SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Ilyen pedig a smile lista:
Azt fontos megjegyeznem hogy a smile lista nem pont ilyen lesz, sok probléma van még vele. Egyrészt összébb akarom húzni, túl sok helyet foglal. Másrészt az egyes smilek besorolása sem a legjobb, szerintem a kategóriák is át lesznek dolgozva. Annyit akartam elérni ezzel a csoportosítással, hogy valamilyen szemlélet szerint sorrendbe legyenek szedve. Sokkal könnyebb megtalálni egy smile-t ha csoportokat alakítok ki, és mindenkibe beleég hogy milyen típusú smilet merre talál. Ömlesztés és totál káosz helyett csak egy apróbb, kevés tagból álló csoporton kell átfutni kereséskor.
Az asztalin csak 3.6-ot vok halandó (jelenleg) futtatni, laptopomon a 6-os fut...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
" Firefox port kompatibilitása 4.0-tól 8.*-ig terjed. Régebbi (3.*) verziók nem lesznek támogatva."
http://goo.gl/gd6Zi5
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Más: Esetleg olyanra van lehetõség a szerkesztõ helyett, Opera alatt (akár a többi böngészõhöz is, nekem mindegy), hogy billentyûparancsokat rendelhessünk a félkövér, dõlt stb. szöveghez? Chromeos PH kiegben volt ilyen funkció, nekem tetszett.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és hiába volt egy nagy felbuzdulás pár éve, hogy szabványosítani kellene egy mindenek felett álló extension API-t (kb. mint egy HTML ajánlást), nem lett abból se semmi
Dzsini: minden böngészõ érintve van. 😊

Olyan érdekes hibák jönnek elõ, hogy egy konstans jelen levõ elemet nem mindig talál meg a jQuery és egyéb finomságok. Konzolt nézve a jQuery folyamatosan warningokat dobál. Nem tudom mi lehet az oka, nem a bõvítmény kódjában van, az biztos. Majd játszadozok vele, frissítem a jQuery-t, megnézem van-e új Addon SDK, stb. Elõbb-utóbb kinövi majd ezeket a dolgokat, csak még nem találtam meg hogy mi nem tetszik neki. De elhiheted hogy engem is irritál, hogy olyan hibákat generál, ami nem rajtam múlik. 😄
Csak egy baj van, hogy ugyebár sg-n van egy a kis bug - ha egy topikban törölnek hozzászólást, akkor azután nem szokta mutatni az új hozzászólás(okat) bal oldalt, így ugyebár bal oldalt a listában se fogja mutatni a topik nevét (legalábbis úgy van nálam beállítva hogy csak azokat a topikokat mutassa amikben új hsz(ek) vannak) ezt a kis bugot valahogy nem tudod kiszûrni a bõvítménnyel?
Lényeg hogy ha ezt meglépem, akkor sok dolgot át kell alakítani a textarea környékén. Ebbe beletartoznak a smile-k is, egy ilyen editorba nem lehet a hagyományos úton beszúrni dolgokat. Ha ránéztek a "hajrá a cset" topikra, akkor valami hasonlót fogtok látni.
a szmájlikat nem tudnád valahogy beleszerkeszteni ide a textareába? úgy hogy ne külön ablakban nyíljanak meg, hanem itt új hozzászólásnál azonnal látszódjanak.
- Megszületett az 1.0-ás verzió. Hibajavítások és egy új feature van benne: reklámblokkolás.
- A nightly beolvasztásra került a masterbe, mindegyik böngészõhöz készült új csomag.
- A Chrome webstoreból telepített változat automatikusan frissül.
- A Firefox verzió kompatibilitása 4.0-tól 8.*-ig terjed. Régebbi (3.*) verziók nem lesznek támogatva.
- A Firefox és Opera verzió be lett küldve az Extension Gallery-be, hamarosan érkeznek az automatikusan frissülõ verziók.
#674: Mert újabb build volt mint a Chrome-os. De az új verzióba már bekerült.