SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Néha nem vagy bejelentkezve üzenet.
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Simán nyíljon meg az overlay textarea.
Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
Válasz erre gomb megnyomásakor
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
Ha az overlay textarea be van kapcsolva
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Opera stable 11.51 (build 1087), Bõvítményverzió: 1.5.1
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
Mert ugye akkor kb a textareaban nyílna ki a dobozocska amit szétlehet húzni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
smán az elõzõ ember hsz-ból másoltam ki a szöveget meg én csak benyomtam a caps lockot és kész...
érdekes
chrome-t használok.
vagy lehet ,hogy sima szveget se lehet csak úgy beilleszteni? Mindenképpen használjam a felsõ sorban levõ beillesztés szövegként opciót? (még akkor is ha tényleg csak sima szöveget llesztek be)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
setup storage
chrome-extension://cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn/src/pluginstorage.js:140
setup storagechrome-extension://cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn/src/pluginstorage.js:140
listazas.php3:65Uncaught ReferenceError: urchinTracker is not defined
setup storage
chrome-extension://cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn/src/pluginstorage.js:140
Verzió: 1.1.2
Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Nem mûküdik az utolsó üzenetre ugrás.
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Az utolsó olvasatlan üzenethez ugrik a topikban.
Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
Minden topikban jelentkezik a hiba.
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
-
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Chrome 14.0.835.187
Fatal: majd teszek fel, csak éppen lehalt a GitHub.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
- ha az üzenetközpont be van kapcsolva, nem küldi el az üzeneteket
- a fõoldalon a "a saját üzenetek"-re és a "válaszok"-ra kattintva semmi nem történik
róka 7.0.1
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Újdonságok ebben a kiadásban:
- Üzenetközpont: Még béta állapotban van, éles használatra nem ajánlott. Elõfordulhatnak olyan anomáliák hogy kiléptet az SG-rõl.
- Javított WYSIWYG editor: új html eltávolító filter, új "paste as text" opció. Autofocus és tab-ra a mehetre ugrás.
- Spoiler blokkok: kijelölés helyett lenyitós módszer.
- Topik fehérlista: be lehet állítani hogy bizonyos topikokban ne fusson le a bõvítmény.
- Megjegyez funkció a "csak olvasatlan üzenettel rendelkezõ kedvencek mutatása" fícsõrhöz.
- Átalakított overlay textarea, megkapta a WYSIWYG editor kinézetét.
- Kompatibilitás az SG új funkcióival.
- Rengeteg egyéb hibajavítás.
tényleg elnézést ,hogy nem a hibajelentésre klikkeltem de szerintem ez nem csak az én problémám.
14.0.835.186 m
Chrome