa
    neo elkészített egy zseniális promó oldalt a főoldali, főleg csetre fókuszáló bővítménynek, ahonnan peprill krómra, firefoxra és új operára lehet letölteni
    erre található, meg itt a topic fejlécében
  • Dzsini
  • Jim Morrison
    köszi!
    igen, fix 80 miatt lesz.
  • Dzsini
    - Nem mindig találja el az automatika, hogy hol van a "pirosvonal" az oldalon, főleg, ha még menet közben töltögeti a képeket is.
    - Ha több, mint egy oldalnyi olvasatlan hozzászólás van, akkor néha egész egzotikus eredménye van az oldalbetöltésnek - gondolom ez abból adódik, hogy régen fix 80 volt a hozzászólás/oldal, és az alapján számol, most viszont szabadon állítható.
  • Dzsini
    A lazyload (képek késleltetett betöltése amikor a képernyőre kerülne) és a spoiler lenyitás nem működik jól a lap alján automatán betöltött további oldalakon.
  • pxxl
    és beledombyzunk 4-5 másikat ^^

csak úgy a nosztalgia miatt <3
  • j0nNyKa
    itt írták alattad hogy 1 bug van perpill, ami a kettő közös használatából fakad, ezt majd jól ki fogjuk gyúrni, hogy ne legyen
  • kifli
    a cset tuning és a sima sg tuning bővítmény tud együtt működni? vagy válasszak?
  • Jim Morrison
    csinálj neki kapcsolót (#2225)
    btw én is így csinálom :D
  • j0nNyKa
    ? you wot m8 ?
    elvileg nálad van a hiba, én nem használom azt a deprecated php lófaszt :D
    csak simán getelem a főoldalt, és kiszedem belőle a sidebart, oszt csók
    nem látom, hogy hogyan tudnék én ezen javítani, de ha van ötleted, megoldom
  • Jim Morrison
    1-2-4: köszi, kövi kiadásra kijavítom.
    3- jonny javítja.
  • Dzsini
    pár észrevétel (bug, vagy nálam nincs jól beállítva valami?)
    - a hozzászólásablak mérete egészen egzotikus módon ugrál egy hosszabb szöveg beírásakor - nem sikerült rájönni, hogy mi alapján növeli, és néha csökkenti a méretét...
    - ha be van kapcsolva az overlay válasz, akkor nem sikerült videót beszúrni (mást nem próbáltam, gyorsan kikapcsoltam)
    - a főoldalon a kedvencek frissítgetése összeakad a chatplugin hasonló funkciójával :) (valamelyiket kikapcsolhatóvá kellene tenni, mert így fura dolgok történnek)
    - a topicokon belül a kedvencek (csillag) gombja először kiírja, hogy Nincs olvasatlan téma, majd felsorolja az olvasatlan témákat :)
  • Jim Morrison
    Tegnap Opera is elfogadta a bővítményt. Mondjuk megemlítették, hogy rengetek kód van kikommentelve, azokat töröljem ki, meg rákérdeztek pár sorra a kódban, de nem szaroztak szerencsére.
  • Narxis
    Köpedelem egy cég. :/
  • Jim Morrison
    már 4 órakor(!) levették, mert:
    - "Your add-on includes a JavaScript library file that doesn't match our checksums for known release versions"
    - innerHTML veszélyes
    javítom amint tudom...
  • j0nNyKa
    mozilla odabasz, taposnivaló egy cég...
  • [HUN]FaTaL
    FF verzió 404 :(