SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem valahogy megszûnt mûködni chrome alatt az autofocus. Válaszkor nem ugrik bele a kurzor.
Jim Morrison
érdekes, az adblock bétát disabledeltem erre az oldalra, most teljesen kikapcsoltam, és talán már csak ez az egy topik van ahol nem mûködik 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Köszönjük! Nagyon jó a meglepi, épp akartam is kérdezni, hogy nem lehet-e globális minden funkció. Azt hiszem kijelenthetem, hogy a bõvítményeddel ezerszer használhatóbb lett az SG. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wollnerd
a linkek kicsit elrontottak. 😄
Most töltöm le a 2.0-t

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
WYSIWYG Editor bugos!A 2. sort nem tette be a HSZ-be, mikor ugyanaz a szmájli mint az elsõ sorban! példa 102163 és 102162

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Passz, nem tudom. Ha eddig jó volt, akkor most is annak kellene lennie.
Jim Morrison
<#eljen>
Mondjuk szerintem hasznos volt, hogy aláiirásban is commentazonosiitót érzékelt 😊 (pl aullah nál)

Egyébként van valami tipped, hogy nálam miért csak félig mûködik az extension? nem tudom melyik másikkal akadhat össze, olyanok vannak fent mint régen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
szuper
tommygear
pedig megérdemelnék
<#eljen>
Ability
Megjelent a 2.0! Változások:

Hibajavítások:
- Permalinkes kommentek esetén is lefut a bõvítmény
- Opera alatt most már nem látszódnak a navigációs és egyéb gombok, csak amikor már a helyükre kerültek
- Aláírásban nem keres commentazonosítót a bõvítmény
- Kijelentkezve nem jön be az üzenetközpont
- Üzenetközpontban indokalatlanul is ajax kérelmeket indított bizonyos esetekben
- Lenyitott válasznál is beteszi a bõvítmény a letiltás gombot
- Ezernyi apróbb, nem feljegyzett hibajavítás

Új funkciók:
- Üzenetköpontban ugrás link a válaszra
- Új üzenetek atuomatikus kinyerése a topikokban

Meglepetés:

A bõvítmény összes funkciója ki lett terjesztve az SG egész területére. Tehát mostantól például a cikkeknél is használhatóak a funkciók. Ez igaz mindenre, megy az üzenetközpont is cikkekkel, a globális tiltólista most már tényleg globális lett, a cikkeknél is kiszedi a tiltott felhasználók kommentjeit. És így tovább, minden ami egy topikban megy, az menni fog a cikkeknél is.

Megjegyzés:

A funkciók kiterjesztése miatt nagyon sok változás történt a bõvítményben. A meglévõ funkciókhoz is hozzá kellett nyúlni, szinte mindent át kellett írni, így várható hogy a hibák száma is megugrott egy kicsit. Ezeket javítani fogom amilyen hamar csak lehet. Jelenleg nincs ismert hiba, én próbáltam mindent letesztelni, mindenféle lehetõséget végigvettem, nem maradt hátra ismert hiba. Ez nem jelenti hogy nincs is, ezért adtam ki ilyen hamar az új verziót, nagy tömeges teszt fogja kihozni a nem ismert hibákat.

Egyébként a bugtrackeren szinte minden jelenlevõ hibát javítottam, sok aprósággal fejlesztettem a meglévõ funkciókat is, szóval a kiterjesztésen kívül is ezernyi apróbb, nem is dukumentált tweak lett beépítve.

Letöltés:

A Chrome Webstoreból telepített bõvítmény automatikusan frissül pár nap múlva. Aki türelmetlen, az a Csavarkulcs -> Tools -> Extensions -> Developer mode alatt tudja manuálisan frissíteni. Vagy a topik tetején levõ linkkel. Opera felhasználók is pár nap múlva kapják a frissítést, manuálisan erre nincs lehetõség, itt van egy csomag belõle a türelmetleneknek. Safarinál és Firefoxnál továbbra is kézzel kell frissíteni, a topik tetején vannak a linkek.
Ability
Gondoltam már rá, igazából csak meg kellene fejteni a hsz szerkesztésénél használatos kulcsot. Ilyeneket timestamp, ip, felhasználóév, stb keverékébõl állítják össze, majd titkosítják md5, sha1 és társaival. Ha olyan adatokat kódolnak be amit én elõre ismerhetek, tehát pl. nem kevernek bele egy véletlenszerû számot, akkor meg is tudnám csinálni. De lehetettem róla, nem célom szabotálni az SG szolgáltatásait. 😛
precision
meglepi? 😊

remélem az lesz, hogy VIP nélkül is lehet hsz -t szerkeszteni 😄DD

Bazinga!

Jim Morrison
letöltöttem a nightlyt, de nem tudom mit kéne nézni<#idiota>

Narxis
Imádom a meglepiket, jöhet. 😄

Ability
Nightlyból már ki is került, felesleges a bõvítményben duplán meglennie. Amúgy készül a 2.0, lesz benne egy nagy meglepetés. Aki használja a nightly-t az ne írja be mi az, köszi! 😊 Bár még használni sem érdemes, ez az eddigi leginstabilabb verzió ami valaha létezett. A meglepihez van köze, mindent át kellett írni benne. Még lesz legalább egy hét amíg stabillá lehetne avatni.
precision
na, Robaj közben sikeresen "lenyúlta" a kinyitós spoiler fícsörödet... 😊

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=19875

Bazinga!

Dzsini
Befutott a bõvítménytárba az Operás 1.6.0 <#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha egy-egy kommentet külön linkben nyitok meg, nem látszik semmi a bõvítménybõl (semelyik ikon). Beküldtem a buglistára.

Oks, köszi! 😊

Clidey
Ja, most azért jó mert másik géprõl fórumozok ahol nincs telepítve a bõvítmény.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Overlay nincs, WYSIWYG az van. De ha jól emlékszem próbáltam overlay-al is, és azzal se volt jó. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Jim Morrison
az a helyzet állt elõ, hogy nem is az én hozzászólásaimat követi. Gyorsan csináltam róla képet:

A bfbc2 viatnamos hozzászólás még az enyém a többi nem, a francia xy topikot még csak nem is láttam. sajnos nem tudom, hogy miért lett ilyen.

[HUN]FaTaL
Nem kell megkeresni, fõoldalról elolvasod a cikket, legörgetsz az aljára -> listázás a fórumban.

Ja, csak hát kényelmesebb a fõoldalról azonnal a cikk elolvasása után postolni valamihez, mint megkeresni és külön a megfelelõ helyre írni, hogy majd kövesse.
Nem lehet valahogy megoldani, hogy mégis múúúkodjon? 😄
Bocsi, én nem értek az ilyen dolgokhoz, csak egy lusta hírolvasó vagyok 😊

Ability
Ha a fórumon belül a topikjukban írod a hozzászólást akkor követi. A fõoldalon, tehát a cikkek eredeti helyén ott nem követi. Az egész bõvítmény csak a fórumon belül mûködik. Csak ugye egy cikk hozzászólásai is egy fórumtopik egyben, szóval ha belépsz a fórumon belül az adott helyre akkor menni fog.
Na azt hiszem, most megkövetem magam. Lehet nem fogalmaztam elég pontosan, amikor a problémát felvetettem.
A Híreknél (it/tech, Tudomáyn, Mobil, Film) nem követi a kommenteket? Mert eredetileg ez lett volna a gondom.
Azt hittem, a hírek kommentblokkjait is topikként kezeli a program....

Ability
Mármint nem írja ki hogy "Válasz xy üzenetére"? WYSIWYG editort használsz vagy Overlay textarát, vagy egyiket sem?
Clidey
A #1168-ra van valami gyógyír? 😞

Ability
Nekem mûködik. Más tapasztalt ilyet?
Mikor lesz kijavítva az a hiba, hogy ne csak a kedvencekben kövesse a kommenteket?

Ability
Üzenetközpontnak nincs köze hozzá. A fehérlistának van. Meg a beágyazott kedvenceknek, bár az nem kimondottan külön funkció. Köv kiadásban majd ki lehet kapcsolni. Most viszont mással foglalkozom, szóval lesz egy kisebb kihagyás.
[HUN]FaTaL
Egyelõre sehogy mert ha jól tudom ahhoz kapcsolódik az üzenetközpont. Én is kérdeztem már korábban, hogy esetleg nem lehetne e eltûntetni (az üzenetközpont kikapcsolásával együtt), mert én sem használom egyiket sem. 😊

Bár a topic fehérlistát azt igen. Semmi bajom a gombokkal csak bugos a finomgörgetés az Operában (és a Chromeban is) és lassítja.

tommygear
lol
Ability
Gondlkozom rajta hogy visszateszem opcionálissá, csak annyi vele a baj, hogy a bõvítmény egyes funkciói összefonódnak vele, ezért vettem ki nemrég. Szerintem majd az új verzióban visszaállítom mert már többeknek nem tetszett.
Guren
sehogy

Ic3 m4n
Bal oldalról hogy tudom eltüntetni az ikonokat?

[HUN]FaTaL
Nincs.

Operánál van WYSIWYG editor? A feature listában látom, de amúgy semmi nyomát nem látom.

tudom volt már róla szó de van esély ,hogy egy spoiler gomb bekerül az editor sorba?
precision
okés, thx!
akkor marad a fehérlista 😊

Bazinga!

Ability
Nem sok mindent lehet csinálni vele. Vagy kikapcsolod a spoileres fícsõrt, vagy fehérlista.
precision
az olyan topikokban (pl itt ) ahová be van téve a (talán csuwwii féle?) spoiler lenyitó script, ott a spoileres hsz -ek összeakadnak a kieg. -ben lévõ spoiler -es fícsörrel... gyakorlatilag egy vékony üres téglalap jelenik meg a spoileres hsz helyén amit se lenyitni nem lehet se kijelölni a szöveget 😊

lehet e ezzel valamit kezdeni a bõvítmény szintjén vagy rakjam az ilyen topikokat fehérlistára?

Bazinga!

Narxis
Örök hálám.<#worship>

Ability
WYSIWYG editor csinálja. Copy+Paste eseménynél. Chrome és más webkites böngészõk nem csak a szöveget teszik vágólapra, hanem a szöveg stílusbeállításait is, amit jelen esetben HTML kóddal oldanak meg. Korábban tettem be egy HTML filtert ami eltávolítja ezeket, de rosszul csináltam, most javítottam, a követketõ verzióban már jó lesz.
Narxis
#10506-os hozzászólás benne. De tényleg el is felejtettem a fehérlistát, akkor kivételekhez adom.

Ability
Mit ront el? Nekem jónak tûnik. Amúgy legrosszabb esetben a fehérlistára tudod tenni a topikot.
Narxis
Nod topikban teljesen elcseszi ha linkelek valamit. Lehet vele valamit kezdeni?

Google Chrome stabil aktuális változata és 1.6.0-s SG kieg.

wollnerd
Nálam így néz ki a topic ha leljebb vok.

Ráadásul a újra jönnek a legújabb HSZ-ok az "oldal" kb háromnegyedétõl!
Legújabb bõvítmény, mozilla 7.01
Ki kellene javítani!