Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#978 Átvariálta az SG, holnap jön az új kiadás, abban többek között ez is javítva lesz. -
#977 +1 -
#976 Az is ide küldi a szöveget, csak formázva :) lásd #942 -
Dean Winchester #975 bármelyik topicba nyomok a válasz erre gombra akkor az oldal újratöltődik és nem tudok válaszolni valaki üzijére . mármint tudok válaszolni csak a jobb alsó sarokban a bigyula nem jelöli.
tényleg elnézést ,hogy nem a hibajelentésre klikkeltem de szerintem ez nem csak az én problémám.
14.0.835.186 m
Chrome
-
#974 Ma vagy holnap jön majd egy bugfix kiadás, ami alkalmazkodni fog az újdonságokhoz. Valószínűleg belekerülnek a korábbi fejlesztések is, mint pl. üzenetközpont. Közben talán sikerül cooperálni Robajjal, szóval később jönni fog egy olyan kiadás ami már egyfajta API-ra épül. Ez sok szempontból szerencsésebb lesz, kevésbé terheli az SG-t, gyorsabb lesz, kevesebb memóriát és kevesebb sávszélt fog fogyasztani, stb. -
#973 Firefox alatt is a #972 hsz alá nyitotta meg az általad említett kommentet. -
#972 :( nálam teljesen rendben működik ez is - próbálj USB-s módon (saját mappát megadva) feldobni egy 12-es snapshotot, próbáld ki azzal is. -
#971 Legfelső hszhez teszi. -
#970 Lehet, én a stabilt használom mert a snapshottal még mindig bugos az ETR. -
#969 Nekem működni szokott az utolsóhoz ugrás, szépen lescrolloz oda, ahol épp a pirosvonal van... (lehet, hogy a 12.00-s snapshot miatt?) -
#968 #967: Nem.
Valamint az említett kommentek beidézése is bugos, mert nem ott idézi, ahol kattintok hanem vagy a legfelső hszben, vagy az utolsó saját hszben, ezt nem tudom, mert a kettő a topicban, amiben észrevettem, egy és ugyanaz volt. :D -
#967 Operával rendelkezőknek műkődik az utolsó olvasatlan üzenethez ugrás? -
#966 Sebaj, más is reklamált már ott egy bővítményes probléma miatt :) -
#965 Oh elnézést kérek. Köszönöm az útbaigazítást... -
#964 Ez nem az a topic - a "mi kellene az SG-nek" nevűt keresd, itt a szomszédban. -
#963 "hsz + - user lájkolás" A beállításokban egy kikapcsoló funkciót is elhelyezhetnétek,ha van rá mód. Így nem kell tiltanom az adblockban a gombokat.
Köszönöm...
-
Rotcsa #962 AZ üzenetközpont mikor kerül be a Mast. és Dev. branchba? -
#961 Hehe, ez jó, le is haszontalanoztam egy csomó hozzászólást. :D
-
Borg #960 Nálam is megszűnt működni. -
#959 Nálam pl. az overlay kommentmező nem megy. -
#958 2011.09.28. (R)
- hsz + user lájkolás
- hszeket lehet értékelni, de csak 5 értékeléstől mutatja az arányt!
- adatlapon megadható, hogy mely alattiakat csukja be automatikusan (5 értékelés feletti hsz-re / userre aktiválódik!)
- az adatlapon beállított érték alattiakat automatikusan elrejti (hsz értéket és user értéket is lehet állítani)
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
- ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is működik
na, mi mivel akad össze? :) -
#957 Hm, FF addon oldal magától generált egyet. Próbáljátok ki, link felül. -
#956 Jött ki új Addon-SDK, majd generálok vele egy újabb Firefox buildet. Remélhetőleg megoldja a memóriaproblémát. -
#955 Tettem egy filtert bele ami ki fogja szűrni a html-t belőle. Illetve lesz egy "paste as text" opció benne, kicsit macerásabb, de menni fog. Alapbeállításokkal meg le lesz tiltve a WYSIWYG editor, úgy döntöttem, sok probléma van vele. -
Borg #954 Nekem valahogy ez a formázás eltávolítás sem akar működni soha copypaste szövegnél... ha meg úgy hagyom a szöveget, akkor telebassza html kóddal az üzenetet. -
#953 A sima overlay textarea is megkapta a WYSIWYG editor dizájnját. Most már rendbe van téve minden, többnyire konzisztens az egész bármilyen beállítással. -
#952 Remek lesz!
-
#951 Új fícsőr a nightlyban: topik fehérlista. A navigációs gomboknál plusz egy gomb kap helyet, amivel egy listához lehet hozzáadni/eltávolítani a topikokat. A fehérlista lényege, hogy a listához hozzáadott topikokban nem fut le az extension. Hasznos lehet olyan topikokban, ahol az extension összeakad az egyedi topikscriptekkel. -
#950 Itt nálam nincs ilyen hiba... FF 6.0.2, Ubuntu 10.10 és 10.04 alatt is jó.
-
#949 Hm tényleg, valószínű valamelyik régi verzióban találkozhattam vele. Elég régen lapoztam már a topicok között, lehet, hogy közben javítva lett, sorry. :) -
#948 De ez azért érdekes, mert amelyik böngésző támogatja a HTML5 history objektumának replaceState metóduást, ott az url át lesz írva, nem marad benne a newmsg rész. Opera alatt is így van ez már az újabb kiadásokban. Szóval azt sem lehet feltételezni hogy az url-hez hozzácsapja a select doboz scriptje azt az egy változót és benne marad a newmsg rész. És nálam Safari alatt az url át is van írva ahogy betöltött a topik, nem marad benne, lapozáskor sem rakja ki a piros csíkot. Szóval elvilekben nem szabadna neki ezt csinálnia és nálam nem is jelentkezik. Majd megnézem a többi böngészőben is, egyelőre Firefox az egyetlen ahol valamiért nem megy a replaceState, de elvileg ahogy lapozol a select-tel ő alapból újraírja a teljes elérést, ott sem marad benne semmi. Ha pedig nincs ott a newmsg változó (és nem szabad ott lennie lapozás után semmilyen körülmények között sem) akkor a script sem fut le. -
#947 Ez nálam is így van (Opera). Nem csak azokban a topicokban, elég ha csak lapozgatsz az oldalak között, akkor is odateszi a link végére a #newmsgXY üzenetet és húzza a piros vonalat. -
#946 Nekem is jelentkezik ugyanez a hiba. Mindegyik topikban amibe több mint egy oldalnyi új üzenet van.
Firefox 6.0.2
bővitmény v6.0.1 -
#945 -
#944 Új fícsőr a nightlyban: az SG alapértelmezett spoiler elemeit átalakítja a script ki- és becsukható blokkokká. cSuwwinak van egy hasonló scriptje, az adta az ihletet. Szerintem agyfasz hogy ki kell jelölni a szöveget hozzá, kényelmetlen, nehezebb olvasni, stb. -
#943 Nem tudom reprodukálni, nem is szabadna ilyet csinálnia. -
#942 Hibajelentés
Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Ha több mint egy oldalnyi új üzenet van egy topikban, akkor ugye automatikusan azt az oldalt hozza be, de ha az előző oldalra navigálok, a piros vonal azon az oldalon is ott lesz, ugyanott.
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Böngésző címsora kövesse az oldalt első betöltéskor pl.: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1308399664&index=2, előző oldal(ak)on ne legyen piros vonal.
Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
első válasz
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
Következő oldal betöltése a lap aljára érve: kikapcsolva
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
15.0.871.0 (Developer Build 99583 Linux) Ubuntu 11.04, bővítmény 1.1.2 -
#941 Nálam is. -
Rotcsa #940 újra válaszoltam -
Rotcsa #939 Válaszoltam.