Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#2259 á, tényleg. köszi -
#2258 Otthon mutatok majd róla screenshotot - próbáld állítani, hogy az új hozzászólás számot hogy jelezze ki (van valami ilyesmi kapcsoló, hogy rövid jelzés vagy hosszú). Lehet, hogy nálad a másikon van, és azért ilyen. -
#2257 nálam jól működik fallout 4 és hasonló topikoknál :o -
#2256 Köszi most már jó! -
#2255 A felugróban működő üzenetablakot kapcsold ki, az még érezhetően bugos. -
#2254 Viszont az,hogy kinek megy a válasz nálam még mindig nem működik chrome alatt. :(
Kép1 Kép2 -
#2253 Nagyon sok jó dolog van benne,hiba lenne nem használni :) -
#2252 Én köszi, hogy még foglalkozol a bővítménnyel :) szerintem páran használgatjuk még... -
#2251 köszi -
#2250 Ami még így hirtelen eszembe jut:
- Ha a topicnév végén szám van (pl. Fallout 4, Simcity 2000), akkor az olvasatlan üzenetek száma bármennyi lehet, ez az utolsó szám ismétlődik kiírásnál :) (4 és 2000)
#2225 #2232 #2233 -
#2249 chrome (hamarosan opera): 3.1.9.6
akinek nem alap 80 üzenet/oldal van beállítva, az egyszer menjen el a beállítások oldalra, akkor elmentődik a beállítás, és a megfelelő oldalakra fog majd ugrálni.
Azért így csináltam, mivel ezt nem változtatjátok naponta, ezért fölösleges lenne minden oldalbetöltéskor vagy 30 percenként lekérni, gondoltam ennyit spórolok a lekérésekkel (és adatforgalommal :c) -
#2248 Nálam is ugyanez a probléma chrome alatt.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.05.22. 03:30:33 -
#2247 Remek. :D Mindegy, akkor nem érdekel. Így jártam. Annyira azért nem vagyok aktív. :D
"Most a #2246 hozzászólásra válaszolsz. Ide kattintva visszavonhatod." -
#2246 Csak nálad van ilyen probléma :) -
#2245 -
#2244 k nem -
#2243 teszt
edit: mondom, hogy nem :D
Utoljára szerkesztette: modellmaker, 2015.05.21. 18:42:25 -
#2242 de -
#2241 Hiába kattintok rá a válasz gombra, a hsz írásánál írja is, hogy adott hsz-re fogok válaszolni, viszont mikor elküldöm az üzenetet, akkor már nem jelenik meg, hogy "Válasz 'XY' üzenetére (#hszszám).
Win 8.1, Opera 29.0 -
Borg #2240 ff: "kiegészítő nem telepíthető, mert úgy tűnik hogy megsérült" -
#2239 no többékevésbé sikerült átállni httpsre, a főoldali bővítményt frissíteni kell 0.0.8-as verzióra, és pöpec lesz -
#2238 Nem használom a csetet, de a szövegek jók lettek.. "Nincs több szétfloodolt cset! Tüntesd el ambrus hozzászólásait egy kattintással!" -
#2237 -
#2236 neo elkészített egy zseniális promó oldalt a főoldali, főleg csetre fókuszáló bővítménynek, ahonnan peprill krómra, firefoxra és új operára lehet letölteni
erre található, meg itt a topic fejlécében -
#2235 -
#2234 köszi!
igen, fix 80 miatt lesz. -
#2233 - Nem mindig találja el az automatika, hogy hol van a "pirosvonal" az oldalon, főleg, ha még menet közben töltögeti a képeket is.
- Ha több, mint egy oldalnyi olvasatlan hozzászólás van, akkor néha egész egzotikus eredménye van az oldalbetöltésnek - gondolom ez abból adódik, hogy régen fix 80 volt a hozzászólás/oldal, és az alapján számol, most viszont szabadon állítható.
-
#2232 A lazyload (képek késleltetett betöltése amikor a képernyőre kerülne) és a spoiler lenyitás nem működik jól a lap alján automatán betöltött további oldalakon. -
#2231 és beledombyzunk 4-5 másikat ^^
csak úgy a nosztalgia miatt <3 -
#2230 itt írták alattad hogy 1 bug van perpill, ami a kettő közös használatából fakad, ezt majd jól ki fogjuk gyúrni, hogy ne legyen -
#2229 a cset tuning és a sima sg tuning bővítmény tud együtt működni? vagy válasszak? -
#2228 csinálj neki kapcsolót (#2225)
btw én is így csinálom :D -
#2227 ? you wot m8 ?
elvileg nálad van a hiba, én nem használom azt a deprecated php lófaszt :D
csak simán getelem a főoldalt, és kiszedem belőle a sidebart, oszt csók
nem látom, hogy hogyan tudnék én ezen javítani, de ha van ötleted, megoldom -
#2226 1-2-4: köszi, kövi kiadásra kijavítom.
3- jonny javítja. -
#2225 pár észrevétel (bug, vagy nálam nincs jól beállítva valami?)
- a hozzászólásablak mérete egészen egzotikus módon ugrál egy hosszabb szöveg beírásakor - nem sikerült rájönni, hogy mi alapján növeli, és néha csökkenti a méretét...
- ha be van kapcsolva az overlay válasz, akkor nem sikerült videót beszúrni (mást nem próbáltam, gyorsan kikapcsoltam)
- a főoldalon a kedvencek frissítgetése összeakad a chatplugin hasonló funkciójával :) (valamelyiket kikapcsolhatóvá kellene tenni, mert így fura dolgok történnek)
- a topicokon belül a kedvencek (csillag) gombja először kiírja, hogy Nincs olvasatlan téma, majd felsorolja az olvasatlan témákat :) -
#2224 Tegnap Opera is elfogadta a bővítményt. Mondjuk megemlítették, hogy rengetek kód van kikommentelve, azokat töröljem ki, meg rákérdeztek pár sorra a kódban, de nem szaroztak szerencsére. -
#2223 Köpedelem egy cég. :/ -
#2222 már 4 órakor(!) levették, mert:
- "Your add-on includes a JavaScript library file that doesn't match our checksums for known release versions"
- innerHTML veszélyes
javítom amint tudom... -
#2221 mozilla odabasz, taposnivaló egy cég... -
#2220 FF verzió 404 :(