SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most töltöm le a 2.0-t
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Mondjuk szerintem hasznos volt, hogy aláiirásban is commentazonosiitót érzékelt 😊 (pl aullah nál)
Egyébként van valami tipped, hogy nálam miért csak félig mûködik az extension? nem tudom melyik másikkal akadhat össze, olyanok vannak fent mint régen.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hibajavítások:
- Permalinkes kommentek esetén is lefut a bõvítmény
- Opera alatt most már nem látszódnak a navigációs és egyéb gombok, csak amikor már a helyükre kerültek
- Aláírásban nem keres commentazonosítót a bõvítmény
- Kijelentkezve nem jön be az üzenetközpont
- Üzenetközpontban indokalatlanul is ajax kérelmeket indított bizonyos esetekben
- Lenyitott válasznál is beteszi a bõvítmény a letiltás gombot
- Ezernyi apróbb, nem feljegyzett hibajavítás
Új funkciók:
- Üzenetköpontban ugrás link a válaszra
- Új üzenetek atuomatikus kinyerése a topikokban
Meglepetés:
A bõvítmény összes funkciója ki lett terjesztve az SG egész területére. Tehát mostantól például a cikkeknél is használhatóak a funkciók. Ez igaz mindenre, megy az üzenetközpont is cikkekkel, a globális tiltólista most már tényleg globális lett, a cikkeknél is kiszedi a tiltott felhasználók kommentjeit. És így tovább, minden ami egy topikban megy, az menni fog a cikkeknél is.
Megjegyzés:
A funkciók kiterjesztése miatt nagyon sok változás történt a bõvítményben. A meglévõ funkciókhoz is hozzá kellett nyúlni, szinte mindent át kellett írni, így várható hogy a hibák száma is megugrott egy kicsit. Ezeket javítani fogom amilyen hamar csak lehet. Jelenleg nincs ismert hiba, én próbáltam mindent letesztelni, mindenféle lehetõséget végigvettem, nem maradt hátra ismert hiba. Ez nem jelenti hogy nincs is, ezért adtam ki ilyen hamar az új verziót, nagy tömeges teszt fogja kihozni a nem ismert hibákat.
Egyébként a bugtrackeren szinte minden jelenlevõ hibát javítottam, sok aprósággal fejlesztettem a meglévõ funkciókat is, szóval a kiterjesztésen kívül is ezernyi apróbb, nem is dukumentált tweak lett beépítve.
Letöltés:
A Chrome Webstoreból telepített bõvítmény automatikusan frissül pár nap múlva. Aki türelmetlen, az a Csavarkulcs -> Tools -> Extensions -> Developer mode alatt tudja manuálisan frissíteni. Vagy a topik tetején levõ linkkel. Opera felhasználók is pár nap múlva kapják a frissítést, manuálisan erre nincs lehetõség, itt van egy csomag belõle a türelmetleneknek. Safarinál és Firefoxnál továbbra is kézzel kell frissíteni, a topik tetején vannak a linkek.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=19875
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A bfbc2 viatnamos hozzászólás még az enyém a többi nem, a francia xy topikot még csak nem is láttam. sajnos nem tudom, hogy miért lett ilyen.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem lehet valahogy megoldani, hogy mégis múúúkodjon? 😄
Bocsi, én nem értek az ilyen dolgokhoz, csak egy lusta hírolvasó vagyok 😊
A Híreknél (it/tech, Tudomáyn, Mobil, Film) nem követi a kommenteket? Mert eredetileg ez lett volna a gondom.
Azt hittem, a hírek kommentblokkjait is topikként kezeli a program....
Bár a topic fehérlistát azt igen. Semmi bajom a gombokkal csak bugos a finomgörgetés az Operában (és a Chromeban is) és lassítja.
http://goo.gl/gd6Zi5
lehet e ezzel valamit kezdeni a bõvítmény szintjén vagy rakjam az ilyen topikokat fehérlistára?
Bazinga!
Google Chrome stabil aktuális változata és 1.6.0-s SG kieg.
Ráadásul a újra jönnek a legújabb HSZ-ok az "oldal" kb háromnegyedétõl!
Legújabb bõvítmény, mozilla 7.01
Ki kellene javítani!