SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
😞 nálam teljesen rendben mûködik ez is - próbálj USB-s módon (saját mappát megadva) feldobni egy 12-es snapshotot, próbáld ki azzal is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Legfelsõ hszhez teszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Lehet, én a stabilt használom mert a snapshottal még mindig bugos az ETR.

Dzsini
Nekem mûködni szokott az utolsóhoz ugrás, szépen lescrolloz oda, ahol épp a pirosvonal van... (lehet, hogy a 12.00-s snapshot miatt?)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
#967: Nem.

Valamint az említett kommentek beidézése is bugos, mert nem ott idézi, ahol kattintok hanem vagy a legfelsõ hszben, vagy az utolsó saját hszben, ezt nem tudom, mert a kettõ a topicban, amiben észrevettem, egy és ugyanaz volt. 😄

jAsOn VoOrHeEs
Operával rendelkezõknek mûkõdik az utolsó olvasatlan üzenethez ugrás?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Dzsini
Sebaj, más is reklamált már ott egy bõvítményes probléma miatt 😊

item
Oh elnézést kérek. Köszönöm az útbaigazítást... <#papakacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Dzsini
Ez nem az a topic - a "mi kellene az SG-nek" nevût keresd, itt a szomszédban.

item
"hsz + - user lájkolás" A beállításokban egy kikapcsoló funkciót is elhelyezhetnétek,ha van rá mód. Így nem kell tiltanom az adblockban a gombokat.

Köszönöm...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

AZ üzenetközpont mikor kerül be a Mast. és Dev. branchba?

Narxis
Hehe, ez jó, le is haszontalanoztam egy csomó hozzászólást. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nálam is megszûnt mûködni.
[HUN]FaTaL
Nálam pl. az overlay kommentmezõ nem megy.

Dzsini
2011.09.28. (R)
- hsz + user lájkolás
- hszeket lehet értékelni, de csak 5 értékeléstõl mutatja az arányt!
- adatlapon megadható, hogy mely alattiakat csukja be automatikusan (5 értékelés feletti hsz-re / userre aktiválódik!)
- az adatlapon beállított érték alattiakat automatikusan elrejti (hsz értéket és user értéket is lehet állítani)
- kedvencek ki/be csukhatóak, aszerint, hogy csak azokat mutassa, ahova érkezett új hsz
- ugrás utolsó olvasott hsz-re több oldalra is mûködik

na, mi mivel akad össze? 😊

Ability
Hm, FF addon oldal magától generált egyet. Próbáljátok ki, link felül.
Ability
Jött ki új Addon-SDK, majd generálok vele egy újabb Firefox buildet. Remélhetõleg megoldja a memóriaproblémát.
Ability
Tettem egy filtert bele ami ki fogja szûrni a html-t belõle. Illetve lesz egy "paste as text" opció benne, kicsit macerásabb, de menni fog. Alapbeállításokkal meg le lesz tiltve a WYSIWYG editor, úgy döntöttem, sok probléma van vele.
Nekem valahogy ez a formázás eltávolítás sem akar mûködni soha copypaste szövegnél... ha meg úgy hagyom a szöveget, akkor telebassza html kóddal az üzenetet.
Ability
A sima overlay textarea is megkapta a WYSIWYG editor dizájnját. Most már rendbe van téve minden, többnyire konzisztens az egész bármilyen beállítással.
wollnerd
Remek lesz!
<#taps><#eljen>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ability
Új fícsõr a nightlyban: topik fehérlista. A navigációs gomboknál plusz egy gomb kap helyet, amivel egy listához lehet hozzáadni/eltávolítani a topikokat. A fehérlista lényege, hogy a listához hozzáadott topikokban nem fut le az extension. Hasznos lehet olyan topikokban, ahol az extension összeakad az egyedi topikscriptekkel.
N o N a m e
Itt nálam nincs ilyen hiba... FF 6.0.2, Ubuntu 10.10 és 10.04 alatt is jó.
[HUN]FaTaL
Hm tényleg, valószínû valamelyik régi verzióban találkozhattam vele. Elég régen lapoztam már a topicok között, lehet, hogy közben javítva lett, sorry. 😊

Ability
De ez azért érdekes, mert amelyik böngészõ támogatja a HTML5 history objektumának replaceState metóduást, ott az url át lesz írva, nem marad benne a newmsg rész. Opera alatt is így van ez már az újabb kiadásokban. Szóval azt sem lehet feltételezni hogy az url-hez hozzácsapja a select doboz scriptje azt az egy változót és benne marad a newmsg rész. És nálam Safari alatt az url át is van írva ahogy betöltött a topik, nem marad benne, lapozáskor sem rakja ki a piros csíkot. Szóval elvilekben nem szabadna neki ezt csinálnia és nálam nem is jelentkezik. Majd megnézem a többi böngészõben is, egyelõre Firefox az egyetlen ahol valamiért nem megy a replaceState, de elvileg ahogy lapozol a select-tel õ alapból újraírja a teljes elérést, ott sem marad benne semmi. Ha pedig nincs ott a newmsg változó (és nem szabad ott lennie lapozás után semmilyen körülmények között sem) akkor a script sem fut le.
[HUN]FaTaL
Ez nálam is így van (Opera). Nem csak azokban a topicokban, elég ha csak lapozgatsz az oldalak között, akkor is odateszi a link végére a #newmsgXY üzenetet és húzza a piros vonalat.

aaasdd
Nekem is jelentkezik ugyanez a hiba. Mindegyik topikban amibe több mint egy oldalnyi új üzenet van.

Firefox 6.0.2
bõvitmény v6.0.1
precision
<#eljen>

Bazinga!

Ability
Új fícsõr a nightlyban: az SG alapértelmezett spoiler elemeit átalakítja a script ki- és becsukható blokkokká. cSuwwinak van egy hasonló scriptje, az adta az ihletet. Szerintem agyfasz hogy ki kell jelölni a szöveget hozzá, kényelmetlen, nehezebb olvasni, stb.
Ability
Nem tudom reprodukálni, nem is szabadna ilyet csinálnia.
Lyukasbogrács
Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Ha több mint egy oldalnyi új üzenet van egy topikban, akkor ugye automatikusan azt az oldalt hozza be, de ha az elõzõ oldalra navigálok, a piros vonal azon az oldalon is ott lesz, ugyanott.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Böngészõ címsora kövesse az oldalt elsõ betöltéskor pl.: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1308399664&index=2, elõzõ oldal(ak)on ne legyen piros vonal.

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
elsõ válasz

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
Következõ oldal betöltése a lap aljára érve: kikapcsolva

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
15.0.871.0 (Developer Build 99583 Linux) Ubuntu 11.04, bõvítmény 1.1.2

[HUN]FaTaL
Nálam is.

újra válaszoltam

Válaszoltam.

precision
+1

mindkettõ ki van lõve nálam 😊

Bazinga!

tommygear
aki normális úgyse használja egyik csetet sem 😄
Ability
Zsír, megy, htx.

Na hát viszont újabb fejlemények vannak. Fõoldalon nem léptethetem ki a felhasználót, mert ott a fenti chat, ha valaki használja, akkor szívás mert lenne egy kis holtidõ amikor kilépve vagy. Topikban megint problémás a Facebookos chat miatt, ott is ugyan ez van. Ráadásul van valamilyen szerveroldali kód a Facebookos chat-ben ami miatt kiléptet állandóan. Ha a chat (Facebookos) le van tiltva akkor gond nélkül megy. Még nem tudom mit csináljak vele.
[HUN]FaTaL
Ez már jó 😄

Gurren
nem

Ability
Elkúrtam. 😄 Újra pls erre az új kommentre.
FZoleee
ok😄
Ability
Erre az üzenetre valaki válaszoljon pls. Üzenetközpontot tesztelek.
Dzsini
Opera bõvítménytárba befutott az 1.1.2, böngészõ újraindításával, bõvítmények menüben a frissítés gombbal vagy menü->súgó->frissítés keresésével aktiválható.

Huuu Dzsani! Isten Király vagy! Nagyon köszi, már régen erre vágyom itt Sg-n 😄<#worship><#worship><#taps><#eljen>

Ability
Javítottam azt is, köv kiadással jön.
Van még egy bug asszem: Jobbra rendezett üdvözlõ boxnál ha privát üzenet jön, akkor a nevem után nincs sortörés, hanem egybõl hozzáteszi a piros üzenetet. Szal nem új sorba.
Ability
Az még odébb van. Nemrég fejeztem be a válaszok nyomkövetése részét, még vannak benne hibák, kb. csak az alapokat csináltam meg. Aztán szép hosszú idõ lesz az összes böngészõ alatt minden lehetõséget letesztelni. Bonyolult cuccos, mert az üzenetközponttal párhuzamosan egy csomó más kérelem is fut ami megköveteli hogy belépve legyél, míg az üzenetközponthoz kijelentkezett állapot kell. Szóval most még folyamatban van ezek összehangolása, stb.

Kb egy hét múlva jön. Egyébként rengeteg hibajavítás is lesz ebben a verzióban, a lentebb beírt hibák szinte mindegyikével foglalkoztam, tényleg sokat felszámoltam.
release?😊
Ability
Nu, a saját üzeneteken nyomkövetés már készen van. 😄

Malakai
A végével értek egyet fõleg, szerintem is amiatt jó eleve, hogy ennek egyébként is úgy van igazán értelme, ami nem feltétlen kötõdik kedvencekhez, vagy külön odafigyelést sem igényel.

Ha egy beszélgetést hosszan akarunk követni, arra ott a kedvenc lista, mutatja ha jön új üzenet, meg lehet nézni.

Ez viszont arra jelez, ha nekünk válaszoltak, egy olyan üzenetre, amit tegnap éjjel írtunk enyhén alkoholos állapotban és nem is emlékszünk már rá. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )