SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Az is ide küldi a szöveget, csak formázva 😊 lásd #942

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bármelyik topicba nyomok a válasz erre gombra akkor az oldal újratöltõdik és nem tudok válaszolni valaki üzijére . mármint tudok válaszolni csak a jobb alsó sarokban a bigyula nem jelöli.
tényleg elnézést ,hogy nem a hibajelentésre klikkeltem de szerintem ez nem csak az én problémám.
14.0.835.186 m
Chrome

Ability
Ma vagy holnap jön majd egy bugfix kiadás, ami alkalmazkodni fog az újdonságokhoz. Valószínûleg belekerülnek a korábbi fejlesztések is, mint pl. üzenetközpont. Közben talán sikerül cooperálni Robajjal, szóval késõbb jönni fog egy olyan kiadás ami már egyfajta API-ra épül. Ez sok szempontból szerencsésebb lesz, kevésbé terheli az SG-t, gyorsabb lesz, kevesebb memóriát és kevesebb sávszélt fog fogyasztani, stb.
N o N a m e
Firefox alatt is a #972 hsz alá nyitotta meg az általad említett kommentet.
Dzsini
😞 nálam teljesen rendben mûködik ez is - próbálj USB-s módon (saját mappát megadva) feldobni egy 12-es snapshotot, próbáld ki azzal is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Legfelsõ hszhez teszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Lehet, én a stabilt használom mert a snapshottal még mindig bugos az ETR.

Dzsini
Nekem mûködni szokott az utolsóhoz ugrás, szépen lescrolloz oda, ahol épp a pirosvonal van... (lehet, hogy a 12.00-s snapshot miatt?)

[HUN]FaTaL
#967: Nem.

Valamint az említett kommentek beidézése is bugos, mert nem ott idézi, ahol kattintok hanem vagy a legfelsõ hszben, vagy az utolsó saját hszben, ezt nem tudom, mert a kettõ a topicban, amiben észrevettem, egy és ugyanaz volt. 😄

jAsOn VoOrHeEs
Operával rendelkezõknek mûkõdik az utolsó olvasatlan üzenethez ugrás?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Dzsini
Sebaj, más is reklamált már ott egy bõvítményes probléma miatt 😊

item
Oh elnézést kérek. Köszönöm az útbaigazítást... <#papakacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Dzsini
Ez nem az a topic - a "mi kellene az SG-nek" nevût keresd, itt a szomszédban.

item
"hsz + - user lájkolás" A beállításokban egy kikapcsoló funkciót is elhelyezhetnétek,ha van rá mód. Így nem kell tiltanom az adblockban a gombokat.

Köszönöm...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

AZ üzenetközpont mikor kerül be a Mast. és Dev. branchba?

Narxis
Hehe, ez jó, le is haszontalanoztam egy csomó hozzászólást. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nálam is megszûnt mûködni.
[HUN]FaTaL
Nálam pl. az overlay kommentmezõ nem megy.

Dzsini
2011.09.28. (R)
- hsz + user lájkolás
- hszeket lehet értékelni, de csak 5 értékeléstõl mutatja az arányt!
- adatlapon megadható, hogy mely alattiakat csukja be automatikusan (5 értékelés feletti hsz-re / userre aktiválódik!)
- az adatlapon beállított érték alattiakat automatikusan elrejti (hsz értéket és user értéket is lehet állítani)
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
- ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik

na, mi mivel akad össze? 😊

Ability
Hm, FF addon oldal magától generált egyet. Próbáljátok ki, link felül.
Ability
Jött ki új Addon-SDK, majd generálok vele egy újabb Firefox buildet. Remélhetõleg megoldja a memóriaproblémát.
Ability
Tettem egy filtert bele ami ki fogja szûrni a html-t belõle. Illetve lesz egy "paste as text" opció benne, kicsit macerásabb, de menni fog. Alapbeállításokkal meg le lesz tiltve a WYSIWYG editor, úgy döntöttem, sok probléma van vele.
Nekem valahogy ez a formázás eltávolítás sem akar mûködni soha copypaste szövegnél... ha meg úgy hagyom a szöveget, akkor telebassza html kóddal az üzenetet.
Ability
A sima overlay textarea is megkapta a WYSIWYG editor dizájnját. Most már rendbe van téve minden, többnyire konzisztens az egész bármilyen beállítással.
wollnerd
Remek lesz!
<#taps><#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ability
Új fícsõr a nightlyban: topik fehérlista. A navigációs gomboknál plusz egy gomb kap helyet, amivel egy listához lehet hozzáadni/eltávolítani a topikokat. A fehérlista lényege, hogy a listához hozzáadott topikokban nem fut le az extension. Hasznos lehet olyan topikokban, ahol az extension összeakad az egyedi topikscriptekkel.
N o N a m e
Itt nálam nincs ilyen hiba... FF 6.0.2, Ubuntu 10.10 és 10.04 alatt is jó.
[HUN]FaTaL
Hm tényleg, valószínû valamelyik régi verzióban találkozhattam vele. Elég régen lapoztam már a topicok között, lehet, hogy közben javítva lett, sorry. 😊

Ability
De ez azért érdekes, mert amelyik böngészõ támogatja a HTML5 history objektumának replaceState metóduást, ott az url át lesz írva, nem marad benne a newmsg rész. Opera alatt is így van ez már az újabb kiadásokban. Szóval azt sem lehet feltételezni hogy az url-hez hozzácsapja a select doboz scriptje azt az egy változót és benne marad a newmsg rész. És nálam Safari alatt az url át is van írva ahogy betöltött a topik, nem marad benne, lapozáskor sem rakja ki a piros csíkot. Szóval elvilekben nem szabadna neki ezt csinálnia és nálam nem is jelentkezik. Majd megnézem a többi böngészõben is, egyelõre Firefox az egyetlen ahol valamiért nem megy a replaceState, de elvileg ahogy lapozol a select-tel õ alapból újraírja a teljes elérést, ott sem marad benne semmi. Ha pedig nincs ott a newmsg változó (és nem szabad ott lennie lapozás után semmilyen körülmények között sem) akkor a script sem fut le.
[HUN]FaTaL
Ez nálam is így van (Opera). Nem csak azokban a topicokban, elég ha csak lapozgatsz az oldalak között, akkor is odateszi a link végére a #newmsgXY üzenetet és húzza a piros vonalat.

aaasdd
Nekem is jelentkezik ugyanez a hiba. Mindegyik topikban amibe több mint egy oldalnyi új üzenet van.

Firefox 6.0.2
bõvitmény v6.0.1
precision
<#eljen>

Bazinga!

Ability
Új fícsõr a nightlyban: az SG alapértelmezett spoiler elemeit átalakítja a script ki- és becsukható blokkokká. cSuwwinak van egy hasonló scriptje, az adta az ihletet. Szerintem agyfasz hogy ki kell jelölni a szöveget hozzá, kényelmetlen, nehezebb olvasni, stb.
Ability
Nem tudom reprodukálni, nem is szabadna ilyet csinálnia.
Lyukasbogrács
Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Ha több mint egy oldalnyi új üzenet van egy topikban, akkor ugye automatikusan azt az oldalt hozza be, de ha az elõzõ oldalra navigálok, a piros vonal azon az oldalon is ott lesz, ugyanott.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Böngészõ címsora kövesse az oldalt elsõ betöltéskor pl.: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1308399664&index=2, elõzõ oldal(ak)on ne legyen piros vonal.

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
elsõ válasz

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
Következõ oldal betöltése a lap aljára érve: kikapcsolva

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
15.0.871.0 (Developer Build 99583 Linux) Ubuntu 11.04, bõvítmény 1.1.2

[HUN]FaTaL
Nálam is.

újra válaszoltam

Válaszoltam.

precision
+1

mindkettõ ki van lõve nálam 😊

Bazinga!

tommygear
aki normális úgyse használja egyik csetet sem 😄
Ability
Zsír, megy, htx.

Na hát viszont újabb fejlemények vannak. Fõoldalon nem léptethetem ki a felhasználót, mert ott a fenti chat, ha valaki használja, akkor szívás mert lenne egy kis holtidõ amikor kilépve vagy. Topikban megint problémás a Facebookos chat miatt, ott is ugyan ez van. Ráadásul van valamilyen szerveroldali kód a Facebookos chat-ben ami miatt kiléptet állandóan. Ha a chat (Facebookos) le van tiltva akkor gond nélkül megy. Még nem tudom mit csináljak vele.
[HUN]FaTaL
Ez már jó 😄

Gurren
nem

Ability
Elkúrtam. 😄 Újra pls erre az új kommentre.
FZoleee
ok😄
Ability
Erre az üzenetre valaki válaszoljon pls. Üzenetközpontot tesztelek.
Dzsini
Opera bõvítménytárba befutott az 1.1.2, böngészõ újraindításával, bõvítmények menüben a frissítés gombbal vagy menü->súgó->frissítés keresésével aktiválható.

Huuu Dzsani! Isten Király vagy! Nagyon köszi, már régen erre vágyom itt Sg-n 😄<#worship><#worship><#taps><#eljen>

Ability
Javítottam azt is, köv kiadással jön.
Van még egy bug asszem: Jobbra rendezett üdvözlõ boxnál ha privát üzenet jön, akkor a nevem után nincs sortörés, hanem egybõl hozzáteszi a piros üzenetet. Szal nem új sorba.