SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
teszt
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
teszt2
Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
teszt3
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
teszt4
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
teszt5
A lap aljára görgetve a betöltött következõ oldalon nincsenek letiltó gombok.
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
A betöltött lapon is jelenjenek meg a letiltó gombok.
Bármely topikban a lap aljára görgetve a betöltött következõ oldalon.
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
autoload_next_page
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Safari current stable; Ext current stable
Tehát CR nem kell szerintem, elég az NL. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
BR nem jó, mert ugye \r\n kellene (remélem nem szûri ki a backslash-t). BR-t beírja karakterként, nem értelmezi, gondolom átküldik a htmlspecialchars() függvényen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A válasz erre gombra kattintva az oldal legtetejére ugrik, a szövegbeviteli mezõn nincs rajt a fókusz (nem villog benne a kurzor)
Csak a text-area -ig felugrani, nem a lap legtetejére, a fókusz pedig a szövegdobozban legyen, ne kelljen kattintani, ha válasz hsz -t akarok írni
Válasz gombra kattintás
Legfrissebb FF és legutóbbi ext.
Bazinga!
Csak meg akartam nézni, bocs Ability!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lap aljára érve a betöltött következõ oldalon nincs letiltás gomb.
Mi lenne az elvárható mûködés, minek kellett volna történnie?
A betöltött lapon is jelenjenek meg a gombok.
Bármelyik topikban a lap aljára görgetve a betöltött következõ oldalon.
Milyen böngészõt és melyik bõvítményt használod? Verziószámokat is írj!
Safari stable, Ext latest stable.
pl. fogadás topic ill. ebben a topicban sem mûködött de most már jó.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És ha valaki más értelmes hozzászólásban használja akkor...?
Alapvetõen értelmetlen minden szöveg alapú cenzúra vagy moderáció bármilyen netes felületen.
Újra kezdõdött az SG.hu háború... Ez szokásos kibaszott barom már megint csinálja!!! Mindig nekem is köszön(és beszél) azóta!
Pl. a "történt veletek már hasonló??" tartalmú HSZ-t lehetne tiltani....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
felment 7-800megáig (a szokott 400-ról), amikor már használhatatlan volt
Aztán, h jól kövessem leállítottam néhány egyéb addont és restart. Ekkor a friss 150-200ról folyamatosan apránként felment 400-450ig, amikor meg leállítottam ugyanúgy fokozatosan visszacsökkent a memóriahasználat.
Továbbra is 1-1 script tök ad-hoc módon behal amikor másik sg témát nyitok meg
Régebbi verziókra vmi link?
\Firefox\Profiles\1shpp2av.default\extensions\jid1-YEB8XVqrOsQYow@jetpack\resources\jid1-yeb8xvqrosqyow-at-jetpack-sgforumplus-data\js\jquery.js:17
0.6-ban ez nem volt így
#833: nálam teljesen jó. Ha tudod reprodukálni a hibát akkor írd már le hogy mit és milyen sorrendben módosítottál.
#834: a WYSIWYG editor kb még ilyen bétatesztben van. Azért adtam ki stabilként, mert senki sem használja a fejlesztõi verziót, valahol, valakikkel meg teszteltetni kell, mert én egyedül nem találkozhatom az összes hibával.
Én elhiszem, hogy ez az addon-al jár, csak ez egymaga megdobja annyival amennyi a 20db addon-om mellette.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Egyébként szerintem a jetpack leakel a háttérben, mivel a bõvítmény semmilyen más böngészõben nem okoz szivárgást.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az, hogy milyen/mennyi változás történt nem tudhatom, nem vizslattam a forrást. 😊
@fatal: Böngészõ vs böngészõ szájkarate szerintem tök fölösleges ide.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bazinga!
Bazinga!
szerintem az sg -s kiegészítõ nélkül se lenne sokkal kevesebb... de hát azért van 4 giga ramom, hogy legyen mibõl ennie a programoknak... manapság már "fillérekért" lehet venni ramot
Bazinga!