SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összevonáson én is gondolkoztam, de szerintem van értelme szétvenni. Egyik fülön az összes kommented látszódik, a másikon már csak azok, amikre válasz is érkezett. Kicsit helyspórolós, fontosnak tartottam hogy a válaszok minél kisebb helyet tegyenek ki, hogy ránézésre lehessen látni azokat, ne kelljen lentebb görgetni. Ha pedig odateszem a saját kommenteket, akkor lényegesen nagyobb felületet tesznek ki.
csak fura hogy a weboldalak (SG, nmag, facebook...stb..) azok középre vannak igazítva.
(1024x768)ban tök jó, meg 1280x1024-ben is. a felett már nem jó. nekem legalábbis.
de tényleg, csak akkor, hogy ha van szabadidõd, és nincs más dolgod.
szerintem sokan istenítenénk, ha sikerülne 😊
csak mert engem zavar, hogy 1920x1080as felbontásban középre van igazítvaa fórum, és nincs "kihasználva" a monitor szélessége...
van rá megoldás?
De így, hogy már látom, azt hiszem össze is lehetne vonni a saját üzenetek és válaszok füleket is. Saját üzenetek fülön rögtön mutathatná a válaszokat is a hsz alatt.
Meddig lesznek a listában a hozzászólások? Vannak korlátok, hogy csak az utolsó 10 saját üzenetet írja vagy idõben van meghatározva? Esetleg jöhetne egy törlés vagy ürítés gomb is. 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Mûködõ üzenetközpont.
- További kompatibilitási javítások.
- Robaj által létrehozott API-szerû oldalak használata.
- Topik fehérlista javítása Chrome alatt.
A Webstoreból telepített Chrome frissíti önmagát hamarosan. A türelmetlenek a Bõvítmények aloldal Developer módja alatt találnak egy gombot amivel azonnal frissíteni tudnak. Az Opera Extension Gallery-bõl telepített változat pár napon belül frissül, a türelmetleneknek addig is itt van az új verzió. A Firefox bõvítménytárába nem sikerült feltenni az új verziót, mert jelenleg teljesen szét van esve az adminisztrációs oldal, itt található a legújabb build. A Safarisoknak szokás szerint kézzel kell frissíteni, felül van a frissített link.
Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Ha egy #számmal jelölt hozzászólást megnyitok, és rányomok egy másikra, az elsõ megnyitott hozzászólás becsukódik.
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Megnyílik a második megnyitott hozzászólás is
Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
Most épp a nagy szavazótopicban több ilyen is van egymás mellett, könnyû kipróbálni
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
Több #szám -os hozzászólás legyen
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Opera 12.00 elõzetes, még 1.1.2-es bõvítmény, nem tudom 1.5-ben javítva lett-e.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Arról nem beszélve hogy az enyém többet is tud. Az SG-s megoldás a kedvencek ki-be csukásánál mindig az utolsó állapotot veszi figyelembe. Nálam is lehet választani ezt a fajta mûködést, de meg lehet csinálni úgy is hogy mindig be legyen csukva. Szóval vannak itt érvek nekem is hogy miért kellene megtartani, és ebbõl az a legkevesebb hogy nekem is jobban tetszik. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
na így néz ki a dolog ha az összes hsz-t nézem
Megjegyzem, becsüljétek meg Robajt, lehet nem olyan újítások vannak az SG-n ami mindenkinek tetszene, de egy segítõkész ember, látszik rajta az igyekezet, nem hittem volna hogy ilyen gyorsan és ennyire együttmûködve tudunk majd dolgozni.
Minden esetre a nighly verziót már felkészítettem az újdonságokra. Áttértem egy másik PHP lekérdezésére a kedvenceknél, ezt használja az SG is, kevesebbet fog terhelni. Beleépítettem a beépített frissítéshez szükséges blokkoló funkciót is, ez majd akkor fog mûködni ha Robaj megteszi amit kértem tõle.
Ahogy görgettem lefelé, mindig ugyanaz az oldal ismétlõdött...
- Fórum fõoldalon kedvencek frissítése 1-1,5 percenként, hogy jött-e új hsz
Mert bekapcsoltam, megjelent felül 2 fül, de ha kattintok rájuk nem történik semmi.
Nem mûködik az ugrás utolsó üzenethez link a topikokban (kattintásra semmit sem csinál)
Mûködjön
Nálam stabilan jön a hiba, minden topikban
A topik beállításoknál a szálankénti rendezés kivételével az összes lehetõség be van kapcsolva
Opera 11.51, SG bõvítmény 1.1.2
A fehérlistás topicokban (pl. TDU2) rákattintok a "ugrás az utolsó üzenetre" gombra, újrabetölti a topik oldalát és nem ugrik az uccsó üzihez.(el is tûnik a gomb)
Kattintásra ugorjon az utolsó üzenetre oldalbetöltés nélkül mint normál esetben.
Mikor kattintanék arra a gombra a fehérlistás topikokban
Fehérlista bekapcsolása
Mozilla Firefox 7.01, bõvítményverzió: 1.5.1
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1009326176&no=65269
ezt jó lenne javítani mert elég sok helyen használt szkript ez