SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Néha nem vagy bejelentkezve üzenet.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Simán nyíljon meg az overlay textarea.

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
Válasz erre gomb megnyomásakor

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
Ha az overlay textarea be van kapcsolva

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Opera stable 11.51 (build 1087), Bõvítményverzió: 1.5.1

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
A fehér lista nem mûxik rendesen. Amint valamit hozzáadok, a többi, már hozzáadott topik kiesik a listából.

[merlinw.org]

Ability
Az overlay textaránál ellenõrizni kell hogy be van-e lépve a felhasználó, mert a gomb akkor is ott van ha ki vagy jelentkezve. A Firefox Jetpack-ben pedig van egy bug, ami miatt a DOM-ban nem mindig talál meg egy elemet ami pedig statikusan mindig jelen van. Amikor nem találja meg, akkor elszál ezzel a hibaüzenettel. Ugyan ez a hiba jelen van más helyeken is, nem lehet vele mit kezdeni, a Mozillának kellene javítania.
Guren
az mitõl lehet, hogy elég gyakran a válasz gomb megnyomása után felugrik egy ilyen ablak? esc-tõl megjavul.

Narxis
Egy spoiler gomb jól jönne még.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lyukasbogrács
elvileg rakott be Dzsani html szûrõt a szerkesztõbe #981

köszi. ezt a beillesztés szövegként opciót nem lehetne a legelsõ helyre betenni?
Mert ugye akkor kb a textareaban nyílna ki a dobozocska amit szétlehet húzni...
Dzsini
Amit te sima szövegnek látsz, az sokszor rengeteg formázást tartalmaz, a Chrome pedig túlbuzgó ilyen szempontból - úgyhogy igen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ez mitõl lehet??
smán az elõzõ ember hsz-ból másoltam ki a szöveget meg én csak benyomtam a caps lockot és kész...
érdekes
chrome-t használok.
vagy lehet ,hogy sima szveget se lehet csak úgy beilleszteni? Mindenképpen használjam a felsõ sorban levõ beillesztés szövegként opciót? (még akkor is ha tényleg csak sima szöveget llesztek be)
MerlinW
Áhá, köszi.

[merlinw.org]

Lyukasbogrács
nem tölti be a topikfunkciókat azokban a topikokban, amiket hozzáadsz

MerlinW
Mit is csinál ez a fehér lista?😊

[merlinw.org]

Guren
N o N a m e
Nálam nem mûködik az üzenetközpont. Írtam, válaszoltak is, de nem mûködik a Saját üzenetek és Válaszok gomb.
Dzsini
Lehet kicsit firssíteni kellene a topic fejlécet 😊 többek közt a telepítés és az egyéb megjegyzések részt, már nem teljesen uptodate.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rage47
köszi😊
[HUN]FaTaL
Esetleg lehetne egy olyan opció, hogy nem kérem a topikfehérlistát sem és vele együtt kikapcsolhassam a gombokat is?

Ability
Le lett írva vagy ötször hogy az SG beújított és bizonyos funkciók nem mennek emiatt. Töltsd le a legújabbat, 1.5.1.
Rage47
most csak ezt irja:
setup storage
chrome-extension://cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn/src/pluginstorage.js:140
Rage47

setup storagechrome-extension://cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn/src/pluginstorage.js:140
listazas.php3:65Uncaught ReferenceError: urchinTracker is not defined
setup storage
chrome-extension://cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn/src/pluginstorage.js:140
Rage47
én csak kitöltöttem a kérdõívet😊 amúgy a válasz gomb sem mûködik, nem jön be a külön ablak, csak az oldal tetejére ugrik, mint régen:S
Verzió: 1.1.2
Ability
Topik fehérlista miatt mindig ott kell lenniük.
[HUN]FaTaL
Jól látom hogy már nem lehet kikapcsolni a bal oldalt lévõ navigációs gombokat a topicokban? Nagy kár 😞

[HUN]FaTaL
thx

Ability
Kicsit bõvebben? Mit csinál? Nézd meg Inspectorban hogy van-e hiba. Jobb klikket nyomsz egy üres területre -> Inspect element -> feljön az ablak -> bal alsó sarokban a második ikonnal felnyitod az alsó sávot -> ott mit ír? Plusz nem írtál bõvítmény verziószámot. A legújabbal csinálja?
Rage47
Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Nem mûküdik az utolsó üzenetre ugrás.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Az utolsó olvasatlan üzenethez ugrik a topikban.

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
Minden topikban jelentkezik a hiba.

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
-

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Chrome 14.0.835.187
Dzsini
Opera alatt én is látom betöltõdéskor ezeket (és a nekem kapott válaszok háromszögeit is a hozzászólások közt), de amint sikerül befejeznie a betöltést beugrik a helyére.

Ability
Tehát magától a helyére ugrik, csak egy kicsit várni kell rá? Ez az Opera sara, nem lehet betölteni CSS-t közvetlenül és azonnal, azt AJAX-szal tölti amire várni kell egy kicsit.

Fatal: majd teszek fel, csak éppen lehalt a GitHub.
jAsOn VoOrHeEs
Amikor belépek egy olvasatlan üzenettel rendelkezõ topikba, akkor ugrás elõtt mindig van egy kis szöszmötölés a felül látható kis nyilak betöltésével/eltüntetésével. (Opera 11.51) Azokkal lehetne kezdeni valamit?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[HUN]FaTaL
Ability: Nem akarsz linkelni egy oexet, hogy ne kelljen várni a galleryre?😊

Malakai
Kellett volna egy üznetközpont branch... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dzsini
egy kiszürkítés a ki/bekapcsoló gombnak, és nyugalom van 😊

Ability
Safari alatt megy, a többibe tesztelés nélkül portoltam. Ezt a kiadást jóval késõbb akartam kiadni, csak jöttek az újítások SG-re, muszáj volt kiadni egy olyan verziót ahol meg van oldva a kompatibilitás. Ha pedig egyszer már benne van a forrásban, nem akartam kiszedni onnan.
Guren
ja oké, azt hittem valamennyire már mûködnie kéne, csak még erõsen bugos.

Ability
Az üzenetközpont csak azért került bele, mert nem akartam olyannal játszadozni hogy kiszedem majd késõbb visszarakom. Több helyen le van írva hogy éles használatra alkalmazlan, egyszerûen csak nem akartam sok kavarodást azzal hogy kiszedem. Egyedül Safari alatt lett tesztelve, ott sem megy gond nélkül, egyelõre csak a fentiek miatt került be. Majd ha Robajjal sikerül cooperálni valamit, akkor belekerülhet stabil funkcióként, addig kiszámíthatatlan.
Guren
egy kis próbálgatás után:

- ha az üzenetközpont be van kapcsolva, nem küldi el az üzeneteket
- a fõoldalon a "a saját üzenetek"-re és a "válaszok"-ra kattintva semmi nem történik

róka 7.0.1

Dzsini
A múltkor is 2 nap körül volt az átfutása feltöltés után.

[HUN]FaTaL
Hm, még nincs kint az opera galleryben 😞

[HUN]FaTaL
<#eljen>

wollnerd
<#taps>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ability
Megjelent az 1.5-ös verzió. Mindenkinek ajánlott a frissítés, mivel az SG újításaival való kompatibilitás is helyre lett hozva. Chrome Webstore és Opera Extension Gallery-bõl telepített változatok frissülnek maguktól is. A Firefox és a Safari felhasználóknak kézzel kell.

Újdonságok ebben a kiadásban:

- Üzenetközpont: Még béta állapotban van, éles használatra nem ajánlott. Elõfordulhatnak olyan anomáliák hogy kiléptet az SG-rõl.

- Javított WYSIWYG editor: új html eltávolító filter, új "paste as text" opció. Autofocus és tab-ra a mehetre ugrás.

- Spoiler blokkok: kijelölés helyett lenyitós módszer.

- Topik fehérlista: be lehet állítani hogy bizonyos topikokban ne fusson le a bõvítmény.

- Megjegyez funkció a "csak olvasatlan üzenettel rendelkezõ kedvencek mutatása" fícsõrhöz.

- Átalakított overlay textarea, megkapta a WYSIWYG editor kinézetét.

- Kompatibilitás az SG új funkcióival.

- Rengeteg egyéb hibajavítás.
Dzsini
Hibajelentés helyett az automata lapozó kisebb csuklása (bár könnyen lehet, hogy már javítottad):

tommygear
illetve pontosítok, csak akkor jön elõ ez, ha rákattintok az "x új üzenet érkezett szövegre"
Ability
Átvariálta az SG, holnap jön az új kiadás, abban többek között ez is javítva lesz.
tommygear
+1
Dzsini
Az is ide küldi a szöveget, csak formázva 😊 lásd #942

bármelyik topicba nyomok a válasz erre gombra akkor az oldal újratöltõdik és nem tudok válaszolni valaki üzijére . mármint tudok válaszolni csak a jobb alsó sarokban a bigyula nem jelöli.
tényleg elnézést ,hogy nem a hibajelentésre klikkeltem de szerintem ez nem csak az én problémám.
14.0.835.186 m
Chrome

Ability
Ma vagy holnap jön majd egy bugfix kiadás, ami alkalmazkodni fog az újdonságokhoz. Valószínûleg belekerülnek a korábbi fejlesztések is, mint pl. üzenetközpont. Közben talán sikerül cooperálni Robajjal, szóval késõbb jönni fog egy olyan kiadás ami már egyfajta API-ra épül. Ez sok szempontból szerencsésebb lesz, kevésbé terheli az SG-t, gyorsabb lesz, kevesebb memóriát és kevesebb sávszélt fog fogyasztani, stb.
N o N a m e
Firefox alatt is a #972 hsz alá nyitotta meg az általad említett kommentet.