Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#1258 letöltöttem a nightlyt, de nem tudom mit kéne nézni -
#1257 Imádom a meglepiket, jöhet. :D -
#1256 Nightlyból már ki is került, felesleges a bővítményben duplán meglennie. Amúgy készül a 2.0, lesz benne egy nagy meglepetés. Aki használja a nightly-t az ne írja be mi az, köszi! :) Bár még használni sem érdemes, ez az eddigi leginstabilabb verzió ami valaha létezett. A meglepihez van köze, mindent át kellett írni benne. Még lesz legalább egy hét amíg stabillá lehetne avatni. -
#1255 na, Robaj közben sikeresen "lenyúlta" a kinyitós spoiler fícsörödet... :)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=19875 -
#1254 Befutott a bővítménytárba az Operás 1.6.0 -
ba32107 #1253 Ha egy-egy kommentet külön linkben nyitok meg, nem látszik semmi a bővítményből (semelyik ikon). Beküldtem a buglistára. -
Rotcsa #1252 Oks, köszi! :)
-
#1251 Ja, most azért jó mert másik gépről fórumozok ahol nincs telepítve a bővítmény. -
#1250 Overlay nincs, WYSIWYG az van. De ha jól emlékszem próbáltam overlay-al is, és azzal se volt jó. :( -
#1249 az a helyzet állt elő, hogy nem is az én hozzászólásaimat követi. Gyorsan csináltam róla képet:
A bfbc2 viatnamos hozzászólás még az enyém a többi nem, a francia xy topikot még csak nem is láttam. sajnos nem tudom, hogy miért lett ilyen. -
#1248 Nem kell megkeresni, főoldalról elolvasod a cikket, legörgetsz az aljára -> listázás a fórumban. -
Rotcsa #1247 Ja, csak hát kényelmesebb a főoldalról azonnal a cikk elolvasása után postolni valamihez, mint megkeresni és külön a megfelelő helyre írni, hogy majd kövesse.
Nem lehet valahogy megoldani, hogy mégis múúúkodjon? :D
Bocsi, én nem értek az ilyen dolgokhoz, csak egy lusta hírolvasó vagyok :)
-
#1246 Ha a fórumon belül a topikjukban írod a hozzászólást akkor követi. A főoldalon, tehát a cikkek eredeti helyén ott nem követi. Az egész bővítmény csak a fórumon belül működik. Csak ugye egy cikk hozzászólásai is egy fórumtopik egyben, szóval ha belépsz a fórumon belül az adott helyre akkor menni fog. -
Rotcsa #1245 Na azt hiszem, most megkövetem magam. Lehet nem fogalmaztam elég pontosan, amikor a problémát felvetettem.
A Híreknél (it/tech, Tudomáyn, Mobil, Film) nem követi a kommenteket? Mert eredetileg ez lett volna a gondom.
Azt hittem, a hírek kommentblokkjait is topikként kezeli a program....
-
#1244 Mármint nem írja ki hogy "Válasz xy üzenetére"? WYSIWYG editort használsz vagy Overlay textarát, vagy egyiket sem? -
#1243 A #1168-ra van valami gyógyír? :( -
#1242 Nekem működik. Más tapasztalt ilyet? -
Rotcsa #1241 Mikor lesz kijavítva az a hiba, hogy ne csak a kedvencekben kövesse a kommenteket?
-
#1240 Üzenetközpontnak nincs köze hozzá. A fehérlistának van. Meg a beágyazott kedvenceknek, bár az nem kimondottan külön funkció. Köv kiadásban majd ki lehet kapcsolni. Most viszont mással foglalkozom, szóval lesz egy kisebb kihagyás. -
#1239 Egyelőre sehogy mert ha jól tudom ahhoz kapcsolódik az üzenetközpont. Én is kérdeztem már korábban, hogy esetleg nem lehetne e eltűntetni (az üzenetközpont kikapcsolásával együtt), mert én sem használom egyiket sem. :)
Bár a topic fehérlistát azt igen. Semmi bajom a gombokkal csak bugos a finomgörgetés az Operában (és a Chromeban is) és lassítja. -
#1238 lol -
#1237 Gondlkozom rajta hogy visszateszem opcionálissá, csak annyi vele a baj, hogy a bővítmény egyes funkciói összefonódnak vele, ezért vettem ki nemrég. Szerintem majd az új verzióban visszaállítom mert már többeknek nem tetszett. -
#1236 sehogy -
#1235 Bal oldalról hogy tudom eltüntetni az ikonokat? -
#1234 Nincs. -
ba32107 #1233 Operánál van WYSIWYG editor? A feature listában látom, de amúgy semmi nyomát nem látom. -
Dean Winchester #1232 tudom volt már róla szó de van esély ,hogy egy spoiler gomb bekerül az editor sorba? -
#1231 okés, thx!
akkor marad a fehérlista :) -
#1230 Nem sok mindent lehet csinálni vele. Vagy kikapcsolod a spoileres fícsőrt, vagy fehérlista. -
#1229 az olyan topikokban (pl itt ) ahová be van téve a (talán csuwwii féle?) spoiler lenyitó script, ott a spoileres hsz -ek összeakadnak a kieg. -ben lévő spoiler -es fícsörrel... gyakorlatilag egy vékony üres téglalap jelenik meg a spoileres hsz helyén amit se lenyitni nem lehet se kijelölni a szöveget :)
lehet e ezzel valamit kezdeni a bővítmény szintjén vagy rakjam az ilyen topikokat fehérlistára? -
#1228 Örök hálám. -
#1227 WYSIWYG editor csinálja. Copy+Paste eseménynél. Chrome és más webkites böngészők nem csak a szöveget teszik vágólapra, hanem a szöveg stílusbeállításait is, amit jelen esetben HTML kóddal oldanak meg. Korábban tettem be egy HTML filtert ami eltávolítja ezeket, de rosszul csináltam, most javítottam, a követkető verzióban már jó lesz. -
#1226 #10506-os hozzászólás benne. De tényleg el is felejtettem a fehérlistát, akkor kivételekhez adom. -
#1225 Mit ront el? Nekem jónak tűnik. Amúgy legrosszabb esetben a fehérlistára tudod tenni a topikot. -
#1224 Nod topikban teljesen elcseszi ha linkelek valamit. Lehet vele valamit kezdeni?
Google Chrome stabil aktuális változata és 1.6.0-s SG kieg. -
#1223 Nálam így néz ki a topic ha leljebb vok.
Ráadásul a újra jönnek a legújabb HSZ-ok az "oldal" kb háromnegyedétől!
Legújabb bővítmény, mozilla 7.01
Ki kellene javítani!
-
#1222 Opera alatt most már alapból rejtve vannak a gombok amik a topik tetején jelennek meg egy kis ideig. Most már csak akkor jelennek meg amikor végleg a helyükre kerültek. -
#1221 Na, lezártam vagy 4 hibajegyet, régi, idegesítő hibák lettek javítva. -
#1220 Lehet, viszont alapvető bugok lettek javítva amik idegesítettek a legutolsó stabil verzióban, így egyelőre kieg nélkül használom az sg-t, aztán majd meglátjuk meddig bírom. :D -
#1219 Sosem jó béta, félkész, stb cuccokat használni. Simán lehet hogy a snapshotban van a hiba, csak egyszerűen olyan területen, ami nem jön ki hagyományos használat mellett, de a bővítmény pont egy olyan funkcióra támaszkodik.