SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Azt ugye tudod, hogy az SG-n ez felhívás keringõre? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Na kész, minden megy. Ezt már senki nem tudja elrontani, hülyebiztosra csináltam. 😄
Ability
Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
teszt

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
teszt2

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
teszt3

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
teszt4

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
teszt5
Ability
Ja, escapelem az escapelést. 😄
Malakai
Jaham, érthetõ, dupla escape kellett? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ability
Hibajelentés

A lap aljára görgetve a betöltött következõ oldalon nincsenek letiltó gombok.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
A betöltött lapon is jelenjenek meg a letiltó gombok.

Bármely topikban a lap aljára görgetve a betöltött következõ oldalon.

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
autoload_next_page

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Safari current stable; Ext current stable
Ability
Az új verzió hamarosan megjelenik, abban már benne lesz. Egyébként a BB kódok mûködnek a WYSIWYG editorral is, manuálisan be tudod tenni. Vagy letiltod a WYSIWYG editort ideiglenesen az új verzióig.
Ability
A probléma hogy maga a beszúrt JS kódot barmolja el az SG. Tehát én hibába írok \n-t, amikor betölt a lap már a forráskódban is csak annyi lesz hogy "n". De megoldottam amúgy azóta, mindjárt beteszem az új verziót.
Malakai
Megy az, \n-et kell hozzáadni csak és kész, elõbb kipróbáltam firebug-ban legalábbis.
Tehát CR nem kell szerintem, elég az NL. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hegi90
ööö videót hogy tudok beszúrni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MerlinW
És ha minden sort document.write()-al írsz? Elvileg minden write új sort kezd.

[merlinw.org]

Ability
Eltûnik az oldal és egy select doboz marad a helyén? 😄 A bõvítményben van a hiba, nightlyban már javítva van. WYSIWYG editorral megy. Vagy ha kikapcsolod az overlay válaszerre opciót.

BR nem jó, mert ugye \r\n kellene (remélem nem szûri ki a backslash-t). BR-t beírja karakterként, nem értelmezi, gondolom átküldik a htmlspecialchars() függvényen.
MerlinW
<br> ?😊

Egyébként nem mûködik a "válasz erre" ebben a topikban. (Chrome 13)

[merlinw.org]

Ability
Olyat akartam, de nem tudok beszúrni soremelést, mert az SG kiszûri a backslash karaktert.
Malakai
Szerintem inkább egy formot készíts, ami összeállítja a hozzászólást. <#eplus2>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
én hülye 😄D na mind1, remélem így is érthetõ 😊

Bazinga!

precision
Hibajelentés

A válasz erre gombra kattintva az oldal legtetejére ugrik, a szövegbeviteli mezõn nincs rajt a fókusz (nem villog benne a kurzor)

Csak a text-area -ig felugrani, nem a lap legtetejére, a fókusz pedig a szövegdobozban legyen, ne kelljen kattintani, ha válasz hsz -t akarok írni

Válasz gombra kattintás

Legfrissebb FF és legutóbbi ext.

Bazinga!

Narxis
Neeeeeee, véletlen a mehet gombra kattintottam, én barom.<#falbav>

Csak meg akartam nézni, bocs Ability!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Malakai
Ki is kéne tölteni... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ability
Kaptatok ilyen kis cuki hibajelentõ ûrlapot. Felül a bannerben találjátok a piros "hibajelentés" gombot, arra katt, ott kitöltitek az ûrlapot, utána az beírja ide a topikba formázva nekem. Majd ezt a módszert használjátok ha hibát akartok jelenteni, köszi.
Ability
Hibajelentés

Lap aljára érve a betöltött következõ oldalon nincs letiltás gomb.

Mi lenne az elvárható mûködés, minek kellett volna történnie?
A betöltött lapon is jelenjenek meg a gombok.

Bármelyik topikban a lap aljára görgetve a betöltött következõ oldalon.

Milyen böngészõt és melyik bõvítményt használod? Verziószámokat is írj!
Safari stable, Ext latest stable.
pillanatnyi hiba lehetett mert most meg jó!
pl. fogadás topic ill. ebben a topicban sem mûködött de most már jó.

Dzsini
Ha mondasz hozzá böngészõt (verziószámmal), bõvítményt (verziószámmal), és mondjuk topicot is, ahol sikerül reprodukálni, akkor már lehet, hogy tud vele valamit kezdeni a fejlesztõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

az mitõl van , hogy ha rámegyek a válasz erre gombra akkor azt követõen befagy a topic? nem tudok se írni , semmit se csinálni
Dzsini
És ha egy betût változtat rajta, akkor...?
És ha valaki más értelmes hozzászólásban használja akkor...?
Alapvetõen értelmetlen minden szöveg alapú cenzúra vagy moderáció bármilyen netes felületen.

wollnerd
Egy vmilyen szöveg tartamú HSZ lelehetne tiltani? nemcsak felhasználóként?
Újra kezdõdött az SG.hu háború... Ez szokásos kibaszott barom már megint csinálja!!! Mindig nekem is köszön(és beszél) azóta!
Pl. a "történt veletek már hasonló??" tartalmú HSZ-t lehetne tiltani....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

nálam is hasonló volt a helyzet
felment 7-800megáig (a szokott 400-ról), amikor már használhatatlan volt
Aztán, h jól kövessem leállítottam néhány egyéb addont és restart. Ekkor a friss 150-200ról folyamatosan apránként felment 400-450ig, amikor meg leállítottam ugyanúgy fokozatosan visszacsökkent a memóriahasználat.

Továbbra is 1-1 script tök ad-hoc módon behal amikor másik sg témát nyitok meg

Régebbi verziókra vmi link?

nálam minden topiknál elõször gondolkodik kicsit, majd meghal 1 script, pl. most az alábbit írta:

\Firefox\Profiles\1shpp2av.default\extensions\jid1-YEB8XVqrOsQYow@jetpack\resources\jid1-yeb8xvqrosqyow-at-jetpack-sgforumplus-data\js\jquery.js:17

0.6-ban ez nem volt így

Narxis
Ja.. akkor visszakapcsolom aztán majd linkelem a hozzászólást/topikot amiben hibát csinál, mert nem mindegyikben szokta. Stabil verziós Chrome-ot használok.

[HUN]FaTaL
Ideiglenesen az.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Javítom majd, köszi hogy jelezted.
tommygear
az nem megoldás
[HUN]FaTaL
Automatikus lapozás nélkül nálam jó.

Gurren
csak az elsõ oldalon van letiltás gomb

Azota nem tapasztaltam szerencsere

Ability
#832: ránézek majd.

#833: nálam teljesen jó. Ha tudod reprodukálni a hibát akkor írd már le hogy mit és milyen sorrendben módosítottál.

#834: a WYSIWYG editor kb még ilyen bétatesztben van. Azért adtam ki stabilként, mert senki sem használja a fejlesztõi verziót, valahol, valakikkel meg teszteltetni kell, mert én egyedül nem találkozhatom az összes hibával.
tommygear
nálam is szintén bugos chrome alatt
Narxis
WYSIWYG editort ki kellett kapcsolnom Chrome-ban. Telerakta ilyen zagyvaságokkal ha entert nyomtam, hogy új sorban kezdjem azt amit írni akartam és a linkeket is elcseszte pl. Nod topikban. Ez lehet topik specifikus vagy az addon hibája? Nem fikázás akar lenni, csak visszajelzés. 😊

Feltettem a legújabb opera extensiont, és a fórum fõoldal átrendezés bugos, összevissza dobálja az ablakokat (amit eltüntettem megjelenik, amit nem az eltûnik). Bocs ha volt már, nem olvastam vissza...

Bug: Aláírásból is megpróbálja kiemelni a kettõskeresztes számokat hozzászóláslinknek, csak ezek ritkán mûködnek 😊
DjDano
Nálam a bõvítmény 1.1.1-s Firefoxos verziójában a link beszúrásnál néha html kódba rakja a linket!

KranaZoli
Azt próbáltam. Csak úgy emlékezetbõl... Feltettem és a cca. 300MB-os Fox-ból lett cirka 400MB (vagy talán fölötte is) aztán megnyitottam még pár tab-ot és 500-600MB-okat produkált. (soha nem volt ennyi memória használatom Fox alatt - nem jellemzõ Rám a 20-25 tabfüles böngészés). Letiltottam az addon-t és utána már megint a 3xxMB-os Fox maradt.

Én elhiszem, hogy ez az addon-al jár, csak ez egymaga megdobja annyival amennyi a 20db addon-om mellette.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ability
1.1-es verziót érdemes lenne kipróbálnod. Lentebb írták hogy az nem eszik sok memót.
KranaZoli
Már nincs fent az addon, nem szeretnék nagy butaságot mondani, de szinte duplázta a memória használatot ha engedélyezve volt (ill. felezõdött ha tiltva) Ügyes jószág, de ami fícsörök vannak benne megoldom kieg nélkül is. Ill. lehet majd patkolsz még rajta vmit. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

[HUN]FaTaL
Ebben hol volt böngészõ vs böngészõ? Jeleztem, hogy az üres FF is leakel így szerintem hulladék.

Egyébként szerintem a jetpack leakel a háttérben, mivel a bõvítmény semmilyen más böngészõben nem okoz szivárgást.

Malakai
Persze, de ettõl még oda lehet figyelni arra, ha megvan, hogy mitõl leakel egy böngészõ. És arra céloztam, hogy valami változás történt, ahol korábban FF erõsen bent hagyott valamit a memóriában.
Az, hogy milyen/mennyi változás történt nem tudhatom, nem vizslattam a forrást. 😊

@fatal: Böngészõ vs böngészõ szájkarate szerintem tök fölösleges ide.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[HUN]FaTaL
Az üres FF is leakel szóval olymindegy, hulladék az.

precision
amúgy nálam firefox alatt is van az a jelenség (ami asszem a chrome -osoknál is megvan?), hogy a válasz erre gombra nyomva felugrik az oldal legtetejére, le kell scrollozni a textarea -hoz, és a fókusz sincs rajta, bele kell kattintani

Bazinga!

precision
ja meg ugye ott van a többi kiegészítõ is amit használok, azok is megdobják a memória igényt

Bazinga!

precision
nálam most 300 megát eszik a firefox, megnyitott SG és Youtube tab- al, a youtube -oson megy egy 720p -s videó

szerintem az sg -s kiegészítõ nélkül se lenne sokkal kevesebb... de hát azért van 4 giga ramom, hogy legyen mibõl ennie a programoknak... manapság már "fillérekért" lehet venni ramot

Bazinga!