SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
amúgy érdekes, újraraktam a fájörfoxot, és azóta nem jelenik meg az üzenetközpont :/
Dzsini
...most futott be az 1.5.2 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Én csak azért is megvárom az automata frissítést 😊 Pedig a belsõ kedvenc lista csábító...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Megjelent az 1.6.0! Változások:

- Javított üzenetközpont
- Javított blokkok átrendezése
- Apró grafikai hibák javítása, továbbfejlesztése
- Topikon belül elérhetõ kedvencek lista

Chrome Webstore és Opera Extension Gallery magától frissít pár napon belül. A türelmetlen Chrome felhasználók a fenti linken, vagy az Extension aloldal Developer módja alatt tudnak frissíteni. Türelmetlen Opera felhasználóknak itt egy közvetlen letöltés link. A Safari és Firefox felhasználóknak kézzel kell frissíteni.
Clidey
Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
Hiába bökök a "Válasz"-ra, miután elküldtem az üzit nem látni melyik hsz-re válaszoltam.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
Lássam. 😊

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
-

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?
-

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
Chrome 14.0.835.202

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ability
Javítva a legfrissebb nightlyban.
Ability
Az a baj hogy nem emlékszem melyik kiadásban lõttem ki a kedvencek frissítését. Lehet még csak a nightly-ban van benne, majd ki kell próbálni a kövekezõvel is.
[HUN]FaTaL
Nem, régen nem csinálta. Szerintem azóta csinálja, hogy az sg is frissíti a kedvenceket magától (percenként azt hiszem). Elõtte nem volt ilyen egyszer sem, még akkor sem amikor az elsõ újításhullám érkezett (össze lehetett már csukni a kedvenceket, de nem frissített szerver oldalon magától).

http://goo.gl/gd6Zi5

Csak az utóbbi héten tapasztaltam kb, korábban nem.
Ability
Valóban van hiba, nekiállok javítani.
Ability
Mióta áll fent? Régen is csinálta, mielõtt beújított volna az SG? Lehet hogy az SG-s alternatíva kavar be, elvileg kiütöm a sütit ami mûködteti.
[HUN]FaTaL
Legelõször én is, de aztán gyanús volt, hogy nem tudom összecsukni. Amikor már harmadszor jött elõ, akkor már teljesen világos lett, hogy bug. 😊

Ez velem is elõfordult már, de chrome alatt. Eleinte azt hittem én nyomtam félre, de nem.
[HUN]FaTaL
Hibajelentés

Néha ha ott hagyom a fõoldalt és frissítget, akkor kinyílnak a kedvencek, hol ott én nem nyitottam ki õket. Ilyenkor összecsukni sem lehet.

Ne nyíljanak ki.

Ott kell hagyni a fõoldalt egy fülön x ideig.

Csak az olvasatlan üzenettel rendelkezõ kedvencek mutatása.

Opera 11.51 stable / Kiegészítõ: 1.51 stable

jAsOn VoOrHeEs
Nekem akkor jöttek elõ hasonló gondok az átrendezéssel, amikor az üzenetközpont is be volt közben kapcsolva. Rendezz úgy, hogy legyen kikapcsolva, majd mikor végeztél, akkor visszaállítod.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hibajelentés

Blokkok átrendezése bugos ( amit utoljára rakok át visszakerül a korábbi helyére + jobbra nem lehet rendesen pakolni, mintha a jobb oldali sáv felé akarná rakni, így szétesik, lefele mozgatással kerül be a sávba )

-

Blokkok átrendezése

-

Chrome 14.0.835.187 m, Nightly 1.5.2

Javaslat: az említett kommentek beidézése ne keressen az aláírásban. Példa: #12510 ebben a topikban:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1234383676&order=reverse&index=1

Jim Morrison
érdekes. egyik ext sem valósziinû hogy akad vele, de valami nem stimmel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Nekem Safari alatt csinálta.
[HUN]FaTaL
Csak Opera alatt jön elõ?😊

Ability
A topikban levõ kedvencek listát használtad? Az javítva lett. A fõoldalival nem kellene bajnak lennie.
Ability
Na ez érdekes, még nem tudom mitõl lehet, de nálam is elõjött. 😄
14.0.835.202

Egyelõre nem találtam gondot.
Jim Morrison
most komolyan csak nálam szarakszik? alig mennek a fõbb funkciók nálam. Se a válasz jelölése, se a wysiwyg editor se az utolsó üzenethez ugrás (ha valamelyik megy is az nem ebben a topikban). Kinek melyik chrome van fent?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Javítva.
Ability
Nem, akkor naplózza amikor elküldöd a hozzászólást, nincs más eszközöm kikeresni a kommentjeidet. Esetleg Robaj-t lehetne megkérni rá, szerveroldalon egy gyerekjáték.
Azt nem lehetne megoldani valahogy, hogy több géprõl fórumozva mindegyiken kövesse minden hozzászólásomat?
Mert most csak azt követi, amit az adott gépen írtam..
Dzsini
White list azoknak a topicoknak az általad összeállított listája, ahol nem fut le a bõvítmény, mert esetleg valamilyen ottani másik scripttel összeakad.

jó neked , én nem látok semmi ilyesmit 😄
white list-et se nagyon értem !

spoiler gomb menn a "menü" sávba az nagyon fasza lenne!
N o N a m e
értem 😊
firefox alatt minden ok! de csak az újításokat néztem. 😊
Ability
Nem olyan egyszerû az, nekem még le kell tesztelni az összes böngészõben az összes lehetséges szituációt. Egyelõre még Safarinál tartok, Opera folymatban van, a többire még rá sem néztem. 😄
N o N a m e
szuper! minden mûködik! egyelõre hibát nem találtam 😊 (mehet a stabilba)
N o N a m e
teszt

szerk. teszt. 😊
kifli
javaslat:

az üzenetközpontban oda lehessen ugrani, a válasz üzenethez.
Ability
Nightly és Message Center újdonságok:

- Csomó hibajavítás, apróságok.
- Most már elmenti a szerkesztett komment változatásit új bejegyzés létrehozása helyett.
- Egyes böngészõk alatt nem minden esetben ellenõrizte a válaszokat a script, most már jó.
[HUN]FaTaL
Mivel scriptelt a topic így változó melyiket tölti be, tdu2 topicban is hol mûködik, hol nem, pedig az én böngészõmben még editor sincs.

jAsOn VoOrHeEs
Hibajelentés

A Kedvencek listából ha átlépek egy másik topikba, akkor nem mûködik az utolsó olvasatlan üzenethez ugrás. (a fõoldalról természetesen ez a funkció hibátlanul mûködik)

-

-

-

Opera 11.51, Nightly 1.5.2

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hibajelentés

Az utolsó olvasatlan üzenetre ugrás nem mûködik

Mûködjön

Egyik topikban sem mûködik

Ugrás az utolsó üzenethez : Be

Chrome 14.0.835.187 m, Nightly verzió

Ability
#1111, #1123: legfrissebb nightly-ban javítva lett.
Jim Morrison
mikor megnézem a verziószámot, akkor frissitett újraindiitottam meg minden, a 187 változott 202-re, de most még a nekem érkezett üzenet jelölõ sem mûködik. Lehet gép resi kell neki nem elég a böngészõt újraindiitani...

Jim Morrison
ebben a topikban pl az editor se megy nekem.

MerlinW
Nálam jó... hmm

[merlinw.org]

Jim Morrison
Hibajelentés

Nem vagy bejelentkezve popup üzenet jelenik meg a válasz gombra kattintva

Nem jelenik meg popup és tudok válaszolni a hsz re.

ebben a topikban = (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104803501) akartam válaszolni.

Kikapcsoltam az Overlay kommentmezõt és jó lett.

Chrome: 14.0.835.187 Extension: 1.5.2

Jim Morrison
köszi de valami nem stimmöl, másik topik bejegyzéseket legalább kiirja. Kénytelen leszek másik topikban könyörögnöm válaszért 😄 ja és úgy látom megint hablaty szöveget iirtál, nem értem<#idiota>

SimaSuna
igazán nincs mit. 2 sör lesz 😊
Jim Morrison
köszi, a baj az, hogy be volt már plusszozva a topik, elküldtem az üzit,de a fõoldalon se jelent meg, most újraplusszolom, megköszönném, ha megint válaszolnál ^^

SimaSuna
van aki dolgozni is kell 😊
Jim Morrison
Valaki válaszolni erre, mert a többi topikban nincs élet :/ köszi<#idiota>

Guren
vagy esetleg meg lehetne úgy csinálni, hogy ha van olvasatlan üzenet, akkor narancssárga vagy piros vagy akármilyen színre vált a csillag. csak hogy ne kelljen fölöslegesen rákattintani, ha egyszer üres.

N o N a m e
Ha nem vagyok bejelentkezve akkor ennyit mutat a fav lista:

Valami szöveget lehetne beleírni.