SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ma - 01:43"
Btw megjelent a válaszok menüpontban a 1120-as hsz-em is, egy visszavon és egy szerkeszt gombal 😄
#1118: normális.
Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Válaszok üzenet nem jelenik meg.
Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Az üzenetközpont válaszok részénél jelenjenek meg a válaszok
Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
Megnézem a válaszok részt 😄
Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
üzenetközpont be
Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
firefox (szerintem 7.0.2, ha ez az uccsó stabil...) Sg bövítmény 1.5.2
Na de amúgy majd javítani fogom, hasznos tipp volt!
"Hibajelentés" felirat lecsúszik a hozzátartozó hozzászólás dobozkája alá
Ne csússzon le
Ha van új üzenet a topicban (pirosvonal)
Szerintem nem függ a beállításoktól
Opera 11.51 stable (build 1087) / SG Fórum+ 1.5.1
http://goo.gl/gd6Zi5
Üzenetközpont, a szerkesztett üzenetet 2x menti. A szerkesztés elõtti, majd a szerkesztés utáni állapotot is.
Mi lenne az elvárható mûködés, minek kellett volna történnie?
Ha szerkesztem az üzenetet, akkor az szerkesztõdik üzenet központban is
Szerkeszted a hsz-t 😊
Milyen releváns beállítási lehetõségek mellett jelentkezik a hiba?
üzenetközpont be
Milyen böngészõt és melyik bõvítményt használod? Verziószámokat is írj!
Firefox
amúgy nagyon jól használható, sokkal könnyebb nézni a topikokat és tökéletesen kitölti nálam a bal oldali üres helyet! Már csak jobb oldalra kéne valamit kitalálni. 😄
ezt nem hagyhatom ki:
#1111: ték!
most még ugye elég kevés helyet foglalnak el az üzenetek az üzenetközpontban, és ahogy visszaolvastam jelenleg az utsó 10 hsz -t követi
de ha késõbb ez változik, akkor lehetne olyat csinálni, hogy az idõrendi listázás mellett lenne egy topikok szerinti csoportosítás is, akár ki/be csukható megoldással, és az egyes topikcsoportok mellett jelezné, hogy van e benne új üzenet/válasz (összecsukottaknál jönne jól leginkább) és a topikkategórián belül persze már idõrendben lennének a hsz -ek)
nemtom, hogy van e ennek értelme 😊
Bazinga!
ok, érthetõ, csak miután a saját azonnal megjelent, azt hittem megint nálam van valami gubanc 😊
Bazinga!
csak azért kérdezem, mert amiket én írok, azokat látom, viszont amit te írtál nekem a #1105 -ben azt nem jelzi, azt írja, hogy nem érkezett egyetlen válasz sem a kommentjeimre
Bazinga!
na nézzük, hogy tényleg megy e most már 😊
(amúgy még mindig BETA -t ír a beállításoknál az üzenetközpontra)
Bazinga!
ha gondolod leírhatom, hogy milyen opciók vannak be ill. kikapcsolva... ha segít persze
Bazinga!
nem tudok hozzászólást írni, a mehet gombra kattintva nem történik semmi
elküldi a hsz -t
rányomok a "mehet" -re
-
ff 7.0.1, legfrissebb ext.
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"standard" fórum motor :/
viszont a kedvencek menü jöhetne 😊
Isten vagy! 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
További gond hogy a hozzászólások méretét könnyen tudom állítani, de más oldalakon, például a fórum fõoldalon már körülménysebb az egész. Nem tudom mennyire bölcs ötlet ezzel játszani, nem erre találták ki. Majd holnap még jobban megnézem magamnak.
Szintén probléma, hogy ennek a funkciónak akkor lenne értelme, ha mindenki a saját felbontásához tudja beállítani. Tehát valaki 1280-ra fogja állítani, valaki meg esetleg mégnagyobbra. És itt jönnek a képek képbe. Én tudom korrigálni õket egy adott méretre. De úgy megcsinálni hogy mindenkinél jó legyen felbontástól függetlenül... hát úgy már nem.
Kép:

Megjegyzem, mindenki úgy használja ahogy neki kényelmes, de sosem tudtam megemészteni hogy az emberek miért nem törekednek arra, hogy egyszerre többminden legyen a kijelzõn, hogy ne egymás tetejére tornyosuljanak az ablakok, hanem inkább egymás mellé tenni õket. Sokkal kényelmesebb.
Az esetleg megoldható a kiegészítõben - ha már szélességrõl van szó - hogy pl. a fogaskerék alatt, vagy a gombok felett egy kinyitható kedvencek listát betölts - ne kelljen a fõoldalon keresztül ugrálni az olvasatlan kedvencek között? Egy klikkre kinyílik, látom, hogy hol volt azóta új hozzászólás, és át is lépek oda következõ klikkre. Akár olyan felugrós lista módszerrel, mint a pontozásos popup.
Viszont azt belátom hogy talán egyedül vagyok a véleményemmel, szóval mint ötlet, mint a "tömeg akarata" miatt látok benne fantáziát.